- 20 Ocak 2012
- 25.928
- 34.600
- 798
- 43
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın hanımlar![]()
günaydın turti.kız zaten camları kapatmak ne mümkün.balkon kapısı bile açık.ozaman ben açık alanda spor yapıyomuşum zaten![]()
günaydın hanımlar![]()
Günaydın turticim hoşgeldin
Ayy yok canım onu demek istemedim. Açık alanı kastettim. Çünki kapalı yerle açık alan arasında çok fark oluyor. Ayy ama yanlış anlaşıldım yine![]()
datlum kıymatlum akşam görmedim mesajı mübarek günde falmı bakılır yahu neyse senin hatırın için bu akşam içer seni yad ederim merak etmeay bu arada nermincüm sen bu akşam bir güzel türk kahvesi içersin beni de hatırla olmaz mıbak möbarek gün çoo sevaba girersin
oruçluyken onlarda hiç çekilmez yahu uyumak en iyisi:)Kendini başka şeye odakla canım :)) Jillianı seyret mesela![]()
Kızlar iftardan sonra herkes menülerini yazar. Ayrıca iftar ve sahur arası tıkıştırmak yok, yine eski düzen sadece sıvı alıyoruz. Su, yeşil çay gibi. Şekersiz ve asitli her türlü içecek haricinde süt ve ayran dahil iftar sahur arası sınırsız tüketin, iftarıda yavaş yavaş ve hafif yapmaya çalışın. Ben iftardan 1-2 saat sonra spor yapmayıda düşünüyorum. İftarda yediklerimizi bi şekilde eritmemiz lazım yoksa vereceğimiz yerde kilo alabiliriz. Eğer bu şekilde gidersek ramazan sonunda iki katı daha fazla kilo vermiş oluruz.
Kızlar ben çıkıyorum artık hazırlanayım ancak giderim. İnşallah sonuçlar güzel olur. Öpüyorum hepinizi![]()
datlum kıymatlum akşam görmedim mesajı mübarek günde falmı bakılır yahu neyse senin hatırın için bu akşam içer seni yad ederim merak etme
oruçluyken onlarda hiç çekilmez yahu uyumak en iyisi:)
menümü yazayım
sahur:domates salatalık sosisli yumurta 1 dilim ekmek peynir bolca su
iftar:başlangıç dört bardak su yarım tabak kabak yemeği salata 3 tane hurma 1 bardak limonata 1 dilim ekmek
iftardan sonra :2 bardak çay 1 bardak bitki çayı 3-4 dilim karpuz
hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım.Kızlar ben çıkıyorum artık hazırlanayım ancak giderim. İnşallah sonuçlar güzel olur. Öpüyorum hepinizi![]()
günahı boynuna dermişimcanın sağolsun bir kereden birşey olmaz namaz kılarken sana dua ederim telafisi olur.valla çarpılsa çarpılsa cinciler falcılar çarpılırdı sen niye çarpılasın
![]()
İftar 8,40 olduğuna göre bana yakın sayılırsın.Sen nerde yaşıyorsun Nurgül? Ayrıca geçmişi okurken güzel dialogların vardı. Grupta olmasanda aramıza katılmana çok sevindim.Bu arada ben Hatice.kaptancım sen nerde yaşıyosun ki benide yanına alsana biz niye 8,40 da açıyoruz ya ben iftara hep size gelim :)))
ben bütün gün burdaydım sen yoktun ben gitmişim sengelmişsin varya sonuçlara bakamadım bile ama hakettik birlik beraberlik olmayınca böle oluyo işte kaptanımız bişiler düşünüyo bakalım yeni düzenlemeler getirecekmiş kilo vermek için giriğim takıma bak almazsam iyidiranaam ne dedikodu yaptım hiç yakıştıramadım kendime bide boşuna hesap ödeme zaten he - lerdeyiz :)))
geçmiş olsun triodle ilgili bi hastalıkmı inşallah ilaçlardan fayda görürsün kalıcı olarak hastalığından kurtulursun. sağlık çok önemli
Dünkü sıfırlardan sonra şimdide sonuncu olmuşuz.İMDAAAAAAATTTTTTTTTTTTTT.Sınıfın tembel öğrencisi gibi hissettim kendimi***13. TAKIM 266. ETAP ***
Takım içi grup dereceleri
1. Kbra23 / mersinli42 (160/158.8 / 1.2/ %0.75 )
2.betuld / zaum (158.2/157.2 / 1 / %0.63 )
3. LAydLiNe / nesdii28 (132.7/ 131.9 /0.8 / % 0.60)
4. akashha / yasmin yaso (155.3/155/0.3 / % 0.19 )
5. pia / UZAYIM ( 130.2/130.2 /0/ % 0 )
(Funda kilo bildirmediği için Nermin'le ikisini eklemedim. Nermin'in kiloları bölündü bu hafta. O yüzden zaten kötü çıkacaktı ikisinin sonucu)
Günaydın Fundacımherkeseeeeeeeeeee göööööönayyyydıııııııııııııııın :103: :103:
Günaydın Nermingünaydın hanımlar![]()
Kızlar ben çıkıyorum artık hazırlanayım ancak giderim. İnşallah sonuçlar güzel olur. Öpüyorum hepinizi![]()
![]()
ayy cnmm yaa benim yüzümden ne hallere düştüü gene bakıyor
![]()
bir de bikini giymişler özgüven tavan yanii
İftar 8,40 olduğuna göre bana yakın sayılırsın.Sen nerde yaşıyorsun Nurgül? Ayrıca geçmişi okurken güzel dialogların vardı. Grupta olmasanda aramıza katılmana çok sevindim.Bu arada ben Hatice.
