Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar ben kaçıyorum artık. Esnemeye başladım. Yarın büyük temizlik günü erken yatıp erken kalkmam lazım. Bir sürü efor sarfedip, kalorilerin hepsini yakacağım :9::10:

Öpüyorum hepinizi ve iyi geceler tatlı rüyalar diliyorum :16:

(Tatlı olarak künefe, taş kadayıf, sütlaç, kazandibi vb. Afiyet olsun :56:)

sabote ediyosun ebru:) iyi geceler canim

:60:

Süpersin canım sen :16::60::60:

Aferin böyle büyüklerin ne derse yapacaksın.Sonra benim arabam kirlenmişti onu yıkar mısın:60:

Canım vın varda.Yazlıkta olacağız ve kalabalık,deniz derken buaraya girebileceğimi pek sanmıyorum.:44:Bide gezentiyiz yerimizde oturmayız.Ben şimdiden haber vereyim dedim.Telde internette yok.Duruma göre haberleşiriz.:16:

Tam polyanna olmuşsun:1: Teşekkürler canım.Sen benim yokluğumu aratma canım.Her takıma lafını esirgeme ben senin arkandayım :1:

tamam..o senin süpperligin:)

Kadayıfa hayır demem gece rüyama gelir artık yerim :1:
İyi geceler canım :16:

Sayenizde çıtıpıtı kız olurummmm Sizde böyle temizliklerinizi bana yaptırırsanız sankii biraz kilolu olursunuz :1::1:

///////////////////////////////////
Kızlar Zeynep fen bilgisi ögretmeni ya..
bende fen bilgisi ögretmenliği 3 sınıfım ay şansa bak :1:

faka basiyosunuz kizlar:)

Kİzlaar aksam sin hazirliklar flan derken giremedim

Vakit yaklastikca beni mutluluk ve heyecan basiyoo
Yarin icin dua edin bana her sey iyi gecsin insallah

Ebru yarin icin bana musade giremem buyuk ihtimal
Aksam geleckler ama sabah erkenden avm ye gidicem ayakkabi alicam evde giymek icin
Manikur pedikur yaptircam :1::1:

Sonra eve gelirim ama abimler samsundan ablam da ankaradan geldi onlarla oluruz
Vakit gecer zatrn hrmen sonra ta daamm..

Bu arada kurayi gordum zelis kiz ezip geciyoruz herkesi tamam miii :66::66:
Ortim benim gel yanas bakiyiim yamacima:29:
Ha soyle:1:

Yarin yokum ama sonrasinda gelicem hemen bu takimdaki diger cadilar sindirmesin seni :1:
Arkandaym merak etme :1:

:60:

Süpersin canım sen :16::60::60:

Aferin böyle büyüklerin ne derse yapacaksın.Sonra benim arabam kirlenmişti onu yıkar mısın:60:

Canım vın varda.Yazlıkta olacağız ve kalabalık,deniz derken buaraya girebileceğimi pek sanmıyorum.:44:Bide gezentiyiz yerimizde oturmayız.Ben şimdiden haber vereyim dedim.Telde internette yok.Duruma göre haberleşiriz.:16:

Tam polyanna olmuşsun:1: Teşekkürler canım.Sen benim yokluğumu aratma canım.Her takıma lafını esirgeme ben senin arkandayım :1:

Yok canım paylaşım için sormadım. Bildirim yapabilir misin diye merak ettim o yüzden sordum. Yoksa öyle bir ortamda senin burda işin neee. Ama diyeti bozma sakın :9:Ama mutlaka haber ver. Hatta benim numaramın sende olması lazım. Burdan haber veremezsen ararsın. Yoksa numaram söyle yazayım tekrardan.

Kadayıfa hayır demem gece rüyama gelir artık yerim :1:
İyi geceler canım :16:

Sayenizde çıtıpıtı kız olurummmm Sizde böyle temizliklerinizi bana yaptırırsanız sankii biraz kilolu olursunuz :1::1:

///////////////////////////////////
Kızlar Zeynep fen bilgisi ögretmeni ya..
bende fen bilgisi ögretmenliği 3 sınıfım ay şansa bak :1:

O bildiğin kadayıftan değil ama çok lezzetli Kübra'cım. Bu arada iyi tesadüf olmuş sizin ortak olmanız.

