Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

:13:evet bende düzenli menü paylaşacağımj bu d-sefer kesin ..

:27::52::60:

:nazar::46:burdaki hatun kişilerin dediğini dinlersen yüzün çok daha fazla güler ..:34:

:nazar::46:tebrikler...

:nazar::46:
niye üzülüyorsun verememek yada artı çıkmaktan iyidir..gül kız ex ortim benim..:9::16:

:52::12:vay vay turtimooooooooo :9:

:nazar::nazar::46:harikasın ya..:9:

delü çatlaksın ya sabah sabah aklına gelen şeye bak hele..:60:

:nazar::nazar::nazar::46::46:süper süper dal gibi oldun maşallah..

sizide tebrik ederim oldukça güzel gidiyorsunuz sizede maşallah diyelim..:nazar::34:

:60: ay napim niyeti bozdum artık :60:

kızlar bu son mesajım yazacağım öğleden sonra gelirim ben kaçar
masallah haticecim

afiyet olsun reyhan abla

tebrikler ebru

sık dişini turta verirsin sen kiloları

günaydın gönül masallah süper vermişsin

tebrikler hatice

devamı da gelir tebrik ederim

deryacım nasılsın?
senide çok özledim sıkma canını verirsin 1-2 kilo sana göre hiçbirsey

haklısın ebru gaza geldim bakim ne olucak hayırlısı eşimlede yarışıyoz
eşim birde her sabah 3 km koşuyo mecburi 3 km yürüyo tabiki çok verir çıldırıyorum duyunca:27:

inş. canım

Gonul kiz ne meraklisin sen de kapismayaa :16:

Tamam olur hadi bakalim kim yenecek:))

listede biraz fazla kaçamak var ama kilomu duyunca affedersiniz belki :)
başlarken 97.400 düm şu an 93.100

yalnız gönül ne zaman böyle kapısmaya heveslense o hafta mutlaka kacamak yapıp grm da olsa bişiler alıyor sen kapısma tadlum sana yaramıyoor :52::52:

gurbet tebrik ederim senide cnmmmm

Son düzenleme:
Hadi hilal gelsin de o da soylesin sonucu
Cikip okula gidicem merak ediyorum :1:

Reyhan ablacim heves kacti diyorsun ama Kacmasin:)
Bastan kurallar soyleniyor ve biz de kabul ediyoruz
Deneme suresi, ve gunluk mesaj kurali herkese uygulaniyor
Bak ben mesela 3 hafta ustuste kilo verememist beni de izinli yazdilar:))
Sonra geri geldim
Oluyo boyle seyler, cunku kurallar uygulanmazsa burdakilerin de duzeni ve motivasyonunu saglamak zor

Bencede haklısın Betül'cüm heves konusunda. Sonuçta açıkladığım gibi hepimizin sorumlulukları var ve takıma katılırken kuralları okuyup kabul ediyoruz. Hem sadece izinli yazıldı. Kendini hazır hissettiği an tekrar dönmesi için.

Hatta Betül'e kızdığımız kadar takımda hiç kimseye kızmadık :9:

Hilal'de gelse biran önce. Bende meraklandım iyice :9:

tmm kilomu yazdım gördünmu

Gördüm canım not aldım.

:60: ay napim niyeti bozdum artık :60:

yalnız gönül ne zaman böyle kapısmaya heveslense o hafta mutlaka kacamak yapıp grm da olsa bişiler alıyor sen kapısma tadlum sana yaramıyoor :52::52:

gurbet tebrik ederim senide cnmmmm

Turti sapıttı artıkın. Biran önce evlendirmek lazım :9:

Haklısın Gönül konusunda. Ben hala öndeyim. Geçemedi daha beni. Şimdi yeni rakip bulmaya çalışıyo kendine. Farkı kapatamayacağını anladı. :9: (İyice gaza getireyim) :60:

Reyhan ablacım umarım söylemek istediklerimi yanlış anlamıyorsundur. Sonuçta sanal bir ortamdayız ve anlatmak istediklerimizi istediğimiz kadar ifade edemiyoruzdur. Amacım senin motivasyonunu kaybetmen, hevesini kaçırman değil. Maşallah çok ama çok güzel kilolar veriyorsun. Ama sonuçta takımın belli kuralları var ve daha önce defalarca uyarı yaptık sana. Ben seninle özel olarak konuşmak istedim bu konuyu ama ben sürekli online olduğum halde hiç karşılaşamadık seninle.

