• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Evet kızlar sonuçlarımız açıklanmışş ..
Grup derecelerinde 1. olmakla beraber iki de bireysel derecemiz var, çok tebrik ederim sizi ..

*** 13. Takım 242. Etap ***

Balkaymak: ( 71.6 / 72.7 / -1. 1 / -1.54 % )
Betüld: ( 64.8 / 63.7 / 0.9 / 1.70 % )
Eski_bir_masal : ( 61.1 / 61.4 / -0.3 / -0.49 % / )
LaydLiNe: ( 80.7 / 79.3 / 1.4 / 1.73 % )
Mutedeyyin: ( 72.1 / 72.1 / 0.0 / 0.0 % )
Ozlew_19: ( 71.8 / 70.4 / 1.4 / 1.95 % )
tatLi : ( 63.4 / 62.0 / 1.4 / 2.21 ) Yeni üye Hedef :55
Ysfmir: ( 61 / 59.8 / 1.2 / 1.97 % )
Takım Ortalaması : 0.94 %

BİREYSEL DERECELER

BİRİNCİ
7. takımdan.............kırmızıgül.................4.89%
İKİNCİ
13. takımdan.............tatli......................2.21%
ÜÇÜNCÜ
13. takımdan.............yasmir .....................1,97%

Yorumlara geleyimm ..

Özlem ; Bu hafta hep geç saatte yemenin ne ufak tefek kaçamakların sonucunda baya artı olarak döndü .. Nedeni belli ..

Betül; Valla o kadar kaçamağa tebrik ettim harika kilo verdin demek ki neyi öğrendik kaçamak mı yaptım atıyoruz kendimizi dışarı buzların içinde yürüyoruz oynuyoruzz ..

Ben ; Bana ne desek boş yemeyip yemeyip şişiyorummm :47::47:

Ebru ; Maşallah birden hem kahveyi bıraktın hem yemeni düzene koydun, tamamen kaçamaksız bir haftaydı ve regl dönemine rağmen çok güzel kilo verdin. Regl olmasaydın muhtemelen derecelerden biri de sen olacaktın.

Özlem ; İyi sıktın bu hafta kendini ama güzel verdin, kaçamaklarını ertesi günde telafi ettin ne yaptın ne ettin verdin valla tebrik ettim ..

Gönül ; Listeye dereceden giriş yaptın direk pek hızlıyız bakıyorum da, senin de kaçamakların oldu ama hep telafi ettin demek ki neymiş kaçamak yaptıysak telafisini de yapacağızz ..

Derya; Bu hafta yoğunluk falan derken zihinden sporların da etkisiyle pek güzel kilo verdin maşallah ..

Umarım haftaya yine 1.liğe oynarızz ..

canım çok tebrik ediyorumm
menülerinden belliydi
:46::46::46::46::46::46:

darısı başımıza
:9::9::9::9::9:

İşte bizim grup. Geçen hafta 3. ydük. Demek ki azmin elinden hiç bişey kurtulmuyor. Gönül ve Derya'yıda ayrıca kutluyorum. Tebrikler kızlar. Helal olsun bize Eki Görüntüle 339771

Oooooo sen geç kalmışsın Gülçin'cim. Ben kalktım erkenden işin yarısı bitti. Şimdi mola verdim. Birazdan devam. Yap yap bitmiyor anacım bu iş. Benmi mıymıntıyım işmi çok anlamadım. Yaklaşık iki saattir banyoyla uğraşıyorum. Uğraşmama değdi ama gıcır gıcır oldu banyo benide bitirdi. Çok yoruldum........

Ne güzel bişeymiş bunlar :1::1:

:nazar::nazar::nazar:Masallah bana, gurur duydum kendimle :) dun tartida 62 yi gormek ustune gelen 2. lik muthis mutlu etti beni:62::62:
Tebrikleriniz cok tesekkur ederim canlarim motiwe olmamda topigimin payi cok buyuk iyiki warsiniz motiwasyonumuz hep yuksek olur insAllah:16:
Birinciligimizin darisi gelecek haftaya insAllah :10:

Son düzenleme:
Kizlar dun yazmistim patages yiycem diye ana az yedim dediginiz gibi
Yaninda da bit iki catal peynir yiyip cay ictim ztn sadece.
Gec yedigim icin iki ogun yapicam bugun yine
Aksama balik yiyim hem protein dengeler

Afiyet olsun canım. İyi yapmışsın az yemekle.

