Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

valla sitres hakikaten işe yarıyor bak bende 2 gün kıza üzüldüm etkisini gösterdi:)
valla onları izleyince yiyesim kalmıyor hele ilk zamanki hallerini gördüğümde kendimden nefret etmiştim.şimdi nasıl kilo verdiler ama.senin koçluğunun sayesinde bende vericem inş.zaten spor yapmasam ben yemek yemeyerek çok zor veririm onun etkisi çok fazla. nabız değilde kalori ve km gösteriyor benimki.
nihal benimde dikkatimi çekti merak ettim vazmı geçti yoksa ya yazmamasında birşey var.

Benim de yiyesim geliyor izledikçe sevdiceğim dalga geçiyor onları izlerken tıkınmamla özendin mi onlara diye.
Nabızı merak ediyorum ben aslında koşu bantlarında falan var mıydı nasıl ölçülüyor acaba ..

Nihal eşinin şirket bilgisayarını kullanıyordu sanırım ondan problem olmuş olabilir diye düşündüm.

Bir sürü bebek gelecek gerçekten.
Eski kaptanımız vardı mezun oldu 1-2 ay sonra bebek haberini verdi bize temmuzda kızı olacak inşallah.
Genelde hamilelik öncesi zayıflama isteği var galiba takımımızda.

Canım ben burada olursam yaparım cuma ama belli de olmaz biliyorsun olup olmayacağım ameliyat tarihini bekliyoruz.O yüzden şimdi açıklamalı bir şekilde anlatayım bütün kızlar öğrensin bence.

Bencede canım. Sen açıkla bu hafta öğretelim herkese. Ama Hatice iyi biliyor diye tahmin ediyorum. Ben bir şekilde internet bulmaya çalışırım hastanede ama benimki kadar rahat olmaz. Bütün kızların öğrenmesinde fayda var.

Evet canım iki gün izin aldım ama sorma hiç temizlik yapmadım :9:

Bu arada benim diğer hastaneye geçme olayım kesinleşti. Pazartesi yeni binada başlayacağım. Hasta çok azmış. Ama henüz benim kullanacağım bilgisayara internet bağlanmamış. En kısa zamanda bağlanır inşallah.

Hatice'cim sen yüzde hesaplamayı biliyorsun dimi canım? Haftaya cumaya liste sorun olursa sen yardımcı olursun inşallah.

Tekrardan geçmiş olsun canım. Maalesef böyle hastalıklar çok korkutuyor insanı. Bende ateşten çok korkarım.

Bencede başla canım. Çünki gerekiyormuş. Sen doktoruna bir danış. Kilo aldıracağını sanmıyorum çünki bütün karataycılar kullanıyor omega 3

Nihal iki gündür hiç yok canım. İnşallah bir sorun yoktur.

sağol canım ya beni korkutanda ateş oldu zaten hastaneye gitmeden 39.5 oldu öle gittik üstüne iki kez kustu.titreme falan vardı korkuyyorduda bişeylerden çok korktum ya hastanede nerdeyse bayılacaktım.allah kimseye zeval vermesin çok zor ya çok şükür atlattık.

Benim de yiyesim geliyor izledikçe sevdiceğim dalga geçiyor onları izlerken tıkınmamla özendin mi onlara diye.
Nabızı merak ediyorum ben aslında koşu bantlarında falan var mıydı nasıl ölçülüyor acaba ..

Nihal eşinin şirket bilgisayarını kullanıyordu sanırım ondan problem olmuş olabilir diye düşündüm.

Hayır canım ayrı bir alet takıyor onlar farketmedin mi? T-shirtlerinin üstünde oluyor. Bende hiç kaçırmadan izliyorum. Bakalım birinci kim olacak. Önce Semra'ya acıyordum o olsun istiyordum. Sedef i elediği hafta sinir oldum ona. Şimdi biraz macit yakın geliyor. Senin favorin kim?

Kızlar ben hesaplama yapmayı anlatayım bilmeyen arkadaşlar için ..

