Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar bugün acayip bir gerginlik ve sinir var üstümde resmen patlamaya hazır bomba gibiyim ..

Hayırdır inşallah canım yaaaaa. Uykusuzluktan olmasın? Bence birazcık dinlen. Müzik dinle, kitap oku. Yada çık yürü biraz. Sevdiceğinden uzak dur patlama sakın çocuğa:9:

Hayırdır inşallah canım yaaaaa. Uykusuzluktan olmasın? Bence birazcık dinlen. Müzik dinle, kitap oku. Yada çık yürü biraz. Sevdiceğinden uzak dur patlama sakın çocuğa:9:

Uyuyabilsem uyurum ama 8de uyandım uyuyamıyorum da bakalım ne olacak ..
Çamaşır falan yıkıyorum ondan dışarı da çıkamam şimdi Ebru'cum da aynen çocuğa patlayacak gibiyim inşallah patlamam ama geçirmem gerekliii off ..

Kızlar bugün acayip bir gerginlik ve sinir var üstümde resmen patlamaya hazır bomba gibiyim ..
Aman dur patlama,sen bize lazımsın :1: Canım yapmaktan en çok zevk aldığın ne var? Bir tane seç ve yapmaya başla.Veya eline al cipsini,çikolatanı (sana yasak yok) bir sinema filmi aç.Hiçbirşey düşünmemeye çalışarak izle.Veya kalk sinemaya git.Kafanı dağıtacak birşey bul.

Aman dur patlama,sen bize lazımsın :1: Canım yapmaktan en çok zevk aldığın ne var? Bir tane seç ve yapmaya başla.Veya eline al cipsini,çikolatanı (sana yasak yok) bir sinema filmi aç.Hiçbirşey düşünmemeye çalışarak izle.Veya kalk sinemaya git.Kafanı dağıtacak birşey bul.

Hatice'cim böyleyken kafamı verip izleyemiyorum ki bir de yasağı kalktı ya bugün ne cips yiyesim var ne çikolata :1:
Diyorum kalksam deli gibi temizliğe başlasam rahatlar mıyım ?
Umutsuz ev kadınlarını izliyor musunu orada Nermin'e soruyorlardı nasıl rahatlarsın sen diye kapı kollarını silerek diyordu .1:

Hatice'cim böyleyken kafamı verip izleyemiyorum ki bir de yasağı kalktı ya bugün ne cips yiyesim var ne çikolata :1:
Umutsuz ev kadınlarını izliyor musunu orada Nermin'e soruyorlardı nasıl rahatlarsın sen diye kapı kollarını silerek diyordu .1:
Bilmez olur muyum :60::60: Temizlik hastası o.Hadi sende temizliğe başla o zaman.Belki Ebru da tembelliğinden utanırda kalkar :1::1:

Uyuyabilsem uyurum ama 8de uyandım uyuyamıyorum da bakalım ne olacak ..
Çamaşır falan yıkıyorum ondan dışarı da çıkamam şimdi Ebru'cum da aynen çocuğa patlayacak gibiyim inşallah patlamam ama geçirmem gerekliii off ..

Benim aklıma geldi zaten o yüzden söyledim sinirini ondan çıkarma diye :9:

Seni sakinleştirecek ne varsa onu yap canım. :8:

Ayyyy bende öyle olsam ne güzel olur, ev temizlenir hiç olmazsa :9:

Çok konuştum zaten ben kalkıp işime bakayım. Hiç olmazsa ortalığı toparlayayım :53:

Bilmez olur muyum :60::60: Temizlik hastası o.Hadi sende temizliğe başla o zaman.Belki Ebru da tembelliğinden utanırda kalkar :1::1:

Tamam o zaman ben de bir sigara içeyim de kalkayım temizlik yapayım hem eşyaları biraz toparlayayım haftaya belki sevdiceğim geliverirse ..

Benim aklıma geldi zaten o yüzden söyledim sinirini ondan çıkarma diye :9:

Seni sakinleştirecek ne varsa onu yap canım. :8:

Ayyyy bende öyle olsam ne güzel olur, ev temizlenir hiç olmazsa :9:

Çok konuştum zaten ben kalkıp işime bakayım. Hiç olmazsa ortalığı toparlayayım :53:

Hep ondan çıkarıyorum üzülüyorum sonra :17:

Hadi kalk kız beraber yapalım o zaman ..

Uğraşma kız benimle, benim terso bi huyum vardır, birisi bişey yap derse eğer yapasım varsa bile yapmmam ben o işi :60::60:

Şimdi tutmasın tersoluğum :9:

Ay ekleyemedim bir turlu
Neyse artik
Menumu yazarim aksam:)

Uğraşma kız benimle, benim terso bi huyum vardır, birisi bişey yap derse eğer yapasım varsa bile yapmmam ben o işi :60::60:

Şimdi tutmasın tersoluğum :9:

Yerim tersiğini :60: Ebrucum uzat ayakları aç televizyonu keyif yap tatlım :1: Belki önünden bir örümcek geçer,gözün kirli bir yere ilişir boşver dön arkanı.Dağınıklığa gelirse amaaaaaaaaaaaaaan hep dağınık zaten.Toparlasan yine dağılacak.Biraz özgür kalsın :1::1::1::60::60::60:

Hizini alamayanlar bizim eve de gelebilirler temizlik icin
Benim de hhic yapasimnyok ama benimki kronik :1:
Hep boyleyim:))

Disari cikmadan once bir bakayim dedim, bugun biraz sakinlik var sankim topikte :9:

Temizlik yapacaklara kolay gelsin diyelim hadi gorusurz kizlr:3:

ablacım menülerin çok güzel de zeroyu bence azaltman lazım ben de cok iciyordum simdi azaltınca aradaki farkı anladım acaip derecede şişlik ödem vs yapıyormuş hergün içme yani

hayat bu belli mi olur bacuum bir bakarsın düğün fotolarımızı görürsün :60: :60: :60: :60:

biliyorum funda ben de içmiyodum dukandan önce ablacım..sanki hep protein yiyince böle içim yanıyo gibi oluyo hem ona iyi geliyo hemde tatlı istemiyo canım onu içince.
haa 2 sene kadar bi ara hiç içmedim hani böcekten yapılıyo diyen videoları izleyince.tiksinmiştim ne güzel..pfff

Back
X