Dediğim gibi bu hafta listedesin ve maşallah ortalaman çok güzel. Haftaya cumaya kadar paylaşım konusundaki sorunu halledebilirsek eğer haftayada listede olacaksın. Kurallar konusunda da lütfen anlayışlı ol, çünki hepimiz en baştan kabul ettik kurallarımızı.

*** 13. TAKIM 258. ETAP ***

angelic2: ( 70. 0 / 68.0 / 2.0 / 2.86 % ) Geri dönmek üzere ayrıldı
betuld: ( 61.4 / 60.9 / 0.5 / 0.81 % )
chika: ( 90.0 / / / % ) Geri dönmek üzere ayrıldı
eski_bir_masal: ( 55.8 / / / % )
gurbet_dmr: (97.4 /93.1 / 4.3 / 4.41 % ) Yeni üye hedef : 75
LAydLiNe: ( 68.0 / 67.6 / 0.4 / 0.59 % )
niyal: ( 82.2 / / / % ) Yeni üye hedef : 60
tadLi: ( 57.3 / 55.9 / 1.4 / 2.44 % )
UcukMavi: ( 62.9 / / / %)
UZAYIM: ( 66.4 / 65.6 / 0.8 / 1.20 % )
Zaum: (105 /104.2 /0.8 / 0.76 % )
Yeni üye hedef : 75

13. TAKIM ORTALAMASI:

Yanına mezun olmak istiyor diye yazmaya elim varmadı :14: Kesin kararlı mısın?

Geriye dönük hedefleri yazdım ama umarım bir hata yoktur. Kontrol edersen sevinirim. :16:

Ellerine sağlık canım. Kızlar mesaj sayısı eksik olanlar yazsın not alacağım. Betül'cüm not aldım seninkisini.

Bizde seni çok seviyoruz Derya'cım. Lütfen daha sık gel. :16:

Tamam canım not aldım.

Geçmiş olsun canım. Umarım biran önce düzelir. Ayrıca bez için erken olmuş bu aylar. Keşke Haziran'dan sonra başlasaydın.

Bu hafta listedesin. Ama haftaya böyle giderse listede olmayacaksın. Ablacım biliyorsun ki takımın belirli kuralları var. Dün haftalık toplam mesajları yayınladım. Bazen geliyorsun bazen gelmiyorsun belirli bir mazeretin yok ve yaklaşık 3 haftadır Hilal sana uyarı yapıyor. Ama geçmişi dahi okumadığın için bunlardan haberin olmuyor. Mecburen bu kişi ben bile olsam kuralları uygulamak zorundayız. sonuçta biz bir takımız ve hepimizin takıma karşı sorumlulukları var. Eda'da seninle aynı durumda. Oda haftaya kadar paylaşımını düzeltmezse izinli olacak maalesef.

Ben konuştum geçen hafta telefonla. Hala düzelmemişti ama sesi iyi geliyordu. Umarım düzelir biran önce. Hilal'de gelecek inşallah. Bişey söylemedi çünki.

Afiyet olsun canım ama kek hiç ama hiç olmamış. Sebebi malum. Gün içinde yeteri kadar beslenmediğin için kaçamak yapmışsın.