İlk önce kilolarımızın yüzdesini hesaplıyoruz.

Formülü :

( Geçen haftaki kilo - bu haftaki kilo ) / geçen haftaki kilo * 100

Bulduğumuz sonucu 2 rakamdan sonra yuvarlıyoruz.

Şimdi örnekleyerek anlatayım.

Diyelim geçen haftaki kilomuz 50 bu hafta 49

( 50 - 49 ) / 50 *100 = 2 %

Yuvarlama yapılacak bir sonuçla da örnekleyeyim.

Geçen hafta 60 bu hafta 59 diyelim

( 60 - 59 ) / 60 * 100 = 1.666

Bunu da 1.67 olarak yuvarlıyoruz

Genel ortalamamızı da bütün üyelerin yüzdesi toplanarak kişi sayısına bölünüyor ..

Bencede canım. Sen açıkla bu hafta öğretelim herkese. Ama Hatice iyi biliyor diye tahmin ediyorum. Ben bir şekilde internet bulmaya çalışırım hastanede ama benimki kadar rahat olmaz. Bütün kızların öğrenmesinde fayda var.

Açıkladım canım ben güzelce ben de burada olurum gibi geliyor heralde 1 hafta sonraya vermezler tarih ama ankaraya sevk verirlerse belli olmaz tabi ..

Hayır canım ayrı bir alet takıyor onlar farketmedin mi? T-shirtlerinin üstünde oluyor. Bende hiç kaçırmadan izliyorum. Bakalım birinci kim olacak. Önce Semra'ya acıyordum o olsun istiyordum. Sedef i elediği hafta sinir oldum ona. Şimdi biraz macit yakın geliyor. Senin favorin kim?

Hadi ya hiç fark etmemişim ben de nasıl ölçüyorlar diyordum saçma geliyordu :1:
Ben macite hakanı eledikleri hafta sinir olmaya başladım o haftadan beri sinir oluyorum favorim de hakandı aslında ama şimdi semra diyorum kadın en azından samimi kimseyle aşırı yakın olmadı ve kazanmak için uğraşacaktı belli o paraya da ihtiyacı var.
Bir de gözdeye çok sinir oluyorum.

hilalcim demek 14 yaş var kardeşinle aranızda,iyi bende belki kıramam 14 sene sonra yaparım bir tane daha:1: biz düşünmüyo:1:uz 2.yi ama kızımda istemiyor hiç bebeklerden ve kendinden küçüklerden hoşlanmıyor hiç.bebek gördüğü zaman söylediği tek şey ' ben bebekleri sevmiyorum':33:

ebrucum kaç kg düşünce düşünüyorsun canım sen senin kızın kaç yaşında?

ben kaçıyorum biraz eşya toplayayım kızlar

hilalcim demek 14 yaş var kardeşinle aranızda,iyi bende belki kıramam 14 sene sonra yaparım bir tane daha:1: biz düşünmüyo:1:uz 2.yi ama kızımda istemiyor hiç bebeklerden ve kendinden küçüklerden hoşlanmıyor hiç.bebek gördüğü zaman söylediği tek şey ' ben bebekleri sevmiyorum':33:

Canım kızın istemiyorsa siz de düşünmüyorsanız bence de çok şart değil 2. çocuk hani derler ya ileride yalnız kalmaısn ne arkadaşlar var kardeşten öte oluyor ama ecde istiyorsa işte o zaman düşündürüyor.

23/05/2012 PERŞEMBE MESAJ SAYIMI
betuld 10
Ladyline 6
tadLi 12
Uzayim 5
eski_bir_masal 46
angelic 7
gurbet_dmr 34
elmali turta ?
ucuk mavi
niyal ?
zaum 2
chika ?