Aksam geleckler ama sabah erkenden avm ye gidicem ayakkabi alicam evde giymek icin

Yarin yokum ama sonrasinda gelicem hemen bu takimdaki diger cadilar sindirmesin seni :1:

Hadi bakalım Betül'cüm hayırlısı olsun hakkında. İnşallah güzel geçer. Sonra anlatırsın ayrıntılı olarak. :16:

:16: Günaydın 13. takımın çıtır hatunları :16:

:66:Keyifli, huzurlu, mutlu, kaçamaksız, bol hareketli bir cumartesi:62:

:71: geçirmeniz dileğiyle :71:

Son düzenleme:
Kendime güzel bir kahvaltı hazırlayıp arkasından da temizlik yapacağım. Anlaşılan takımın diğer hatunları uyuyor. Ara ara uğrarım artık. :8:

günaydın millet.betül inşaallah herşey gönlünce olur.çok mutlu olursun.:16:

günaydinnn,
öyle bir hengameye uyandim ki..of aman allahim

bugün icin programlarimiz var ama bakalim netlesmedi..hava cok sicak hic sevmiyorum sicakta öyle kafam karisik ev karisik sacim basim karisik hersey karisik

Gunaydiin kizlar
Buldugum ilk firsatta en azindan bir gunaydin diyim dedim :1:
Tesekkur ederim yazdiklariniz iciiin:16:

Gorusuruuzzz:)

ankarada abim geldi evde bi bayram havasi :)) iyi eglenceler canim..cok guzel bir görüsme olur ins

Kendime güzel bir kahvaltı hazırlayıp arkasından da temizlik yapacağım. Anlaşılan takımın diğer hatunları uyuyor. Ara ara uğrarım artık. :8:

günaydin ebru:)) sana kolay gelsin..buyuk ihtimal bende yarin baslayip pazartesi sonlandiricagim bir temizlik yapicam:)

günaydın millet.betül inşaallah herşey gönlünce olur.çok mutlu olursun.:16:

Gunaydiin kizlar

günaydin zeynep;) günaydin betül;) ben daha yazmamistim amaaa yazicaktimmm ve yazdim :)

günaydinnn,
öyle bir hengameye uyandim ki..of aman allahim

bugün icin programlarimiz var ama bakalim netlesmedi..hava cok sicak hic sevmiyorum sicakta öyle kafam karisik ev karisik sacim basim karisik hersey karisik

Günaydın Ferhan'cım :16: Ayyy sen böyle anlatınca bende karıştım yaaauuuu, hadi düzelt biran önce herşeyi :9:

Gunaydiin kizlar

Günaydın Betül'cüm uğra arada bir cepten giriyorsun nasılsa :9:

ankarada abim geldi evde bi bayram havasi :)) iyi eglenceler canim..cok guzel bir görüsme olur ins

günaydin ebru:)) sana kolay gelsin..buyuk ihtimal bende yarin baslayip pazartesi sonlandiricagim bir temizlik yapicam:)

günaydin zeynep;) günaydin betül;) ben daha yazmamistim amaaa yazicaktimmm ve yazdim :)

Teşekkürler canım başladım bakalım arada bir soluklanıp buraya bakıyorum gelen giden var mı diye. Bugün buranın bekçilği bende galiba :9:

evet :)) biraz ajite edeyim dedim :))

:)) kiyamam ...tamam hadi ben silerim hepsini diyomusum hehehehe yooo o kadar degil..polyannaymissss oda kim beeee..2 dk dönerim özümee...sen tencere ben kapagim hatice o kadddar!:))))
İşte benim ortim:1:

Heyecanlı birgün.İnşallah herşey çoooookkk güzel geçer.Kolay gelsin canım sana.Görüşürüz.:16:

Yok canım paylaşım için sormadım. Bildirim yapabilir misin diye merak ettim o yüzden sordum. Yoksa öyle bir ortamda senin burda işin neee. Ama diyeti bozma sakın :9:Ama mutlaka haber ver. Hatta benim numaramın sende olması lazım. Burdan haber veremezsen ararsın. Yoksa numaram söyle yazayım tekrardan.
Canım numaran var.Cuma eve dönemem belki diye tartıyıda götüreceğim.Haberleşiriz canım:16:.

Günaydın canım:16:

Son düzenleme:
İşte benim ortim:1:

Heyecanlı birgün.İnşallah herşey çoooookkk güzel geçer.Kolay gelsin canım sana.Görüşürüz.:16:

Canım numaran var.Cuma eve dönemem belki diye tartıyıda götüreceğim.Haberleşiriz canım:16:.

Günaydın canım:16:

Sanada günaydın canım hoşgeldin. :16:Tartıyı yanına alman süper olmuş. Nete giremezsen bile arar telefonla bildirirsin :34:

ben geldim.kahvaltıyı geç yaptık.pazara gidip geldik.burası da çok sicak.piştik resmen.ev serincecik gelgi,dışardan gelince.
ferhan hazır başlamışken bizede bir uğrasana.valla burasıda çooook karşık.:27:
hatice bacım keyif sende,yazlığa git,yüz oooooooooooooooooh yarasın:51:
ebru sen neden izin veriyon bunlaraibiz gidemiyorsak onlarda kırsınlar dizlerini otursunlar evlerinde:ssz:

Back
X