sadece tek öğün mü beslendin?
daha seni tanımıyoruz çünkü canım söylediklerimizi iyi niyetle yada kaldırabilene bazı şakalarda yapıyoruz fakat alınan arkadaşlarımız olabiliyor sonuçta sanal bir ortamdayız
bizde seni çok sevdik tatlım
sana bazı önerilerim olacak;
-suyu olabildiğince fazla iç senin kilon biraz çok o yüzden günlük 3.5 lt altına düşme unutma her idrara çıktığında 35 cal yakarsın ama abartma
-suyunu özellikle alkali seç örneğin 8.22 kadar ph olan sular var onlardan tercih et ,imkanın yoksa 1.5 lt suya 1 tatlı kaşığı karbonat yada 1 yk elma sirkesi katarakda suyun asidikliğini artırabilirsin
-meyveyi çok canın çekerse ye çünkü meyve de şeker ve direk yağa dönüşüyor,canın çok isterse de sabah en geç 15.00 a kadar tüket günde en fazla 2 tane
-suyuna yada bitki çayına ,sade yoğurduna yada sütüne muhakkak tarçın kullan kan şekerini düzenler tatlı isteğini alır
-bir müddet tatlı şeker (çayı şekerli içme)bunları hayatından tamamen çıkar göreceksin tadını bile unutacaksın
-sabah kuvvetli bir kahvaltı yap
-beyaz ekmeği hiç tüketme dukan tariflerine bak orda yulaf kepeğiyle ekmekler var onlardan yap dilimle buzluğa at hergün sadece sabah öğününde tüket ekmeği 2 dilim diğer öğünlerde tüketme,yapamazsan tam tahillı çavdar ekmeği falan al dilimle buzluğa at akşamdan 2 dilim çıkar ve sabah yersin
-diğer öğünlerde sağlıklı az zeytinyağıyla sebze yemekleri balık tavuk gibi yapıp yiyebilirsin sen kendin yap annene bırakma kendi yemeğini masalllah becerikli bir kıza benziyorsun derslerini de etkilemez yarım saatini anca alır
-bence dukan diyetini bir araştır burda muti diye bir arkadaş vardı şimdi izinde sanırım 85 kilodan dukanla 65 kiloya inmişti çok zayıflamıştı ve çok incelmişti dukan diyeti çok inceltiyo diyorlar diyenlerin yalancısıyım
-sabırlı ol Rabbimden sabır iste bizde desteğiz sana inşallah bir an önce sağlıkla istediğin kiloya inersin

bak güzelim sen çok baştasın spora günde ama kesin yapabileceğin bir şekilde başla belli bir amacına ulaşana kadar günde ama istikrarlı yarım saat bu kaçamak yapmadığın zaman geçerli değil daha sonra atıyorum 75 kiloda spora ağırlık ver ve sıkılaş
maşallah hatice sporlar yapılmış
tebrikler turti
spor güzel olmuş tek öğünde vucut korumaya almaz mı kız
akşam atmayı unutmusum şimdi gönderdim ama gitmez mitmez neme lazım mesaj sayım 11 di dün betül
benimde kızımın dün yıl sonu gösterisi vardı betül o sılaytlarda yıl içinde ne yaptıysa gördük bazen ağladım bazen de güldüm çok tatlı olmuşlar
üzüldüm aysecim bende sevmiyorum öyle az zaman ömrün yolda geçiyo yolun yorğunlugunu atamadan tatil bitiyo bizimde kesin belli değil ama biz 22 gün aldıkizni
umarım insafa gelirlerde istediğiniz kadar kalırsınız
bence lavaş ve çikolatadan fazla bişey yok onuda sen sporla atarsın gönülkcüm
kolay gelsin
iyi gezmeler betüş
bugün yeme diyecektim ama yemişsin
çiğ köfte sorun olmuyo tatlım ama lavaşsız yeşillikle yenince
özellikle dikkat edersen iyi olur bugün çarşamba ve cumaya bugünle 2 gün kaldı çiğ köfte bulgur pilavı ve nohut ayrıca turşu şişlik yapıyo vücutta 2-3 gün o şişliği atamıyorsun ve tartıya artı olarak yansıyo yani cuma günkü bildiriminde bunun şişliğini yaşaya bilirsin
bu yiyecekleri canın isterse cuma,cumartesi günleri yersen ertesi cumaya kadar şişlik iner gerçek kilonu bildirebilirsin listeye ve ortalamayıda yükseltmiş olursun
sonuçta yarışıyoruz değil mi?