24/05/2012 CUMA MESAJ SAYIMI
Ladyline 36
tadLi 17
Uzayim 24
eski_bir_masal 45
zaum 17
aysecig 9
betuld ?
elmali turta ?
ucuk mavi ?
angelic ?
niyal ?
gurbet_dmr ?
chika ?
eline sağlık hatice

:37:ALLAH kolaylık versin ..:9:

maşallah zaten bu hafta baya iyisiniz..:nazar:demam demam.:34:

:33::60::52:
teşekkür ederim evet korumak da önemli..kilom 59 ama gören sen iyice zayıfladın diyor belki onun gevşekliği .ama yok ya hedefe ulaşıp onu korumalıyım sıktı yani..

evet canım az da olsa istikaralı olmak en güzeli seni kocaman tebrik ediyorum maşallah diyorum..
GÜLÇİN bence bu yazıdan sonra daha çok gaza gelmen gerek diyorum..:34::16:hadi tayin sorunuda kalktı stres bitti...kaldır totuşu ..:9:

:46:işte bu dur..:46::16:

korumamadaki en büyük faktör sizlersiniz.:16:sizleri çok seviyorum .inanın yazamasamda hala burdayım ben..:34::16::16:
gaza geldim derya kim tutar beni :9:

iyiyim canım sen nasılsın ?..insanın sevdiklerinin olması ve özlenmesi ne kadar güzel canım benim :38:..bu hafta beraber asılalımmı?bende az önce 350 adet ip atladım..gün içinde de devam edicem..
3 km süpermiş sinir olma kız yazı adama..:1:negatif enerji gönderirsin başına bi iş gelir mazallah..:34::nazar:
:38::29:evet canım seni çok özlüyorum aramızda sanal bir çekim var galiba
ben de çok iyiyim oğlum yürümeye başaldı onun peşinde düştümü kalktımı uğraşıyorum kızımın yıl sonu gösterisi aynı koşturmaca
bereber asılalım valla derya iyi olur seninle yarışalım bende akaşama ip atlayım

bu arada eski arkadaşalrım bilir uykunun kilo verme üzerindeki etkisi bende çok oluyor ve bu hafta oğlum üşütmüş kaç gecedir ayağımda yat kalak uyku yüzü görmüyorum birde sabahın 6 sında ayaktayım öyle gün içindede uyumak gibi bir huyum yoktur..ve sonuç düzenli beslenmeme rağmen vücudumda ödem var ..dün bile 58.7 dim. elim yağım acıyor şiş ..
dün doktora götürdüm boğazı az kızarmış dedi bekleylim biraz vücud savaşıyor antibiyotiğe gerek yok dedi..ama bir ay bile sürüyormuş..bezden kurtulalım derken hasta olduk..
geçmiş olsun derya bizde oğlana antibiyotik kullanıyoruz kulakları iltihaplanmış Allah hasta olanlara acil sifalar versin bez işi :26:biz ne zaman başlasak bilmem
annem ayağı yer tutuyo öğretmeye çalış çabuk öğrenir diyo ama çok küçük daha
sanada kolay gelsin derya zor iş alıştırmak
ve son olarak MÜTİMDEN HABERİ OLAN VARMI ..son durumu nedir geçmişe bakamıyorum ..
şu mübarek günlerde rabbim sıkıtısı olanın sıkıntısını gidersin yüzünü güldürsün gönlüne ferahlık versin..:16:
ve ben kaçar ..:10:
HİLA GELİCEKMİ ?:17:
amin canım bende merak ediyorum mutiyi iyidir inşallah

Gayet güzel olmuş afiyet olsun Reyhan abla ..

Maşallah ne güzel vermişsin .

Reyhan abla ilk geldiğinde kuralları yazarken özellikle belirtmiştim hatırlarsan kuralları birebir uyguluyoruz diye ve normalde ilk hafta uyarı yapıp 2. hafta izinli yazarken 3 kere uyardım ayrıca ilk hafta çok güzel kilo verdim listeye alınmadım diyorsun ama ben şimdiye kadar kimseye yapmadığım bir şeyi yaptım herkesi 2. hafta listeye alırken seni ilk hafta aldım lütfen böyle deme ..

Tebrik ederim Ebru'cum ..

Kuzum hiç duraklama falan düşünme bak ben 57de duraklarım kesin diyordum duraklamadım ..

