• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydınn fıstıklarrrr
kaynasalim valla.. kendimi tanitayim kisaca.. ebru ben :61: 27 yasindayim..suan sen dullardanim..:61: 7 yil evlilign ardindan 3 yildir yanlizim..almanyada yasiyorum..yakinda insallah tr ye dönücem... baskaa baskaa..kilolarimida burda aldim 20 kilo aldim 85 i gördüm ama hep bi al,ver hali vardi bende..ama cok sorunlu gecti evliligim.. diyet yapmak istedigimde esim hep destek degil köstekti..tek iside demorilize etmekti.. neyse iste gecti gitti.. en son 75 dim kii ise baslayasiya kadar..asciydim..turk-alman mutfagi..80 e vurdu ibre :67: simdi burda sizinle vermeye calisiyorum :97: haziran sonuna kadar yani tr ye gelesiye kadar 70 olsam süper olucak..insallahhh...
bu arada sen yolu yarilamissin bakiyorum..belli bi diyet uyguladinmi?? benim bi diyet listem yok..aksamlari en son saat 4-5 en gec 6 da yemege calisiyorum..yesil cay iciyorum o kadar..

bende sorun su bi bakarsin acayip motiveyim bi bakmissinki omuzlar dusmus..bezgin ''amannnn'' moduna girmisim..
gecen hafta cok iyiydim ama bu hafta düstü yine omuzlar.. bu hafta karisigim :1: herseyden biraz var.. bu haftayi kilo almadan atlatirsam sevinicem..:27:

:71:

memnun oldum canım bende semine 20 21 arasıyım:27:bekarımm:32: emlak ve kuyumcuda çalışıyorum çıkmayı düşünüyorum ama hala bi atak yok ortada :17:bi anaokulu bulursam çıkıcam inşş
almanyada halamlar var yemek kültürü pek yok hep fast food yeniyo ya ondan olsa gerek kilo artışı çok oluyo ...gel canım gel tr ye netcen yaban ellerdee :27:
diyetime gelince kışın başlamıştım hevesim kırılıyo seninki gibi :9:topluyomm öle işte guzumm

Günaydın kızlar dün eve geç geldim..
yazıcaktım menümü pc açtım ama bir ses beni çağırdı :9:
gitmek zorunda kaldım :5:

23.05.2011 P.tesi Menüm

- 5'i bir yerde çayım
10 Dkk sonra

- 1 dilim ekmek
- 5 yeşil zeytin
- yağsız beyaz peynir
- 2 bardak şekersiz çay
- 1 haşlanmış yumurta

ara ve öğlen :

bol su ve bitki çayı

akşam:

- 1 kase mercimek çorbası
- 1 kaşık bulgur pilavı (tadına bakmak için yedim)
- 1 çatal tavuklu sebze yemeği ( 1-2 çatal yedim tadımlık yine)
- 1 bardak ayran

ara:
10-15 adet (saydım :9:) Çekirdek
1 bardak şekersiz çay

yine bol su eve gelince de son kalan bir bardaklık bitki çayımı içtim..
spor: 30 dkk yaklaşık kaynımın evine yürüyerek gittik :8:

24.05.2011 SALI

Hepinize günaydın :) MUtLu Günler dilerim :12:

Menümü paylaşıcam sonra az merak edin :33: :60:

günaydın herkeseeee:3:
kahvaltım
5i biyerde çay
1 domates,
1 salatalık,
2 tatlı biber,
2 dlm peynir
1dlm çavdar ekmeği:62:
günaydın canım.Kahvaltın çok iyi.güne zinde başlamışın:nazar:

günaydın kızzlar napıosunuz bakalım nasılsınızz :):) ben kc gündür giremedm bura sürekli elekrik kesilde elektrik geldgnde de acılmadı inernet hatlardan kaynaklanıomus giremedm haber veremedm o yüzden.rabia ben listede yer almak istemiorum cnkü sınawlarım basladı giremicem doru düzgün ondan sora tasınma isimiz olcak net baglancak flan derken yine giremicem ya okulum war staja baslıcam flan derken cok katılımda bulunamıcam we biliosun yeni bi diyetteyim o yüden tartılmıorum da ama gruptan cıkmak istemiorum hep burda olcm sizleri takip etcem yine hep paylasımda buluncam deisen tek sey listede adımın yer almamsı olcak sora zayıfladıkca resmlerimi bile koycam y,ne de kararı sen ver cnm :)

