Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ebrucum kesinlikle doğru olanı yapyorsun bence de bu şekilde olmalı.ben de dukanı kendime uyarlıyorum.aslında dukan değilde, protein ağırlıklı beslenip dukanın tariflerinden yararlanıyorum bende.

Senin menülerde zaten çok güzel oluyor Ayşe'cim. Bu arada senin ticker da yok. Kaç kilo kaldı senin bitirmene?

Reyhan abla dogru soyluyorsun ama oldu iste bi kere
Yengem aradi cay yaptim gelin dedi asagi katta oturuyorlar

Bi indik kisir kek tursu dolma bir suru sey var
Kisir ve cigkofte benim en dayanamadigim yiyeceklerden
Sabah da erik yemistim zaten bozuldu vesvesesiyle nefsime yenik dustum..

simdi konustum yengem annem ve dayim icin tek tek hesapladik hepimiz dukan yapicaz
Boylelikle daha rahat yapabilcez

Ebru dukan bana da sadece 800 gr diyor atakta ama ben daha fazla veriyorum eger bugunde bozmamis olsaydim 3-4 gun atakta
yaklasik 2.3 vermis olacaktim ama tabi onu seyirle sabitlemezsen benim gibi bir kase kisir vs yersen birden geri gelebiliyor ..

ohh ne güzel onlarda yaparsa hem yalnız olmazsın hem de diyetini bozacak şeyler görmezsin..yaptıklarınızdan birbirinize verirsiniz falan.çok iyi oluyo bi diyet arkadaşı insana.

atak çok önemli bi aşama bildiğin gibi betülcüm.ne kadar iyi uygularsan o kadar önde başlıyosun vücudunla gireceğin yarışa.ilk önce anlayamadan yakıyo atakta.sonra seyirde 'aa noluyoruz dur bi dakka diyo':)
ben 5 gün atakla 4 kilo verdim.bu beni aylarca inmek isteyipte inemediğim kilolara indirdi.deli gibi motive etti.adam süper bi sistem geliştirmiş hakkaten..tuttuğu altın olsun..

ellerine sağlık ablacım.annecin kaç kg verdi maşallah oda devam ediyor.yulaf kepeğinden acayip sıkıldım ben bu ara ağzımın tadı hiç yok ne yesem kötü geliyor zaten

evet öyle oluyor,haklılarda kolay bişey değil... Allah hepimizin evladını iyilerle karşılaştırsın...

ayşecim annemin 2 haftada 2.5 kiloyu geçti verdiği..şekeri bayaa düştü,insülinin dozunu azalttı bu kadarla bile.
ablacım kepeği kepek olarak hiç yemedim ki ben.çogu sabah fırında kendi yaptığım sucuklarla falan pizza tarzı şeyler yapıyorum.keke,kurabiyeye,çorbaya ,köfteye koyuyorum.biraz zahmetli oluyo ama bıktırmıyo tatlım.

amin ayşecim..

Tatlım yaaa farkettiysen ben öyle karatay, dukan yada diğer şok diyetler hiç birisini yapmadım. Önüme ne geldiyse yemem gerekenleri yeteri kadar yedim. Ve bu diyet işi bittiği zaman eminim ki kilomu koruyacağım. Çünki yağı çıkartmadım hayatımdan ekmeği yeteri kadar yedim. Tek şeker yok hayatımda o da zaten olmaması gereken bişey. Bende bir ara düşündüm dukan yapmayı ama iş yerinde zor olacaktı benim için daha çok çaba sarfetmem gerekecekti ve hiç kaçamak yapamayacaktım. Bende vazgeçtim böyle iyi gidiyorum nasıl olsa.

evet önemli olan farkındalık.herkes kendi bünyesine, biyolojik ritmine uygun olanı bulup tuttuğu yoldan giderse ancak başarılı olur ebrucum.sen sorununu halletmişsin kendi yönteminle çok az kalmış.. süper ..bravo tatlım..

Son düzenleme:
EBru beni biliyorsun normalde cok kacamak yapiyorum
Bu sefer su dukani tam yapayim da 1 ayda kilolardan kurtulayim diyorum :1:
Hizli olmasi insani motive ediyor

Simdi berabrr 4 kisi yapcaz ya daha motive olcaz daha kolay olcak insallah

evet önemli olan farkındalık.herkes kendi bünyesine, biyolojik ritmine uygun olanı bulup tuttuğu yoldan giderse ancak başarılı olur ebrucum.sen sorununu halletmişsin kendi yönteminle çok az kalmış.. süper ..bravo tatlım..

