Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar günaydın 3 gündür netim yoktu çalışma vardı yine. ilk defa + geliyorum 300 gr kg 63,2

sabah sabah moralim çok bozuldu kayseride canlı bomba eylemi olmuş 2 polisimiz şehit çok sayıda da yaralı var.kayseri gibi bir şehirde bile neler oluyor artık.Allah kahretsin bunları,insanlıktan çıkmış yaratıklar

Yaramadı dimi canım buradan uzak kalmak + stres ..

Dün gece konuştuk daha havalar ısındı bu şe .. ler ortaya çıkmasa bari diye hatta haberlere bile bakmaya korkuyorum bir de öldürülen teröristlerin hesabını sormaya kalkıyorlar ya sinirlendim sabah sabah :47:

Ece'cim sadece maway ın verdiği kilonun önünde - işareti kalmış. Onun haricinde liste doğru.

Çok vermişsin Hilal'cim yaaaa. Sen 50 ye dayanacaksın bu gidişle dikkat et koru artık. Ama gitme burdan. :14:

Canım artık vermek istemiyorum cidden kendiliğinden gitmeye başladı ben dün gece 1 paket cips yedim ama psikolojik heralde ..
Gider miyim hiç gider miyim buradan ya mezuniyet bile içimi burktu ..

*** 13. TAKIM 258. ETAP ***

angelic2: ( 70. 0 / 68.0 / 2.0 / 2.86 % ) Geri dönmek üzere ayrıldı
betuld: ( 61.4 / 60.9 / 0.5 / 0.81 % )
chika: ( 90.0 / / / % ) Geri dönmek üzere ayrıldı
eski_bir_masal: ( 55.8 /52.7 /3.1 / 5.56% ) Mezuniyetini istiyor
gurbet_dmr: (97.4 /93.1 / 4.3 / 4.41 % ) Yeni üye hedef : 75
LAydLiNe: ( 68.0 / 67.6 / 0.4 / 0.59 % )
niyal: ( 82.2 / / / % ) Yeni üye hedef : 60
tadLi: ( 57.3 / 55.9 / 1.4 / 2.44 % )
UcukMavi: ( 62.9 / / / %)
UZAYIM: ( 66.4 / 65.6 / 0.8 / 1.20 % )
Zaum: (105 /104.2 /0.8 / 0.76 % )
Yeni üye hedef : 75

13. TAKIM ORTALAMASI:

Hilal rekor kıracaksın sanırım. Dehşet bir yüzdeyle mezun oluyorsun. Büyük ihtimal birincisin bu hafta :nazar:

İnşallah canım benim ya güzel olur son hafta bireyselde de takımlarda da birincilik almamız ..

kızlar günaydın 3 gündür netim yoktu çalışma vardı yine. ilk defa + geliyorum 300 gr kg 63,2

sabah sabah moralim çok bozuldu kayseride canlı bomba eylemi olmuş 2 polisimiz şehit çok sayıda da yaralı var.kayseri gibi bir şehirde bile neler oluyor artık.Allah kahretsin bunları,insanlıktan çıkmış yaratıklar

Allah belalarını versin inşallah toptan hepsinin. Çok kötü oldum şimdi bende. Hemde Kayseri'de. Bu arada burdan uzak olmanın faturası + 300 olarak gelmiş. Bence biran önce toparlan canım daha fazla almadan.

tamam anladım ebrucum..anlaştık no problem:))

Burdasın ve hala yarışıyorsun ablacım unutma bunu ama lütfen paylaşımlara daha dikkat. :16:

Reyhan abla'cım gerçekten ben cevap bile alamadım hatta özellikle uzun listede bunu yazdım dikkatini çeksin diye, onun haricinde hafta arasında yazdığım oldu dönüş alamadık ki Ebru'nun da dediği gibi izinli anlamına geliyor eğer bu hafta düzene girerse mesaj durumun haftaya bir değişiklik olmadan dönersin yok olmaz dersen istediğin zaman dönmen için bir bildirim.
tatlım benim ayrılmak için özel bi nedenim yok..takımdan ayrılmaya niyetimde yok.ben seviyorum burayı,sizleri.tıkır tıkırda kilo veriyorum..
halszlik beni bitirdi sadece.vucudum alışmaya çalışıyo sanırım..dediğim gibi paylaşımlarım konusunda daha duyarlı davranıcam bundan sonra hilalim:)

Dün gece konuştuk daha havalar ısındı bu şe .. ler ortaya çıkmasa bari diye hatta haberlere bile bakmaya korkuyorum bir de öldürülen teröristlerin hesabını sormaya kalkıyorlar ya sinirlendim sabah sabah :47:

Aynen yaaaa. Bir bakan öbür bakanı azarlıyor felan. Üç kuruşluk insanlar için hükümet bile birbirine düşecek. Ama başbakan açıklama yaptı. Benim de sinirlerim oynadı.

Canım artık vermek istemiyorum cidden kendiliğinden gitmeye başladı ben dün gece 1 paket cips yedim ama psikolojik heralde ..
Gider miyim hiç gider miyim buradan ya mezuniyet bile içimi burktu ..

