• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Dışarı çıkarken falan da yanına bu küçük şişelerden alabilirsin Elif.
Ben önceden hiç su içmezdim kendimi o şekilde alıştırdım şimdi susuz duramıyorum.

Alıyorum yanıma almasamda büfelerden alıyorum ama bugün böyle az oldu :(

Ben de icemiyorum su hala ya
Basta ne huzel alismistim iciyorum
Kis geldi geleli kalakaldim..

Kizlar y kendime bayanlara ozel dans kursu veren yakin bi yer ariyorum ama pek yok gibi nette
Olanlar ya cok uzak ya da karisik

Bizim hemen iki sokak otede bir spor salonu var kadinlar sadece bir ara gidiyordum oraya ama sikilabiliyorum orda.
Dans kursu istiyorum ozellikle oryantel, roman horon flnn:))

Millet latin danslara gider ben iste bunlar daha cok hosuma gidiyo:1:

Aslında oryantale gidersen zaten erkekler olmaz diye düşünüyorum Betül ..
ben bir ara bachataya gitmiştim ama sevmiyorum dans etmeyi hiç ..

Aslında oryantale gidersen zaten erkekler olmaz diye düşünüyorum Betül ..
ben bir ara bachataya gitmiştim ama sevmiyorum dans etmeyi hiç ..

Canim rahatca gidebilmem icin dikkat eden guvenebilecegim bir yer o
Lmasi lazim, yani tamamen bayanlara ozel olsu. O saatlerde sinif soyunma odalari fln, bir cok yerde baska branslarda erkek egitmenler fln oluyor

Bu sitede baktim mesela biri daha ariyor ama bir erkek arkadasiyla gidecekmis cogu oryantal dersleri bayanlara ozel neden boyle ayrimcilik yapiyor sanki ciplak dans ediyoruz fln demis, bakis acisi iste, herkesin farkli talepleri olabiliyor:))

Canim rahatca gidebilmem icin dikkat eden guvenebilecegim bir yer o
Lmasi lazim, yani tamamen bayanlara ozel olsu. O saatlerde sinif soyunma odalari fln, bir cok yerde baska branslarda erkek egitmenler fln oluyor

Bu sitede baktim mesela biri daha ariyor ama bir erkek arkadasiyla gidecekmis cogu oryantal dersleri bayanlara ozel neden boyle ayrimcilik yapiyor sanki ciplak dans ediyoruz fln demis, bakis acisi iste, herkesin farkli talepleri olabiliyor:))

Çok güldüm ya sevdiceğimi oryantal yaparken düşünecektim ki vazgeçtim ama kahkahayı attım :1:
Anladım Betülcüm
Hangi semtte oturuyordun Betül ?

Çok güldüm ya sevdiceğimi oryantal yaparken düşünecektim ki vazgeçtim ama kahkahayı attım :1:
Anladım Betülcüm
Hangi semtte oturuyordun Betül ?

Ben bagcilarda oturuyorum ama bu semtte olmaz
Bahcelievler bakirkoy civari bana cok uzak degil ama iste dusumu fln orda alabilecegim bir yer olmasi lazim
Ya da okuluma yakin bir yer olabilir cikista gidebilirim veya oncesinde okulum da floryaya yakin

Bir sordun ne kadar cok sey soyledim, biliyor musun IStanbul'u HIlal?

Ben bagcilarda oturuyorum ama bu semtte olmaz
Bahcelievler bakirkoy civari bana cok uzak degil ama iste dusumu fln orda alabilecegim bir yer olmasi lazim
Ya da okuluma yakin bir yer olabilir cikista gidebilirim veya oncesinde okulum da floryaya yakin

Bir sordun ne kadar cok sey soyledim, biliyor musun IStanbul'u HIlal?

İstanbulu bilmiyorum betülcüm de internete baktım biraz şöyle bir yer buldum ..

Bakırköyde bayanlara özel dans kursu
Bayanlara özel dans dersi kayıtlarımız başlamıştır.

Programımız oryantal ve latin danslarından oluşmaktadır..
Biz sizler için herkes dans etsin diye özel fiyatlarımızla hizmetlerimize devam ediyoruz..

DORE DANS

212 660 12 24

İstanbulu bilmiyorum betülcüm de internete baktım biraz şöyle bir yer buldum ..

Bakırköyde bayanlara özel dans kursu
Bayanlara özel dans dersi kayıtlarımız başlamıştır.

Programımız oryantal ve latin danslarından oluşmaktadır..
Biz sizler için herkes dans etsin diye özel fiyatlarımızla hizmetlerimize devam ediyoruz..

DORE DANS

212 660 12 24

Canim benm yasen ne iyi bir kaptansin
Bakmis bir de benim icin :16:

Burayi not almistim canim ariycam yarin, bir yer daha var ama bakalim.

