Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Of ne çok konuşmuşşunuz :)

1 toplantı fikrinin kalkmasına sevindim aslında vaktim yoktu fazla

2.ferhan ve hatice abla gülmekten öldürdü beni takımın en küçüğünü kendim sanıyordum ama benden de küçükler varmış kim daha tatlı yarışması yapılmış :)

3.ebru abla gönüllü istemişsin ya ben daha yeniyim ama eğer sizde isterseniz yardımcı olabilirim

4.betül abla magazin haberlerinde koptum resmen :)devamını bekliyoruz

5.çocuğunu suya yatırıp yıkamayi unutan anneler sizde beni çok güldürdünuz tebrik ediyorum :)

7.bu mobilden yazmak işkence gibi daha yeni bütün mesajim silindi sinir oldum ben çıkıyorum iyi geceler :)

FERHANNNN 41. mesajı bana özel yazmalısın :60:

kacirmisimmmm :/ yazardim tabiiii..ama hizli hatunum canim :D sen yazasiya ben yazmis cikmis gitmisim..hem tatli hem hizli hadi bide cilveli:))özliycez seni yaa

Evet sayın izleyicilerimiz yanlış duymadınız.
13. takımın ortak bir korkusu var. Tüm üyeler ağız birliği etmişcesine aynı şeyleri söylüyor, kameralarımıza aynı kaygılarından bahsediyorlar. Paylaşım fazlalığıyla ve dereceleriyle meşhur 13. takım son günlerde üzerlerinde ağır bir yük taşıdıklarını itiraf etti. Malumunuz haftalar önce takımın eski kaptanının mezun olmasıyla takım kaptanlığı el değiştirdi. Disiplinli tavrıyla takımı aldığı gibi başarıyla devam ettiren Laydline son günlerde yaptığı yeni açılımlarla gündemde baş köşelere yerleşti. Takım üyelerinden edindiğimiz istihbarata göre Laydline' ın bazı fikirleri şunlar:

13. takımın üyeleri akşam 20:00'den önce evde olmak zorundadır.
Günlük mesaj paylaşımı en az 27 olmak zorundadır. İş nedeniyle bu mesaj sayılarına ulaşamayan üyelerin istifa etmesi tavsiye edilir.
13. takım üyelerinin dışardayken yemek yiyecekleri restoran ve cafeler takım kaptanının belirleyeceği bir listeyle sınırlandırılacaktır.

Bunun gibi kurallarla özgürlüklerinin kısıtlanmasından şikayetçi olan takım üyeleri, kilo vermek için kendimizden bu kadar fedakarlık yapmak zorunda değiliz diye veryansın ettiler.
Takım kaptanı Laydline 'Ben her şeyi takımın geleceği için yapmıştım. En iyi takım hep biz olmalıyız, bizi kimse geçmemeli, kendimi engelleyemiyorum.' diye kendini savundu.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bir diğer haberimizde sıra.
Takımın yeni üyelerinden Pia nam-ı diğer cilveli hatundan da aile üyelerinin şikayetçi olduğu bilgisine ulaştık. Özellike Pia'nın çocukları annelerinin zourla spordan spora koşturmak zorunda bırakıldıkları için telef olduklarını söylüyorlar. Pia zamanında ben de çok sportif bir insandım ama sonra bırakınca bu kiloları aldım, çocuklarımın sporu bırakmasına asla izin vermem diye kameralarımıza demeç verirken, Almanyadaki çocuk hakları kurumları ve sivil toplum örgütleri spor yapmaktan telef olan çocukların korumaya alınması için mahkemeye başvurdu.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Takımda aile içi sorunlar bitmiyor sayın seyirciler.
13. takımın aktifliğinde büyük payı olan Uzayım lakaplı üyenin eşi de isyan etti. Bu forum ve topik yüzünden evliliklerinin sağlam temellerinin sarsıldığını belirten Uzayım'ın eşi çareyi eşine bilgisayar yasağı koymakta buldu. İşte muzdarip eşin ifadesi karşınızda :

