Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın turti.kız zaten camları kapatmak ne mümkün.balkon kapısı bile açık.ozaman ben açık alanda spor yapıyomuşum zaten:1:

ayy çık balkonda yap kız Ebruya inat tutturdu açıkalan diye işte açık alan balkon :60: :60: :33::33:

günaydın hanımlar:16:

günaydın canumm

Günaydın turticim hoşgeldin :16:

Ayy yok canım onu demek istemedim. Açık alanı kastettim. Çünki kapalı yerle açık alan arasında çok fark oluyor. Ayy ama yanlış anlaşıldım yine :17:

hoşbulduk canumm evet tabiki öyle ya oksijen olayı yani ben bosuna mı sabahın 6sında sahile inip bisiklet sürüyorum iki katı kalori yakıyorsun yani

Kızlar ben çıkıyorum artık hazırlanayım ancak giderim. İnşallah sonuçlar güzel olur. Öpüyorum hepinizi :16::3:

ay bu arada nermincüm sen bu akşam bir güzel türk kahvesi içersin beni de hatırla olmaz mı :60: bak möbarek gün çoo sevaba girersin
datlum kıymatlum akşam görmedim mesajı mübarek günde falmı bakılır yahu neyse senin hatırın için bu akşam içer seni yad ederim merak etme:9:
Kendini başka şeye odakla canım :)) Jillianı seyret mesela :32::32:
oruçluyken onlarda hiç çekilmez yahu uyumak en iyisi:)
Kızlar iftardan sonra herkes menülerini yazar. Ayrıca iftar ve sahur arası tıkıştırmak yok, yine eski düzen sadece sıvı alıyoruz. Su, yeşil çay gibi. Şekersiz ve asitli her türlü içecek haricinde süt ve ayran dahil iftar sahur arası sınırsız tüketin, iftarıda yavaş yavaş ve hafif yapmaya çalışın. Ben iftardan 1-2 saat sonra spor yapmayıda düşünüyorum. İftarda yediklerimizi bi şekilde eritmemiz lazım yoksa vereceğimiz yerde kilo alabiliriz. Eğer bu şekilde gidersek ramazan sonunda iki katı daha fazla kilo vermiş oluruz.

menümü yazayım
sahur:domates salatalık sosisli yumurta 1 dilim ekmek peynir bolca su
iftar:başlangıç dört bardak su yarım tabak kabak yemeği salata 3 tane hurma 1 bardak limonata 1 dilim ekmek
iftardan sonra :2 bardak çay 1 bardak bitki çayı 3-4 dilim karpuz

Kızlar ben çıkıyorum artık hazırlanayım ancak giderim. İnşallah sonuçlar güzel olur. Öpüyorum hepinizi :16::3:

görüşürüz cnmm umarım kötü birşey çıkmaz

datlum kıymatlum akşam görmedim mesajı mübarek günde falmı bakılır yahu neyse senin hatırın için bu akşam içer seni yad ederim merak etme:9:

oruçluyken onlarda hiç çekilmez yahu uyumak en iyisi:)

menümü yazayım
sahur:domates salatalık sosisli yumurta 1 dilim ekmek peynir bolca su
iftar:başlangıç dört bardak su yarım tabak kabak yemeği salata 3 tane hurma 1 bardak limonata 1 dilim ekmek
iftardan sonra :2 bardak çay 1 bardak bitki çayı 3-4 dilim karpuz

:60: ayyyyyyyy günahı bana olsun kızzzzzz beni sevindirmenin sevabı da sana :60: zaten oruç falan da tutmuyorum ha bir eksik ha bir fazla :60: iyice çarpılcam bugunlerde valla :60: çok saol canumm

bu arada menün güzel olmus :1:

Son düzenleme:
"]
hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım.

:60: ayyyyyyyy günahı bana olsun kızzzzzz zaten oruç falan da tutmuyorum ha bir eksik ha bir fazla :60: iyice çarpılcam bugunlerde valla :60: çok saol canumm

bu arada menün güzel olmus :1:
[/QUOTE]

günahı boynuna dermişim :9:canın sağolsun bir kereden birşey olmaz namaz kılarken sana dua ederim telafisi olur.valla çarpılsa çarpılsa cinciler falcılar çarpılırdı sen niye çarpılasın :3:

582054_402937059753932_110292685_n.jpg

kaptancım sen nerde yaşıyosun ki benide yanına alsana biz niye 8,40 da açıyoruz ya ben iftara hep size gelim :)))

ben bütün gün burdaydım sen yoktun ben gitmişim sengelmişsin varya sonuçlara bakamadım bile ama hakettik birlik beraberlik olmayınca böle oluyo işte kaptanımız bişiler düşünüyo bakalım yeni düzenlemeler getirecekmiş kilo vermek için giriğim takıma bak almazsam iyidir :P anaam ne dedikodu yaptım hiç yakıştıramadım kendime bide boşuna hesap ödeme zaten he - lerdeyiz :)))

geçmiş olsun triodle ilgili bi hastalıkmı inşallah ilaçlardan fayda görürsün kalıcı olarak hastalığından kurtulursun. sağlık çok önemli
İftar 8,40 olduğuna göre bana yakın sayılırsın.Sen nerde yaşıyorsun Nurgül? Ayrıca geçmişi okurken güzel dialogların vardı. Grupta olmasanda aramıza katılmana çok sevindim.Bu arada ben Hatice.

***13. TAKIM 266. ETAP ***

Takım içi grup dereceleri

1. Kbra23 / mersinli42 (160/158.8 / 1.2/ %0.75 ) :65::65::62::nazar:

2.betuld / zaum (158.2/157.2 / 1 / %0.63 )

3. LAydLiNe / nesdii28 (132.7/ 131.9 /0.8 / % 0.60)

4. akashha / yasmin yaso (155.3/155/0.3 / % 0.19 )

5. pia / UZAYIM ( 130.2/130.2 /0/ % 0 )

(Funda kilo bildirmediği için Nermin'le ikisini eklemedim. Nermin'in kiloları bölündü bu hafta. O yüzden zaten kötü çıkacaktı ikisinin sonucu)

Dünkü sıfırlardan sonra şimdide sonuncu olmuşuz.İMDAAAAAAATTTTTTTTTTTTTT.Sınıfın tembel öğrencisi gibi hissettim kendimi:1: Ferhan gelsede düzelsek.

herkeseeeeeeeeeee göööööönayyyydıııııııııııııııın :103: :103:
Günaydın Fundacım :16:

günaydın hanımlar:16:
Günaydın Nermin:16:

İnşallah güzel sonuçlar alacaksın canım.Haberlerini bekliyoruz.

Son düzenleme:

:1: :1: ayy cnmm yaa benim yüzümden ne hallere düştüü gene bakıyor :1:

bir de bikini giymişler özgüven tavan yanii

yani görüyorsun arkadaş hatırına günaha bile girilebiiyor :16: maksat muhabbet olsun diye yani falcılıkla falan işimiz yok allaha şükür adım çıkar mıkar sonra neme lazım basarlar masarlar üfürükçü hoca gibi :60:

İftar 8,40 olduğuna göre bana yakın sayılırsın.Sen nerde yaşıyorsun Nurgül? Ayrıca geçmişi okurken güzel dialogların vardı. Grupta olmasanda aramıza katılmana çok sevindim.Bu arada ben Hatice.

Dünkü sıfırlardan sonra şimdide sonuncu olmuşuz.İMDAAAAAAATTTTTTTTTTTTTT.Sınıfın tembel öğrencisi gibi hissettim kendimi:1: Ferhan gelsede düzelsek.

Günaydın Fundacım :16:

Günaydın Nermin:16:

İnşallah güzel sonuçlar alacaksın canım.Haberlerini bekliyoruz.

haticeciğim siz gene sonuncusunuz ya biz listede bile değiliz gezenti funda haftaya derece yapmalıyız karizma sıfırında altında:3:

yani görüyorsun arkadaş hatırına günaha bile girilebiiyor :16: maksat muhabbet olsun diye yani falcılıkla falan işimiz yok allaha şükür adım çıkar mıkar sonra neme lazım basarlar masarlar üfürükçü hoca gibi :60:

:60: ayyyyyyyy düşünemiyorum seni o halde internet üzerinden online fal bakan sahte üfürükçüye baskın düzenlendi ip numarasından ulaşıldı falan diye :60: :60:

Son düzenleme:
sen çocuklarınla ilgilen canım öncelik her zaman için onların sende dinlen hem görüşürz:34:
onlarla ilgilinmekten kendime ayıracak vaktim yok.delirmek üzereyim.
Kızlar ben çıkıyorum biraz kitap okuyayım.görüşürüz.
çok güzel bir alışkanlık hatice ben kitabı bırakalı uzun yıllar oldu.
üzülme seda ,haftaya daha çok gider inşallah.

taze gelin olunca böyle oldu dimi:1:

spor olsaydı 1 olurdu kesin:31:

bacım Allah kolaylık versin işin zor cidden.

kız ben sürekli ekmek yiyorum.başka biyerlerde hata olmasın.

ramazan bu konuda zorlayacak bizi.

amin canım çok teşekkür ederim.

