Kendini başka şeye odakla canım :)) Jillianı seyret mesela![]()
ayyyyyyy deli misin kuzum o daha cok susatır insanı o yaparken ben yorulurum şahsen

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendini başka şeye odakla canım :)) Jillianı seyret mesela![]()
ne kadar?????????????Tartıda büyük fark olustuuu :)))))
Turtiiiiiiiiiiii git benim yerime su iç kızzzzzzzz, öldüm susuzluktanBen zaten bugün su içmekten iftar yapamam sanırım
![]()
Söyle bakim kaçsın![]()
ne kadar?????????????
bende ebru.ilk önce 3 litre su içcem![]()
çoooooooooooooook susadım![]()
Yaaa su ne kadar değerliymiş şimdi anladın dimi. Biz sana çok su iç diye diye ölüyoruz resmen. Bugün çok içersin mutlakaZeliş siz bizden öncemi açıyorsunuz sonramı. Sende imsakiye vardır. Ben almamışım hiç bir yerde. Kaçta Konya için iftar vakti?
evet ya sırf sizin için zorla içiyodum ama bu ün raahat 3 litre içerim bizde 20:19 büyük ihtimal aynıdır sizdede ablacım
Kızlar iftardan sonra herkes menülerini yazar. Ayrıca iftar ve sahur arası tıkıştırmak yok, yine eski düzen sadece sıvı alıyoruz. Su, yeşil çay gibi. Şekersiz ve asitli her türlü içecek haricinde süt ve ayran dahil iftar sahur arası sınırsız tüketin, iftarıda yavaş yavaş ve hafif yapmaya çalışın. Ben iftardan 1-2 saat sonra spor yapmayıda düşünüyorum. İftarda yediklerimizi bi şekilde eritmemiz lazım yoksa vereceğimiz yerde kilo alabiliriz. Eğer bu şekilde gidersek ramazan sonunda iki katı daha fazla kilo vermiş oluruz.
Turtiiiiiiiiiiii git benim yerime su iç kızzzzzzzz, öldüm susuzluktanBen zaten bugün su içmekten iftar yapamam sanırım
![]()