Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlarrrrr süper yaa.demiştim ya bu tartı beni cuma sabahı 68.0 ya gösterecek ya gösterecek..
:46: ne eksik ne fazla ...tam tamına 68.0..bu hafta 2 kilo verdim.:46:
artık haftalık hedef belirliem böyle..
46::46::46::46::46::46::46: süpper hissediyorummmm:46::46::46::46::46::46::46::46::46:

:16:Günaydın 13. takımın çıtır hatunları :16:

:9:Gelelim kilo bildirimine çok değil ama yinede idare eder :9:

Geçen haftaki kilom : 68 kg

Bu haftaki kilom : 67,6 kg

Giden : 0,4 kg

:nazar:Maşallah diyorum çünki hala duraklama yaşamadım.:nazar:

tEBRik ederim baaayanlaaaar :46::46::46::46::46:

Gunaydiiinn

Nasil keyifler kizlarr:)
3 kisi tartilmis erkenden

Ben de birazdan tartilcam
Heyecenliyim:))

Tartilmak icin neyi bekliyon kiz hadi tartil bian once kac kilo virdin baaalim :27::27:

:60: ay ebruuuu düşünemiyorum adamın seni sürekli kk de takıldıgın için lezbiyen olma gerekcesiyle boşadıgını falan hep orda hep kadınlarla hakim bey :60: :60:

İlahi turti yaaaaaaaaa nerden aklına geliyor sabah sabah :60::60:

tebrik ederiiiiiiiim bebeklerrrrrrrrrrr:46::46::46::46::46::46::46:
ben de bugün dayanamadım artuk tartıldım tam 65 cıktım ya duraklamaya girerim hep bu kilolarda ki iki gündür yedigim börülcenin de etkisi oldugunu düşünüyorum :60: ama demek ki bu hafta da sıksam dişimi bozmasam kesin haftaya 64 leri görürüm :21::21:

Teşekkürler canım. İnşallah sende haftaya görürsün 64 ü. Ama bölünecek haftaya kilon.

Gunaaaaaaaaaaaaaaydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin :52::52::52::52:

Gecen hafta: 57.3

Bu hafta: 55.9

Giden: 1.4 :nazar: :nazar: :nazar:

:62::62::62:

Tebrik ediyorum rakibem. Ama ben yine öndeyim :9:

Gunaydiiinn

Hadi bakalım seni bekliyoruz. Meraklandırma bizi :9:

tebrik ederiiiiiiiim bebeklerrrrrrrrrrr:46::46::46::46::46::46::46:
ben de bugün dayanamadım artuk tartıldım tam 65 cıktım ya duraklamaya girerim hep bu kilolarda ki iki gündür yedigim börülcenin de etkisi oldugunu düşünüyorum :60: ama demek ki bu hafta da sıksam dişimi bozmasam kesin haftaya 64 leri görürüm :21::21:

Ne guzel turtis sik disini tabi bak yaz geldi bile :52::52:

Gunaydiiinn

tartılsana kızım yaa aaaaaaaaaaaaaa :1:

Gunaaaaaaaaaaaaaaydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin :52::52::52::52:

Gecen hafta: 57.3

Bu hafta: 55.9

Giden: 1.4 :nazar: :nazar: :nazar:

:62::62::62:

tebrikkkkkkkkkk ederiiiiiiiiiiimmmmm tadluuuum :46::46::46::46::46::46::46:

İlahi turti yaaaaaaaaa nerden aklına geliyor sabah sabah :60::60:

Teşekkürler canım. İnşallah sende haftaya görürsün 64 ü. Ama bölünecek haftaya kilon.

Tebrik ediyorum rakibem. Ama ben yine öndeyim :9:

Hadi bakalım seni bekliyoruz. Meraklandırma bizi :9:

bölünsün ebrum yaw olsun ben kilo vereyim de en azından bu sefer gecen ki gibi 8 kilo alıp dönmiycem :60: verip döncem

Ne guzel turtis sik disini tabi bak yaz geldi bile :52::52:

evet tadluum daha tavlanacak doktorlar asansörler varrrrrrrrrrrrrr :52::52: :60: şimdi hiç durmamam lazım tam basenlerimin erimeye basladıgı kilolar üstte bişi kalmadı anasınısatim iskelet gibi üst tarafım ya kemiklerim saylıyor :41::41:

Gonul cok guzel vermissin bu hafta
Tebrik ederimm :)