Allahım ya aklına gelene bakk :60:
Ama ben erkekleri bile kıskanıyorsam eşi de tabi kadınları kıskanabilir :1:

Maşallah tebrik ederim Gönül'cümm ..

Olsun Betül'cüm gitmiş sonuçta bir de korktuğun gibi sebze sonrasında daha fazla çıkmış olabilirsin yarın tartıl bakalım ..

Kırdın kız şeytanın bacağını tebrik ederim ..

Çok güzel olmuş Gönül'cümm ..

Tebrik ederim Zeliş'cim ama bak emin ol protein ağırlıklı beslenir ve su miktarını 2-3 litreye çıkarırsan 2-3 kg bile verebilecek durumdasın.

Derya'cım gece rüyamda seni gördüm.
Bir konuşalım seninle diyorsun bana, bak sıkma canını diyorsun ve konuşma sonrasında o kadar rahatlıyorum ki rüyamda bile hissettim rahatlamayı.

Ver tabi ver Gülçin bak herkes mezun olursa bir sen kalma ..

Eline sağlık Hatice'cim ..

Özlemez miyiz canım ya resmen üzüldüm ben geldiğimde gitmişsin diye ..

Kesinlikle çok fazla etkiliyor stres ve uykusuzluk ..
Bezden kurtulurken niye hasta oluyorlar Derya'cım ben yine bilmiyorum da :17:

Geldimm ama gitmişsinnn sen ..

Nermin'cim karpuz en yağlı meyvelerden birisiymiş bildiğimizin aksine ..
Kek de olmamış tabi ..

Maşallah ne güzel vermişsinn ..

Canım benim cidden biliyorsun seni izinli yazarken de ben ne hale girmiştim :17:
Kızmadın dimi Betül üzülmedin dimi kırılmadın dimi :17:
ay böyle deme hilal herkes mezun olup ben kalıyormuşum:5::5:

Canım benim inan içim burkuluyor mezuniyet için ama kilom 52.7 çıktı daha fazla zayıflamamak için uğraşacağım ee zayıflamayınca da takımın yüzdesine etkim olmayacak mezun olayım ben artık burada koruyayım kilomu yine ..
vvvvvvvaaaav ne yaptın kız sen dukan amca senin kiloları eritti süper tebrik ederim hilalcim:46::46:

Ben açıklamayı dinlemedim canım ne dedi artık beni haber izlerken gören kızıyor bir taraftan söyleniyorum sonra yarım saat sonra midem diye gezmeye başlayınca.?

Ayşe'cim bu sıralar da sen de çıkmasan dışarı çok canım Allah korusun nerede ne olacağı belli olmuyor geçenlerde sevdiceğim muştaydı pek de tehllikelli bir yer değil gibi diyordu ama askerler ve ailelerine ne yapacakları belli olmuyor.
İnan önümde olsalar gözümü kırpmadan öldürürüm ki hayvanlar öldüğünde bile çok üzülen bir insanım ama bunlar yaratık resmen.
hele birde bana sor elimden gelse bir çırpıda gözlerini parmaklarımla oyardım o i......lerin çok sinirleniyorum

ara ara gelip okuyordum yazdıklarınızı
fakat yazmaya fırsat bulamamıştım.
şimdiye kısmetmiş :)
bende iyiyim yine sınav haftam
haftaya sınavlarım var.
yoğun ve stresli günlerdeyim yine.

kilom 60,600 üm iyi sayılırım :)

evet evet Hilalcim mezun oluyormuş
mezun olduğu gibi gelinde edicez inşallah.
sana katılıyorum...
inşallah iyi gecer semiha kolay gelsin

Canım kızın istemiyorsa siz de düşünmüyorsanız bence de çok şart değil 2. çocuk hani derler ya ileride yalnız kalmaısn ne arkadaşlar var kardeşten öte oluyor ama ecde istiyorsa işte o zaman düşündürüyor.

