Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim aman dikkat et...sen yemiyordun diymi ekmek? bak sabah bir yazi okumstum kopyalanmiyordu..bulup linkini yolliyayim özelden..yemeden veridigin kilolari carcabuk alirsin butun emeklerin gider..diyette karbonhidratta proteinde hatta yagda..alinmali dengeli biskeilde..vucudumuz öyle bir dengede ki.. bir bozdun mu..ammmannn
Kizlar merhabaa
Hatice hosgeldiin
Kacamak yapmamissin aferin sana
Al bakiyim gulen yuzunu![]()
Pff benim biraz canim sikkin yaa :44:
Pek yazamayabilirim bugun
Helloooooooooooooo bebekleeeeeeeeeeer :103: :103: 1 2 hafta kadar aranızda olamiycigiiiiiiiiiiiiim onu söylemeye geldim ebrucumcum tataile gidiyoruz da 1 hafta kesin ama 2.. haftaya uzarmı bilmiyorum internet olmadıgı içinde foruma giremicem büyük ihtimalle o yüzden bildirim yapamıycam beni izinli yazar mısın canumözleyin uleeeeen beniiiiiiiiii
![]()
![]()
Herkese MerhabalarNasılsınız bakalım:44:Geçmişe bakmaya çalışayım neler kaynatmışsınız.
Evet canım mesajı aldım hemen inceleyecem .. Zaten bugünden itibaren ekmeği tekrar geri aldım 1 dilimcik .. Ve dikkat edecem .. Bunu farkettim zaten boşuna çabalamak istemiyorum saol canım![]()
annem anlatti az önce..gecen yillarda bir arkadasi incecik olmus "dal" gibi:) ama hic birsey yememis..sonra daha yeni gecen haftalarda görmüs :O sok olmus eskisinden cok cok cok cok daha kilo almis herseyi indiriyormus mideye.. pisikolojide bozuluyor yemiyye yemiye ..ben simdi 3 haftadir diyetteyim hic aclik uzuntu cekmeden basit kurallarla 3 kilo verdim
Burdayım kız.Biryere gittiğim yoksimdi sen ne kadar yoksun hatice hanim
Hoşbuldum canımKizlar merhabaa
Hatice hosgeldiin
Kacamak yapmamissin aferin sana
Al bakiyim gulen yuzunu![]()
Pff benim biraz canim sikkin yaa :44:
Pek yazamayabilirim bugun
iyi tatiller canım!..
bizim yerimize de eğlen bakalım(
hoşgeldin canımcım.
özlettin kendini :)
Tamam bosaltiyorumbetülcüm mesaj kutunu bosaltman lazim
azicik bekliyceksin canimcim
kübra yolladim simdi bekliyorummmmm ayy ne sacma ayol
annem anlatti az önce..gecen yillarda bir arkadasi incecik olmus "dal" gibi:) ama hic birsey yememis..sonra daha yeni gecen haftalarda görmüs :O sok olmus eskisinden cok cok cok cok daha kilo almis herseyi indiriyormus mideye.. pisikolojide bozuluyor yemiyye yemiye ..ben simdi 3 haftadir diyetteyim hic aclik uzuntu cekmeden basit kurallarla 3 kilo verdim
Helloooooooooooooo bebekleeeeeeeeeeer :103: :103: 1 2 hafta kadar aranızda olamiycigiiiiiiiiiiiiim onu söylemeye geldim ebrucumcum tataile gidiyoruz da 1 hafta kesin ama 2.. haftaya uzarmı bilmiyorum internet olmadıgı içinde foruma giremicem büyük ihtimalle o yüzden bildirim yapamıycam beni izinli yazar mısın canumözleyin uleeeeen beniiiiiiiiii
![]()
![]()
Doğru olanı yapıyorsunda ondan. Beslenme düzenin kilolarının hepsini verince değişmeyecekki, yani zayıfladım diye hamurişlerine gömülmekZamanında dengeyi oturtmadıysan vücut "amanın ben bunları yemeyeli çok oldu kıtlık var sanırım depola depola" diyecek
sonraaaa sonrası malum işte
![]()
Herkese MerhabalarNasılsınız bakalım:44:Geçmişe bakmaya çalışayım neler kaynatmışsınız.
Teşekkürler canım benimmmmmAma daha dal gibi olduk sayılmaz.
Annemlerle ,ablamlarla görüşmeyeli 5 ay olmuştu.Ne kadar zayıflamışsın çok güzel olmuş dediler.Komşular akrabalarda aynı şeyi söylediKilomu sordular söylemedim ama tahmini olarak sürekli57-58 kg gösteriyorsun diyorlar
Ama söylemiyorum
Hedef kilomu gösteriyormuşum ne güzel.Birde hedefime ulaşsam ne güzel olacak.Yapılan yorumlar çok güzel ,çooook mutlu oldum.Durmak yok yola devam daha verilecek kilolarımız var.Bu arada görüşmediğimiz günlerde kaçamak falan yapmadım ama tartılmadımda.Yarın sabah bi tartılacağım bakalım durum nasıl:44:
Ben yokum diye sevindin öylemi hainhadi yaaaa nasi yani girebilicekmisin?
tühhh yaa..bende ne guzel yoksun diye ................ hehe
annenler nerde canim ?simdi okullar kapaninca siz annenlerde mi kalicaksiniz?
Hoşbuldum canımoooo hoşgeldin hatice.ne güzel gezdin eğlendin.biz hep burdaydıkbizde buralaları bekledik.nöbetteydik
![]()