Ben de disari cikicam simdi
Avm ye gidicem orda biraz huruyus fln ama o spor sayilmaz aksam gelince yaparim bir seyler
Telkine de bakicam bir ara sagol

Grsrz kizlarr

İyi eğlenceler. Bol bol gez benim yerimede..:))))

:nazar::nazar::nazar:Masallah bana, gurur duydum kendimle :) dun tartida 62 yi gormek ustune gelen 2. lik muthis mutlu etti beni:62::62:
Tebrikleriniz cok tesekkur ederim canlarim motiwe olmamda topigimin payi cok buyuk iyiki warsiniz motiwasyonumuz hep yuksek olur insAllah:16:

Aminnnn inşallah haftayada birincilik bizim:nazar::nazar::nazar:

Merhaba kizlar

Resimlere yaptigini guzel yorumlar iciin tesekkurler:)
Evet resimler pek belli olmuyo kilo acisindan karanlik flan ama olsun:)

Gerci kilomu pek gostermedigimi soyluyorlar ama bence oyle degil
Yuzum disinda, yuzumden hic belli olmuyor kilom ama zayifladikca insanin yuzu de guzellesiyo normalde de cok genis olmasa bile:)

Gulcin boyum 1.60-62 civari
Orda dugunde topuklu var
Kilom 69ken 42 beden giyiyordum simdi 40 oluyo
Sun anda giydigim kot 31 beden ama bol geliyo su an 30 almam lazim ama daha zayiflamayi bekliyorum
58ken falan da 38 giyiyorum ama dar kalipli olmamasi lazim , darsa 40 fln iste

Kizlar Birincilik icin alkisss:46:
Derya ve gonul sizi de kutluyorum, supersinizz:nazar:

Tskkur ederim canim kilo werebilmem ustune gelen 2. cilik cok mutlu etti beni ins boyle dewam ederiz :16:
Resimlerini kaldirdin mi betulcum goremedim merak etmistim de:26:
Kaldirdiysanda cnn saolsun, bu arada topikten Hilal aysecig we lady cigimi gordum Allah herkesi yurdunda yuwasinda mutlu etsin insAllah:nazar:

yeşil çayımı yumumlayım bol limonlu şifa niyetine eriyin kilolar eriyin:7::7::7::7::7:

Ohh ohh afiyet olsun, erisin yaglar :8:

Kizlaaaaar ben bisi diycem size :52::52: Biraz tirsiyorum :26:
Soluyorum ARABASI yi bilen war mi, Ic Anadolu bolgesinde cok bilinen we kis aylarinin wazgecilmez yemegidir :16::16::16::16:
Belcikada kar war dun cnm istemisti, arkadasimin icine dogdu heralde:16: Bugun yapmis beni aradi bana geliyosun Arabasi yaptim diye
bi sewindirik oldum ki anlatamam :52::52:
Ama diyeti de dusundum :31:
Herzaman yedigim bisey olmadigi icin bunu kaciramam:23: En iyisi sabah oglen menumu cok hafif tutmaya calisip aksam ustu de
onu yiyecegim simdiden afiyet olsun bana :60::60:

Bu arada 4 km uzakta oturuyor arkadasim mahsus arabayla gitmicem yurumek istiyorum karli hawada uzun suredir boyle yurumemistim:52:
Gitmeden once 2-3 saat ewin islerini halletmem lazim, simdi tez elden kaciyorum kizlar isler beni bekler :23:

tünaydın kızlar işim çok eşim nöbetçi
birsürü bulasık var yıkıycam ev süpürücem halı çırpıcam perde yıkıycam cam silicem kova doldurucam bebeleri yıkıycam çamaşırlarla uğrasıcam
bide hava güzel yürüyecem
evde sporumu yapıcam güne sirkeli suyla basladım
1kk peynir
1 dilim ekmek
3 zeytin ve çay az az 2 saatte bir yemek yiycem
bu hafta birinci olmalıyım
çok kilo vercem insallah
birinciliği özlemişim olucam inşallah
kızlar benim ortim kim hilal hemen cevap bekliyorum
onuda hemen gaza getiriyorum