İnşallah canım benim ya güzel olur son hafta bireyselde de takımlarda da birincilik almamız ..

İnşallah canım kesin birinciyiz bu hafta :16:

tatlım benim ayrılmak için özel bi nedenim yok..takımdan ayrılmaya niyetimde yok.ben seviyorum burayı,sizleri.tıkır tıkırda kilo veriyorum..
halszlik beni bitirdi sadece.vucudum alışmaya çalışıyo sanırım..dediğim gibi paylaşımlarım konusunda daha duyarlı davranıcam bundan sonra hilalim:)

Tamam Reyhan abla'cım bu cevaba çok sevindim, gerçekten ben takımda zaman zaman ister istemez bu muhabbetler dönüyor ben her seferinde çok üzülüyorum biraz fazla hassasım sanırım sorun yok kırgınlık yok çok mutlu oldum.:38:

yok canım uzak kalmak yaramıyor bide bağlantım olmayınca stres,sinir yaptım iyice çok abartmadım ama su tuttu vucudum sanırım.bugünden itibaren spora da başlıyorum.haziran 15 e az kaldı o zamana kadar 59 a düşmem lazım.

ben de korkuyorum haberlere bakmaya,gecen günde muşta astsubayı evine girerken şehit ettiler,bugün de 2 polisimizi.onlardan 100 kişi de geberse içim soğumuyor

Aynen yaaaa. Bir bakan öbür bakanı azarlıyor felan. Üç kuruşluk insanlar için hükümet bile birbirine düşecek. Ama başbakan açıklama yaptı. Benim de sinirlerim oynadı.

İnşallah canım kesin birinciyiz bu hafta :16:

Ben açıklamayı dinlemedim canım ne dedi artık beni haber izlerken gören kızıyor bir taraftan söyleniyorum sonra yarım saat sonra midem diye gezmeye başlayınca.?

yok canım uzak kalmak yaramıyor bide bağlantım olmayınca stres,sinir yaptım iyice çok abartmadım ama su tuttu vucudum sanırım.bugünden itibaren spora da başlıyorum.haziran 15 e az kaldı o zamana kadar 59 a düşmem lazım.

ben de korkuyorum haberlere bakmaya,gecen günde muşta astsubayı evine girerken şehit ettiler,bugün de 2 polisimizi.onlardan 100 kişi de geberse içim soğumuyor

Ayşe'cim bu sıralar da sen de çıkmasan dışarı çok canım Allah korusun nerede ne olacağı belli olmuyor geçenlerde sevdiceğim muştaydı pek de tehllikelli bir yer değil gibi diyordu ama askerler ve ailelerine ne yapacakları belli olmuyor.
İnan önümde olsalar gözümü kırpmadan öldürürüm ki hayvanlar öldüğünde bile çok üzülen bir insanım ama bunlar yaratık resmen.

Tamam Reyhan abla'cım bu cevaba çok sevindim, gerçekten ben takımda zaman zaman ister istemez bu muhabbetler dönüyor ben her seferinde çok üzülüyorum biraz fazla hassasım sanırım sorun yok kırgınlık yok çok mutlu oldum.:38:
ne kırgınlığı tatlım..ben bu işi başarıpta hele 58 e inersem (şimdide aynı şeyi söylüyorum da) dicem ki hayatım boyunca: kk deki kızlarım sayesinde oldu..hilal bana dukanı öğretti..hepinize teşekkür ediyorum ve edicem hayat boyu..

ne kırgınlığı tatlım..ben bu işi başarıpta hele 58 e inersem (şimdide aynı şeyi söylüyorum da) dicem ki hayatım boyunca: kk deki kızlarım sayesinde oldu..hilal bana dukanı öğretti..hepinize teşekkür ediyorum ve edicem hayat boyu..

Reyhan ablacım ne mutlu biraz bile etkim olduysa bu arada halsizlik için omega 3 kullanmayı deneyebilirsin çok işe yarıyor dukan amca da izin veriyor.

Hİlal kilon masallah kiz nasil bir yuzde o oyle:))
Mutlaka birinci olursun :16:
Mezuniyetini istiyor yazisini gorunce de bir tuhaf oldum he, duygusala bagladim..
Aslinda daha burda olacaksin ama insan yine de bir degisik oluyorr

Bu arada izin konusunda canim ,biraz uzulmustum ama aa kizlar beni takimdan cikardi diye dusunmedim tabi, neden ben boyle yaptum da 3 hafta kaybettim diyeydi hem vakit kaybetmis olsam da donusum baya iyi oldu motivasyon acisindan napalim:))
Uzulmem ondandi, Yoksa kurallar belli size karsi en ufak bi kirginlik yok, olsa simdi burda olur muydum bu kadar :))

Ben bir ara kullanmıştım da gerçekten uyanırken bile daha dinç uyanıyordum hatta gün içinde spor yapan insanlarda zayıflama oranını bile arttırıyormuş.