Valla bende kışa dönsün diye dört gözle bekliyorum ama daha çoook yıl var :17::17:
bende oruç tutmak için kışa gelmesini bekliyorum.susuzluğa hiç dayanamıyorum.
Oruç tutan arkadaşlar, Allah kabul etsinn

Menüm

Sabah - 2 dilim çavdar ekmeği, 1 dilim salam, beyaz peynir, domates, salatalık

Öğlen - yayla çorbası, 1 tane fırın köfte, ayran

Ara - 5 üzüm

Akşam - 1 kase sütlü nesfit

Su 2,5 lt
afiyet olsun canım

:56:MENüM:56:
SAHUR
1,5 kaynamış yumurta
1 dilim çavdar ekmeği
Yarım poğaça
Domates,salatalık,peynir

İFTAR
Yarım kase mercimek çorbası
1 tabak taze fasulye yemeği
1 kase yoğurt
Biraz salata
güzel menü canım afiyet olsun
Herkesin orucunu allah kabul etsin arkadaşlar. Menümü yazayım bende hemen.

Sahur

Peynir, zeytin, haşlanmış yumurta
Közlenmiş biber, 3 tane parmak köfte
2 dilim kepek ekme, birazcık çilek reçeli
1 fincan şekersiz çay

İftar

1 kepçe çorba
1 tane etli biber dolması
1 dilim kepek ekmek

1 dilim baklava:17:
1 küçük bardak yedigün
1 tane hurma

(Kaçamakları bilerek ve isteyerek yaptım. Hedefe ulaşmanın rahatlığı vardı biraz. Ama bir saate kalmaz eşimle çıkıp bisiklet süreceğiz. Hepsi eriyecek.)

Bol su
kaçamak bu zamanda yakışır.kaptanım ama yinede dikkat et.
menüm

sahur
1 poğaça
2 kaşık aşure
çay
3 zeytin

iftarr
1 kase yoğurt çorbası
4 parça tavuk
1 dilim karpuz
yeşillik

su 2litre
spor yapıcam ama karın ağrım geçerse :9:

afiyet olsun canım.

Menüm

Sahur :
Şekersiz çay
Peynir
Azıcık reçel
1 dilim beyaz ekmek.. ( trende sahurda bunlar bulundu ancak ...

İftar:
Ayranlı soğuk çorba
yarım tabak Sebzeli köfte

Su : 1.5 olmştr devamı gelir..
afiyet olsun canım.
Hayırlı Ramazanlar Kızlar... :32:

Bende menüm yazayım bari :1:

Sahur:

30 gr. sütlü müsli
1 dilim denge ekmek
Domates,salatalık ve peynir

İftar:
30 gr. sütlü müsli
2 ince dilim pide
1 porsiyon etli türlü
Çoban salata ve karpuz

2 lt.su+1 fincan yeşilçay

özlemişim menü yazmayı :9:
ismim bilgen.yeni girdim aranıza menün güzel olmuş canım.
menümü yazayım bari

kahvaltı
1 dilim kepek ekmeği
1 kk peynir
4 yeşil zeytin
1 tatlı kaşığı reçel

öğlen
yarım kase tarhana çorbası
yarım porsiyon etli haşlama yemeği
1 bardak ayran

akşam
biraz kıymalı yumurta
biraz patlıcan salatası
1 küçük dilim. pide
domates- biber

2. lt su, 1 fincan yeşil çay...
afiyet olsun canım.
menüm
sahur:2 dilim ekmekle yağsız peynirli tost
1.5 yumurta
domates
salatalık
4 zeytin(1 litre su)
1 bardak yarım yağlı süt

iftar:5 köfte
fırında sebze
1 yemek kaşığı(silme)pirinç pilavı
salata
1 bardak capy ramazan şerbeti(108 kalori)

şimdi asıl kızılacak olan:1 yemek kaşığı dondurma

su:iftardan sonra 2litre.sporu şimdi yapcam.misafirim vardı,geç kaldı.
afiyet olsun.kaçamaklara dikkat et bundan sonra.
selam kızlar ben geldim biliyorum gec de geldim ama terviden cıkınca böyle oluyo

sahurda:2dilim ekmek şekersiz çay haslanmış yumurta biraz peynir ve zeytin

iftarda:1kase çorba ve salata 2hurma 1dilim pastırma

az yemişsin vücudun yorgun düşer.afiyet olsun yinede.

Back
X