Eskiden her şey ne güzeldi.. Ama artık eşimin düşündüğü tek şey 13. takım oldu. kendimi çok değersiz hissediyorum. Bütün gün bilgisayar başında geveze arkadaşlarına cevap yetiştiriyor. Sesimi çıkarmayayım diye de bana çok güzel yemekler yapıp duruyor, eskiden bu durum hoşuma gitse de obez olmaktan korkuyorum artık. Ayrıca Ferhan kimse ona sesleniyorum ben daha tatlıyım diyip durma sonra Hatice benim başımın etini yiyip duruyor 'Ben çok tatlıyım di miii?' diye !

hehehehe az bile yazmissin canim..kereviz, bruksel lahanasi yiyen tek cocuklar bende :)) gecen oglum markette anneee kereviz alalim diyince herkes bize bakti:)) maclarda ben "sakin sakinnnnn,,arkadasini görrrrrr,,, atttt,,bekleme attttttttttttt,,,nefes alll relaxxxxxxxx" cok kiziyorum baskasi yapinca ama insan bazen kendine hakim olamiyor:/
ben sana cok malzeme veririm:)gecmis yazilarima konularima bakarsan malzeme dolu:)

Of ne çok konuşmuşşunuz :)

1 toplantı fikrinin kalkmasına sevindim aslında vaktim yoktu fazla

2.ferhan ve hatice abla gülmekten öldürdü beni takımın en küçüğünü kendim sanıyordum ama benden de küçükler varmış kim daha tatlı yarışması yapılmış :)

3.ebru abla gönüllü istemişsin ya ben daha yeniyim ama eğer sizde isterseniz yardımcı olabilirim

4.betül abla magazin haberlerinde koptum resmen :)devamını bekliyoruz

5.çocuğunu suya yatırıp yıkamayi unutan anneler sizde beni çok güldürdünuz tebrik ediyorum :)

7.bu mobilden yazmak işkence gibi daha yeni bütün mesajim silindi sinir oldum ben çıkıyorum iyi geceler :)

büyükler böyle canim ya:) evdeki en miz miz oyun bozan cadi nazli benim..bazen cocuklar idare ediyor resmen beni..ama egleniyoruz bi sikayetleri yok :)

sayın ilgili (ayy son bi kaç haftadır form dolduruyorum da oradan kalma :37: )

arkadaşlar artık hedefime ulaşmış durumdayım. lakin sporu ve diyeti bırakmış durumda değilim...:53:
her görene diyet listesi vermekten gına geldi..her seferinde çok zayıflamış laflarından ve güzel olmuş laflarından sıkıldım :21:(ŞAKA:16:)

çok mutluyum ya daha ne olsun hedefime ulaştım 59,8
bu sabah tartıda hayal dediğim yapamam dediğim rakamları gördüm inş. 55 de görürüm yazdan faydalanmak lazım...

başlangıç beden
üst:XXL
alt: 46

:14:

son beden
üst:m
alt:38

:16:

hedefim
üst bedeni S yapmak. Tabi bu yarışı kendim devam ettirmek istiyorum. ne yazık ki buraya zaman ayıramıyorum :14:

hiç pes etmeyin diyet değil sağlıklı beslenmek amacımız bunu da unutmayalım
inş. en yakın zamanda saglıklı bi şekilde kilolarınızdan kurtulursunuz....

görüşmek üzere kızlar byyy

:5::5::5::5::5:

günaydin arkadaslar

güne sporla merhaba dedim.. sabah 6 da hava henüz tertemizken ciktim ,,kus civiltilarini bölen tek ses "küttüürttt kürttkürtt rtttrttt rtt rttrrtt" oda benim elmamin sesiydi:)

40 dk fln yürüdüm eve girdigim gibi sogumadan videomu yaptim ..saat 11 de turnuvaya gidicez ..sporumu yapmis oldum keyfim yerine geldi:)

521969_335090179903306_917199505_n.jpg

günaydin arkadaslar

güne sporla merhaba dedim.. sabah 6 da hava henüz tertemizken ciktim ,,kus civiltilarini bölen tek ses "küttüürttt kürttkürtt rtttrttt rtt rttrrtt" oda benim elmamin sesiydi:)

40 dk fln yürüdüm eve girdigim gibi sogumadan videomu yaptim ..saat 11 de turnuvaya gidicez ..sporumu yapmis oldum keyfim yerine geldi:)

Ohhne guZel olmua ferhan, supersiin:46:

Günaydın kızlar. Bugün hava hem çok güzel hem de çok serin. Bu arada haftaya sıcaklar çok artacakmış ona göre dikkat edin. Maşallah bugün kendimi pek bir iyi hissediyorum. Ayrıca bu sabah tartıldım tartıda 64,6 yı gördüm çok sevindim :21::32: Umarım herkes için güzel bir cumartesi olur. :16:

Kahvaltımı yapıp gelirim birazdan.

