Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

benim listemi söylüyeyim.akşam üzeri 4 gibi 3 bardak tatlandırıcılı çay içtim.akşam yemeğunde buzlukta köfte varmış.altı tane yağsız telon tavada pişirdim,yanında domates yedim.3 lt su içmişimdir şimdilik.tatlandırıcılı neskafe içtim şimdi.spor yapacak gücüm yok.evi temizliycem biraz sonra.

iyi akşamlar kızalar.bir kaç gündür takımdan kopuğum malesef sağlık nedenlerinden dolayı yine dertsiniyor gibi olmayayım ama 2 gündür kızım rahatsız sabahı sabah ediyoruz yine yeme içme yok sürekli ağlıyor onunla uğraşıyorum o yüzden yazamıyorum.
ebrucuğum güzel düşüncelerin için sağol nu hafta listeye girmemem problem değil takımda olmam yetiyor zaten.disipleni elden bırakmıyorum nr olursa olsun inşllah herşey yoluna girerde daha iyi katılım sağlarım.
yeni gelen arkadaşlarda olmuş sanırım hoşgeldiniz kızlar.inşallah daha detaylı tanışırız şimdilik iyi alşamlar hepinize.

Anladım benim 2 yıl kaldı kpssye .. :43::43:

mesaj attım bak ben o siteden yapıyorum
inşallah yüksek puan alır ,iyi bir yere gidersin.

Baklava yediğine pişman olacan bakk Yine 1. olmalıyız Erit gel :32::32::32::32::8::8::8::8:
aman aman töbeler töbesi.

belki size çok ergence gelicek ama ben yine annemle kavga ettim nefret ediyorum ailemden yaşadığım hayattan öllmek istiyorum çoğu zaman artık yeter ya kimse sevmiyo kimse anlamıyo beni ölmek istiyorum
zeliha senin yaşında bu gayet doğal.kötü düşünme.kendimden örnek vereyim sana;annemle hiç ama hiç anlaşamazdık.bazen okadar sinirlenirdimki içimden''Allah seni belim elime bırakmasın,bakmıycam sana ''diye dua ederdim.bırakmadıda:ssz:19 yaşımda ,gözümün önünde çok acı bir şekilde kaybettim annemi.annen iyi olanaı ister hep ama farklı bir dille anlatmaya çalışır.üzme anneni.kıymetini bil.ben 9 ay önce anne oldum.ozaman anladım.meğer annem beni dünyadaki herkesten daha çok severmiş.kıyamazmış:5:
iyi akşamlar kızalar.bir kaç gündür takımdan kopuğum malesef sağlık nedenlerinden dolayı yine dertsiniyor gibi olmayayım ama 2 gündür kızım rahatsız sabahı sabah ediyoruz yine yeme içme yok sürekli ağlıyor onunla uğraşıyorum o yüzden yazamıyorum.
ebrucuğum güzel düşüncelerin için sağol nu hafta listeye girmemem problem değil takımda olmam yetiyor zaten.disipleni elden bırakmıyorum nr olursa olsun inşllah herşey yoluna girerde daha iyi katılım sağlarım.
yeni gelen arkadaşlarda olmuş sanırım hoşgeldiniz kızlar.inşallah daha detaylı tanışırız şimdilik iyi alşamlar hepinize.
çok geçmiş olsun meleğine.inşallah hemen iyileşir.

kızlar bende bu öğlen biraz pilav yedim :( ayran içtim azıcıkta tatlı yedim
akşam :semizotu salatası ve cacık yedim
Pilav dan uzak durmalısın canım Tatlı vs... Yasaklı listemizde...

iyi akşamlar arkadaşlar.nasılsın kübra
İyi akşamlar canım k.bkma görmedim çıkmıştım iyiym sen nasılsın...

benim listemi söylüyeyim.akşam üzeri 4 gibi 3 bardak tatlandırıcılı çay içtim.akşam yemeğunde buzlukta köfte varmış.altı tane yağsız telon tavada pişirdim,yanında domates yedim.3 lt su içmişimdir şimdilik.tatlandırıcılı neskafe içtim şimdi.spor yapacak gücüm yok.evi temizliycem biraz sonra.
Afiyet olsun canım..

Geçmiş olsun canım üzüldüm ..

inşallah yüksek puan alır ,iyi bir yere gidersin.

aman aman töbeler töbesi.

zeliha senin yaşında bu gayet doğal.kötü düşünme.kendimden örnek vereyim sana;annemle hiç ama hiç anlaşamazdık.bazen okadar sinirlenirdimki içimden''Allah seni belim elime bırakmasın,bakmıycam sana ''diye dua ederdim.bırakmadıda:ssz:19 yaşımda ,gözümün önünde çok acı bir şekilde kaybettim annemi.annen iyi olanaı ister hep ama farklı bir dille anlatmaya çalışır.üzme anneni.kıymetini bil.ben 9 ay önce anne oldum.ozaman anladım.meğer annem beni dünyadaki herkesten daha çok severmiş.kıyamazmış:5:
çok geçmiş olsun meleğine.inşallah hemen iyileşir.