Dünkü sıfırlardan sonra şimdide sonuncu olmuşuz.İMDAAAAAAATTTTTTTTTTTTTT.Sınıfın tembel öğrencisi gibi hissettim kendimiFerhan gelsede düzelsek.
Günaydın Fundacım
Günaydın Nermin
İnşallah güzel sonuçlar alacaksın canım.Haberlerini bekliyoruz.
yani görüyorsun arkadaş hatırına günaha bile girilebiiyormaksat muhabbet olsun diye yani falcılıkla falan işimiz yok allaha şükür adım çıkar mıkar sonra neme lazım basarlar masarlar üfürükçü hoca gibi
![]()
ayyyyyyyy düşünemiyorum seni o halde internet üzerinden online fal bakan sahte üfürükçüye baskın düzenlendi ip numarasından ulaşıldı falan diye
![]()
![]()
onlarla ilgilinmekten kendime ayıracak vaktim yok.delirmek üzereyim.sen çocuklarınla ilgilen canım öncelik her zaman için onların sende dinlen hem görüşürz![]()
çok güzel bir alışkanlık hatice ben kitabı bırakalı uzun yıllar oldu.Kızlar ben çıkıyorum biraz kitap okuyayım.görüşürüz.
üzülme seda ,haftaya daha çok gider inşallah.
taze gelin olunca böyle oldu dimi
spor olsaydı 1 olurdu kesin
bacım Allah kolaylık versin işin zor cidden.
kız ben sürekli ekmek yiyorum.başka biyerlerde hata olmasın.
ramazan bu konuda zorlayacak bizi.
bende oruç tutmak için kışa gelmesini bekliyorum.susuzluğa hiç dayanamıyorum.Valla bende kışa dönsün diye dört gözle bekliyorum ama daha çoook yıl var![]()
afiyet olsun canımOruç tutan arkadaşlar, Allah kabul etsinn
Menüm
Sabah - 2 dilim çavdar ekmeği, 1 dilim salam, beyaz peynir, domates, salatalık
Öğlen - yayla çorbası, 1 tane fırın köfte, ayran
Ara - 5 üzüm
Akşam - 1 kase sütlü nesfit
Su 2,5 lt
güzel menü canım afiyet olsunMENüM
SAHUR
1,5 kaynamış yumurta
1 dilim çavdar ekmeği
Yarım poğaça
Domates,salatalık,peynir
İFTAR
Yarım kase mercimek çorbası
1 tabak taze fasulye yemeği
1 kase yoğurt
Biraz salata
kaçamak bu zamanda yakışır.kaptanım ama yinede dikkat et.Herkesin orucunu allah kabul etsin arkadaşlar. Menümü yazayım bende hemen.
Sahur
Peynir, zeytin, haşlanmış yumurta
Közlenmiş biber, 3 tane parmak köfte
2 dilim kepek ekme, birazcık çilek reçeli
1 fincan şekersiz çay
İftar
1 kepçe çorba
1 tane etli biber dolması
1 dilim kepek ekmek
1 dilim baklava
1 küçük bardak yedigün
1 tane hurma
(Kaçamakları bilerek ve isteyerek yaptım. Hedefe ulaşmanın rahatlığı vardı biraz. Ama bir saate kalmaz eşimle çıkıp bisiklet süreceğiz. Hepsi eriyecek.)
Bol su
menüm
sahur
1 poğaça
2 kaşık aşure
çay
3 zeytin
iftarr
1 kase yoğurt çorbası
4 parça tavuk
1 dilim karpuz
yeşillik
su 2litre
spor yapıcam ama karın ağrım geçerse![]()
afiyet olsun canım.Menüm
Sahur :
Şekersiz çay
Peynir
Azıcık reçel
1 dilim beyaz ekmek.. ( trende sahurda bunlar bulundu ancak ...
İftar:
Ayranlı soğuk çorba
yarım tabak Sebzeli köfte
Su : 1.5 olmştr devamı gelir..
ismim bilgen.yeni girdim aranıza menün güzel olmuş canım.Hayırlı Ramazanlar Kızlar...
Bende menüm yazayım bari
Sahur:
30 gr. sütlü müsli
1 dilim denge ekmek
Domates,salatalık ve peynir
İftar:
30 gr. sütlü müsli
2 ince dilim pide
1 porsiyon etli türlü
Çoban salata ve karpuz
2 lt.su+1 fincan yeşilçay
özlemişim menü yazmayı
afiyet olsun canım.menümü yazayım bari
kahvaltı
1 dilim kepek ekmeği
1 kk peynir
4 yeşil zeytin
1 tatlı kaşığı reçel
öğlen
yarım kase tarhana çorbası
yarım porsiyon etli haşlama yemeği
1 bardak ayran
akşam
biraz kıymalı yumurta
biraz patlıcan salatası
1 küçük dilim. pide
domates- biber
2. lt su, 1 fincan yeşil çay...
afiyet olsun.kaçamaklara dikkat et bundan sonra.menüm
sahur:2 dilim ekmekle yağsız peynirli tost
1.5 yumurta
domates
salatalık
4 zeytin(1 litre su)
1 bardak yarım yağlı süt
iftar:5 köfte
fırında sebze
1 yemek kaşığı(silme)pirinç pilavı
salata
1 bardak capy ramazan şerbeti(108 kalori)
şimdi asıl kızılacak olan:1 yemek kaşığı dondurma
su:iftardan sonra 2litre.sporu şimdi yapcam.misafirim vardı,geç kaldı.
selam kızlar ben geldim biliyorum gec de geldim ama terviden cıkınca böyle oluyo
sahurda:2dilim ekmek şekersiz çay haslanmış yumurta biraz peynir ve zeytin
iftarda:1kase çorba ve salata 2hurma 1dilim pastırma