Çok teşekkürler ablacım. Burda hepimiz ayrı ayrı başarılarız zaten.:16:

EBru beni biliyorsun normalde cok kacamak yapiyorum
Bu sefer su dukani tam yapayim da 1 ayda kilolardan kurtulayim diyorum :1:
Hizli olmasi insani motive ediyor

Simdi berabrr 4 kisi yapcaz ya daha motive olcaz daha kolay olcak insallah

Zaten ben şaşırıyorum bazen senin menülere. Maşallah :nazar: Nazar değmesin :9:

Tabii söz, nişan olayları geçmeye başlayınca biran önce kurtulmak istiyorsun. Bencede acele et çünki ne zaman ne olacağı belli olmuyor Hilal'e baksana. Babası evet derse evlenecek bu yaz.

İnşallah işe yarar sizin bu dukan olayı. Ama iş yerine evden götürmen lazım.

Kızlar bende kaçıyorum artık. İyi geceler herkese :16:

Çok teşekkürler ablacım. Burda hepimiz ayrı ayrı başarılarız zaten.:16:

Zaten ben şaşırıyorum bazen senin menülere. Maşallah :nazar: Nazar değmesin :9:

Tabii söz, nişan olayları geçmeye başlayınca biran önce kurtulmak istiyorsun. Bencede acele et çünki ne zaman ne olacağı belli olmuyor Hilal'e baksana. Babası evet derse evlenecek bu yaz.

İnşallah işe yarar sizin bu dukan olayı. Ama iş yerine evden götürmen lazım.

Sabah kahvaltiyi 10-11 gibi yapiyorum beslenmeyi 3:20 gibi yapiyoruz o arada yogurt sut fln yiyorum sonra da cikinnca yiyorum iste.zaten bizim okulda yemek verilmedigi icin ben hep kendim goturmek zorundayim

Herkese iyi gecelerrr
Ben yarin piknige gidiyorum insallah
Bol bol top oyniycammm :16:

Yanima da yogurt, sut peynir almayi dusunuyorum biraz da haslanmis tavuk:1:
Kendimi bunlarla tika basa doyurayim ki baska yiyeceklere gozum kaymasin :1:

şimdi canlarım ciğerlerim kuzularım tatlılarım ya ben sizi çok seviyorum:)

bugün sabah kahvaltıdan sonra hiç ekmek yemedim. öğlende yemedim yani. saat 8bucukta misafirlerim toplaştı yemeğe oturduk.
neyse ayıp olmasın dedim yeşil fasulyemi yedim.
ayıp olmasın dedim pilav tavuk yedim
e kendime ayıp olmasın dedim çiğköftemi yedim

+ arkadaşlarımızdan birinin doğum günüydü e yaş pasta yaptırmıştık onun için... ondanda bir dilim yedim:17::18::17::18::17::18::17::18:

pişman mıyım? ivit!:14::14::14: (çiğköfte hariç):27:

Nihalcan biz de seni seviyoruz ama sevmek ayri diyet ayri :1:
Bak yakin zaman icerisinde 2 oldu bu.
Hadi pilavi yedin, pasta neden yiyorsun..
Cik cik

Eda ben kullaniyorum pinterest, cok duzenli olmasa da, cok begeniyorum

Betülcüm pinterestteki kullanıcı adını yazar mısın? ekleyeyim seni..

Kız o neymiş beni de bir aydınlatıverin ..

Online bir pinboard Hilalcim. Ben takip etmekten keyif alıyorum. Bir ara gir bak, üye olmadan da göz gezdirebilirsin.
Bu arada hep aklımdasın, dua ediyorum senin için sürekli, inşallah iyi haberlerle dönersin. Allah ailen için de sizin için de hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah canım.:16:

Gunayyydiiiinnnn gooonaaaydiiiiinnnnn :52::52::32::32::32:

Hadiii uyaniiiinnnn ben erkenciyim, dun gece korku filmi bakarken uyuyakalmisimmmm erkenden :1::1:

Back
X