İnşallah canım şimdiden eğitim çalışıyorum falan ama ..
Sistem değişik olacak bizde alan sınavı gelecekmiş..
Atamalarımızda arttı yeni sistemde..
herşeyin hayırlısı..
Hiç ara vermeden tercih yaptım bu bölüme.. Ara verip daha iyisi olabilirdi ama ilk yılımda kazanıp yaşım gençken kpss yi halledip atanmak istedim olmadı başka bölüm okurum 22 yaşında mezun olacam çünkü...

Anneninde mekanı cennet olsun canım...

Pilav dan uzak durmalısın canım Tatlı vs... Yasaklı listemizde...

İyi akşamlar canım k.bkma görmedim çıkmıştım iyiym sen nasılsın...

Afiyet olsun canım..

Geçmiş olsun canım üzüldüm ..

İnşallah canım şimdiden eğitim çalışıyorum falan ama ..
Sistem değişik olacak bizde alan sınavı gelecekmiş..
Atamalarımızda arttı yeni sistemde..
herşeyin hayırlısı..
Hiç ara vermeden tercih yaptım bu bölüme.. Ara verip daha iyisi olabilirdi ama ilk yılımda kazanıp yaşım gençken kpss yi halledip atanmak istedim olmadı başka bölüm okurum 22 yaşında mezun olacam çünkü...

Anneninde mekanı cennet olsun canım...
kısmetin buymuş.bende senin yaptığını yapmıştım.ilk girişimde kazanmıştım.alan sınavı için çalış.ben atanınca anladımki okulda bize işimize yara pek bişey öğretmemişler.okul kitaplarından edin ,onları çalış,test çöz. çok eksiğin olduğunu anlaycaksın.
annem için de sağol,o hep benimle:31:

kısmetin buymuş.bende senin yaptığını yapmıştım.ilk girişimde kazanmıştım.alan sınavı için çalış.ben atanınca anladımki okulda bize işimize yara pek bişey öğretmemişler.okul kitaplarından edin ,onları çalış,test çöz. çok eksiğin olduğunu anlaycaksın.
annem için de sağol,o hep benimle:31:

Evet Zaten pek işe yarar şeyler ögretmedikleri anlaşılıyor.. Kendimi geliştirecem insallah... :51:

belki size çok ergence gelicek ama ben yine annemle kavga ettim nefret ediyorum ailemden yaşadığım hayattan öllmek istiyorum çoğu zaman artık yeter ya kimse sevmiyo kimse anlamıyo beni ölmek istiyorum

Zeliş'cim bidaha bu sözleri senden duymak istemiyorum. Anlaşıldı mı?

kızlar bende bu öğlen biraz pilav yedim :( ayran içtim azıcıkta tatlı yedim
akşam :semizotu salatası ve cacık yedim

Seçil'cim menülerimizi akşam toplu şekilde yazıyoruz. Sabah, öğle ve akşam birlikte. Bide liste şeklinde yazarsan daha iyi olur.

Bilgen'cim bence tatlandırıcıyıda çıkart hayatından. Akşamın güzel olmuş. Ama senden de tam menü bekliyorum.

Geçmiş olsun Nermin'cim inşallah biran önce düzelir kızın. Sanırım hava değişikliğinden oldu. Sonuçta arada önemli bir iklim farklılığı var. Disiplini elden bırakmamana sevindim. İnşallah biran önce dönersin aramıza.

Arkadaşlar bugünden itibaren (ki eskiden öyleydi zaten) mesaj listeleri ertesi gün en geç 16:00 da yayınlanmış olacak. Mesaj sayısını bildirmeyenler otomatik olarak 0 geçilecek. Ama cumaya kadar yine bildirim yapılabilir. O zaman listeye not alırım. Ama yapılmazsa 0 olacak. Cuma listelerinde de paylaşımı ve mesaj listelerini dikkate alacağım. Lütfen artık daha dikkatli olun ve gerekli önemi verin.

Not : Bu mesajı bir daha uyarı yazmamak için yazdım. Bundan sonra uyarmayacağım hiç kimseyi. Lütfen sorumluluklarımızı yerine getirelim.

iyi akşamlar arkadaşlar.nasılsınız

Hoşgeldin Bilgen'cim, iyiyiz biz sende ne var ne yok? İkizler yok galiba :)

Özel değilse bişey merak ettim, hangi hatta çalışıyorsun? Bakanlığın biçok hattı var çünki.

Bugün Seda'yla Neslihan hiç uğramadılar. Dünde bişey söylemediler. Umarım bir sorun yoktur. Neslihan gelirdi hergün ama :44:

Back
X