Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İnanıyorum ben sana uğur böceğim.
Kötü olacağını düşünmüyorum hiç zaten ..
Ayy bakalım ben ne yapacağım.
Var ya hiç bir şey yapmıyorum aman nasıl olsa 59 olacağım diye düşünüyorum.
Rahatlığa bak :60:

Merak etme canım sen 30 Martta 59'sun zaten :9:

Bu arada ben gerçekten çok şanslı bir insanım. Sadece büyük ikramiye bana çıkmıyor :9:

Ağır geldi yediklerim ama zannetmiyorum yine Melek'cim bu sefer neden gerginlik ve regldi.
Ben normalde de kendimden abur cubur harici en fazla bu kadar yerim fazlasını yemem hiç.
Ancak dışarıda yiyince ya da arada aç hissettiğimde artar miktar ama kahvaltılarımda yumurtayı eksik etmeyeceğim.

Bugün de sabah yesem iyi olacaktı ama pek başkasından istemeyi sevmiyorum.
O kadar da sordu oda arkadaşım ama ne biliyim işte sanki yük olmak gibi geliyor.
O yüzden çikolata yiyeyim tatlı iyi gelir en azından dedim.
Akşama doğru daha iyiydim.
Yarın iyi olursam yumurtamı falan yiyeceğim.

Bende senin gibiyim yaaa isteyemem kimseden hiç bişey. Aslında hiç güzel bir huy değil bu. İsterim ki karşımdaki bana söylemeden sormadan yapsın. Sordukları zaman söyleyemem :9:

kaçamak mı hiç aklıma gelmiyor,ay bir ay sonra izmire yolculuk var inş.düşündükce dahamı az yiyim diye düşünüyorum.

bu hafta hedefim 2 kilo ama sanırım listeyi kötü etkileyecem en son sanırım 78le ayrılmıştım.

Hayır canım daha az yeme. Çünkü yavaş yavaş azaltacaksın. Birden azaltırsan vücut tepki veriyor.

Canlarim nasilsiniz bakiiimmm en sonunda islerimiz halloldu hayatimizda guzel gelismeler oldu tabii bu bana bol enerji olarak dondu bu gun durmaksizin 2 saat yurudum ve 2 saatte bahce isi yaptim ne bahceymis bitemedi diyeceksiniz ama bitmez bu bahce bitmezzzz :(((

Hala 67 kiloyum ama ciddi incelmisim olculerimi gorunce soklar yasadim bu gun. Olculerim eskiden 94 gogus 80 bel 96 kalcaymis simdi gogus 85 bel 70 kalca 89 dusunun halimi cok mutlu oldum hepiniz nasilsiniz.

Hoşgeldin canım. Seni burda görmek ne güzel. Bu arada kilonu yanlış yazmışsın. 67 değil 57 olacaktı sanırım :9:

Evet evet kahvaltı yapacağıma rtıkk ..

Melek şey için sordum.
Bu sandaloz var ya bazılarında kilo yapmış acaba senin de ondan mıydı cumaki fazlalık?

Aaa bilmem ki :44:
Cuma 68.6 cıkmıstım
2 gün 69.2 cıktım. bugün birden 68.2 cıktım :44:

ondan olabilir mi ki?

Bu arada ben gerçekten çok şanslı bir insanım. Sadece büyük ikramiye bana çıkmıyor :9:

Bende senin gibiyim yaaa isteyemem kimseden hiç bişey. Aslında hiç güzel bir huy değil bu. İsterim ki karşımdaki bana söylemeden sormadan yapsın. Sordukları zaman söyleyemem :9:

Sen demek ki şansını bir yerde kullanacağına bölüp bölüp kullanıyorsun Ebru'cum ..

Ben de ben de ..
Sorunca asla söyleyemem.
Küçükken de öyleymişim.
Annemler bile sorunca yok teşekkür ederim gerek yok dermişim :1:
O istiyorum demekmiş bilirlermiş.
İstemiyorsam hayır direk :1:
Bir sevdiceğime yapmam onu, en azından çok az yaparım.
Kıza kıza alıştırdı :1:

SELAM KIZLARRR ancak geldim. bir sürü ütü yaptım. 45 dk hızlı tempoda yürüdüm 100 mekil,100twester , duş aldım geldim. yatarken de 200 yan bel hareketimi yaparım.
şimdi de mayalı bir maske var. onu eşimin yüzüne :)) ve kendi yüzüme sürdüm 20dk geçmesini bekliyorum :))

Sen demek ki şansını bir yerde kullanacağına bölüp bölüp kullanıyorsun Ebru'cum ..