Bizim burdaki spor salonunun programi soyle, once erken gidip 15-20 dk yurume bandina cikiyorsun sonra yaklasik 30 dk step ve kol bacak aletleri karisik yapiliyor, sonra da pilates hareketleri o da bir yarim saat suruyo

Bizim burdaki spor salonunun programi soyle, once erken gidip 15-20 dk yurume bandina cikiyorsun sonra yaklasik 30 dk step ve kol bacak aletleri karisik yapiliyor, sonra da pilates hareketleri o da bir yarim saat suruyo

Benim dedigim yer portakal spor salonlarinin subesi
B-fit var bir de ayni programi yapan ,
Bilirsin belki,

Benim dedigim yer portakal spor salonlarinin subesi
B-fit var bir de ayni programi yapan ,
Bilirsin belki,

:17: Acaba bulabilir miyim bir şeyler diye bakayım dedim Betülcüm ..
Aslında bir spor salonu veya dans kursu iyi olacaktır evde zaten fazla zamanın yok sporun düzenli olmuyor orada daha düzenli hem de bilinçli hocalar yardımıyla olur.
B fitten çok memnun olan insanlar vardı.
Ben spor salonunu tercih ederdim ama dansı daha çok seviyorsan oryantal de çok güzel kalori harcatır.
Tamamen zevk meselesi.
Ama spor salonuna gidersen biraz ağırlık da çalışabilirsin.
Ağırlık çalışmak çok faydalı oluyor.

:17: Acaba bulabilir miyim bir şeyler diye bakayım dedim Betülcüm ..
Aslında bir spor salonu veya dans kursu iyi olacaktır evde zaten fazla zamanın yok sporun düzenli olmuyor orada daha düzenli hem de bilinçli hocalar yardımıyla olur.
B fitten çok memnun olan insanlar vardı.
Ben spor salonunu tercih ederdim ama dansı daha çok seviyorsan oryantal de çok güzel kalori harcatır.
Tamamen zevk meselesi.
Ama spor salonuna gidersen biraz ağırlık da çalışabilirsin.
Ağırlık çalışmak çok faydalı oluyor.

Ya orda agirlik calistirmiyorlar ya
Tam spor salonu gibi degil orasi, portakal franchising sistemiyle calisiyor
Bizim burdakini isletenler de egitmenlik sertifikasi almis, iyi de yaptiriyolar pilates hareketlerini ama tam kapsamli bir spor salonu gibi degil

Ya orda agirlik calistirmiyorlar ya
Tam spor salonu gibi degil orasi, portakal franchising sistemiyle calisiyor
Bizim burdakini isletenler de egitmenlik sertifikasi almis, iyi de yaptiriyolar pilates hareketlerini ama tam kapsamli bir spor salonu gibi degil

Anladım Betülcüm bir de çok uzak bir yer olmasın bence üşenip gidemeyebilirsin ..
Ya da bayanlara özel bir yüzme kursu varsa o da çok iyi olur ..

Anladım Betülcüm bir de çok uzak bir yer olmasın bence üşenip gidemeyebilirsin ..
Ya da bayanlara özel bir yüzme kursu varsa o da çok iyi olur ..

Yuzme kursu degil, biliyorum yuzme aslinda cok uzak olmayan bir yer var minibusle 20 dk fln bir ara cok sik gidiyordum, serbest seans oluyor haftada bir iki kez gidebilirim oraya

Ama hep usengeclik iste benimkisi:1:

Yuzme kursu degil, biliyorum yuzme aslinda cok uzak olmayan bir yer var minibusle 20 dk fln bir ara cok sik gidiyordum, serbest seans oluyor haftada bir iki kez gidebilirim oraya

Ama hep usengeclik iste benimkisi:1:

Alışınca üşengeçlik gider aslında ama üşenmemek için en güzeli en sevdiğini seçmek.
Ben de yüzmeyi isterim aslında amaaaaa ..
Amamı biliyorsun :1:

slm kızlar nasılsınız hiç uğruyamadım bugün neler yaptınız özledim sizi

Alışınca üşengeçlik gider aslında ama üşenmemek için en güzeli en sevdiğini seçmek.
Ben de yüzmeyi isterim aslında amaaaaa ..
Amamı biliyorsun :1:

Sadece kadinlarin oldugu bir yere gitsen
Kiz Allah ikinizie de sabir ve akil versin :60:

Ben kafayi yerim ya, ben de kendimi kiskanc sanirdim :52:

kızlar neler yaptım bugün ay ay ay çok hoş birgündü
dün 30 dak 30 day shred yaptım o kadar bugün daha yerimden kalkmadım ama yatmadan yapıcam
sabah 1 yumurta 1dilim ekmek yedim
akşam sırf meleğin yüzünden benim hiç kabahatim yok poça yaptım bide eşime çiğ köfte yoğurtturtdum yedik bir güzel afiyetle pişman değilim kızlar
eline sağlıkpek güzel yapmış:1::1:
5 sıkım 1 tanede ev yapımı az yağlı bol sütlü bir poğoça yedim tabi önümdeki 5 gün feci dikkat etmem lazım farkındayım sporuda nasıl yapıcam bilmem hiç canım istemiyo kızlar biri beni kaldırsın lütfen
ama hep aklımda çok güzel kilo vericem yesemde vücudumun ihtiyacı varmış diyorum zaten çok da olmadı kanımca bide spor yapsam tam olucak
yatarken karbonatlı suyu unutmayım da indirsin bali

Back
X