Senin ortin benim geti bakem beni gaza da ben bugün iyiyim.
Erkenden kalktım 1 saat 13 dakika platesimi yaptım 1 saate yakında yürüyüş düşünüyorum bakalım.
Kahvaltım güzeldi ara öğün yapamadım şimdi öğleyi yiyip akşam da yoğurtla bitireceğim.

aa bu arada dünkü kaçağım ilk ve sondu söz veriyorum cezamı kendim kestim bugün 2 saattende çok spor yapıcam

Ohh ne güzel yap bakalım sporunu ..

teşekkürler canımmm
:54::54::54::54::54:

ay magazin izliyorum bi an bülent ersoy geçti ve yeni imajıyla beni korkuttu o neydi öyle yaaa:53:

Nasıl olmuş çook merak ettim ..

Merhaba kizlar

Resimlere yaptigini guzel yorumlar iciin tesekkurler:)
Evet resimler pek belli olmuyo kilo acisindan karanlik flan ama olsun:)

Gerci kilomu pek gostermedigimi soyluyorlar ama bence oyle degil
Yuzum disinda, yuzumden hic belli olmuyor kilom ama zayifladikca insanin yuzu de guzellesiyo normalde de cok genis olmasa bile:)

Gulcin boyum 1.60-62 civari
Orda dugunde topuklu var
Kilom 69ken 42 beden giyiyordum simdi 40 oluyo
Sun anda giydigim kot 31 beden ama bol geliyo su an 30 almam lazim ama daha zayiflamayi bekliyorum
58ken falan da 38 giyiyorum ama dar kalipli olmamasi lazim , darsa 40 fln iste

Kizlar Birincilik icin alkisss:46:
Derya ve gonul sizi de kutluyorum, supersinizz:nazar:

Cidden betül insanın yüzü bile güzelleşiyor zayıflayınca.

Afiyet olsun Betüll ..

Soluyorum ARABASI yi bilen war mi, Ic Anadolu bolgesinde cok bilinen we kis aylarinin wazgecilmez yemegidir :16::16::16::16:
Belcikada kar war dun cnm istemisti, arkadasimin icine dogdu heralde:16: Bugun yapmis beni aradi bana geliyosun Arabasi yaptim diye
Herzaman yedigim bisey olmadigi icin bunu kaciramam:23: En iyisi sabah oglen menumu cok hafif tutmaya calisip aksam ustu de

Bu arada 4 km uzakta oturuyor arkadasim mahsus arabayla gitmicem yurumek istiyorum karli hawada uzun suredir boyle yurumemistim:52:
Gitmeden once 2-3 saat ewin islerini halletmem lazim, simdi tez elden kaciyorum kizlar isler beni bekler :23:

Ben hiç sevmiyorum ama biliyorum, yıllar önce ayıp olmasın diye yemiştim de neler çekmiştim :1:
Ama bildiğim kadarıyla baya kalorili bir şey o Gönül o kadar az yemen gerekli ki keşke daha sonraya erteleseydin ..
Yürü bence de giderken de gelirken de ..