Maşallah sana. Çok güzel verdin.

evet anlıyorum kurallar var ve uymak zorundayız.ama ben bazen o kadar yorgun oluyorum ki okumaya çalışıyorum geçmişi gözlerim kapanıyo.diyetten dolayı halsizliğim var sürekli ya da baş ağrım..erkenden uyuyorum genllikle ama sabahta 7 olmadan ayaktayım.bu ilgilenmemek önemsememek değil öyle algılamayın sakın.sorumluluğum çok fazla.ve de size göre yaşlıyım enerjim daha az..bundan sonra daha hassas davranmaya çalışıcam mesajlar konusunda.bi de 65 kg indiğimde önce sonra foto yapmayı planlıyorum inşallah..şubat başında 83 kloydum 65 olunca 18 kg oluyo..o zaman bi önce sonra hakediyorum dimi:52:

selam fıstıklar...nasılsınız bakalım.kusura bakmayın ço yoğundum hiç uğrayamadım.dersler falan :)
listemizi kontrol eder misiniz_

5. Takım 258. Etap

tgdg 67.2/67.6/-0.4/%-0.60
Samanyolu 68,4/67,4/1/1.46
maway 72/70/-2/%2.78
Cocostar 68 /66,5/1,5/%2,21
seng 52///% geri dönmek üzere ayrıldı.
tunituni 78,2/77,4/0,8/1,02
nisse_46 77.9/77.7/0,2/% 0,26 geri dönmek üzere ayrıldı.

5. Takım toplam kilo yüzde ortalaması (%1,02)

13. TAKIM ORTALAMASI:

ebrucum az önce listesin diye yazdın.ben ayrılıcam demeden şimdi 'dönmek üzere ayrıldı' yazıyosun..neler oluyo bi açıklar mısın lütfen?

iyi geceler arkadaşlarr..kandiliniz mubarek olsun..
misafirim vardı ancak girebildim
menümü yazayım hemen

sabah
kahvaltı edemedim.ondan heralde bütün gün başım ağrıdı

öğle
kıymalı yoğurtlu semizotu
1 zero

ara
bitki çayı,madensuyu,light süt

akşam
karides güveç
1 enginar
biraz haşl.taze fasulye
1 dilim dukan ekmek
yoğurt
zero

ara
dukan helva(1 kş kepek)
5i 1 yerde çay

Gayet güzel olmuş afiyet olsun Reyhan abla ..

kızlarrrrr süper yaa.demiştim ya bu tartı beni cuma sabahı 68.0 ya gösterecek ya gösterecek..
:46: ne eksik ne fazla ...tam tamına 68.0..bu hafta 2 kilo verdim.:46:
artık haftalık hedef belirliem böyle..
46::46::46::46::46::46::46: süpper hissediyorummmm:46::46::46::46::46::46::46::46::46:

Maşallah ne güzel vermişsin .

o zaman yarışmanın anlamı yok ki benim için.ilk hafta süper kilo verdim listeye alınmadım,bu hafta yine güzel kilo verdim gene alınmadım .benim hevesim kaçtı bu işten..

Reyhan abla ilk geldiğinde kuralları yazarken özellikle belirtmiştim hatırlarsan kuralları birebir uyguluyoruz diye ve normalde ilk hafta uyarı yapıp 2. hafta izinli yazarken 3 kere uyardım ayrıca ilk hafta çok güzel kilo verdim listeye alınmadım diyorsun ama ben şimdiye kadar kimseye yapmadığım bir şeyi yaptım herkesi 2. hafta listeye alırken seni ilk hafta aldım lütfen böyle deme ..

:16:Günaydın 13. takımın çıtır hatunları :16:

:9:Gelelim kilo bildirimine çok değil ama yinede idare eder :9:

Geçen haftaki kilom : 68 kg

Bu haftaki kilom : 67,6 kg

Giden : 0,4 kg

:nazar:Maşallah diyorum çünki hala duraklama yaşamadım.:nazar:

Tebrik ederim Ebru'cum ..

tebrik ederiiiiiiiim bebeklerrrrrrrrrrr:46::46::46::46::46::46::46:
ben de bugün dayanamadım artuk tartıldım tam 65 cıktım ya duraklamaya girerim hep bu kilolarda ki iki gündür yedigim börülcenin de etkisi oldugunu düşünüyorum :60: ama demek ki bu hafta da sıksam dişimi bozmasam kesin haftaya 64 leri görürüm :21::21:

Kuzum hiç duraklama falan düşünme bak ben 57de duraklarım kesin diyordum duraklamadım ..