Allah yardımcın olsun sınavlarda canım.Benimkiler de haziran başı gibi başlar heralde.off zor iş öürenci olmak:50:

ınsan arra ara oyle motıvasyonunun dıbe vurdugu duruularla karsı karsıya gelıyor
senın meslekte zor ascılık
tat alma duyun gelısmıstır

evlılıkte yurumemıs 8 sene ugrasmıssın hayırlısı olsun
demkkı tukenmıs

tükendi benide tüketti..öyle tabi hayirlisi olsun,saol..:71:

günaydınn fıstıklarrrr

memnun oldum canım bende semine 20 21 arasıyım:27:bekarımm:32: emlak ve kuyumcuda çalışıyorum çıkmayı düşünüyorum ama hala bi atak yok ortada :17:bi anaokulu bulursam çıkıcam inşş
almanyada halamlar var yemek kültürü pek yok hep fast food yeniyo ya ondan olsa gerek kilo artışı çok oluyo ...gel canım gel tr ye netcen yaban ellerdee :27:
diyetime gelince kışın başlamıştım hevesim kırılıyo seninki gibi :9:topluyomm öle işte guzumm

seminecim memnun oldum bende:16: hayirlisi olsun..is olsun artik ne olursa olsun devir bu devir..bende gelicem is bakicam is secmiyorum..gerekirse temizlik bile yaparim..almanyada özellikle biz türkiyeliler her isi yapiyoruz..temizlik dahil.. ama kendi ülkemizde is seciyoruz..bizler burda calistigimiz gibi kendi ülkemizde calissak 2 deil 3 türkiye olur..
söyle alman mutfagi bizim mutfagimiza göre hafif..fast foot disinda asil alman mutfagi soslu ve haslama agirlikli..ama inanin bizim damak tadimiza göre hic deil.. alismisiz,salcali,yagli yemeklere..:61:

yaaa bisi dicemm..sabah kalkar kalkmaz tartiya gittim..nerden esti bilmiyom normalde cumadan önce tartilmazdim..:43: olamaz 77 cikti.. 1 haftada verdiklerini insan 3 gunde alirmi ya..:50: oysaki görüyosunuz aksam 5 ten sonra bisi yemiyom..:59:moralim bozuldu,gelde düsmesin bu omuzlar..:43:

tükendi benide tüketti..öyle tabi hayirlisi olsun,saol..:71:

seminecim memnun oldum bende:16: hayirlisi olsun..is olsun artik ne olursa olsun devir bu devir..bende gelicem is bakicam is secmiyorum..gerekirse temizlik bile yaparim..almanyada özellikle biz türkiyeliler her isi yapiyoruz..temizlik dahil.. ama kendi ülkemizde is seciyoruz..bizler burda calistigimiz gibi kendi ülkemizde calissak 2 deil 3 türkiye olur..
söyle alman mutfagi bizim mutfagimiza göre hafif..fast foot disinda asil alman mutfagi soslu ve haslama agirlikli..ama inanin bizim damak tadimiza göre hic deil.. alismisiz,salcali,yagli yemeklere..:61:

yaaa bisi dicemm..sabah kalkar kalkmaz tartiya gittim..nerden esti bilmiyom normalde cumadan önce tartilmazdim..:43: olamaz 77 cikti.. 1 haftada verdiklerini insan 3 gunde alirmi ya..:50: oysaki görüyosunuz aksam 5 ten sonra bisi yemiyom..:59:moralim bozuldu,gelde düsmesin bu omuzlar..:43:

vücudun su tutuyodur balım sabrettt :27:bende 68 çıktım sabah :9:normalde 67.5 akşam karpuz yedm ama bilmiyom bu hafta dahada dikkat etcemm bakalım sporla birlikte nolcakk :36:tartılmakkk yokk yola devam:60:

ortamm bakiyorum basbasayiz :1: iyimisin?? :61:

bilmiyomki sumu tutuyo,yoksa regl olcam onami..bunlarda basa bela haa..:50:

su icmiyonmu yanlismi anladim??