Ben biliyorum arabaşını. Gönülcüm keşke akşam değilde öğlen yeseydin. Ve az ye. Hem çorbası yağlı oluyor, hemde direkt çiğnemeden hamur yutuyorsun. Keşke hiç yemesen ama, telafi edersin umarım.

ii olur canım menün güzel afiyet olsun

Ben de disari cikicam simdi
Avm ye gidicem orda biraz huruyus fln ama o spor sayilmaz aksam gelince yaparim bir seyler
Telkine de bakicam bir ara sagol

Grsrz kizlarr
ii gezmeler

Teşekkürler canım. Aynen dediğin gibi yap yap bitmiyor. Çalışınca daha zor geliyor. Tatil demek benim için ev işi demek :)) Bak sana ne söyleyeceğim. Ben farkında olmadan epilasyonumu aycangülün tarihlerine denk getirmişim. Gerçekten büyük tesadüf. Bende diyorum ki bak ne kadar güzel azaldı. Bacaklarıma nerdeyse 2 ay olacak daha yeni yeni çıkmaya başladı. Sanırım 9 şubattı sonraki tarih. Benim yine regl sonrasına geliyor. Şanslıyım yani. Ama gerçekten çok işe yarıyor. Tavsiye ederim.
ewet gercekten işe yarıyo ama bugün ayın 4 ü daha 5 gün var

tebrik ederim tekrar gönülcüm inşallah

arapası ooo h nefis olur ama hamurlarını çok lüpletme az ye çok yürü gece bırakma yemeği afiyet olsun

Senin ortin benim geti bakem beni gaza da ben bugün iyiyim.
Erkenden kalktım 1 saat 13 dakika platesimi yaptım 1 saate yakında yürüyüş düşünüyorum bakalım.
Kahvaltım güzeldi ara öğün yapamadım şimdi öğleyi yiyip akşam da yoğurtla bitireceğim.

Ohh ne güzel yap bakalım sporunu ..

Nasıl olmuş çook merak ettim ..

Cidden betül insanın yüzü bile güzelleşiyor zayıflayınca.

Afiyet olsun Betüll ..
oooh ne güzel plates tam olmuş ortim sen zaten bugün tan gazdasın bak yürüyecekmişsinde ben vazgeçtim dısarı çıkmaktan çocukları yıukadım üşütmesinler evde yaparım artık

eeee daha nasılsınız kızlar oğlanı sallıyom ama hiç uyuyası yok

sabah erken yapmadım kahvaltımı saat 3.5 da 2 köfte 1 dilim ekmek ve salata yiycem
5.5 da peynirli tost ve süt içicem
yani listede ara öğün portakal ve akşam yemeğini yiyemiycem geç kalkmanın zararları

eeee daha nasılsınız kızlar oğlanı sallıyom ama hiç uyuyası yok

Deme canım yaaa benim felaket uykum geldi. Onun yerine ben mi uyusam :))) Ama uyumamam lazım. Uyuyunca akşam sersem gibi oluyorum. Bide yarın nöbetim varr. Bu hafta alt üst oldum. Eşimin haftada bir gün tatili var ve gün ben işe gidiyorum :(

:52::52::52::52::52: ziyarete geldim anamm nomuş burası böyle mezun olmuş herkesler yni arkadaşlar gelmiş.bakın ne akdar hayırızda olsam unutmuyorum burayı:33:

özlem senin bölgesel incelme videosu koymuştun buraya linkini atarsan sevinirim bulamadım

oooh ne güzel plates tam olmuş ortim sen zaten bugün tan gazdasın bak yürüyecekmişsinde ben vazgeçtim dısarı çıkmaktan çocukları yıukadım üşütmesinler evde yaparım artık

Ayy nasıl her yerim ağrıyor sormaa , dışarı çıkmayı gözüm yemiyor da muhtemelen dans ederim ama belli de olmaz ..

sabah erken yapmadım kahvaltımı saat 3.5 da 2 köfte 1 dilim ekmek ve salata yiycem
5.5 da peynirli tost ve süt içicem
yani listede ara öğün portakal ve akşam yemeğini yiyemiycem geç kalkmanın zararları

Cidden erken kalkınca pek iyi oluyormuş ben de erken kalkamaya başladım da ..
Yine de bugün bende de yok ara öğün, sabahı kuvvetli yapmanın yararı sanırım.

Deme canım yaaa benim felaket uykum geldi. Onun yerine ben mi uyusam :))) Ama uyumamam lazım. Uyuyunca akşam sersem gibi oluyorum. Bide yarın nöbetim varr. Bu hafta alt üst oldum. Eşimin haftada bir gün tatili var ve gün ben işe gidiyorum :(

Uyuma uyuma uyuyunca insanın uyku düzeni bozuluyor Ebru, yalnız eşinle cidden kötü gelmiş, ne kadar da bir nöbete kalıyorsun?

:52::52::52::52::52: ziyarete geldim anamm nomuş burası böyle mezun olmuş herkesler yni arkadaşlar gelmiş.bakın ne akdar hayırızda olsam unutmuyorum burayı:33:

Hoşgeldin tatlım nasılsın iyi misin?

Kızlar bir şey anlatacağım ama gülmeyin :1:
Sigaram bitti kampüstede satılmıyor almam için en azından yarım saatlik yola gitmem gerekli o da otobüs denk gelirse.
Pazartesi çıkacağım zaten ama şimdi üşendim.
Bir ara sarma sigara kullanıyordum ama tütünüm yoktu sadece boş sigara tüpleri vardı.
Nasıl içesim var içmezsem yemeğe saldıracağım.
Ben de ne yaptım boş tüpün içini mısır püskülü ile doldurup içtim :60:
Saçma bir tat oldu tabi işe de yaramadı ama olsun içtim işte ..

Ayy nasıl her yerim ağrıyor sormaa , dışarı çıkmayı gözüm yemiyor da muhtemelen dans ederim ama belli de olmaz ..

Uyuma uyuma uyuyunca insanın uyku düzeni bozuluyor Ebru, yalnız eşinle cidden kötü gelmiş, ne kadar da bir nöbete kalıyorsun?

Allahtan sadece gündüz canım. Ayrıca daha bu ilk nöbetim olacak. Bizim acilde çalışan arkadaşların birçoğu tayin isteyip gidince başka yerde çalışanlarıda nöbete yazmaya başlamışlar. Sanırım ayda bir denk gelecek.

Kızlar bir şey anlatacağım ama gülmeyin :1:
Sigaram bitti kampüstede satılmıyor almam için en azından yarım saatlik yola gitmem gerekli o da otobüs denk gelirse.
Pazartesi çıkacağım zaten ama şimdi üşendim.
Bir ara sarma sigara kullanıyordum ama tütünüm yoktu sadece boş sigara tüpleri vardı.
Nasıl içesim var içmezsem yemeğe saldıracağım.
Ben de ne yaptım boş tüpün içini mısır püskülü ile doldurup içtim :60:
Saçma bir tat oldu tabi işe de yaramadı ama olsun içtim işte ..

Nasıl yaaa kampüste sigara yok. Yasakladılar mı? Keşke üşenmeyip gitseydin. Spor olurdu hem senin için. Peki mısır püskülü sigara isteğini geçirdimi?

hosbulduuk iyiyim tatlııım sen nasılsın nasıl gidiyoor

Allahtan sadece gündüz canım. Ayrıca daha bu ilk nöbetim olacak. Bizim acilde çalışan arkadaşların birçoğu tayin isteyip gidince başka yerde çalışanlarıda nöbete yazmaya başlamışlar. Sanırım ayda bir denk gelecek.

En azından çok değilmiş ayda bir kereymiş nöbetin tadını da almış ol hem :1:

Nasıl yaaa kampüste sigara yok. Yasakladılar mı? Keşke üşenmeyip gitseydin. Spor olurdu hem senin için. Peki mısır püskülü sigara isteğini geçirdimi?

Bayadan beri yasak ne yazık ki.
ne saçma değil mi sanki dışarıdan alınmıyor sadece eziyet.
Ne biliyim ya zor geldi valla Ebru bir de bizim kampüs dağ başında bir yer çok buz tutuyor her yer şimdi otobüs yolda problem yapar falan sık sık oluyor zaten bekleyeyim dedim.
Sigara isteğimi tabiki geçirmedi ama aa ne yaptım bak düşünccesiyle kafamı uzaklaştırdı azıcık, duman falan da çıkınca biraz kendimi kandırmış oldum.

Back
X