Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım haklısın.Uğrayan pek yok.Ben ramazana bağlıyorum ama böyle olmaz.Bir fikriniz varsa yapalım.Arkadaşlar burası çok sessiz,gelende çok az oluyo gün içinde bugün bende gelemedim.ramazan ve hafta sonu diyemi acaba.yada paylaşımı arttırmak için ne yapabiliriz.
kalmış canım ya evden çıkmadıkları halde bizi buldu.bilgen çok eçmiş olsun.bu zamanda hala kızıl kaldı mı ya?
evet canım haklısın.uğrayan pek yok.ben ramazana bağlıyorum ama böyle olmaz.bir fikriniz varsa yapalım.
ben ne yazık ki çıkıyorum.eşim bilgisayarı bekliyor.görüşürüz kızlar.öpüyorum![]()
iyi uykular.ben çıkıyorum herkese iyi geceler![]()
sanada iyi uykular.Ben ne yazık ki çıkıyorum.Eşim bilgisayarı bekliyor.Görüşürüz kızlar.Öpüyorum![]()
kalmış canım ya evden çıkmadıkları halde bizi buldu.
ortak bir fikir bulalım şuan aklıma gelmiyor ama,çok paylaşım motivasyonumuzu arttırır,tabi insanların özel işleri mevcut birde yaz tatili ama son bir haftadır çok sessiz burası.
pek kimse gelmiyor bu sıralar doğru ... Hiç hoş değil çok sıkıcı ... :44:
nermin mesaj kutun dolmuş.bugün ki mesaj sayım 13.
hayır canım seda, akassha.nermin, gurbet_dmr.3-4 ağustos mesajlarını ona yollayacaktık.nermin akasshamı oluyordu dünle bugün ona atılıyordu demi.ben dünüde atmadım çünkü.
ben buradyım canım yine kaldık başbaşa![]()
nermin mesaj kutun dolmuş.bugün ki mesaj sayım 13.
hayır canım seda, akassha.nermin, gurbet_dmr.3-4 ağustos mesajlarını ona yollayacaktık.
ay bende unuttum göndermeyiii
:)
bilgen sende bırakıp gidiyrsn ... Bak yerim dolapta tatlı var![]()
hayır canım seda, akassha.nermin, gurbet_dmr.3-4 ağustos mesajlarını ona yollayacaktık.
ben sabahçıyım canım burda.iş yerindeyim ya saaaaaaaaakkkııııııın yeme,burdada çaylı kek var üzeri çikolata sosu kaplı
Ortalığı boş buldun kaçamak mı yapacaksın cadıay bende unuttum göndermeyiii
:)
Bilgen sende bırakıp gidiyrsn ... bak yerim dolapta tatlı var![]()
Yok yok İçim gidiyor ama dayanıom kakaolu hindistancevizli şekerpare annemle beraber yaptk mükemmel görünyr...Ortalığı boş buldun kaçamak mı yapacaksın cadıSakın ha