kızlar size bi sorum varr!!
benim vücudumda korse var şu bütün olanlarda zıbın gibi alttan çıtçıtlı sizce spor yaparken onu çıkarayım mı kalsın mı yada spor yaparken + mıdır - midir ????

selamlar kızlar:79:
ne var ne yok? benim badanacı bizi ekti. evimde her şey üst üste sıkış tıkış duruyor. çok sinirliyim açıkçası. bir arkadaşın da bebeği oldu. eşim arıyor, ona gidelim diye. hiç canım istemiyor şu durumda ama ne yapacağım bilmiyorum.

mesaj sayımı yapılmamış sanırım. sayayım ben.

Dün Yazılan Mesajların Üye Bazında Dağılımı:

ozlemmtekinn : 17
roseking35 : 15
dryrgp : 10
ferdici : 7
sakaleynmaster : 6

moonros : 4 :63:
ebruli_hayat : 4 :63:
yasemin_s : 3 :19:
neyneyse : 2 :20:
file76 : 2 :10:
dombili: 1 :67:
sementa33 : 0 (misafiri var)

ekmek bir dilim olsa ve su içsen sanırım biraz daha masum olacak bende dayanamadım sabah şimdi 3 dilim börek yedim biraz sonra 1 fincan kahve öğlen sadece karpuz yiyeceği ceza bana:18::25::25::25::25:
3 dilim mi:53:
1 dilim niye yeterli gelmedi canım?

kızlar dünkü menümü verip geçmişi didikleyecem.Çok halsizim ve midem çok bozuk.kusmaktan korktuğum için de kusamıyorum.:59:

galiba müsliden oldu :59:

Sabah:
müsli+süt
Ara:
Big milk
Öğlen:
haşlanmış bezelye + havuç ve kefir
Ara:
2 avuç tuzsuz fıstık
Akşam:
Müsli 1 bardak süt.

Akşamı böyle kapatı caktım.Mangala çağırdı arkadaşlar.Tadımlık herşeyden aldım.Azdı yediklerim ama kesin kötü olmuştur.
Spor:frizbi oynadık,koştum zıpladım.
Su: 1.5 litre
geçmiş olsun canım. pek dengeli bir menü olmamış. inşallah bugün daha güzel olur menün.

günaydın herkeseeee:3:
kahvaltım
5i biyerde çay
1 domates,
1 salatalık,
2 tatlı biber,
2 dlm peynir
1dlm çavdar ekmeği:62:
afiyet olsun, bravo:46:

günaydın kızzlar napıosunuz bakalım nasılsınızz :):) ben kc gündür giremedm bura sürekli elekrik kesilde elektrik geldgnde de acılmadı inernet hatlardan kaynaklanıomus giremedm haber veremedm o yüzden.rabia ben listede yer almak istemiorum cnkü sınawlarım basladı giremicem doru düzgün ondan sora tasınma isimiz olcak net baglancak flan derken yine giremicem ya okulum war staja baslıcam flan derken cok katılımda bulunamıcam we biliosun yeni bi diyetteyim o yüden tartılmıorum da ama gruptan cıkmak istemiorum hep burda olcm sizleri takip etcem yine hep paylasımda buluncam deisen tek sey listede adımın yer almamsı olcak sora zayıfladıkca resmlerimi bile koycam y,ne de kararı sen ver cnm :)
tamam, melike. cuma günü, listede, "kendi isteğiyle ayrıldı" şeklinde belirtirim..

hedef kilon neydi semine?
daha önce de sordum, görmedin sanırım.