Kahvaltımı yaptım, kahvaltıdan arta kalan çayımla oturdum bilgisayar başına. Geçmişi okumaya başladım. Bakalım nelerle karşılaşacağım? Bundan sonrada mis gibi yeşil çay yaparım kendime sonrada ver elini temizlik. Ev resmen savaş alanı gibi çok işim var çokkk çok çalışmam lazım anne çokkk :60::60:

Canım rahat ol.Şaka olduğunu biliyorum canım.İstediğini söyleyebilirsin.Grupta şaka kaldırmayan yok.Gerçi 1 kişi var.Adı bende saklı .Hadi ne saklaacağım söyleyeyim.Yok yok söylemeyeyim:1:

Ayyy Hatice canım söyle çabuk yoksa ben meraktan çatlarım :9:
Bu arada kızlar söylemeyi unuttum.Bugün 38 beden bir pantalon aldım:1:Üniversiteden sonra ilk defa :16::16:Çok mutluyum :1:

Ohh ne güzel tebrik ederim canım seni ben çok güzel bir duygu dimi hele ki yıllardan sonra :16::46:

bende yapilis tarzina göre kaldiramiyabilirim :)) bazen cok alingan oluyorum ..bazende tirriiisssss tek sucum haziran dogumluyum :))

nette mi bi sorun var sitedemi sayfalarim agir aciliyor

ya ben simdi böyle cok duskunum benim kuzulara anlatiyorum yaziyorum fln annemde hep abartiyosun diyoda bana ..ama anneyim hem abartmiyorum :/ annem hep öyle diyo frenliyo benim coskumu :/..bende ondan böyle anne anne vurguluyorum :)

Sen allahtan annene çekmemişsin Ferhan'cım. Takma sen anneni gurur duy çocuklarınla. Bence hiç bir anne sevgisi içte kalmamalı, sadece anne sevgisi değil aslında hepsi ortada olmalı :16:

Ah ah ne havası.İçimde yılların verdiği bir hüzün ve şişkolaşmışlık var:.38 beden ve ben.Aynı cümlede dahi kullanılamayan iki kelime.Ama bugün havadan çok duygulasalım hehehe :60::60::60:

Bir 38 beden mesajı ancak bu kadar dramatikleşebilirdi, öldürdün kız beni sabah sabah :9:

dün akşam dışarı çıktık eve geç döndüm!..
uleyn sabahtan beri oku oku bitiremedim geçmişi yaa :)p
dünkü menüm

kahvaltı
1 bardak süt
3-4 kayısı

ara
3-4 erik

öğlen
küçük porsiyon et döner
1 bardak ayran

akşam
tavuk
söğüş salata
1 bardak ayran

2-3 lt su , 2 fincan yeşilçay , spor yapamadım :((

Menün gayet güzel olmuş canım afiyet olsun. Geç oldu ama oldu :9:

Bende de bu geçmiş takıntı oldu illaki okuyup cevap yazacağım yazmazsam eğer yapmayı unuttuğum bir iş varmış gibi rahatsız ediyor beni :9:

sakın yolundan dönme.ne kadar gençmişsin.ben 26 yaşındayken 56 kiloydum.alışvrişe gidince ünv öğrencisi sanırlardı.ah ah nerde o günler. şimdi 32 yaşındayım ama 40 gibi görünüyorum.kilonun bizi yaşlandırmasına izin vermeyeceğiz dimi :34:

Bunu duyunca aklıma geldi. Hemen anlatayım, anlatmazsam çatlarım :9:Geçen gün Aslı'ya gittim demiştim yaaaa. Aslı'da bir ara geliyordu bizim takıma. Dışarı çıktık Aslı'yla beraber başka bir arkadaşı geldi yanımıza sohbet ederken ben kızımdan bahsettim. Ayy bide senin kızın mı var ben seni bekar sanmıştım dedi. Sanırım kilo gidince saç rengimide değiştirince iyice küçüldüm bende :9:

yav bizim elektirik gitti leptapın şarjı bitmek üzere elektirik hiç geleceğe benzemiyo galiba gün mobilim :27:

Sen gel yeter ki Zeliş'cim, ister mobille gel ister laptopla gel, Mevlana gibi oldum bende :60::60:

hadi bakalimmerakla bekliyoruz:)

:)

selam betül,hatice, zeynep, funda

bu arada en büyük benmiyim??????? böyle anime filmlerinde tazikli tazikli agliyolar ya bak öyle aglarim..göle ceviririm buraya

Kaç yaşındasın Ferhan? Ben kendimi takımın en büyüğü sanıyordum ama aklımda 32 kalan birisi var kim çıkartamadım? Yenilerden birisiydi galiba:44:

Geçmiş olsun kızlar , allahtan hayatımın hiçbir evresinde yaşamadım regl ağrısını:nazar: ayakları ve beli sıcak tutmak lazım ;)

Evet erkekler çok şanslı, hele o doğum sancılarını yaşasalar bi :52: Heheheehe aklıma kadınlar ne ister filmi geldi :9:

Çok iyi bir filmdi.

Kızlar yaa bugün yoğun birgün !..
arada iğne yap , aşı yap veletleri ağlat , pansuman , tansiyon ,kilo - boy takibi , bilgisayar ve yazı işleri , ay sonu çalışmaları derkene arada bir bakıp cevap bile yazamadan başka işlere bakiyom ; kusura bakmayınız :34:
yaav bu hastalar da bir memlekete yada tatile gitseler ya ! ne zaman gitcekler yaa :27::27::37:

eee naaptınız ben yokkene bakiim ?

Hastalar hiç bitmez Neslihan'cım. Bizim hastane dağ başına bir yere taşındı. İlk günlerde 2-3 hastamız oluyordu bölümde en son geçen hafta 30 hastayı bulduk. Tükenmiyor yani :9:

ooohhh ne güsel ne güsel !..
özledim vallahi boş oturmayı kız :43:
evde şöyle bir ayaklarımı uzatıp dinlenemiyorum ancak Ceren hanım ( bizim kız olur kendileri :)p uyursa o zaman belki ??
düşünsene evi temizleyip , düzenliyosun senin ki dağılmıyodur çocuk yok ; bizim ki 5 dakika toplu diğer zamanlar dağınık :37::37:
heryerden oyuncak çıkıyo filan :52::52:
eşim mutfağa girdiyse orası zaten savaş alanı :27:
sabah giderken yatağı toplamıyorum çünkü eşim evde çalışıyor gece geç yatıyo benden sonra kalkıyo ; eh yatak odası da dağınık !
akşam ben gelene kadar mutfak dağılıyo!
duş aldıysa banyo dağınık !
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yeteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrr diyesim var ve hatta isyanlardayım uzun bir süredir kardeş :30::30::30:
ne dertliymişim de mi ???

Ayy birden beni anlatıyosun gibi geldi. Aynı ben. Şuan evin halini görseniz acırsınız bana. Artık psikolojik olarakta kötü hissediyorum kendimi. Ama karar verdim bundan sonra eşimi mutfağa sokmayacağım. Allahtan kızım için odasından başka yerde oyun oynamak yasak. O yüzden etraftaki oyuncak derdinden kurtuldum ama odasının dağınıklığı yetiyor zaten. Zaten işim hiç bitmiyor :52::53::14:

Biz böyle mutluyuz pis pis yaşamayı seviyoruz değil mi:1::1:

