- Emoji Skoru
- 960
- Puanlar
- 363
Evet kızlar sonuçlarımız açıklanmışş ..
Grup derecelerinde 1. olmakla beraber iki de bireysel derecemiz var, çok tebrik ederim sizi ..
*** 13. Takım 242. Etap ***
Balkaymak: ( 71.6 / 72.7 / -1. 1 / -1.54 % )
Betüld: ( 64.8 / 63.7 / 0.9 / 1.70 % )
Eski_bir_masal : ( 61.1 / 61.4 / -0.3 / -0.49 % / )
LaydLiNe: ( 80.7 / 79.3 / 1.4 / 1.73 % )
Mutedeyyin: ( 72.1 / 72.1 / 0.0 / 0.0 % )
Ozlew_19: ( 71.8 / 70.4 / 1.4 / 1.95 % )
tatLi : ( 63.4 / 62.0 / 1.4 / 2.21 ) Yeni üye Hedef :55
Ysfmir: ( 61 / 59.8 / 1.2 / 1.97 % )
Takım Ortalaması : 0.94 %
BİREYSEL DERECELER
BİRİNCİ
7. takımdan.............kırmızıgül.................4.89%
İKİNCİ
13. takımdan.............tatli......................2.21%
ÜÇÜNCÜ
13. takımdan.............yasmir .....................1,97%
Yorumlara geleyimm ..
Özlem ; Bu hafta hep geç saatte yemenin ne ufak tefek kaçamakların sonucunda baya artı olarak döndü .. Nedeni belli ..
Betül; Valla o kadar kaçamağa tebrik ettim harika kilo verdin demek ki neyi öğrendik kaçamak mı yaptım atıyoruz kendimizi dışarı buzların içinde yürüyoruz oynuyoruzz ..
Ben ; Bana ne desek boş yemeyip yemeyip şişiyorummm
Ebru ; Maşallah birden hem kahveyi bıraktın hem yemeni düzene koydun, tamamen kaçamaksız bir haftaydı ve regl dönemine rağmen çok güzel kilo verdin. Regl olmasaydın muhtemelen derecelerden biri de sen olacaktın.
Özlem ; İyi sıktın bu hafta kendini ama güzel verdin, kaçamaklarını ertesi günde telafi ettin ne yaptın ne ettin verdin valla tebrik ettim ..
Gönül ; Listeye dereceden giriş yaptın direk pek hızlıyız bakıyorum da, senin de kaçamakların oldu ama hep telafi ettin demek ki neymiş kaçamak yaptıysak telafisini de yapacağızz ..
Derya; Bu hafta yoğunluk falan derken zihinden sporların da etkisiyle pek güzel kilo verdin maşallah ..
Umarım haftaya yine 1.liğe oynarızz ..
canım çok tebrik ediyorumm
menülerinden belliydi
darısı başımıza
![]()
İşte bizim grup. Geçen hafta 3. ydük. Demek ki azmin elinden hiç bişey kurtulmuyor. Gönül ve Derya'yıda ayrıca kutluyorum. Tebrikler kızlar. Helal olsun bize Eki Görüntüle 339771
Oooooo sen geç kalmışsın Gülçin'cim. Ben kalktım erkenden işin yarısı bitti. Şimdi mola verdim. Birazdan devam. Yap yap bitmiyor anacım bu iş. Benmi mıymıntıyım işmi çok anlamadım. Yaklaşık iki saattir banyoyla uğraşıyorum. Uğraşmama değdi ama gıcır gıcır oldu banyo benide bitirdi. Çok yoruldum........
Ne güzel bişeymiş bunlar![]()
Tebrikleriniz cok tesekkur ederim canlarim motiwe olmamda topigimin payi cok buyuk iyiki warsiniz motiwasyonumuz hep yuksek olur insAllah
Birinciligimizin darisi gelecek haftaya insAllah
Son düzenleme: