Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
GUnaydin kizlar
Hatice ben de aslinda oyle dusunuyorum en bastan beri ama ..
Turta albume koydum resim kiz dedim ya
Duz bir elbise zaten boyle sade istiyordum ama rengi krem dusunmustum ben ablam kirmizi aldirdi col icime sinmedi![]()
Gunaydiiiiinnn sevgiliii topigiiimmm![]()
selamm kızlar ben geldimmmm
betülcüm elbisen çok yakışmış. arkadaşının düğününde giy bence istemeye geldiklerinde dediğin gibi daha soft renklerde bişey olsun,daha güzel olur.
Biseyler atistirip bu guzel havanin tadini cikarmaya disariya atiyim kendimi, gorusuruz kizlar ..
merhaba canım tanışmadık galiba ben gülçingünaydın hanımlar bugün eerkenciyim heralde geçmişi okudum ama kafam dalgın sadece okuyabildim.
hafta sonu yoktum.
cumartesi menüm
kahvaltı sahanda yumurta 2 dilim ekmek domates salatalık peynir
öğlen:beyazından karpuz ve yoğurt
akşam:lahana yemeği
2 litre su
pazar menüm
sabah kahvaltıatatesli yumurta domates peynir bal 1 dilim ekmek
öğlen bir şey yemedim
akşam 1 tane kızartılmadan yapılmış karnıyarık 1 dilim ekmek
ara: yarım elma 6-7 tane erik
2 litre su
günaydın canımGünaydın millet çok sessizleşmis buralar hadi biraz canlanin
günaydın haticeGünaydın,GÜNAYDIN GÜNAYDIN.HERKESE SEVGİ DOLU SABAHLAR.![]()
giünaydın turtiherkeseeeeee gönaydıııııııııııııııın
betül elbisenin resmi falan yok mu kız şekil şemal itibariyle nasıl ki?
niyal hoşgeldin bacum![]()
elbisen güzelmiş güle güle kullan, düğün için uygun ama betül istemeye pek olmaz sanırım saks mavisi yada kremi alsaymışsın isteme için aldıysan tabiGUnaydin kizlar
Hatice ben de aslinda oyle dusunuyorum en bastan beri ama ..
Turta albume koydum resim kiz dedim ya
Duz bir elbise zaten boyle sade istiyordum ama rengi krem dusunmustum ben ablam kirmizi aldirdi col icime sinmedi![]()
günaydın gönülGunaydiiiiinnn sevgiliii topigiiimmm![]()
gez gez iyi eğlencelerBiseyler atistirip bu guzel havanin tadini cikarmaya disariya atiyim kendimi, gorusuruz kizlar ..
günaydın aysecim kusura bakma geç oldu ama ben orhaniyeydi sanırım duymadım ve eşime sordum orada şehre 20 km falan uzaktaymış hep ilçede yaşayan biri olarak çok zor oluyoohh ne güzel gez bakalım.biz de başladık toplanmaya,kışlıkları koliledik dün eşimle.vereceğim kıyafetleri,ayakkabıları ayırdım.ceylininkiler kaldı bir
ohh ne güzel gez bakalım.biz de başladık toplanmaya,kışlıkları koliledik dün eşimle.vereceğim kıyafetleri,ayakkabıları ayırdım.ceylininkiler kaldı bir
merhaba canım tanışmadık galiba ben gülçin
cumartesi menün gayet güzel ama pazar günü kahvaltı biraz kaçmış sanırım
günaydın canım
günaydın hatice
giünaydın turti
elbisen güzelmiş güle güle kullan, düğün için uygun ama betül istemeye pek olmaz sanırım saks mavisi yada kremi alsaymışsın isteme için aldıysan tabi
günaydın gönül
gez gez iyi eğlenceler
günaydın aysecim kusura bakma geç oldu ama ben orhaniyeydi sanırım duymadım ve eşime sordum orada şehre 20 km falan uzaktaymış hep ilçede yaşayan biri olarak çok zor oluyo
ama edirneyi seveceksindir çok fazla tarihi olan bir şehir ve bolca eşinle vakit geçirirsin sabah 8 akşam 5 mesayi saatleri ve öğlen de 1.5 saat yemeğe eve gelecektir büyük ihtimalle
muşta haftada 2 kere geliyor demiştin yanlış hatırlamıyorsam edirne de sıkıntı çekmezsin hayırlısı olur inşallah aysecim toplanmana da kolay gelsin
memnun oldum nermin ben de aynı eşimle olunca ipin ucu kaçıyomeraba canım bende nermin.dikkat etmeye çalışıyorum yemek konuların ama cumartesi pazar eşimde evde olunca az da olsa kaçamak yaşıyorum ne yazıkki
hilal malum mevzun oldu arada girer herhalde ebru baska bir binaya geçmiş internet bağlanana kadar akşam evden girecekmişhakikaten enrdesiniz kızlar normalde fırtına gibi eserdiniz hayırdır sizdemi benim gibi pazartesi sendromu yaşıyosunuz yoksa.bugün benimde hiç keyfim yok hiçbirşey yapasımda yok.
