- 20 Ocak 2012
- 25.928
- 34.600
- 798
- 43
İnanıyorum ben sana uğur böceğim.
Kötü olacağını düşünmüyorum hiç zaten ..
Ayy bakalım ben ne yapacağım.
Var ya hiç bir şey yapmıyorum aman nasıl olsa 59 olacağım diye düşünüyorum.
Rahatlığa bak
Merak etme canım sen 30 Martta 59'sun zaten

Bu arada ben gerçekten çok şanslı bir insanım. Sadece büyük ikramiye bana çıkmıyor

Ağır geldi yediklerim ama zannetmiyorum yine Melek'cim bu sefer neden gerginlik ve regldi.
Ben normalde de kendimden abur cubur harici en fazla bu kadar yerim fazlasını yemem hiç.
Ancak dışarıda yiyince ya da arada aç hissettiğimde artar miktar ama kahvaltılarımda yumurtayı eksik etmeyeceğim.
Bugün de sabah yesem iyi olacaktı ama pek başkasından istemeyi sevmiyorum.
O kadar da sordu oda arkadaşım ama ne biliyim işte sanki yük olmak gibi geliyor.
O yüzden çikolata yiyeyim tatlı iyi gelir en azından dedim.
Akşama doğru daha iyiydim.
Yarın iyi olursam yumurtamı falan yiyeceğim.
Bende senin gibiyim yaaa isteyemem kimseden hiç bişey. Aslında hiç güzel bir huy değil bu. İsterim ki karşımdaki bana söylemeden sormadan yapsın. Sordukları zaman söyleyemem

kaçamak mı hiç aklıma gelmiyor,ay bir ay sonra izmire yolculuk var inş.düşündükce dahamı az yiyim diye düşünüyorum.
bu hafta hedefim 2 kilo ama sanırım listeyi kötü etkileyecem en son sanırım 78le ayrılmıştım.
Hayır canım daha az yeme. Çünkü yavaş yavaş azaltacaksın. Birden azaltırsan vücut tepki veriyor.
Canlarim nasilsiniz bakiiimmm en sonunda islerimiz halloldu hayatimizda guzel gelismeler oldu tabii bu bana bol enerji olarak dondu bu gun durmaksizin 2 saat yurudum ve 2 saatte bahce isi yaptim ne bahceymis bitemedi diyeceksiniz ama bitmez bu bahce bitmezzzz((
Hala 67 kiloyum ama ciddi incelmisim olculerimi gorunce soklar yasadim bu gun. Olculerim eskiden 94 gogus 80 bel 96 kalcaymis simdi gogus 85 bel 70 kalca 89 dusunun halimi cok mutlu oldum hepiniz nasilsiniz.
Hoşgeldin canım. Seni burda görmek ne güzel. Bu arada kilonu yanlış yazmışsın. 67 değil 57 olacaktı sanırım