Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

biri izmirmi dedi hihihihihiiii bende izmirliyim doğma büyüme ailem orda yaşıyor evlilik nedeniyle ist. gelmek zorunda kaldım ama tam bir izmir aşığıyım. her köşesine hayranım

Hoşgeldin Neslihan'cım ama keşke bir imkanını bulup haber verseydin canım. Sonuçta doktor randevuludur gideceğini biliyordun. Haber vermediğiniz zaman burda merak ediyoruz. Bu yüzden kızdım sana :47:

Evet canım geçmiş olsun umarım kötü bir şeyi yoktur Ceren'in. Ama yukarda da kızdığım gibi haber vermen gerekirdi. Bu vesiyelye herkese söylüyorum gelemeyeceğiniz zaman lütfen bir şekilde haber verin. Merakta bırakmayın bizi.

canım benim kusura bakmayın vallahi giremedim nete ! dedim ya cuma akşamı cerenin mızmızlığı , karın ağrısı filan vardı kucağımdan inmedi birtürlü :((
haziran ayından beri büyük tuvaletini tutmaya başladı , karnım ağrıyo diyo ama yapmak istemiyo bitürlü ! bir keresinde 45 dakika 1 saat kan ter içinde kaldıktan sonra çok sert bir dışkı yapmıştı , poposu kanamıştı az birşey ozamandan beri böyle anlıycağınız :((
zaten aklım sizdeydi , giremedim dedim yaa !.. bi daha olmaz inşallah ...:34:

Günaydın kızlar:34::54:
Sonunda ofisimde , kahvem elimde döneme girdim inşallah :1::1::1: Almanyada neler oldu neler :1: bir koşturmaca bir koşturmaca, kendimi maratondayım zannettim:16::16::118:

Geçmişi umarım bugün tamamlayabilirim:9::9::9: geçmişi okuyup dönüyoruummmm:32::32:

Son düzenleme:
günaydın kızlar.geçmişi okudum ama yorumlarımı sonra yazacağım.dün beyazlar bugün renkliler.çamaşır var yani.sonrada evi temizlemem lazım ortalığı .... götürüyor.aralarda gelirim.

Selam kızlar,

Bu hafta düğün salonu vs. işlerini hallettik sonunda. İŞteyim şu an,, geçmişi yakalamaya çalışacağımm.. Aslında haftasonu gitme düşüncemiz yoktu memlekete, ama yeni bir yer öğrendik, c.tesi sabahı apar topar gittik. Haber veremedim. Kusura bakmayın kızlar..

Son düzenleme:
Selam kızlar,

Bu hafta düğün salonu vs. işlerini hallettik sonunda. İŞteyim şu an,, geçmişi yakalamaya çalışacağımm.. Aslında haftasonu gitme düşüncemiz yoktu memlekete, ama yeni bir yer öğrendik, c.tesi sabahı apar topar gittik. Haber veremedim. Kusura bakmayın kızlar..

Hayırlı olsun canım:54::16::16::16:

Tamam canım ama biliyorsunki daha önce söylemiş olmam lazım bizim için paylaşım çok önemli. 5 mesaj kuralımız var ama biz genelde daha aktif istiyoruz üyelerimizi. Karışlaşırsak bu konuyuda konuşalım seninle. İnşallah güzel bir sonuç alırsın KPSS den.

saol canım inşallah sonuç iyi olur:18::18::18: bu aralar çok yogunuz ondan bir türlü karşılasamıyoruz

Selam kızlar,

hayırlı olsun cnmm

merhaba kızlar nasılsınız bakalım.ben yine kızımla uğraşıyorum bu sabah yine götürdük doktora ilaçlar iyi gelmedi yeme içme yok tekrar ilaç yazdı eğer su falan da içemezse hastaneye yatışını yapacağız dedi canım sıkıldı.şimdilik çok şükür su meyve suyu falan içiyor inaşşlaah yatmamız gerekmz hastaneye ya.