:60: ay ebruuuu düşünemiyorum adamın seni sürekli kk de takıldıgın için lezbiyen olma gerekcesiyle boşadıgını falan hep orda hep kadınlarla hakim bey :60: :60:

Allahım ya aklına gelene bakk :60:
Ama ben erkekleri bile kıskanıyorsam eşi de tabi kadınları kıskanabilir :1:

Gunaaaaaaaaaaaaaaydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin :52::52::52::52:

Gecen hafta: 57.3

Bu hafta: 55.9

Giden: 1.4 :nazar: :nazar: :nazar:

:62::62::62:

Maşallah tebrik ederim Gönül'cümm ..

60.9 ciktim ...
Memnun degilim sonuctaan.. :(

Gcen hafta ben kac gozukuyordum listede?

Olsun Betül'cüm gitmiş sonuçta bir de korktuğun gibi sebze sonrasında daha fazla çıkmış olabilirsin yarın tartıl bakalım ..

Günaydddddddddddııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
:21:İŞTE KİLOM :21:
GEÇEN HAFTA: 66,4
BU HAFTA: 65,6
GİDEN: 800 gr
YÜZDE: %1,20
:21::21:ÇOOOKKKK MUTLU OLDUM:21::21:

Kırdın kız şeytanın bacağını tebrik ederim ..

kizlar yeni ticker im olmus mu istediginiz gibi, turtamin sayesinde :54::54:

Çok güzel olmuş Gönül'cümm ..

Lalalay 800gr vermişim ilk kilolarımı verdim çok mutluyum :)

Tebrik ederim Zeliş'cim ama bak emin ol protein ağırlıklı beslenir ve su miktarını 2-3 litreye çıkarırsan 2-3 kg bile verebilecek durumdasın.

günaydın canlar..:16:
maşallah..kilo çizelgeleri konuşuyor bu hafta maşallah..:nazar::nazar::46:
bu hafta yememe dikkat ettim sonuç :27:
geçen hafta 59 muydu ?
bu hafta :yine 59:52::60:
iyiki dikkat etmişim ya bu bu ne diyorum kendime..:15::17: varay dikkatli yemek stres oluşturdu bende ya ..nasıl sıkıldım .:37::1:

Derya'cım gece rüyamda seni gördüm.
Bir konuşalım seninle diyorsun bana, bak sıkma canını diyorsun ve konuşma sonrasında o kadar rahatlıyorum ki rüyamda bile hissettim rahatlamayı.

günaydın kızlar dün akşam yazdıklarınıza sonra bakacağım kiloları merak ettim kim ne kadar vermiş
ebrucum beni feci gaza getirdin son şu 7 kiloyu da veriyim de bende kurtuluyum artık değil mi?

Ver tabi ver Gülçin bak herkes mezun olursa bir sen kalma ..

23/05/2012 PERŞEMBE MESAJ SAYIMI
betuld 10
Ladyline 6
tadLi 12
Uzayim 5
eski_bir_masal 46
angelic 7
gurbet_dmr 34
elmali turta ?
ucuk mavi
niyal ?
zaum 2
chika ?

24/05/2012 CUMA MESAJ SAYIMI
Ladyline 36
tadLi 17
Uzayim 24
eski_bir_masal 45
zaum 17
aysecig 9
betuld ?
elmali turta ?
ucuk mavi ?
angelic ?
niyal ?
gurbet_dmr ?
chika ?

Eline sağlık Hatice'cim ..

iyiyim canım sen nasılsın ?..insanın sevdiklerinin olması ve özlenmesi ne kadar güzel canım benim :38:..bu hafta beraber asılalımmı?bende az önce 350 adet ip atladım..gün içinde de devam edicem..
3 km süpermiş sinir olma kız yazı adama..:1:negatif enerji gönderirsin başına bi iş gelir mazallah..:34::nazar:

Özlemez miyiz canım ya resmen üzüldüm ben geldiğimde gitmişsin diye ..

bu arada eski arkadaşalrım bilir uykunun kilo verme üzerindeki etkisi bende çok oluyor ve bu hafta oğlum üşütmüş kaç gecedir ayağımda yat kalak uyku yüzü görmüyorum birde sabahın 6 sında ayaktayım öyle gün içindede uyumak gibi bir huyum yoktur..ve sonuç düzenli beslenmeme rağmen vücudumda ödem var ..dün bile 58.7 dim. elim yağım acıyor şiş ..
dün doktora götürdüm boğazı az kızarmış dedi bekleylim biraz vücud savaşıyor antibiyotiğe gerek yok dedi..ama bir ay bile sürüyormuş..bezden kurtulalım derken hasta olduk..

