Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kübra'cım canım şuanki kilona göre çok az yediğini söyledim çünki bu şekilde beslenmeye devam edersen bir süre sonra kilo veremezsin çünki vücudun direkt savunmaya geçer. Diyet lafınıda unut zaten sağlıklı beslenme diyelim biz ona. Kahvaltın güzel olmuş. Ama yarın bir dilim tam buğday yada benzeri bir ekmek ekle. Öğlen güzel bol proteinli bir menü yap. Akşamada hafif bir sebze yemeği. Yada daha hafif olmasını istiyorsan ben genelde nesfit yiyorum.

Ama unutma aç kalınarak zayıflanmaz. Yarınki menünü güzel görmek istiyorum. Ramazana zaten şurda 15 gün kaldı. En fazla 3-4 kilo verebilirsin dikkat et en fazla diyorum. Acele etme kilo vermek için. Ramazanda yine biz devam ediyor olacağız sende burda bizimle birlikte olacaksın zaten. Benim tickerıma bak. Seninle aynı başlamış sayılırız ve şuan ben 65 li kilolardayım. Demek ki sende yapabilirsin. Ama aç kalara değil:34:

Anladım canım haklısın bencede ..
Söylediklerini dikkate alacam ama insan işte hemen gitsin istiyor öyle bir hırs varki iştahım sıfır..
Menümü yarın dikkatli birşekilde dolduracam canım ..
İnş bede 65 li kiloya kavuşabilirim yardımlarınızla...

Son düzenleme:
yaw modem gidip geliyo telefonunda şarjı bitmiş şarj makinasıda bozulmuş aklım hep burda ama gelemedim

menüm

sabah
1 parça pizza
1 bardak şekersiz çay

öğlen
2 haşlanmış yumurta
yarım dilim ekmek

ara
4 erik
yarım petibör bisküvi

akşam
küçük bi tabak pilav 2 kaşık kadar
menemen

su 2 litre

spor birazdan yapıcam

Söylediklerini dikkate alacam ama insan işte hemen gitsin istiyor öyle bir hırs varki iştahım sıfır..

Evet canım bence de yavaş yavaş vermek daha sağlıklı. Çünkü az yiyince bir süre sonra psikolojisi de bozuluyor insanın ve bir bıkkınlık geliyor. Ama aç kalmadan zayıflarsan hem zor gelmiyor, hem de daha kalıcı oluyor. Bir de spor çok önemli... Ben çok yapamadığım için verdiğim kilonun vücudumu çok değiştirmediğini farkettim. 2 - 2,5 ayda 7 kilo kadar verdim ama daha giydiğim beden küçülmedi..

Kızdığım nokta, kilo vermenin ne kadar zor olduğunu biliyo, motivasyon işi, motivasyonumu yerle bir etti. Vücut kütle endeksi 40 ın üstünde olanlara bile ameliyat demiyolar, oranı kilo verdirerek düşürmeye çalışıyolar.Kendisi ikna edemedi arkadaşıda geldi. Benim ne keçi olduğumu bilmiyorlar ama, nuh derim peygamber demem. Aptal mıyım ameliyat olayım ya.

Doğru bir düşünce tebrik ederim Yasemin'cim.

boyu yazdığın yerde ayrı iki kutu var ama onları yazmadan önce biri SI seçmen gerek.sonra birici kutuya 1 ,ikinciye 65 yazacaksın.bende uzman değilim kendiminki yapana kadar çatladım resmen:51:(3)

Ama sonuçta yaptın :34:

anladım canım teşekkürler hemen deniyorum ..

Hazır corba sence iyimidir ? akşama içmeyi düşünüyorumda..