akşama ne yesem canımda istemiyor ama sonrada acıkırsam daha kötü olurum saldırırm bişeylere diye yemem lazım salata mı yesem yoğurtta yok karpuz yemek istiyorum ama aynı zamnda yemekte istemiyorum sanırım yemem bilemedim ya ne yapacağımı bugün niyr böyle oldum ben anlamadım.
afiyet olsun keşke öğlen elle tutulur birşeyler yeseydin akşamda hafif atıştırırdın daha iyiydibugün yediklermi yazayım da belki tekrar giremem
sabah sahanda yumurta,peynir,domates,salatalık,4 tane zeytin,bal,1.5 dilim ekmek 1 bardak süt
öğlen:1 tane elma,fırında közlenmiş k.biber y.biber domates üçlüsünden limonlu bir salata 1 bardak ayran
akşam:karar vermedim ama salata türü birşey olur çünkü yemekte yapmadım
1 litre suyu ancak içebildim yatana kadar içmeye gayret edicem
1 bardak bitki çayı
Ayşecim kolay gelsin.Şu toplanma tekrar yerleşme biraz yorucu olacak.Doğudan batıya gitmek seni rahatlatır umarım.ohh ne güzel gez bakalım.biz de başladık toplanmaya,kışlıkları koliledik dün eşimle.vereceğim kıyafetleri,ayakkabıları ayırdım.ceylininkiler kaldı bir
2 gündür böyle.Herkes cumaya kadar bol bol kilo verdi sonra ses soluk kesildikızlar kimsecikler de yok ne kaar sesssiz buralar böyle
kızlar albüme resim ekledim kot 32 beden gömlek xl ve ben 57 kiloyum![]()
Resmine baktım Gülçin.Boyun kaçtı senin?hakikaten enrdesiniz kızlar normalde fırtına gibi eserdiniz hayırdır sizdemi benim gibi pazartesi sendromu yaşıyosunuz yoksa.bugün benimde hiç keyfim yok hiçbirşey yapasımda yok.
akşama ne yesem canımda istemiyor ama sonrada acıkırsam daha kötü olurum saldırırm bişeylere diye yemem lazım salata mı yesem yoğurtta yok karpuz yemek istiyorum ama aynı zamnda yemekte istemiyorum sanırım yemem bilemedim ya ne yapacağımı bugün niyr böyle oldum ben anlamadım.
Afiyet olsun Nermin.Öğlen ve akşam için planladığın salata ile gayet hafif olmuş.Bu arada aklıma gelmişken geçen bir yazı okudum.O yazıya göre süt kesinlikle diğer besinlerle beraber tüketilmemesi gerektiği yazıyor.Nedeni ise süt midede besinlerin etrafını sararak bağırsak duvarına yapıştırıp çürümesini sağlıyormuş.Hatta pastorize sütlerin oldukça zararlı olduğundan bahsediyordu.Uç nokta olarakta fareler üzerinde yaptıkları deneyde pastorize süt içen gruptaki fareler bir süre sonra kısır kalmış ve deney bitmek zorunda kalmış.Buna bağlı olarak insanlarda son zamanlarda kısırlığa,kansere vb. hastalıklara çok rastlanmasının sebeplerinden birininde bu olduğu söyleniyor. Ben çok süt içen biriyim bunları duyunca şaşırdım.Pastorizeden kaçınmaya ve süt yanında birşeyler tüketmemeye çalışıyorum.Aklında olsun canım.bugün yediklermi yazayım da belki tekrar giremem
sabah sahanda yumurta,peynir,domates,salatalık,4 tane zeytin,bal,1.5 dilim ekmek 1 bardak süt
öğlen:1 tane elma,fırında közlenmiş k.biber y.biber domates üçlüsünden limonlu bir salata 1 bardak ayran
akşam:karar vermedim ama salata türü birşey olur çünkü yemekte yapmadım
1 litre suyu ancak içebildim yatana kadar içmeye gayret edicem
1 bardak bitki çayı
Afiyet olsun Gülçin.Menün gayet güzel.Biraz dinlen akşama doğru spor yaparsın.Spora başlayana kadar insanın canı istemiyor ama başlayınca şunuda yapayım bunuda yapayım derken güzel bir spor yapılıyor.menümü de yazıyım
-sabah-
-2 yumurta haşalma
-1 tane lorlu yulaf ezmeli bir dilim ekmek
-salatalık
-1 biber
-öğle veya akşam
-yağsız tavuk göğsü-
-3 yk yoğurt-
-bitki çayı ,su
-akşam-
daha yapmadım 1 bardak tarçınlı süt
-spor yapmadım canım istemiyo