Günaydın kızlar dün eve geç geldim..
yazıcaktım menümü pc açtım ama bir ses beni çağırdı :9:
gitmek zorunda kaldım :5:

23.05.2011 P.tesi Menüm

- 5'i bir yerde çayım
10 Dkk sonra

- 1 dilim ekmek
- 5 yeşil zeytin
- yağsız beyaz peynir
- 2 bardak şekersiz çay
- 1 haşlanmış yumurta

ara ve öğlen :

bol su ve bitki çayı

akşam:

- 1 kase mercimek çorbası
- 1 kaşık bulgur pilavı (tadına bakmak için yedim)
- 1 çatal tavuklu sebze yemeği ( 1-2 çatal yedim tadımlık yine)
- 1 bardak ayran

ara:
10-15 adet (saydım :9:) Çekirdek
1 bardak şekersiz çay

yine bol su eve gelince de son kalan bir bardaklık bitki çayımı içtim..
spor: 30 dkk yaklaşık kaynımın evine yürüyerek gittik :8:
gayet güzel, afiyet olsun canım.

almamışsındır. ya regl şişkiinliğidir veya başka sebepten vücut su toplamıştır. bu tür durumlarda ödem şüphen varsa bol maydanoz iyi olur.

meraba kızçeler :9:

sabah kahvaltımı yazıyorum DİKKAT DİKKAT !!! :9:

- 2 dilim ekmek
- şekersiz açık çay
- yağsız beyaz peynir
- 1 tatlı kaşığı ÇİKOLATA :78:
- 6 yeşil zeytin

ara bol su

öğlen:
3 kaşık bulgur pilavı
1 kepçe (Köfteli bezelye yemeği) (susuz)

ara bol su...

Akşamı yiycem birazdan. saat 5-6 gibi. şimdi yürümeye gidiyorum :8:

görüşürüz bebeklerim :82:

hedef kilon neydi semine?
daha önce de sordum, görmedin sanırım.

gayet güzel, afiyet olsun canım.

almamışsındır. ya regl şişkiinliğidir veya başka sebepten vücut su toplamıştır. bu tür durumlarda ödem şüphen varsa bol maydanoz iyi olur.

hedef kilo şimdilik 60 ama 57 falan olsam hiçte fena olmaz hani rabişşşş kolay gelsin bu arada zor işş badana ooo evi düşünemiyorum allah yardımcın olsun balımm

çok açtım ya ne yapayım böreği çok seviyorum bide daha 6. gün diyette zor tutuyorum birde biraz aç kalayım elim ayağım titremeye başlıyor. bugün bide sabahtan saat akşam ona kadar dersim var sabah yiyeğim akşam öğle telafi ederim dedim. kendimi kandırdım. bu boğazı tutma çok zor oluyor. öğlen 250 kal. yedim sporumu yaptım. çocuğu yürüyerek bakıcıya oradan yürüyerek derse gittim. eve yeni geldim. 1,5 saat sonra tekrar derse gideceğim evde de çok işim var işte öyle. :30::30::30:

Dün Yazılan Mesajların Üye Bazında Dağılımı:

ozlemmtekinn : 17
roseking35 : 15
dryrgp : 10
ferdici : 7
sakaleynmaster : 6

moonros : 4 :63:
ebruli_hayat : 4 :63:
yasemin_s : 3 :19:
neyneyse : 2 :20:
file76 : 2 :10:
dombili: 1 :67:
sementa33 : 0 (misafiri var)

üff rekor kırmışım:66::1:
ama evde tek başımayım canım sıkılıyor bu forum bana arkadaş oldu, bu arada bugün bi arkadaşıma gittim zayıfladın mı dedi komşumda sen hiç 75 göstermiyon dedi az önce ama tartım cumadan beri 300 gr almış gösteriyo delircem rejimin dibine vurdum cumaya kadar insin die :59:neden kilo düşçeği yere artıyokine:84:

Back
X