Selam kızlar,

oooo düğün mü var canım hayırlı olsun ne güzel:16::16:

merhaba kızlar nasılsınız bakalım.ben yine kızımla uğraşıyorum bu sabah yine götürdük doktora ilaçlar iyi gelmedi yeme içme yok tekrar ilaç yazdı eğer su falan da içemezse hastaneye yatışını yapacağız dedi canım sıkıldı.şimdilik çok şükür su meyve suyu falan içiyor inaşşlaah yatmamız gerekmz hastaneye ya.

geçmiş olsun canım üzüldüm çok inşallah hemen iyileşir

uzun yıllar spor salonuna gittim ve gördüğüm en fazla kalori harcatan aktiviteler tea bo ve spin bike egzersizleri. birde alternetif olarak sunabileceğim bodyrock.tv var bi göz atarsınız videolara

herkese günaydınlaaaaaaaaaaaaarr :21:

Günaydın canım hoşgeldin.

canım benim kusura bakmayın vallahi giremedim nete ! dedim ya cuma akşamı cerenin mızmızlığı , karın ağrısı filan vardı kucağımdan inmedi birtürlü :((
haziran ayından beri büyük tuvaletini tutmaya başladı , karnım ağrıyo diyo ama yapmak istemiyo bitürlü ! bir keresinde 45 dakika 1 saat kan ter içinde kaldıktan sonra çok sert bir dışkı yapmıştı , poposu kanamıştı az birşey ozamandan beri böyle anlıycağınız :((
zaten aklım sizdeydi , giremedim dedim yaa !.. bi daha olmaz inşallah ...:34:

Geçmiş olsun tekrardan ama bundan sonra haber verirsen iyi olur canım, bu sadece senin için değil diğer arkadaşlar içinde geçerli. Çünki burda kalanlar merak ediyor. Başınıza bi işmi geldi diye.

Günaydın kızlar:34::54:
Sonunda ofisimde , kahvem elimde döneme girdim inşallah :1::1::1: Almanyada neler oldu neler :1: bir koşturmaca bir koşturmaca, kendimi maratondayım zannettim:16::16::118:

Geçmişi umarım bugün tamamlayabilirim:9::9::9: geçmişi okuyup dönüyoruummmm:32::32:

Sende hoşgeldin Yasemin'cim inşallah bundan sonra paylaşımların düzelir. Bakalım nasıl okuyacaksın tüm geçmişi :9:

günaydın kızlar.geçmişi okudum ama yorumlarımı sonra yazacağım.dün beyazlar bugün renkliler.çamaşır var yani.sonrada evi temizlemem lazım ortalığı .... götürüyor.aralarda gelirim.

Günaydın Zeynep'cim kolay gelsin canım.

Selam kızlar,

Seda'da gelmiş Neslihan'a kızdığım gibi sanada kızıyorum. Geçmişte senin için bişeyler yazdım umarım okursun ama okuyamazsan bile ben burdan tekrar ediyorum. Seda'cım eğer bu hafta paylaşımlarını düzeltemezsen seni izinli yazmak zorunda kalacağım. Kurallar açık ve net kimsenin hakkı kimseye geçsin istemiyorum. Herkes üstüne düşen görevi yerine getirmeli. Sen maalesef uzun zamandır mesaj konusunda problem yaşıyorsun. Daha öncelerde uyardım ama bir düzelme olmadı. Lütfen bu hafta toparla kendini ve paylaşımlarını artır. Yoksa maalesef dediğim gibi izinli yazmak zorunda kalacağım.

Günaydııııııııııııın bebekleeeeeeeer :103: :103:

Günaydın Turticim.

Kızlar yaaa bu saat olmuş herkes bi ceee demiş kaçmış. Canlanın biraz çoğalsın paylaşımlar

saol canım inşallah sonuç iyi olur:18::18::18: bu aralar çok yogunuz ondan bir türlü karşılasamıyoruz

Nihayet karşılaştık:9:

havalar inanılmaz sıcak Balıkesirde hissedilen sıcaklık 52dereceyi bulmuş :( acayip terliyoruz umarım kilo vermeme etkisi de olur :8:

Heryer çok sıcak allahtan bizim hastene merkezi sistem içerisi hep serin.

Geçmiş olsun Nermin'cim umarım biran önce düzelir. Neyi var tam olarak?

Back
X