Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah yüksek puan alır ,iyi bir yere gidersin.Anladım benim 2 yıl kaldı kpssye ..
mesaj attım bak ben o siteden yapıyorum
aman aman töbeler töbesi.Baklava yediğine pişman olacan bakk Yine 1. olmalıyız Erit gel![]()
zeliha senin yaşında bu gayet doğal.kötü düşünme.kendimden örnek vereyim sana;annemle hiç ama hiç anlaşamazdık.bazen okadar sinirlenirdimki içimden''Allah seni belim elime bırakmasın,bakmıycam sana ''diye dua ederdim.bırakmadıdabelki size çok ergence gelicek ama ben yine annemle kavga ettim nefret ediyorum ailemden yaşadığım hayattan öllmek istiyorum çoğu zaman artık yeter ya kimse sevmiyo kimse anlamıyo beni ölmek istiyorum
çok geçmiş olsun meleğine.inşallah hemen iyileşir.iyi akşamlar kızalar.bir kaç gündür takımdan kopuğum malesef sağlık nedenlerinden dolayı yine dertsiniyor gibi olmayayım ama 2 gündür kızım rahatsız sabahı sabah ediyoruz yine yeme içme yok sürekli ağlıyor onunla uğraşıyorum o yüzden yazamıyorum.
ebrucuğum güzel düşüncelerin için sağol nu hafta listeye girmemem problem değil takımda olmam yetiyor zaten.disipleni elden bırakmıyorum nr olursa olsun inşllah herşey yoluna girerde daha iyi katılım sağlarım.
yeni gelen arkadaşlarda olmuş sanırım hoşgeldiniz kızlar.inşallah daha detaylı tanışırız şimdilik iyi alşamlar hepinize.
Pilav dan uzak durmalısın canım Tatlı vs... Yasaklı listemizde...kızlar bende bu öğlen biraz pilav yedimayran içtim azıcıkta tatlı yedim
akşam :semizotu salatası ve cacık yedim
İyi akşamlar canım k.bkma görmedim çıkmıştım iyiym sen nasılsın...iyi akşamlar arkadaşlar.nasılsın kübra
Afiyet olsun canım..benim listemi söylüyeyim.akşam üzeri 4 gibi 3 bardak tatlandırıcılı çay içtim.akşam yemeğunde buzlukta köfte varmış.altı tane yağsız telon tavada pişirdim,yanında domates yedim.3 lt su içmişimdir şimdilik.tatlandırıcılı neskafe içtim şimdi.spor yapacak gücüm yok.evi temizliycem biraz sonra.
Geçmiş olsun canım üzüldüm ..iyi akşamlar kızalar.bir kaç gündür takımdan kopuğum malesef sağlık nedenlerinden dolayı yine dertsiniyor gibi olmayayım ama 2 gündür kızım rahatsız sabahı sabah ediyoruz yine yeme içme yok sürekli ağlıyor onunla uğraşıyorum o yüzden yazamıyorum.
ebrucuğum güzel düşüncelerin için sağol nu hafta listeye girmemem problem değil takımda olmam yetiyor zaten.disipleni elden bırakmıyorum nr olursa olsun inşllah herşey yoluna girerde daha iyi katılım sağlarım.
yeni gelen arkadaşlarda olmuş sanırım hoşgeldiniz kızlar.inşallah daha detaylı tanışırız şimdilik iyi alşamlar hepinize.
inşallah yüksek puan alır ,iyi bir yere gidersin.
aman aman töbeler töbesi.
zeliha senin yaşında bu gayet doğal.kötü düşünme.kendimden örnek vereyim sana;annemle hiç ama hiç anlaşamazdık.bazen okadar sinirlenirdimki içimden''Allah seni belim elime bırakmasın,bakmıycam sana ''diye dua ederdim.bırakmadıda19 yaşımda ,gözümün önünde çok acı bir şekilde kaybettim annemi.annen iyi olanaı ister hep ama farklı bir dille anlatmaya çalışır.üzme anneni.kıymetini bil.ben 9 ay önce anne oldum.ozaman anladım.meğer annem beni dünyadaki herkesten daha çok severmiş.kıyamazmış
çok geçmiş olsun meleğine.inşallah hemen iyileşir.
kısmetin buymuş.bende senin yaptığını yapmıştım.ilk girişimde kazanmıştım.alan sınavı için çalış.ben atanınca anladımki okulda bize işimize yara pek bişey öğretmemişler.okul kitaplarından edin ,onları çalış,test çöz. çok eksiğin olduğunu anlaycaksın.Pilav dan uzak durmalısın canım Tatlı vs... Yasaklı listemizde...
İyi akşamlar canım k.bkma görmedim çıkmıştım iyiym sen nasılsın...
Afiyet olsun canım..
Geçmiş olsun canım üzüldüm ..
İnşallah canım şimdiden eğitim çalışıyorum falan ama ..
Sistem değişik olacak bizde alan sınavı gelecekmiş..
Atamalarımızda arttı yeni sistemde..
herşeyin hayırlısı..
Hiç ara vermeden tercih yaptım bu bölüme.. Ara verip daha iyisi olabilirdi ama ilk yılımda kazanıp yaşım gençken kpss yi halledip atanmak istedim olmadı başka bölüm okurum 22 yaşında mezun olacam çünkü...
Anneninde mekanı cennet olsun canım...
kısmetin buymuş.bende senin yaptığını yapmıştım.ilk girişimde kazanmıştım.alan sınavı için çalış.ben atanınca anladımki okulda bize işimize yara pek bişey öğretmemişler.okul kitaplarından edin ,onları çalış,test çöz. çok eksiğin olduğunu anlaycaksın.
annem için de sağol,o hep benimle![]()
belki size çok ergence gelicek ama ben yine annemle kavga ettim nefret ediyorum ailemden yaşadığım hayattan öllmek istiyorum çoğu zaman artık yeter ya kimse sevmiyo kimse anlamıyo beni ölmek istiyorum
kızlar bende bu öğlen biraz pilav yedimayran içtim azıcıkta tatlı yedim
akşam :semizotu salatası ve cacık yedim
benim listemi söylüyeyim.akşam üzeri 4 gibi 3 bardak tatlandırıcılı çay içtim.akşam yemeğunde buzlukta köfte varmış.altı tane yağsız telon tavada pişirdim,yanında domates yedim.3 lt su içmişimdir şimdilik.tatlandırıcılı neskafe içtim şimdi.spor yapacak gücüm yok.evi temizliycem biraz sonra.
iyi akşamlar kızalar.bir kaç gündür takımdan kopuğum malesef sağlık nedenlerinden dolayı yine dertsiniyor gibi olmayayım ama 2 gündür kızım rahatsız sabahı sabah ediyoruz yine yeme içme yok sürekli ağlıyor onunla uğraşıyorum o yüzden yazamıyorum.
ebrucuğum güzel düşüncelerin için sağol nu hafta listeye girmemem problem değil takımda olmam yetiyor zaten.disipleni elden bırakmıyorum nr olursa olsun inşllah herşey yoluna girerde daha iyi katılım sağlarım.
yeni gelen arkadaşlarda olmuş sanırım hoşgeldiniz kızlar.inşallah daha detaylı tanışırız şimdilik iyi alşamlar hepinize.
İzliyemedim İndirdim yarın izleyecem canım ..kübra ganjini yi izledin mi?
iyi akşamlar arkadaşlar.nasılsınız
iyi akşamlar canım hoşgeldinnnniyi akşamlar arkadaşlar.nasılsınız
gençlik ben yatıyorum.iyi geceler hepinize.
gençlik ben yatıyorum.iyi geceler hepinize.