Omega 3 ben dealmistim
Ama bir iki gunkullanip birakmistim
Evde oyle duruyor
Kullanayim ben de hem bosuna gitmesin hem de ise yarar herhalde :)

Hİlal kilon masallah kiz nasil bir yuzde o oyle:))
Mutlaka birinci olursun :16:
Mezuniyetini istiyor yazisini gorunce de bir tuhaf oldum he, duygusala bagladim..
Aslinda daha burda olacaksin ama insan yine de bir degisik oluyorr

Bu arada izin konusunda canim ,biraz uzulmustum ama aa kizlar beni takimdan cikardi diye dusunmedim tabi, neden ben boyle yaptum da 3 hafta kaybettim diyeydi hem vakit kaybetmis olsam da donusum baya iyi oldu motivasyon acisindan napalim:))
Uzulmem ondandi, Yoksa kurallar belli size karsi en ufak bi kirginlik yok, olsa simdi burda olur muydum bu kadar :))

Sorma ya buradan ayrılmayacağım ama duygusala bağladım ben de alışmışım ne zamandır hep listedeyim falan haftaya adım olmayacak ama ya :14:

Yavrum ya kıyamam Ebru yazmıştı ama alıntılayamamışım az mı kızdık Betüle diye az mı şeytanları gösterdik :1:
Hakkını helal et bacım yahu tüm şeytanları sana göstermişiz :1:

Omega 3 ben dealmistim
Ama bir iki gunkullanip birakmistim
Evde oyle duruyor
Kullanayim ben de hem bosuna gitmesin hem de ise yarar herhalde :)

Ben de 2 ay kadar düzenli kullandım ama son aldığım kutuyu ikidebir unutup durdum en son sinirlenip bıraktım aslında ben de kullanabilirim tekrar.

Ben açıklamayı dinlemedim canım ne dedi artık beni haber izlerken gören kızıyor bir taraftan söyleniyorum sonra yarım saat sonra midem diye gezmeye başlayınca.?

Ayşe'cim bu sıralar da sen de çıkmasan dışarı çok canım Allah korusun nerede ne olacağı belli olmuyor geçenlerde sevdiceğim muştaydı pek de tehllikelli bir yer değil gibi diyordu ama askerler ve ailelerine ne yapacakları belli olmuyor.
İnan önümde olsalar gözümü kırpmadan öldürürüm ki hayvanlar öldüğünde bile çok üzülen bir insanım ama bunlar yaratık resmen.

artık nerde ne olacağı belli değil hilalcim.bende öldürürüm hemde zevkle onları.hayırlısıyla bitirseydik şu son 2 ayıda.2 sene çok yıprattı beni.böyle zamanlarda eşimin eve hergün gelememesinden çok memnunum.çünkü artık sokaklar daha tehlikeli aramıza geziyorlar,kimin ne olduğu belli değil...

ebrucum vucudum su tuttu muhtemelen bugün spora da başlayacağım inş..hedefte kayseri yokmuş,maraştan beri takip ediliyorumuş araç muhtemelen ankarada yapacaklardı eylemi ama fark edildiklerini anlayınca pınarbaşında yaptılar eylemi:47:

artık nerde ne olacağı belli değil hilalcim.bende öldürürüm hemde zevkle onları.hayırlısıyla bitirseydik şu son 2 ayıda.2 sene çok yıprattı beni.böyle zamanlarda eşimin eve hergün gelememesinden çok memnunum.çünkü artık sokaklar daha tehlikeli aramıza geziyorlar,kimin ne olduğu belli değil...

ebrucum vucudum su tuttu muhtemelen bugün spora da başlayacağım inş..hedefte kayseri yokmuş,maraştan beri takip ediliyorumuş araç muhtemelen ankarada yapacaklardı eylemi ama fark edildiklerini anlayınca pınarbaşında yaptılar eylemi:47:

Haklısın canım az gelsin ama en azından daha güvende olsun.
Doğru nerede ne yapacakalrı hiç belli olmuyor ki evet doğu aha tehlikeli ama batıda da neler neler yapıyorlar.
İnşallah bir an önce geçer şu zaman da en azından daha rahat olursunuz canım, her geleceğinde korku sarıyordur şimdi seni.
Bugün hastaneye gidecekti bizimkisi sonra anlatırım bugün gidemeyeceğim diye aradı bu olaylardan dolayı muhtemelen ..

Kızlar banada omega 3 markası söyleyebilir misiniz? Yoksa doktoramı danışsam. Bende kullanmak istiyorum ilerde hamilelik felan olursa 5-6 ay önceden kullanmak faydalı oluyormuş. Yani şimdi tam zamanı omega 3 e başlamanın. :9:

Kızlar banada omega 3 markası söyleyebilir misiniz? Yoksa doktoramı danışsam. Bende kullanmak istiyorum ilerde hamilelik felan olursa 5-6 ay önceden kullanmak faydalı oluyormuş. Yani şimdi tam zamanı omega 3 e başlamanın. :9:

Canım uygun fiyatlı olsun dersen marincap kullanabilirsin sağlık bakanlığı onaylı.Yok fark etmez dersen seven seas öneririm.

Back
X