Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Turtiiiiiiiiiiii git benim yerime su iç kızzzzzzzz, öldüm susuzluktan :52::52::52: Ben zaten bugün su içmekten iftar yapamam sanırım :53::53:

Kızlar iftardan sonra herkes menülerini yazar. Ayrıca iftar ve sahur arası tıkıştırmak yok, yine eski düzen sadece sıvı alıyoruz. Su, yeşil çay gibi. Şekersiz ve asitli her türlü içecek haricinde süt ve ayran dahil iftar sahur arası sınırsız tüketin, iftarıda yavaş yavaş ve hafif yapmaya çalışın. Ben iftardan 1-2 saat sonra spor yapmayıda düşünüyorum. İftarda yediklerimizi bi şekilde eritmemiz lazım yoksa vereceğimiz yerde kilo alabiliriz. Eğer bu şekilde gidersek ramazan sonunda iki katı daha fazla kilo vermiş oluruz.

Son düzenleme:
çoooooooooooooook susadım :5:

Yaaa su ne kadar değerliymiş şimdi anladın dimi. Biz sana çok su iç diye diye ölüyoruz resmen. Bugün çok içersin mutlaka :9:Zeliş siz bizden öncemi açıyorsunuz sonramı. Sende imsakiye vardır. Ben almamışım hiç bir yerde. Kaçta Konya için iftar vakti?

Yaaa su ne kadar değerliymiş şimdi anladın dimi. Biz sana çok su iç diye diye ölüyoruz resmen. Bugün çok içersin mutlaka :9:Zeliş siz bizden öncemi açıyorsunuz sonramı. Sende imsakiye vardır. Ben almamışım hiç bir yerde. Kaçta Konya için iftar vakti?

evet ya sırf sizin için zorla içiyodum ama bu ün raahat 3 litre içerim bizde 20:19 büyük ihtimal aynıdır sizdede ablacım

ben sofrayı hazırlamaya gidiym artık anneme yardım ediym sonra görüşürüz :3:

evet ya sırf sizin için zorla içiyodum ama bu ün raahat 3 litre içerim bizde 20:19 büyük ihtimal aynıdır sizdede ablacım

20:18 miş Zeliş yani bir dakika var arada. Ben kaçıyorum 10 dk kaldı sofrayı kurayım hemen. Allah kabul etsin inşallah hepimizin orucunu. :16:

Kızlar iftardan sonra herkes menülerini yazar. Ayrıca iftar ve sahur arası tıkıştırmak yok, yine eski düzen sadece sıvı alıyoruz. Su, yeşil çay gibi. Şekersiz ve asitli her türlü içecek haricinde süt ve ayran dahil iftar sahur arası sınırsız tüketin, iftarıda yavaş yavaş ve hafif yapmaya çalışın. Ben iftardan 1-2 saat sonra spor yapmayıda düşünüyorum. İftarda yediklerimizi bi şekilde eritmemiz lazım yoksa vereceğimiz yerde kilo alabiliriz. Eğer bu şekilde gidersek ramazan sonunda iki katı daha fazla kilo vermiş oluruz.

Meyve yesek olmazmıııı cnm cekıo :(
Iftrımıda actm cok sukur.

Oruç tutan arkadaşlar, Allah kabul etsinn

Menüm

Sabah - 2 dilim çavdar ekmeği, 1 dilim salam, beyaz peynir, domates, salatalık

Öğlen - yayla çorbası, 1 tane fırın köfte, ayran

Ara - 5 üzüm

Akşam - 1 kase sütlü nesfit

Su 2,5 lt

:56:MENüM:56:
SAHUR
1,5 kaynamış yumurta
1 dilim çavdar ekmeği
Yarım poğaça
Domates,salatalık,peynir

İFTAR
Yarım kase mercimek çorbası
1 tabak taze fasulye yemeği
1 kase yoğurt
Biraz salata

Son düzenleme:
selam arkadaşlar
ramazan şerifimiz hayırlı uğurlu olsun
rabbim tuttuğunuz oruçları kabul etsin...

Herkesin orucunu allah kabul etsin arkadaşlar. Menümü yazayım bende hemen.

Sahur

Peynir, zeytin, haşlanmış yumurta
Közlenmiş biber, 3 tane parmak köfte
2 dilim kepek ekme, birazcık çilek reçeli
1 fincan şekersiz çay

İftar

1 kepçe çorba
1 tane etli biber dolması
1 dilim kepek ekmek

1 dilim baklava:17:
1 küçük bardak yedigün
1 tane hurma

(Kaçamakları bilerek ve isteyerek yaptım. Hedefe ulaşmanın rahatlığı vardı biraz. Ama bir saate kalmaz eşimle çıkıp bisiklet süreceğiz. Hepsi eriyecek.)

Bol su

Son düzenleme:
Back
X