Ben de neyi bekliyorum bilmiyorum
İstedigim kilonun ustunde cikmaktan korkuyorum galiba

tebrikkkkkkkkkk ederiiiiiiiiiiimmmmm tadluuuum :46::46::46::46::46::46::46:

evet tadluum daha tavlanacak doktorlar asansörler varrrrrrrrrrrrrr :52::52: :60: şimdi hiç durmamam lazım tam basenlerimin erimeye basladıgı kilolar üstte bişi kalmadı anasınısatim iskelet gibi üst tarafım ya kemiklerim saylıyor :41::41:

Saol varol turtaamm:23:

Kiz gecen iyi geceler dileginde bulunduydum gordun mu ruyanda gonul koydugun doktorunu gor diye noldu gorebildin mi :27::27:
Benimde su yan yaglarla karin kismi var ne gicik duruyo yaaa artik ciddi ciddi bisiler yapmam lazim o bolgeler icin ama etki eder mi bilmem :31:

tadluuuuuuuum senin şu tickerına takımcak uyuz oluyoruz bana baslangıc kilonu hedef kilonu simdiki kilonu yazsana sana bizimki gibi yapim yapıştır profiline :33::33::33::33::33::33::33::33:

Bende uyuz oluyom turtam otekini kacc kere denedim olmadi ozel bir yuere mi tiklamam gerekiyor tickerfaktory de sen burdan de bana yapmaya calisiyim,
gelecek hafta da aynisi olacak cunkum :1:

Saol varol turtaamm:23:

Kiz gecen iyi geceler dileginde bulunduydum gordun mu ruyanda gonul koydugun doktorunu gor diye noldu gorebildin mi :27::27:
Benimde su yan yaglarla karin kismi var ne gicik duruyo yaaa artik ciddi ciddi bisiler yapmam lazim o bolgeler icin ama etki eder mi bilmem :31:

Bende uyuz oluyom turtam otekini kacc kere denedim olmadi ozel bir yuere mi tiklamam gerekiyor tickerfaktory de sen burdan de bana yapmaya calisiyim,
gelecek hafta da aynisi olacak cunkum :1:

canum bak Track bölümünde Weight Chance Weight Waist yazar ordan Weighti seçiceksin sen Weight Change i seçili bırakıyorsun büyük ihtimalle en bastan weight'i seçerek yap

bu arada bugün gerçegini görücem kız rüyayı ne yapayım gögüslerimede bir baktırcam dikleştirme ameliyatı düşünüyorumda :60: :60:

Son düzenleme:
60.9 ciktim ...
Memnun degilim sonuctaan.. :(

Gcen hafta ben kac gozukuyordum listede?

Günaydddddddddddııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
:21:İŞTE KİLOM :21:
GEÇEN HAFTA: 66,4
BU HAFTA: 65,6
GİDEN: 800 gr
YÜZDE: %1,20
:21::21:ÇOOOKKKK MUTLU OLDUM:21::21:

canum bak Track bölümünde Weight Chance Weight Waist yazar ordan Weighti seçiceksin sen Weight Change i seçili bırakıyorsun büyük ihtimalle en bastan weight'i seçerek yap

bu arada bugün gerçegini görücem kız rüyayı ne yapayım gögüslerimede bir baktırcam dikleştirme ameliyatı düşünüyorumda :60: :60:

vAY Adiii seniii vaaay demek gogus diklestirme ameliyati heeeee :60: :60: :60:

Tebrik ediyorum canım. Bu şimdiye kadar verdiğin kiloların içinden en iyisi yanlış hatırlamıyorsam :nazar::46:

Bu hafta takımda sonuncu benim galiba :14:

60.9 ciktim ...
Memnun degilim sonuctaan.. :(

Gcen hafta ben kac gozukuyordum listede?

Memnun ol sonuctan betuscum arti yada stabil cikmadin ya ona bak :29:

:46::46::46: tebrik ederim haticecim masallah bu hafta hic vermedigin kadar iyi kilo verdin :nazar::nazar::nazar:

Tebrik ediyorum canım. Bu şimdiye kadar verdiğin kiloların içinden en iyisi yanlış hatırlamıyorsam :nazar::46:

Bu hafta takımda sonuncu benim galiba :14:

bak sakin uzuleyim deme, biz ayni kalirken yada arti cikarken sen enazindan 100-200 de olsa eksi cikiyordun rakibemmm :20::20:

kizlar yeni ticker im olmus mu istediginiz gibi, turtamin sayesinde :54::54:

Back
X