Evet evet yapamadığım zamanlar bende seviyorum :9:

günaydın nasılsınız hatunlar..
ben iyiyim kilom 59 sabit ama ölçüler oldukça küçüldü ..slim ın 6 ve burda kızlar yapıyorduya tam adını unuttum 30 day shred çok işe yaradı ..
10 gündür hastayım bu arda midemi üşütmüşüm sancı ağrı uğraştım hep su dahi içemedim :((..oğlum çişe alıştı mutluyum..:))
ve konuya hemen dalayım takımın en genci benim 72 liyim..:34:mezun oldum ama siz hala benim takımımsınız..:16:
ve dağınıklıkmı dediniz..:52:evi sürekli toplu tutmaya çalışın ve hop gitsin kilocuklar..malum benim eşim polis ve gece görevi 15 gün buda demektir 15 evde ve bizm odada geceden geldiğin gideceği gün her daim dağılıyor..bazen 3 posta oda topladığımı bilirim..ev zaten çocuklar sayesinde hiç toplanmıyor..bir hafta evi hep toplu tutmak için hiç oturmadım sonuç evin içinde 12 bin adım atmışım :52::53:neyse sizi çok iyi anlıyorum benim şansım eşim mutfağa girmez:21:orası bana ait..ama diğer yazdıklarınız hemen hemen aynı bacılar yalnız değilsinizzzzz..:9:
HİLAL ne alemde haberiniz varmı ..
EBRU sen nasılsın?
betuld turtim hepinizi öpüyorum kızlar..:9::16:

Son düzenleme:
ben geldim :16:

menüm
sabah
2 dilim ekmek
peynir
domates
peynir
şekersiz çay

öğlen
1 dilim ekmek
ıspanak
ayran

akşam
dondurma:17:

yorumlarınızı bekliyorum

Herkes söylemiş bende söylüyorum dondurma olmamış. Onun dışında güzel sporlarını ve suyunuda yazarsan Zeliş'cim biliyosun kızıyorum bu konuda sana unutma yazmayı. :34:

Evet canım sorma.İnsanın başına gelmeyince belirtileri hep bir rahatsızlığa bağlıyor.Ben tesadüfen öğrendim.Ablamda hemşire İzmirde çalışıyor.Ziyarete gittiğimizde annemden kontrol amaçlı kan aldı.Almışken bi seninkilerede baktıralım dedi.TSH 33 çıktı:53:.Sonra ilaç kullanmaya başladım.Şimdi kimi görsem tiroid hakkında bilgi verip tahlil yapmalarını öneriyorum.

İyi aklıma geldi yaaaa benimde nerdeyse 6 ay oldu belki 6 ayıda geçmiştir aklımdaydı bir aralar unutmadan pazartesi gidip bütün tahlillerimi yenilettireyim Bakalım zayıfladıktan sonra değişen neler var :34:

kahvaltı:1 dilim kepek ekmek
peynir
yumurta
4 zeytin
salatalık
domates
1 bardak yarım yağlı süt

öğle:bamya
1 dilim kepek ekmek
yoğurt

akşam:tavuk ızgara
fırında sebze
salata
ayran

Zeynep'cim menün gayet güzel olmuş canım afiyet olsun.

yaaa bilmiyordum.tam tahıllıyı zor bulurum burda ama markette çavdarlı görmüştüm.gidince alayım o zaman.uyarın için sağol.

Sizin orda da kesin BİM vardır. BİM de hepsi var canım. Tam buğday, karışık tahıllı ve çavdar bunları tercih et. Ben hep BİM den alıyorum.

:56:MENÜM:56:
SABAH
Biberli dukan krep
Yeşil çay

ARA
Sütlü kahve
3 kayısı

AKŞAM
Müslili kayısılı yoğurt
Yarım dilim salçalı çavdar ekmeği

Afiyet olsun Hatice'm güzel olmuş menün.

Merhabalar herkese
Sinavima 8 gun kaldi o yuzden gunduzleri ders calisiyorum. Buraya da ugrayamiyorum. Simdi de kizim okuldan geldi utu yapacam. Utuden sonra gecmise bakip yorumlayacam ins.

İnşallah bu kadar çalışmaya sınavın çok iyi geçer canım. :16:

menüm

sabah - kepek ekmeğine beyaz peynir, domatesli sandviç

öğlen - 6 köfte, yeşillik, ayran, 1 dilim ekmek

akşam - 1 kase sütlü nesfit

Menün güzel olmuş Seda'cım. Nesfit ide çok iyi düşünmüşsün. Bence bundan sonra sen iş yerinde akşam yemeklerini nesfit olarak tüket. Bak kilon ne kadar çabuk gidecek. İnşallah senide düğüne kadar mezun ederiz.

güzel menü.bu nesfitler ilgimi çekiyor benimde.tadları nasıl?diyette ne gibi yararları var?

