Doğrumu yanlışmı diye çocuğun gelişimi açısından düşünmüştüm. Bazıları oyuncakların çocukların hayal dünyalarını geliştirmelerinde kötü rol aldığı kanısında. Onun için söylemiştim. Ama benim gözlemlerim oyuncaklar sadece hayal dünyasına katkıda bulunuyor. Şuan çocuk odası tıka basa oyuncak dolu hele odanın ortasında kocaman bi tane çadır varYakında odada adım atacak yer kalmayacak bi ara resim eklerim Hilal senin için özellikle bebekleri çekeyim
Sunay Akın'ın kırdığımız oyuncaklar diye bir kitabı var.
Çocuklar için oyuncakların önemini anlatıyor.
Eğer bu oyuncaklar aşırı elektronik ona hayal gücünü çalıştıracak bir şey bırakmayan oyuncaklarsa evet kötüymüş ama bebek gibi oyuncaklar aksine dinledikleri masalları, hikayeleri gözlerinde canlandırıp hayal güçlerine katkıda bulunurmuş.
Hatta kukla alabilirsin Ebru'cum bak sen de tiyatrocusun o alana yönelmesini sağlayabilir için de varsa veya bir oyun yazarı kimdi hatırlayamadım ilk olarak kuklalar sayesinde başlamış yazmaya ..
Çek çek bebekleri benim için, şu gelin damat bebekler var çok hoşuma gidiyor geçen alacaktık ama bir sürü oyuncak aldık o gün diye almayalım dedim bak içimde de kalmış