Kesinlikle çok fazla etkiliyor stres ve uykusuzluk ..
Bezden kurtulurken niye hasta oluyorlar Derya'cım ben yine bilmiyorum da :17:

ve son olarak MÜTİMDEN HABERİ OLAN VARMI ..son durumu nedir geçmişe bakamıyorum ..
şu mübarek günlerde rabbim sıkıtısı olanın sıkıntısını gidersin yüzünü güldürsün gönlüne ferahlık versin..:16:
ve ben kaçar ..:10:
HİLA GELİCEKMİ ?:17:

Geldimm ama gitmişsinnn sen ..

günaydın hanımlar.kızım rahatsız olduğu için dün giremedim bugün biraz daha iyi ama yinede huysuz.bende sayesinde biraz yorgunum.
dünkü menüm
sabah: salamlı sahanda yumurta,domates,biber,salatalık,bal,peynir
ara: 1 bardak form çayı
öğlen,karpuz ve 1 tane elma
akşam: salata ve 1 kase yoğurt
ara : 6-7 tane erik,yarım kek
2 litre su

Nermin'cim karpuz en yağlı meyvelerden birisiymiş bildiğimizin aksine ..
Kek de olmamış tabi ..

listede biraz fazla kaçamak var ama kilomu duyunca affedersiniz belki :)
başlarken 97.400 düm şu an 93.100

Maşallah ne güzel vermişsinn ..

Hadi hilal gelsin de o da soylesin sonucu
Cikip okula gidicem merak ediyorum :1:

Reyhan ablacim heves kacti diyorsun ama Kacmasin:)
Bastan kurallar soyleniyor ve biz de kabul ediyoruz
Deneme suresi, ve gunluk mesaj kurali herkese uygulaniyor
Bak ben mesela 3 hafta ustuste kilo verememist beni de izinli yazdilar:))
Sonra geri geldim
Oluyo boyle seyler, cunku kurallar uygulanmazsa burdakilerin de duzeni ve motivasyonunu saglamak zor

Canım benim cidden biliyorsun seni izinli yazarken de ben ne hale girmiştim :17:
Kızmadın dimi Betül üzülmedin dimi kırılmadın dimi :17:

evet anlıyorum kurallar var ve uymak zorundayız.ama ben bazen o kadar yorgun oluyorum ki okumaya çalışıyorum geçmişi gözlerim kapanıyo.diyetten dolayı halsizliğim var sürekli ya da baş ağrım..erkenden uyuyorum genllikle ama sabahta 7 olmadan ayaktayım.bu ilgilenmemek önemsememek değil öyle algılamayın sakın.sorumluluğum çok fazla.ve de size göre yaşlıyım enerjim daha az..bundan sonra daha hassas davranmaya çalışıcam mesajlar konusunda.bi de 65 kg indiğimde önce sonra foto yapmayı planlıyorum inşallah..şubat başında 83 kloydum 65 olunca 18 kg oluyo..o zaman bi önce sonra hakediyorum dimi:52:

Ablacım daha önce böyle sorunları hiç dile getirmedin ki. Hilal'in uyarılarının hiç birine böyle bir cevap gelmedi. Bu cevabın daha önce gelse çok ama çok daha iyi olacaktı. İşte senden duymak istediğimiz cevap bundan sonra daha hassas davranacağım cevabıydı. Anlayışın için teşekkürler. Bence şimdi bile öncesi sonrası yapabilirsin çünki çok fark var arada.

ebrucum az önce listesin diye yazdın.ben ayrılıcam demeden şimdi 'dönmek üzere ayrıldı' yazıyosun..neler oluyo bi açıklar mısın lütfen?