Hiç bir zaman kızlarında söylediği gibi hazır gıdalar tercih etme. Hatta 20 yaşındasın hafiften yemek yapmayı öğren derim :9:Atandığın zaman turkcell reklamındaki kız gibi olma :9:

bende az önce bir tabak baklavaya hayir nolamaz nemiycem dedim

ama sütlac yedim hehehe ama minnnicik bir kaseydi..cok kucuktu..2 top dondurma sigar icine ancak (simdi bu cümle "icine ancak 2 top dondurma sigar" yada "ancak icine 2 top dondurma sigar" seklinde olmali mi? yazdiktan sonra görüyorum hep

yada ammmaaann salliyim mi? ama cok sinir

Bugün öğle yemeğinde sütlaç vardı ve ben yemedim :46:

onu okudumda canim yinede anlamadim..cunku sonucta kilonu vermis mezun olmus ayrilmissin aradan baya bir yil gecmis,, kisa bir zamanda degil..emin degilim ama 4 yil kesin ben trafik kazasi gecireli 5 yil oldu cunki sonrasinda vermistim...ama ben sadece yanlislik oldu zannettim :))) ondan söyledim sadece :))

yani 10 yil sonrada gelsen buraya ben ilk bu yarismaya 67 kilo iken , kilo vermeye geldigim icin sicile islendi yani he ? hehehehe

senin kacti ilk kilon? sen bidaha o kiloya cikmazsin ..sanlisin :)

Bana mı dedin? Yasemin'emi?
:9:

Hahaha öküz kaçmış haaa:)) Benimkine pirhanalar var o zaman :30::9::34:

Gündüz kimsecikler yoktu vallahi, akşamda ben giremiyom, özlüyom sizi yafuu:54::54::54:

Benimde aklım sürekli burda kalıyor. Şu netbook bi gelseydi o zaman gündüzde burda olacağım.

Şu son 4 seansın parasını vermiştim. Onları da yaptırayım bir daha uğramayacağım. İyiki varsınız kızlar ;)

Sende iyiki varsın canım ve iyiki bizimlesin :16:

Ben çıkıyorum kızlar, akşam ancak geceyarısı girebilirim sanırım. Öpüldünüz;)

Güle güle canım. Bekliyoruz yine :3:

Sadece sabırlı ol, unutma çabuk verilen kilolar çabuk alınıyor. Hayatının geri kalan kısmını zayıf olarak geçirmek istiyorsan eğer yaşam tarzı şekline getirmen lazım sağlıklı beslenmeyi. Hani diyeti yaptım zayıfladım bitti değil olay, çünki bıraktığın zaman diyeti yine eskisi gibi beslenirsen yine kilo alırsın. Sen sadece doğru ve düzenli beslenmeyi öğren kilolar kendiliğinden gidiyor.

Bu arada diyet başarı hikayeleri topiğinde resimlerim var kızlar. Birazdan linkini atayım bakın bakalım nasıl olmuşum?

hic aclik hisetmiyorum ama yiyeyim o zaman ..burda saat 5 bucuk daha
gecikmeden ekmeksiz yiyeyim..sabah yeterince yedim

Ye canım ye ki ilerleyen saatlerde acıkmayasın.

yaw modem gidip geliyo telefonunda şarjı bitmiş şarj makinasıda bozulmuş aklım hep burda ama gelemedim

menüm

sabah
1 parça pizza
1 bardak şekersiz çay

öğlen
2 haşlanmış yumurta
yarım dilim ekmek

ara
4 erik
yarım petibör bisküvi

akşam
menemen

su 2 litre

spor birazdan yapıcam

Canım benim pilav ve petibör bisküvi hiç olmuş mu sence? Hadi pizzadan haberimiz var ama bugün ki menün hiç iyi olmamış. Zeliş az yemekle böyle geçiştirmekle kilo verilmez. Canım annen evde yemek pişirmiyor mu yaaaaa? Hiç et, tavuk, balık yok senin menülerde. Yoğurt, süt nerde? Gelişme çağındasın düzenli beslen artık. Kilona göre çok az yiyorsun doğal olarak kiloda veremiyorsun. Ben sana bir diyet listesi yazacağım birazdan. Ona uyacaksın tamam mı?