Seda çok güzel açıklamış canım. Bende genelde akşam öğünlerinde kullanıyorum. İşten geldiğim zaman evde bir önceki günden kalan yemek yoksa nesfit yiyorum. Çünki yapacağım yemeği beklersem saat geç oluyor. Ben çok memnunum nesfitten. Hatta ülkerinkinden alıyorum. Karışık meyvelisi var. Sütle çok güzel oluyor. Tavsiye ederim.
bebekler ben geldiiiiiiiiiiim :103: :103:

menümü yazayım sonrada geçmişe bakayım :1: :1:

sabah
1 dilim buğday ekmeği
peynir
zeytin
salatalık

ara
1 bardak sütlü nescafe (light süt ile bu hafta böle denicem nescafemi light süt ile yapıcam)

öğlen
1 tane en küçüklerinden tavuklu sandviç

akşam (akşam dediğim saat 4 tü)
1 tane haslanmıs patates
1 yumurta
peynir
1 dilim bugday ekmeği
salatalık

ara
1 bardak orta şekerli türk kahvesi

spor: 1 saat yürüyüş + 1 saat minder hareketleri

Afiyet olsun turticim. Genelde senin akşam menülerinde daha az şey görmeye alışık olduğumuz için bu menü herkese çok görünmüş. Banada öyle göründü. Normali bu aslında ama sen hep daha az yediğin için bence çok olmuş. Afiyet olsun canım.

Herkes uyku modunda sanırımmm :) Ben de titanik izledim, sonu hiç izlememiştim ağlamamak için :D :2:

Ayy gülmeyin bana ama ben hala Titanik izlemeyenlerdenim :9:Eşim her seferinde dalga geçiyor benimle. Ama en kısa zamanda izleyeceğim :9:

inş. canum ya patates cıs diyoruzda gecen diyetisyen kimdi hatırlamıyorum ender saracogluydu büyük ihtimal sabaya cıkmıstı o demişti en cok bilinen yanlıs patates tüketmemek diye günde bir tane haslanmıs tüketebilirmişizzzzz açıkladı baya bulursam video koyarım :1:

Ayy sen o videoyu bul ben mutlaka her gün yerim bir tane haşlanmış patates. Tam bir patates canavarıyım. :9:

benimde arkadaslarim vardi simdi gittiler..menumu yazayim karisik oldu saatleri tam hatirliyamiyorum ama

SABAH:1 pogaca , domates, 1 lokma beyaz peynir

ÖGLE: kabak yemegi, 1 dilim ekmek

ara:4-5 cilek

AKSAM: soya filiziyle karisik salata, 2 catal lazanya,2 catal yogurtlu bakla

SPOR: yapamadim :( vaktim olmadi bugün

Poğaça haricinde güzel olmuş menü. Onuda söylemişsin zaten. Ayrıca yerken yememem gerekiyor diye düşünme. Madem yiyeceksin takmadan yeee. :9:

Ebru nerde kaldı:44:Bizim kızda tam gezenti oldu :1:

Ayyy sorma yaaa gezenti oldum gerçekten, Betül'ü kına kına başıma gelcek :9:

evet birde benim lazanyam bazen cooook guzel olur bazen kuru kalir ama basemal sos yapmiyorum ben

aaa bak o kadar seviyosun sen yapmayi hic tarifin yok sitede ben sevmiyorum 16 tarifim var:12:

Bende bakcam birazdan tariflerine,

Gelelim benim menüme
sabah
evde ekmek kalmamış gitmeye üşendim
Küçük olanlardan 4 tane grissini
1 dilim peynir
Salatalık ve domates

Arada 1 tane elma

Öğlen
2 tane kepekli bisküvi

Akşam
1 kase çorba
arkasından dondurma fruttare yedim ama kalorisi az

2 litre su ve bol çay

Öğlenin olmamış canım. Bide perşembe akşamı dondurma kalorisi azda olsa o saatte olmamış.

Tamam ama bu fruttarelerin kalorisi çok düşük oluyor. Sınava az kalınca mutfakta oyalalanmak istemiyorum. Cuma içinde ben 2 hafta deneme süresindeyim hehe

Ohh ne güzel dimi seninden işine geldi. İyi oldu aslında. O zamana kadar sınavında bitmiş olur rahat rahat gelirsin topiğe :34:

ben iyiyim kilom 59 sabit ama ölçüler oldukça küçüldü ..slim ın 6 ve burda kızlar yapıyorduya tam adını unuttum 30 day shred çok işe yaradı ..
10 gündür hastayım bu arda midemi üşütmüşüm sancı ağrı uğraştım hep su dahi içemedim :((..oğlum çişe alıştı mutluyum..:))
ve konuya hemen dalayım takımın en genci benim 72 liyim..:34:mezun oldum ama siz hala benim takımımsınız..:16:
ve dağınıklıkmı dediniz..:52:evi sürekli toplu tutmaya çalışın ve hop gitsin kilocuklar..malum benim eşim polis ve gece görevi 15 gün buda demektir 15 evde ve bizm odada geceden geldiğin gideceği gün her daim dağılıyor..bazen 3 posta oda topladığımı bilirim..ev zaten çocuklar sayesinde hiç toplanmıyor..bir hafta evi hep toplu tutmak için hiç oturmadım sonuç evin içinde 12 bin adım atmışım :52::53:neyse sizi çok iyi anlıyorum benim şansım eşim mutfağa girmez:21:orası bana ait..ama diğer yazdıklarınız hemen hemen aynı bacılar yalnız değilsinizzzzz..:9:
EBRU sen nasılsın?

Hoşgeldin kuzucum benim. Özledik seni. Daha dün söyledim geçmişe birazcık baktıysan Derya gelmedi diye. Hilal'i hiç sorma kaçak bir kaçtı gitti uğramadı bi daha. Bende şuna yoruyorum bir ara baktı sanırım takım iyi gidiyor idare ediyoruz oda artık uğramaz oldu. Oğlanın çişe alışmasına çok sevindim canım. Kilon yine aynı o zaman. Geçmiş olsun bu arada. Demek ki diyorum senin ideal kilon 59 bence 57 için daha uğraşma. Dün Özlem uğradı mezun olmak istiyorum diye yazmış. Yine gelir sanırım.

Bende çok iyiyim. Benimde çok az kaldı mezuniyetime bu sabah tartıda 64,6 yı gördüm çok mutlu olduM. Bedennim 38 şuan. Buda beni ayrı mutlu ediyor.:16:

Gönaydın :)

ebru abla titaniği nasıl izlemezsin o film benim favori filmim bide geleneksel olarak titanikten sonra saçma sapan bi şekilde bale yapmaya çalışırım ordaki kız parmakları üzerinde duruyoda onun gibi yapmaya çalışıyorum :)

Afiyet olsun Yasemincim menün güzel olmuş.Arıca tebrikler çok güzel kilo vermişsin :46:SÜPERSİN:16:

Ebrucum valla tebrikler.1 haftada artı kilonu verip eksiye geçtin.2 ye bölünsün ne olacak.:46:

Teşekkürler canım yaaaa. Bide düşünsene bu kiloyu almadan önce verseydim. Daha süper olacaktı. :9:

:16: Öncelikle HERKESE GÜNAYDINLAAAAAAAAAARRRRRRR:16:
Geçen hafta: 64,8
Bu hafta : 64,2
GİDEN: 600 gr
:21::21::21:

Seni yeniden tebrik ediyorum canım. Umarım tatilde de bugünleri düşünüp dikkat edersin yediklerine. Çünki gerçekten çok yavaş gidiyor seninkisi.

Günaydin

baliklama daliyorum ama:1:

ben sanki gecenlerde bir yerde okudum,bu duraklamak vücudun o kiloya alisiyor olmasiymis,yani sonrada jo-jo efekt olmasina engelmis,hem birde belki biliyorsundur ama kaslardanda olabilir mi acep:26:

bende cok kiloluyum:43:

1,68 cm boyla 95 kiloyum ama artik az yiyerek ve sporla verecegim cok karaliyim:46::46::46::nazar:

Gerçekten boyuna gören kilon çok fazla canım. Umarım biran önce verebilirsin bu kiloları.

