- Emoji Skoru
- 960
- Puanlar
- 363
Afiyet olsun canım. Bişey söyleyeceğim sana. Benim bisikletim var ve havalar güzelken dışarda eşimle birlikte dolaşmaya çıkıyorduk. O dönem diyetisyene gittiğimde ben bisiklete biniyorum dedim. Spor yapıyorum anlamında söylemiştim. Bisiklete binme dedi bana basen yapıyormuş. Tabii ben hadi ordan be dedim kendi kendime. İnanmadım adama. Neyse bi süre bindim ve gerçekten basenlerimin çıkmaya başladığını gördüm. Hayatım boyunca benim hiç basen problemim olmamıştı. Şimdi binmiyorum bisiklete ancak arada bir eğlence olsun diye. Ama uzun süreli kesinlikle bende tavsiye etmiyorum. Dikkat et basenlerin çıkmasın.
Tsk cnm uyardigin icin, disari cikamadigim zaman yada cikmak istemedigim zaman kurtaricim bu bisiklet oluyodu
zaten onceleri cok sewerek yapmiordm, smdi karsimda tw oldugu icin daha da onemlisi netle oyalandigim icin
isteyerek yapiodum bu haber kotu oldu iste
afiyet olsun melek sporda süper
tabi atarım ama bisorum var melek benim bilgisayar yavaş indiriyo vında ben 2 gün gece gündüz anca indi sana atarkende zorlarmı böyle
afiyet olsun gönül sporda muhtesem ben daha yapmadım bugün
ewet bası zor hatta çok zor ben afedersiniz tuvalete oturamadım kas ağrısından bide günlük yapardım yani ama sopnrara doğru daha kolay geliyo
afiyet olsun elifcim
afiyet olsun ebru gayet güzel kilo vericen bu hafta![]()
azcikda olsa yap bence, zaten ileri msjlarinda yapcam yazmissin
yok bir avuc cerezden bişi olmaz ama düzenli beslen diye dedim canikom![]()
valla benim önümdede bi sürü kurabiye, bisküvi ama dokunmuyorum
sende dokunursan yakarım seni uleyyn Eki Görüntüle 343670
Bende sporumu yaptım
Bulaşıklar duruyor hala, yıkamayada niyetim yok![]()
Hakim bey hakim bey bu kiz kendine eziyet ediyor, kaldir barim karsinda durmasin o kurabiyecikler
Kizlar bu arada 2 gundur gecmisi okuyamiyorum cok sinir oluyorum
Sabahciyken 1de cikiyordum okuldan burda hrrkes yeni toparlanmya basliyordu burda, katiliyordum burda muhabbete:))
Simdi 11.30 gibi evden cikiyorum 7 de geliyorum
Sayfalarcaaa gecmis oluyo okuyamiyoruum
zaman ayirip msj bildirim listesini duzenliosun eline saglik bu yogunlukta kolay degil