Kahvaltı (07:30)
Açık çay veya ıhlamur (şekersiz)
1 kibrit kutusu kadar peynir veya 1 tane haşlanmış yumurta
2 tane ceviz içi
Bol yeşillik
2 ince dilim ekmek
Ara (10:00)
1 küçük boy meyve
Öğle (12:30)
1 kepçe çorba
5 yemek kaşığı sebze veya kurubaklagil yemeği (susuz)
Bol salata veya yeşillik
1 su bardağı yoğurt veya ayran
1 ince dilim ekmek
Ara (15:00)
1 küçük boy meyve veya 5-6 tane çilek veya yenidünya
1 avuç içi leblebi
Akşam (19:00)
4 yemek kaşığı sebze yemeği (susuz)
Bol yeşillik veya yağsız salata
2 yemek kaşığı yoğurt
1 ince dilim ekmek
1 kepçe çorba

* Günlük 10-12 bardak su içilecek
*Günlük 35 dk tempolu şekilde yürünecek

Bu bana diyetisyenimin verdiği liste. O zaman 84 kiloydum ki sen 100 kilosun ve 16 yaşındasın. Liste kabarık gibi görünüyor. Saatlerini tam ayarlayamazsan araları yapmazsın ama ana öğünler arasında 4-5 saat olmasına dikkat edersin.

Evet canım bence de yavaş yavaş vermek daha sağlıklı. Çünkü az yiyince bir süre sonra psikolojisi de bozuluyor insanın ve bir bıkkınlık geliyor. Ama aç kalmadan zayıflarsan hem zor gelmiyor, hem de daha kalıcı oluyor. Bir de spor çok önemli... Ben çok yapamadığım için verdiğim kilonun vücudumu çok değiştirmediğini farkettim. 2 - 2,5 ayda 7 kilo kadar verdim ama daha giydiğim beden küçülmedi..
Canım gün içinde iştahım kapalı .. geceleri acıkıyorum sadece ...
Ama eskiden çok hareketsizdim gün içinde merdiven inip çıkıyorum .. twister yapıyorum .. en az 15 dk yapıyorum ..
Spor yapmayı seviyorum leslie yapıyorm ama düzenli değil ..
ama az yemeyecem yavaş vermek bencede mantıklı .

Hiç bir zaman kızlarında söylediği gibi hazır gıdalar tercih etme. Hatta 20 yaşındasın hafiften yemek yapmayı öğren derim :9:Atandığın zaman turkcell reklamındaki kız gibi olma :9:

Sadece sabırlı ol, unutma çabuk verilen kilolar çabuk alınıyor. Hayatının geri kalan kısmını zayıf olarak geçirmek istiyorsan eğer yaşam tarzı şekline getirmen lazım sağlıklı beslenmeyi. Hani diyeti yaptım zayıfladım bitti değil olay, çünki bıraktığın zaman diyeti yine eskisi gibi beslenirsen yine kilo alırsın. Sen sadece doğru ve düzenli beslenmeyi öğren kilolar kendiliğinden gidiyor.

Bu arada diyet başarı hikayeleri topiğinde resimlerim var kızlar. Birazdan linkini atayım bakın bakalım nasıl olmuşum?

Tembellik işte ögrenecem yemekleri .. :) Turkcel reklamlarındaki kız gibi asla olmak istemem :P

Teşekkürler canım çok haklısın sağlıklı beslenmediğim için bu durumdayım ya zaten .. :(
Geri dönmeyecek şekilde kilo vermeliyim..

Son düzenleme:
menümü yazayimda birlikte karar verelim :)

SABAH: 1 kase sütlü müsli

*kendim hazirliyorum bu sefer neler koydugumu yazayim..liste kabarik görünuyor ama anca bir kase oluyor:) ve full tok tutuyor:)sade hazir muslilerde sadece ezme oluyor..oyuzden ben böyle kendim yapiyorum ayri ayri alip

1 yk yulaf kepegi
1 yk kepegi
birazda yulaf bugday ezmesi
10 badem
10 findik
1 tutam kabak cekirdegi
1 kuru incir
1 hurma
2 kuru kayisi

12:00 1 bardak kefir

14:00 1 minik kase sütlac ve sade kahve

yediklerim bu kadar simdilik yasemincim aksami ilave edeyim mi ? yeter mi? pirasa yemegi ve salata alternatifim var
müslinin evde hazırlandığını duymaıştım,zaten hiç yemedim de:17:öğrenmiş oldum:34:

menüm

sabah
1 parça pizza
1 bardak şekersiz çay

öğlen
2 haşlanmış yumurta
yarım dilim ekmek

ara
4 erik
yarım petibör bisküvi

akşam
menemen

su 2 litre

spor birazdan yapıcam
hiç çiğ sebze koymamışsın.salata yesen güzel olurdu sanki:44:

menümü yazayım
sabah:1 yumurta
peynir
zeytin
yarım dilim çok tahıllı ekmek
salatalık
domates

ara:1 bardak yarım yağlı süt
1 tane bisküvi(tatlısızlıktan beynim döndü:( ondan yedim)

