Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Arkadaşlar burası çok sessiz,gelende çok az oluyo gün içinde bugün bende gelemedim.ramazan ve hafta sonu diyemi acaba.yada paylaşımı arttırmak için ne yapabiliriz.

Arkadaşlar burası çok sessiz,gelende çok az oluyo gün içinde bugün bende gelemedim.ramazan ve hafta sonu diyemi acaba.yada paylaşımı arttırmak için ne yapabiliriz.
Evet canım haklısın.Uğrayan pek yok.Ben ramazana bağlıyorum ama böyle olmaz.Bir fikriniz varsa yapalım.

Benimde paylaşımlarım bu ara çok düşük.İnternet gelip gidiyor.Kendi bilgisayarımı getirmedim eşimin bilgisayarı burda ve ortak kullanmak zorunda kalıyoruz.Ramazan olduğu için sabah geç kalkıyorum vb.Bunlar benim sebeplerim.Ama daha fazla gayret göstermek lazım.Burdan ayrı kaldıkça kaçamaklarda artıyor.Paylaşımlar çok önemli.

bilgen çok eçmiş olsun.bu zamanda hala kızıl kaldı mı ya?
kalmış canım ya evden çıkmadıkları halde bizi buldu.
evet canım haklısın.uğrayan pek yok.ben ramazana bağlıyorum ama böyle olmaz.bir fikriniz varsa yapalım.

ortak bir fikir bulalım şuan aklıma gelmiyor ama,çok paylaşım motivasyonumuzu arttırır,tabi insanların özel işleri mevcut birde yaz tatili ama son bir haftadır çok sessiz burası.

ben çıkıyorum herkese iyi geceler:16:
iyi uykular.
Ben ne yazık ki çıkıyorum.Eşim bilgisayarı bekliyor.Görüşürüz kızlar.Öpüyorum:16:
sanada iyi uykular.

kalmış canım ya evden çıkmadıkları halde bizi buldu.

ortak bir fikir bulalım şuan aklıma gelmiyor ama,çok paylaşım motivasyonumuzu arttırır,tabi insanların özel işleri mevcut birde yaz tatili ama son bir haftadır çok sessiz burası.

ramazanda zor olyor cidden.pc başına oturmaya bile gücüm olmuyor.akşam dışarıda olursak dönüş geç oluyor.

Back
X