Zayıflamak uğruna aç kalmak, öğün atlamak sanılanın aksine genelde kilo alımı ile sonuçlanmaktadır. Çünkü yeterince beslenemeyen metabolizma, durumu “kıtlık” olarak algılamakta ve tüketilen her besini savunma mekanizması olarak (yarın bir gün tekrar aç kalırsam enerji olarak kullanırım mantığı ile) vücutta yağ şekline depo etmektedir. Tıpkı bizlerin sular kesildiğinde depo ettiğimiz suyu kullanıp, suların geri gelmesi ile birlikte depoyu tekrar doldurmamız ve fazladan yedekleme yapmamız gibi. Önerilen; dengeli bir beslenme programına eşlik edecek egzersiz ile fazla kilolardan kurtulmaya çalışmaktır.

Kaynak: Aç kalmak zayıflatır (YANLIŞ)

Google amcaya sordum bana ilk bunu sundu:1:

adim nurcin

Bende Ebru canım. Bu güzel bilgi içinde ayrıca teşekkürler. :16:

günaydin kizlar, önce kilo mu bildireyim 68,3 itiraf edeyim ben daha cok bekliyordum:/ .. ebrucum sen nasil uygunsa o sekilde hareket edersin

haticeyi gördüm hemmmeeennnnn kilosuna bakayim 63 63 63 63 63 63 63 63 63 63

İnşallah bu hafta senden daha güzel bir sonuç alacağız Ferhan'cım.

valla helal olsun.kaptanım öncelikle belirteyim benim evimde digital tartı yok.mekanikte de öle hassas ölçüm pek mümkün değil.ufak yanılmalarla tahminde bulunacağım.ben en son pazar tartılmıştım.bugün tartıldığımda 83.2 olduğunu düşünüyorum.(çizginin tam üzerinde olmadığı için)yani 800 g vermişim :46:mutluyum.

Teşekkürler canım. Bende seni tebrik ederim. Sende iyi vermişsin. Ama sana tavsiyem listeye girmeden önce mümkünü varsa senin için söylüyorum motivasyon için kendine dijital bir tartı al. Emin ol çok daha hevesli olacaksın o zaman.

günaydın kızlaaaarr !..
sanırım ben de bu jo-jo efektin etkisi altındayım :))
sizce ne yapmalıyım yaa :((
haticenin dediği gibi her öğün yada en azından 2 öğün 1'er dilim ekmek mi eklesem menüme ?
vücut kıtlık durumuna geçti , depoluyo ne bulduysa herhalde ?
inanın bukadar az yemeye 1-2 kilo vermiş olmam gerekirdi yaa :((
neyse geçen hafta 70.800
bu hafta 70.500
fark 300gr:27::37:

naapalım belkim haftaya daha çok gider bu lanet kilolaaaarr :47: :47::47:

Çok az vermişsin Neslihan'cım ama yinede tebrikler. Dediğimiz gibi sen şu ekmek olayını kahvaltıya ve öğle yemeğine birer dilim olarak ekle. Ve meyvelerinide öğle ile ikindi arası yada öğle ye. Akşam yemek saatinde iyi. Birazda spor eklemen lazım. O zaman haftaya daha iyi sonuç alırsın diye düşünüyorum.

Günaydın turticim hoşgeldin :16:

hoşbulduk canım :16:

EBRU sen nasılsın?

yasminimm özledik seni kuzum :1: ya aynada ki görüntünden eger memnunsan kilo vermene daha gerek yok bence yani, ben hep böyle düşünüyorum sende daha kilo vermeye degil fit olmaya ugras sporla :1:

kızlar dünden beri içme kaçan öküzle beraber yemek yeme olayıma bugün de devam ettim ama şu saat itibariyle son veriyorum bu şoklamadan sonra ben bu hafta güzel bir sonuc alacagıma inanıyorum yoksa gidip liposakşııın yaptırıcam valla :47::47: zaten doktorumda hazır ahahahahahahhaah hiç sorun değil :27::27:

Back
X