Ben de ben de ..
Sorunca asla söyleyemem.
Küçükken de öyleymişim.
Annemler bile sorunca yok teşekkür ederim gerek yok dermişim :1:
O istiyorum demekmiş bilirlermiş.
İstemiyorsam hayır direk :1:
Bir sevdiceğime yapmam onu, en azından çok az yaparım.
Kıza kıza alıştırdı :1:

İyi bari alıştırmış sevdiceğin yoksa zor olurdu :60:

Canlarim nasilsiniz bakiiimmm en sonunda islerimiz halloldu hayatimizda guzel gelismeler oldu tabii bu bana bol enerji olarak dondu bu gun durmaksizin 2 saat yurudum ve 2 saatte bahce isi yaptim ne bahceymis bitemedi diyeceksiniz ama bitmez bu bahce bitmezzzz :(((

Hala 67 kiloyum ama ciddi incelmisim olculerimi gorunce soklar yasadim bu gun. Olculerim eskiden 94 gogus 80 bel 96 kalcaymis simdi gogus 85 bel 70 kalca 89 dusunun halimi cok mutlu oldum hepiniz nasilsiniz.
ne güzel haberler bunlar.darısı bizim başımıza:)

O zaman çatlayacak bence insanlar kıskançlıktan ohh ..

Canım bu hafta yeni arkadaşların yüzdesinden umutluyum ama 2 arkadaşın da eksi olacak o yüzden birbirini dengeler yani hepimize bağlı bu hafta ..

canım benim deneme sürem ne zaman doluyor???

SELAM KIZLARRR ancak geldim. bir sürü ütü yaptım. 45 dk hızlı tempoda yürüdüm 100 mekil,100twester , duş aldım geldim. yatarken de 200 yan bel hareketimi yaparım.
şimdi de mayalı bir maske var. onu eşimin yüzüne :)) ve kendi yüzüme sürdüm 20dk geçmesini bekliyorum :))

Ohh maşallah ne güzel gelmişsin.
İyiki ikinize de sürmüşsün yoksa maya çok rahatsız ediyor ama etkileri çok güzel.

İyi bari alıştırmış sevdiceğin yoksa zor olurdu :60:

:1: Ayy sorma azar işitmeyeyim diye diye alıştım.
Azıcık çekiniyorum ben bu bizimkinden yahu :1:

Melek bilemedim ama bunu yazanlar olmuş.
Acaba bir süre artı gösterip sonra mı eksiye düşüyor ki ? :26:

anlamadım bende. dikkat ettigim halde. 2 gün 69.2 cıkmıstım. bugün dedim 68.5 cıkar belki. birden 1 kilo görünce sasırdım
öyledir belkide :44:

ama ben devam edecegim...
de cigneyemiyorum ya :120:

hap gibi yutuyorum :60:

Ohhh ne güzel olmuş sporun. Maşallah :nazar:

:9:Maskelerde iyi olur inşallah

Hayır canım daha az yeme. Çünkü yavaş yavaş azaltacaksın. Birden azaltırsan vücut tepki veriyor.

Hoşgeldin canım. Seni burda görmek ne güzel. Bu arada kilonu yanlış yazmışsın. 67 değil 57 olacaktı sanırım :9:

Ay evet 67 dedim allah korusun yaaa....

anlamadım bende. dikkat ettigim halde. 2 gün 69.2 cıkmıstım. bugün dedim 68.5 cıkar belki. birden 1 kilo görünce sasırdım
öyledir belkide :44:

ama ben devam edecegim...
de cigneyemiyorum ya :120:

hap gibi yutuyorum :60:

Dene dene bence de bir süre daha.
Yalnız yutmak işe yaramıyor diye okumuştum çiğneyemiyorsan istersen ezip yut veya suya katıp iç.

Ohh maşallah ne güzel gelmişsin.
İyiki ikinize de sürmüşsün yoksa maya çok rahatsız ediyor ama etkileri çok güzel.