öğlen :3 kaşık yoğurt içine 1kaşık yulaf kepeği ve tarçın karıştırıp yedim.

ara:küçük avuç beyaz leblebi

akşam 2 kase tavuk çorbası
salata
ayran

şimdilik 2 litre su
50 d spor.

menümü yazayım
peynir
zeytin
salatalık
domates

salata
ayran

şimdilik 2 litre su
50 d spor.

Kahvaltımız benziyor azıcık canım :)
Ögleni begendim bende yarın yapacam öyle :)
ne sporu yapıyorsun acaba ?

menümü yazayım
peynir
zeytin
salatalık
domates

salata
ayran

şimdilik 2 litre su
50 d spor.

Afiyet olsun canım gayet güzel bir menü olmuş. Öğlenin biraz az olmuş gibi geldi bana:46: Tabii kaçta kalktığını bilmiyorum eğer geç kahvaltı yaptıysan gayet normal.

Afiyet olsun canım gayet güzel bir menü olmuş. Öğlenin biraz az olmuş gibi geldi bana:46: Tabii kaçta kalktığını bilmiyorum eğer geç kahvaltı yaptıysan gayet normal.

bende ögleni çok begenmiştim demekki sorun bende gerçekten var :)

Son düzenleme:
Kübra'cım resimlerini gördüm canım maşallah tatlı mı tatlı bir genç kızsın. Zaten aşırı şişman durmuyorsun. İnşallah en kısa zamanda incecik çıtır bir kız olacaksın. Bu arada fotoğraf albümünü düzenle, sadece arkadaşların görsün. Şuan sitedeki üye olan herkes görebiliyor. Malum internette devir kötü. Bizleride arkadaş olarak eklersen görebiliriz fotoğraflarını. Bu arada sık sık fotoğraf çektir çünki ilerde kıyaslama yapacağın fotoların olsun :34:

Anladım canım bunu bilmiyordumm Çok teşekkürler hemen düzenleyeyim :)
Evet zayıflarken foto çektirmek istiyorum ..
Eskiden çok spor yaptığım için vücudum düzgün biraz orantılı kilom var..
Ekliyorum sizleri..

Son düzenleme:
Kübra'cım resimlerini gördüm canım maşallah tatlı mı tatlı bir genç kızsın. Zaten aşırı şişman durmuyorsun. İnşallah en kısa zamanda incecik çıtır bir kız olacaksın. Bu arada fotoğraf albümünü düzenle, sadece arkadaşların görsün. Şuan sitedeki üye olan herkes görebiliyor. Malum internette devir kötü. Bizleride arkadaş olarak eklersen görebiliriz fotoğraflarını. Bu arada sık sık fotoğraf çektir çünki ilerde kıyaslama yapacağın fotoların olsun :34:

Maşallah canım .. çok mükemmel zayıflamışşın ... Çok tebrıkler :)

Teşekkürler Kübra'cım inşallah sende böyle zayıflayacaksın. Bu arada bir ara daha düzgün fotolar çektireyim eklerim buraya.

Kahvaltımız benziyor azıcık canım :)
Ögleni begendim bende yarın yapacam öyle :)
ne sporu yapıyorsun acaba ?
içindeki tarçın tatlı isteğini cidden bastırıyor.nive body nin cd si var bende onu yapıyorum.

sabah 8 de yaptım kahvaltıyı da akşamki çorbadan 2 kase içebilmek için öğlen az yedim.

Ebrucum cok tesekkür ederim sayende nefis bir salata yedim:))

yumurtada koydum icine ;)

sporumu yazmayi unutmustum

sabah 1 saat yürüdüm simdi hava nefis simdide cikicam 1 saat yürüycem

Back
X