Anlattım yaaaa ablacım önceki mesajımda. Eğer bu hafta paylaşımların artarsa ve senin deyiminle daha hassas davranabilirsen haftaya yine listede olacaksın. O sadece bildirim. İzinli yazılma anlamına geliyor, geri dönmek üzere ayrıldı demek. Bu haftayla alakası yok yani. Haftaya paylaşımını yine yetersiz olursa listede olmayacaksın anlamına geliyor.

selam fıstıklar...nasılsınız bakalım.kusura bakmayın ço yoğundum hiç uğrayamadım.dersler falan :)

5. Takım 258. Etap

maway 72/70/-2/%2.78

Ece'cim listeniz doğru canım problem yok.

13. TAKIM ORTALAMASI:

Yanına mezun olmak istiyor diye yazmaya elim varmadı :14: Kesin kararlı mısın?

Geriye dönük hedefleri yazdım ama umarım bir hata yoktur. Kontrol edersen sevinirim. :16:

Canım benim inan içim burkuluyor mezuniyet için ama kilom 52.7 çıktı daha fazla zayıflamamak için uğraşacağım ee zayıflamayınca da takımın yüzdesine etkim olmayacak mezun olayım ben artık burada koruyayım kilomu yine ..

eski_bir_masal: ( 55.8 / 52.7 / 3.1 / 5.56 % ) mezuniyetini istiyor.

13. TAKIM ORTALAMASI:

Ablacım daha önce böyle sorunları hiç dile getirmedin ki. Hilal'in uyarılarının hiç birine böyle bir cevap gelmedi. Bu cevabın daha önce gelse çok ama çok daha iyi olacaktı. İşte senden duymak istediğimiz cevap bundan sonra daha hassas davranacağım cevabıydı. Anlayışın için teşekkürler. Bence şimdi bile öncesi sonrası yapabilirsin çünki çok fark var arada.

Anlattım yaaaa ablacım önceki mesajımda. Eğer bu hafta paylaşımların artarsa ve senin deyiminle daha hassas davranabilirsen haftaya yine listede olacaksın. O sadece bildirim. İzinli yazılma anlamına geliyor, geri dönmek üzere ayrıldı demek. Bu haftayla alakası yok yani. Haftaya paylaşımını yine yetersiz olursa listede olmayacaksın anlamına geliyor.

Reyhan abla'cım gerçekten ben cevap bile alamadım hatta özellikle uzun listede bunu yazdım dikkatini çeksin diye, onun haricinde hafta arasında yazdığım oldu dönüş alamadık ki Ebru'nun da dediği gibi izinli anlamına geliyor eğer bu hafta düzene girerse mesaj durumun haftaya bir değişiklik olmadan dönersin yok olmaz dersen istediğin zaman dönmen için bir bildirim.

kızlar günaydın 3 gündür netim yoktu çalışma vardı yine. ilk defa + geliyorum 300 gr kg 63,2

sabah sabah moralim çok bozuldu kayseride canlı bomba eylemi olmuş 2 polisimiz şehit çok sayıda da yaralı var.kayseri gibi bir şehirde bile neler oluyor artık.Allah kahretsin bunları,insanlıktan çıkmış yaratıklar

5. Takım 258. Etap

maway 72/70/-2/%2.78

Ece'cim sadece maway ın verdiği kilonun önünde - işareti kalmış. Onun haricinde liste doğru.

Canım benim inan içim burkuluyor mezuniyet için ama kilom 52.7 çıktı daha fazla zayıflamamak için uğraşacağım ee zayıflamayınca da takımın yüzdesine etkim olmayacak mezun olayım ben artık burada koruyayım kilomu yine ..

Çok vermişsin Hilal'cim yaaaa. Sen 50 ye dayanacaksın bu gidişle dikkat et koru artık. Ama gitme burdan. :14:

tamam anladım ebrucum..anlaştık no problem:))

eski_bir_masal: ( 55.8 /52.7 /3.1 / 5.56% ) Mezuniyetini istiyor

13. TAKIM ORTALAMASI:

Hilal rekor kıracaksın sanırım. Dehşet bir yüzdeyle mezun oluyorsun. Büyük ihtimal birincisin bu hafta :nazar:

Back
X