- 19 Mayıs 2012
- 2.610
- 7
- 116
Bende çıkıyorum.HERKESE İYİ GECELER.GÜZEL RÜYALAR GÖRÜN![]()
İyi geceler

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende çıkıyorum.HERKESE İYİ GECELER.GÜZEL RÜYALAR GÖRÜN![]()
Kızlar ben kaçıyorum artık. Esnemeye başladım. Yarın büyük temizlik günü erken yatıp erken kalkmam lazım. Bir sürü efor sarfedip, kalorilerin hepsini yakacağım
Öpüyorum hepinizi ve iyi geceler tatlı rüyalar diliyorum
(Tatlı olarak künefe, taş kadayıf, sütlaç, kazandibi vb. Afiyet olsun)
Süpersin canım sen
Aferin böyle büyüklerin ne derse yapacaksın.Sonra benim arabam kirlenmişti onu yıkar mısın
Canım vın varda.Yazlıkta olacağız ve kalabalık,deniz derken buaraya girebileceğimi pek sanmıyorum.:44:Bide gezentiyiz yerimizde oturmayız.Ben şimdiden haber vereyim dedim.Telde internette yok.Duruma göre haberleşiriz.
Tam polyanna olmuşsunTeşekkürler canım.Sen benim yokluğumu aratma canım.Her takıma lafını esirgeme ben senin arkandayım
Kadayıfa hayır demem gece rüyama gelir artık yerim
İyi geceler canım
Sayenizde çıtıpıtı kız olurummmm Sizde böyle temizliklerinizi bana yaptırırsanız sankii biraz kilolu olursunuz
///////////////////////////////////
Kızlar Zeynep fen bilgisi ögretmeni ya..
bende fen bilgisi ögretmenliği 3 sınıfım ay şansa bak![]()
iyi geceler kizlar![]()
Süpersin canım sen
Aferin böyle büyüklerin ne derse yapacaksın.Sonra benim arabam kirlenmişti onu yıkar mısın
Canım vın varda.Yazlıkta olacağız ve kalabalık,deniz derken buaraya girebileceğimi pek sanmıyorum.:44:Bide gezentiyiz yerimizde oturmayız.Ben şimdiden haber vereyim dedim.Telde internette yok.Duruma göre haberleşiriz.
Tam polyanna olmuşsunTeşekkürler canım.Sen benim yokluğumu aratma canım.Her takıma lafını esirgeme ben senin arkandayım
Kadayıfa hayır demem gece rüyama gelir artık yerim
İyi geceler canım
Sayenizde çıtıpıtı kız olurummmm Sizde böyle temizliklerinizi bana yaptırırsanız sankii biraz kilolu olursunuz
///////////////////////////////////
Kızlar Zeynep fen bilgisi ögretmeni ya..
bende fen bilgisi ögretmenliği 3 sınıfım ay şansa bak![]()
Kİzlaar aksam sin hazirliklar flan derken giremedim
Vakit yaklastikca beni mutluluk ve heyecan basiyoo
Yarin icin dua edin bana her sey iyi gecsin insallah
Ebru yarin icin bana musade giremem buyuk ihtimal
Aksam geleckler ama sabah erkenden avm ye gidicem ayakkabi alicam evde giymek icin
Manikur pedikur yaptircam
Sonra eve gelirim ama abimler samsundan ablam da ankaradan geldi onlarla oluruz
Vakit gecer zatrn hrmen sonra ta daamm..
Bu arada kurayi gordum zelis kiz ezip geciyoruz herkesi tamam miii
Ortim benim gel yanas bakiyiim yamacima
Ha soyle![]()
Yarin yokum ama sonrasinda gelicem hemen bu takimdaki diger cadilar sindirmesin seni
Arkandaym merak etme![]()
günaydın millet.betül inşaallah herşey gönlünce olur.çok mutlu olursun.Kİzlaar aksam sin hazirliklar flan derken giremedim
Aksam geleckler ama sabah erkenden avm ye gidicem ayakkabi alicam evde giymek icin
Ha soyle![]()
Yarin yokum ama sonrasinda gelicem hemen bu takimdaki diger cadilar sindirmesin seni
günaydın millet.betül inşaallah herşey gönlünce olur.çok mutlu olursun.![]()
Kİzlaar aksam sin hazirliklar flan derken giremedim
Ha soyle![]()
Günaydın 13. takımın çıtır hatunları
Keyifli, huzurlu, mutlu, kaçamaksız, bol hareketli bir cumartesi
geçirmeniz dileğiyle
Kendime güzel bir kahvaltı hazırlayıp arkasından da temizlik yapacağım. Anlaşılan takımın diğer hatunları uyuyor. Ara ara uğrarım artık.![]()
günaydın millet.betül inşaallah herşey gönlünce olur.çok mutlu olursun.![]()
Gunaydiin kizlar
Buldugum ilk firsatta en azindan bir gunaydin diyim dedim
Tesekkur ederim yazdiklariniz iciiin
Gorusuruuzzz:)
günaydinnn,
öyle bir hengameye uyandim ki..of aman allahim
bugün icin programlarimiz var ama bakalim netlesmedi..hava cok sicak hic sevmiyorum sicakta öyle kafam karisik ev karisik sacim basim karisik hersey karisik
Gunaydiin kizlar
Buldugum ilk firsatta en azindan bir gunaydin diyim dedim
Tesekkur ederim yazdiklariniz iciiin
Gorusuruuzzz:)
ankarada abim geldi evde bi bayram havasi :)) iyi eglenceler canim..cok guzel bir görüsme olur ins
günaydin ebru:)) sana kolay gelsin..buyuk ihtimal bende yarin baslayip pazartesi sonlandiricagim bir temizlik yapicam:)
günaydin zeynepgünaydin betül
ben daha yazmamistim amaaa yazicaktimmm ve yazdim :)
İşte benim ortimevet :)) biraz ajite edeyim dedim :))
:)) kiyamam ...tamam hadi ben silerim hepsini diyomusum hehehehe yooo o kadar degil..polyannaymissss oda kim beeee..2 dk dönerim özümee...sen tencere ben kapagim hatice o kadddar!:))))
Heyecanlı birgün.İnşallah herşey çoooookkk güzel geçer.Kolay gelsin canım sana.Görüşürüz.Kİzlaar aksam sin hazirliklar flan derken giremedim
Ha soyle![]()
Canım numaran var.Cuma eve dönemem belki diye tartıyıda götüreceğim.Haberleşiriz canımYok canım paylaşım için sormadım. Bildirim yapabilir misin diye merak ettim o yüzden sordum. Yoksa öyle bir ortamda senin burda işin neee. Ama diyeti bozma sakınAma mutlaka haber ver. Hatta benim numaramın sende olması lazım. Burdan haber veremezsen ararsın. Yoksa numaram söyle yazayım tekrardan.
Günaydın 13. takımın çıtır hatunları
Keyifli, huzurlu, mutlu, kaçamaksız, bol hareketli bir cumartesi
geçirmeniz dileğiyle
İşte benim ortim
Heyecanlı birgün.İnşallah herşey çoooookkk güzel geçer.Kolay gelsin canım sana.Görüşürüz.
Canım numaran var.Cuma eve dönemem belki diye tartıyıda götüreceğim.Haberleşiriz canım.
Günaydın canım![]()
Evet canım öyle yaparız iyi olurSanada günaydın canım hoşgeldin.Tartıyı yanına alman süper olmuş. Nete giremezsen bile arar telefonla bildirirsin
![]()