:1: Ayy sorma azar işitmeyeyim diye diye alıştım.
Azıcık çekiniyorum ben bu bizimkinden yahu :1:
sorma gerçekten çok kötü kokuyor. ama dediğin gibi etkileri güzelmiş. her hafta bir gün yapacağım :))

Ohhh ne güzel olmuş sporun. Maşallah :nazar:

:9:Maskelerde iyi olur inşallah

teşekkürler canım benim. hiçbirimize nazar değmesin :) maaşallah tüm gruba:)

Son düzenleme:
KIZLAR BUNU MUTLAKA OKUYUN ÖNEMLİ. Hilal'cim özellikle sen :16:

(ALINTIDIR)

PREMENSTRUAL SENDROM

Bir çok bayan , ödem, başağrısı, kramplar, aşırı gerginlik ve öfke krizleri ,ağrı, aşırı iştah ve tatlı krizleri gibi adet öncesi semptomları şiddetli yaşar.Eğer o grupta iseniz bu öneriler size göre;

*Periyodunuz başlamasından 1-2 hafta öncesinden diyetinizde tuzu ve tuzlu besinleri azaltın. Bol su için.

*Haftada en az 3 gün düzenli olarak egzersiz yapın. Kaslarınızı gevşetin, güçlendirin.Bu yürüyüş , yüzme, pilates yada sevdiğiniz farklı bir spor olabilir. Böylelikle vücudunuzdaki endorfin düzeyi artar ve kramplar azalır. Endorfin ayrıca adet öncesi gerginliğinizi de azaltır.

*Klasik müzik dinleyerek rahatlamaya çalışın. Özellikle sarı kantaron , papatya ve melisa çayı kaslarınızın rahatlamasını sağlar, sinirlerinizi yatıştırır.

*Sık sık sıcak duş alın.

*Özellikle periyodunuz başladığı dönemde alkol tüketmekten sakının.
*Adet öncesi dönemlerinizde yaşadığınız semptomlarınızı bir kaç ay kaydedin .Böylelikle önlem almanız daha kolay olacaktır.

*Az az, sık sık beslenin. Aşırı yemekten kaçının.Düzenli saatlerde beslenmeniz çok önemli.

*Sizi strese sokan diğer faktörleri hayatınızdan uzak tutun. Hafif, klasik müzikler dinleyin. Yoga yapmayı deneyin.

*Kalsiyumdan zengin besinlerle beslenin. Araştırmalar özellikle adet öncesi, kalsiyumdan zengin beslenmenin adet öncesi semptomları azalttığını göstermektedir.

*Adet öncesi aşırı tatlı krizlerinizin sebebi magnezyum , B6, B12 vitaminleri eksikliğidir. B12 vitamininin hayvansal kaynaklar temel kaynağıdır.Özellikle vejeteryan beslenenlerin ek supplement kullanmasında fayda vardır.B6’nın en iyi kaynakları ;et ve süt ürünleri, tam tahıllar ve baklagillerdir.Magnezyumun en iyi kaynakları ise; kuru yemişler, kuru baklagiller ,yeşil sebzeler ve tam tahıllardır.

*Sağlıklı kiloda olmaya özen gösterin .Kilo fazlanız varsa sağlıklı bir diyet ve egzersiz ile fazlalıklardan kurtulun.Vücuttaki aşırı yağlanma kandaki östrojen seviyesinin aşırı yükselmesine sebep olur. Araştırmalar göstermektedir ki; adet öncesi semptomlardan şikayetçi kadınların kanlarındaki östrojen seviyeleri daha yüksek bulunmuştur.

*Adet döneminizden 1-2 hafta önce kafein alımını kısıtlayın. Kafeinsiz kahve tercih edebilirsiniz.
Teşekkürler bilgiler için Ebru'cum.
Teşekkürler canım. Yeşil çay içiyorum Hilal'cim ama bu farklı bişey. Sanırım gerçekten nazar.:17:
Kalem Suresi'nin son iki ayeti nazar ayetidir Ebru'cum. O iki ayeti ve senin de dediğin ihlas, fatiha.felak.nas ve Ayet-el Kürsiyi suya okuyup içersen nazar etki etmez Allah'ın izniyle...:34:
menü
sabah
1 haşlanmış yumurta
3 yeşil zeytin
yarım domates
1dilim çavdar ekmek
ara.
1kivi
öğlen
haşlanmış ıspanak
bol sarmısaklı yoğurt
akşam