yok canım hiç istemiyor bebek lafına tahamülü yok hiç.aşırı kıskanç beni babasıyla bile paylaşamıyor çoğu zaman.ilerleyen zamanlarda bizim yada ceylinnaz ın fikri değişir mi bilmem ama şuan 2. çocuğu hiç düşünmüyoruz
.bende 2 kardeşim erkek kardeşim var,onunda 1 kızı var, soranlara işte kardeşi var diyorum yeğenim için

ay böyle deme hilal herkes mezun olup ben kalıyormuşum:5::5:

vvvvvvvaaaav ne yaptın kız sen dukan amca senin kiloları eritti süper tebrik ederim hilalcim:46::46:

hele birde bana sor elimden gelse bir çırpıda gözlerini parmaklarımla oyardım o i......lerin çok sinirleniyorum

Kız gaza gel diye söyledim üzülme bak üzülürüm ben dee ..

Teşekkür ederim Gülçin'cim ..

Nasıl çözülür bu problemler bilmiyorum ama Allah askerlerimizi ve polislerimizi başta olmak üzere tüm halkımızı korusun.

yok canım hiç istemiyor bebek lafına tahamülü yok hiç.aşırı kıskanç beni babasıyla bile paylaşamıyor çoğu zaman.ilerleyen zamanlarda bizim yada ceylinnaz ın fikri değişir mi bilmem ama şuan 2. çocuğu hiç düşünmüyoruz
.bende 2 kardeşim erkek kardeşim var,onunda 1 kızı var, soranlara işte kardeşi var diyorum yeğenim için

Ne güzel bir adı var öyle kızının görünüşüyle o kadar uyumlu olmuş ki ..

sağol canım ya beni korkutanda ateş oldu zaten hastaneye gitmeden 39.5 oldu öle gittik üstüne iki kez kustu.titreme falan vardı korkuyyorduda bişeylerden çok korktum ya hastanede nerdeyse bayılacaktım.allah kimseye zeval vermesin çok zor ya çok şükür atlattık.

Sorma canım yaaa ben kızımın en kötü dönemlerini Adana'da geçirdim. Hele orda ateşlenmesi daha bir kötü oluyordu. Düşünsene dışarda 40 derece sıcaklık var ve çocuğun ateşli. Allah kimseye yaşatmasın dediğin gibi.

Açıkladım canım ben güzelce ben de burada olurum gibi geliyor heralde 1 hafta sonraya vermezler tarih ama ankaraya sevk verirlerse belli olmaz tabi ..

Hadi ya hiç fark etmemişim ben de nasıl ölçüyorlar diyordum saçma geliyordu :1:
Ben macite hakanı eledikleri hafta sinir olmaya başladım o haftadan beri sinir oluyorum favorim de hakandı aslında ama şimdi semra diyorum kadın en azından samimi kimseyle aşırı yakın olmadı ve kazanmak için uğraşacaktı belli o paraya da ihtiyacı var.
Bir de gözdeye çok sinir oluyorum.

Çok teşekkürler Hilal'cim. Hayırlısı olur inşallah.

Bende sinir oluyorum Gözde'ye. Deliriyorum hatta :9:

Semra Sedef'le çok yakındı. Gözde'yi elemesi gerekirken Sedef'i eledi. Sedef bile şaşırdı. O yüzden artık istemiyorum onun birinci olmasını. Önceden bende senin gibi düşünüyordum.

Kızım 2006 Ocak doğumlu Ayşe'cim. 7 yaşından gün almaya başladı. Bizimkisi kardeş istiyor hatta olmayan kardeşle hayaller kuruyor. Bebeklerede bayılıyor:9:

63 ten sonra düşünüyorum inşallah canım. Çok az kaldı zaten. Belki 60 tan sonrada olabilir. Kesin bir kararım yok. Kızıma 64 kilo ile hamile kalmıştım.

