günaydınn fıstıklarrrr
memnun oldum canım bende semine 20 21 arasıyım
bekarımm
emlak ve kuyumcuda çalışıyorum çıkmayı düşünüyorum ama hala bi atak yok ortada
bi anaokulu bulursam çıkıcam inşş
almanyada halamlar var yemek kültürü pek yok hep fast food yeniyo ya ondan olsa gerek kilo artışı çok oluyo ...gel canım gel tr ye netcen yaban ellerdee
diyetime gelince kışın başlamıştım hevesim kırılıyo seninki gibi
topluyomm öle işte guzumm
kaynasalim valla.. kendimi tanitayim kisaca.. ebru ben27 yasindayim..suan sen dullardanim..
7 yil evlilign ardindan 3 yildir yanlizim..almanyada yasiyorum..yakinda insallah tr ye dönücem... baskaa baskaa..kilolarimida burda aldim 20 kilo aldim 85 i gördüm ama hep bi al,ver hali vardi bende..ama cok sorunlu gecti evliligim.. diyet yapmak istedigimde esim hep destek degil köstekti..tek iside demorilize etmekti.. neyse iste gecti gitti.. en son 75 dim kii ise baslayasiya kadar..asciydim..turk-alman mutfagi..80 e vurdu ibre
simdi burda sizinle vermeye calisiyorum :97: haziran sonuna kadar yani tr ye gelesiye kadar 70 olsam süper olucak..insallahhh...
bu arada sen yolu yarilamissin bakiyorum..belli bi diyet uyguladinmi?? benim bi diyet listem yok..aksamlari en son saat 4-5 en gec 6 da yemege calisiyorum..yesil cay iciyorum o kadar..
bende sorun su bi bakarsin acayip motiveyim bi bakmissinki omuzlar dusmus..bezgin ''amannnn'' moduna girmisim..
gecen hafta cok iyiydim ama bu hafta düstü yine omuzlar.. bu hafta karisigimherseyden biraz var.. bu haftayi kilo almadan atlatirsam sevinicem..
![]()
memnun oldum canım bende semine 20 21 arasıyım

almanyada halamlar var yemek kültürü pek yok hep fast food yeniyo ya ondan olsa gerek kilo artışı çok oluyo ...gel canım gel tr ye netcen yaban ellerdee

diyetime gelince kışın başlamıştım hevesim kırılıyo seninki gibi