Saat kaç oldu Hilal'cim yaaaa nerde kaldı bu kızlar.:47:

Cidden hamilelikte de affedilmez ki ya :1:

Erkek canım 2 kardeşiz ben çok istiyordum kıramadık seni dediler ama bana 14 seneden sonra kıramamaları da pek inandırıcı gelmedi :1:
gerçewkten inandırıcı değilmiş 14 sene sonra:9:

Amann yerim ben onuuuuu :1:

Ben galiba çocuk istiyorummm ..

Görüşürüz Semiha'cım yine gel olur mu ..
fikrin değişti galiba hilal çocuk dünyanın neşesi 2 çocuğum var isimlerini anınca bile içim titriyor oturur hemen ağlarım Allah isteyen herkese versin sende tat bu duyguyu

Ben kaçayım biraz. İki gündür temizlik yapacağım yapamadım gitti bir türlü. Sanırım acıktımda. Öğle yemeğimi yedikten sonra yine uğrarım :16:
kolay gelsin ebru

aysecim galiba taynin edirneye çıkmış benn de edirnedeyim size hangi ilçe çıktı ki?

Sorma canım yaaa ben kızımın en kötü dönemlerini Adana'da geçirdim. Hele orda ateşlenmesi daha bir kötü oluyordu. Düşünsene dışarda 40 derece sıcaklık var ve çocuğun ateşli. Allah kimseye yaşatmasın dediğin gibi.

Çok teşekkürler Hilal'cim. Hayırlısı olur inşallah.

Bende sinir oluyorum Gözde'ye. Deliriyorum hatta :9:

Semra Sedef'le çok yakındı. Gözde'yi elemesi gerekirken Sedef'i eledi. Sedef bile şaşırdı. O yüzden artık istemiyorum onun birinci olmasını. Önceden bende senin gibi düşünüyordum.

Kızım 2006 Ocak doğumlu Ayşe'cim. 7 yaşından gün almaya başladı. Bizimkisi kardeş istiyor hatta olmayan kardeşle hayaller kuruyor. Bebeklerede bayılıyor:9:

63 ten sonra düşünüyorum inşallah canım. Çok az kaldı zaten. Belki 60 tan sonrada olabilir. Kesin bir kararım yok. Kızıma 64 kilo ile hamile kalmıştım.

aaaa ebrucum benim kızımda 2006 ocak doğumlu aynı yaştalar demek

Kız gaza gel diye söyledim üzülme bak üzülürüm ben dee ..

Teşekkür ederim Gülçin'cim ..

Nasıl çözülür bu problemler bilmiyorum ama Allah askerlerimizi ve polislerimizi başta olmak üzere tüm halkımızı korusun.

Ne güzel bir adı var öyle kızının görünüşüyle o kadar uyumlu olmuş ki ..

teşekkürler hilalcim.evlenmeden önce eşimle kızımız olursa adı naz olacak diye belirlemiştik.hamileyken ceylin ismini gördüm netten söylenişi çok hoş geldi kulağıma ceylinnaz oldu :)

ebrucum hadi hayırlısı olsun canım az kalmış.kızın çok mutlu olacak kardeşi olunca

aaaa ebrucum benim kızımda 2006 ocak doğumlu aynı yaştalar demek

Süper yaaaaa aynı yaştalar daha önce biz neden farketmedik acaba bunu. Bu sene senin kızda başlayacak okula. Napacağız bakalım. Ben çok karışığım bu konuda.

Saat kaç oldu Hilal'cim yaaaa nerde kaldı bu kızlar.:47:

Ebru'cum sanırım gelmeyecekler ..
Öyle olursa Nihali listede göstermeyiz artık ne yapalım ama kötü oldu ..

gerçewkten inandırıcı değilmiş 14 sene sonra:9:

fikrin değişti galiba hilal çocuk dünyanın neşesi 2 çocuğum var isimlerini anınca bile içim titriyor oturur hemen ağlarım Allah isteyen herkese versin sende tat bu duyguyu

:17: İnanmış gibi yaptım ne diyeyim yanlışlıkla yapmışsınızdır mı :1:

Bilmiyorum Gülçin'cim fikrim değişti mi değişmedi mi ama hoş da gelmeye başlamadı diyemem ..

Back
X