Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

menüm:
sahur:biberli yoğurt
yumurta
dommates
peynir
zeytin
2 dilim kepek ekmek

iftar:sulu köfte çorbası
2 kaşık yoğurtlu patlıcan
1 kaşık taze fasulye
4 küçük sarma

su 2 litre şimdilik
spor yapıcam yatmadan
Afiyet olsun Zeynep'çim.Sarmaları götürmüşsün :60: Spor yapacakmışsın zaten bendende 50 mekik çek :1:

Yapmayı bilmiyorum ama yarın sabah tartılıp net kiloma bakıp bulacağım yapmayı :D

Burda tickeren nasıl yapılabileceği anlatılıyor.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
Bu arada rica etsem başlangıç yani şuanki kilonu,hedef kilonu paylaşır mısın?
Ayrıca hergün yazdığımız mesaj sayısını sayıyor ve o gün kim liste yapacaksa ona atıyoruz.Şuanki liste şöyle;
10-11 Ağustos : bilgen35
13-14 Ağustos : nurgulguney
15-16 Ağustos : mersinli42
17-18 Ağustos : kbra23

Burda tickeren nasıl yapılabileceği anlatılıyor.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
Bu arada rica etsem başlangıç yani şuanki kilonu,hedef kilonu paylaşır mısın?
Ayrıca hergün yazdığımız mesaj sayısını sayıyor ve o gün kim liste yapacaksa ona atıyoruz.Şuanki liste şöyle;
10-11 Ağustos : bilgen35
13-14 Ağustos : nurgulguney
15-16 Ağustos : mersinli42
17-18 Ağustos : kbra23

[/QUOTE]

Link için teşekkür ederim....Şuandaki kilom 80 kilo civarı(Tartımı ili bitti bugün,yarın hemen alacağım...daha fazla çıkmamasını umuyorum)...Sabah tartılıp net olarak yazacağım....Hedef kilom 55 (En çok bulunduğum kilo) Diyabetle beraber böyle bir kilo artışı oldu....Bugün mesaj sayımı yollamaya başlamalı mıyım?

Link için teşekkür ederim....Şuandaki kilom 80 kilo civarı(Tartımı ili bitti bugün,yarın hemen alacağım...daha fazla çıkmamasını umuyorum)...Sabah tartılıp net olarak yazacağım....Hedef kilom 55 (En çok bulunduğum kilo) Diyabetle beraber böyle bir kilo artışı oldu....Bugün mesaj sayımı yollamaya başlamalı mıyım?

İstersen başla.Zararı yok .

Dunku menumu yazmamısım
Dunku menum :
Sahur
1 haslanms yumurta
1 kepeklı. Ekmek
Salatalık

Iftar
1 prınclı dolma
1 kase yogurt

Su : 2 lıtre
Spor olarak : bayagı gezdımm

Bugunku menum :

Sahur :
Yarım kase yogurt
3 tane yaprak salması

Iftar :
Sebzelı yemek 3 kasık
1 dılım kepek ekmek

1 kasık sutlac :(
Spor : 1 saat bısıklet ( cezamdı nurgul verdı yenı yaptm :) )
Su : 3 lıtre

Elbette kabul ediyorum kuralları.. İstanbul'da yaşıyorum ve 33 yaşındayım... NLP-Hipnoz-Hafıza teknikleri-Zihin haritalama uzmanıyım...Ho'oponopono temel eğitimini de almış bulunmaktayım... Zaman içerisinde yazdıkça hakkımda daha çok fikir oluşacaktır tabii ki... :) Ben de okudukça sizleri daha iyi tanıyacağım.. :3:

Hosgeldınnn ben kubra 20 yasımdayım :)
:)

Arkadaşlar bu arada ben tip2 diyabetim ve oruç tutmuyorum haliyle....Yine de yediklerimi yazmalı mıyım? Oruç tutanlarınız var.... Kötü hissettirmek istemem :(

Dunku menumu yazmamısım
Dunku menum :
Sahur
1 haslanms yumurta
1 kepeklı. Ekmek
Salatalık

Iftar
1 prınclı dolma
1 kase yogurt

Bugunku menum :

Sahur :
Yarım kase yogurt
3 tane yaprak salması

Iftar :
Sebzelı yemek 3 kasık
1 dılım kepek ekmek

bizi bu dolmalar mahvetti:1:

Arkadaşlar bu arada ben tip2 diyabetim ve oruç tutmuyorum haliyle....Yine de yediklerimi yazmalı mıyım? Oruç tutanlarınız var.... Kötü hissettirmek istemem :(
geçmiş olsun başak.herkes oruç tutmuyor.menünü rahatlıkla yazabilirsin.no problem:34:

hatice cezamı çekicem :26:

Arkadaşlar toplam mesaj sayım 100 olmadığı için özel mesajla bugünkü mesaj sayımı yollayamıyorum....Buraya yazmaktan başka seçeneğim yok...Bu mesaj hariç 11 mesaj... İyi geceler herkese..:)

menüm:
sahur:biberli yoğurt
yumurta
dommates
peynir
zeytin
2 dilim kepek ekmek

iftar:sulu köfte çorbası
2 kaşık yoğurtlu patlıcan
1 kaşık taze fasulye
4 küçük sarma

su 2 litre şimdilik
spor yapıcam yatmadan
afiyet olsun orti :)

Pirinç rafine olduğundan glisemik endeksi yüksek bir besin...Çabuk acıktırır,şekerle aynı etkiye sahiptir...Umarım senin için öyle olmaz..

Açıkmadım ama Pirinçten hep uzak durmaya çalışıyorum :)

Arkadaşlar toplam mesaj sayım 100 olmadığı için özel mesajla bugünkü mesaj sayımı yollayamıyorum....Buraya yazmaktan başka seçeneğim yok...Bu mesaj hariç 11 mesaj... İyi geceler herkese..:)
İyi geceler canım

Dunku menumu yazmamısım
Dunku menum :
Sahur
1 haslanms yumurta
1 kepeklı. Ekmek
Salatalık

Iftar
1 prınclı dolma
1 kase yogurt

Bugunku menum :

Sahur :
Yarım kase yogurt
3 tane yaprak salması

Iftar :
Sebzelı yemek 3 kasık
1 dılım kepek ekmek

Dolmacı sarmacı afiyet olsun..Cezanı Nurgül vermiş.

Sabahtan akşama kadar ara öğünler dahil hepsini toplayıp yazarsan yorumlamakta kolaylık olur.Arkadaşlarında dediği gibi herkes oruç tutmuyor ,tutsa da sorun olmaz menünü istediğin gibi paylaşabilirsin.Ayrıca geçmiş olsun.

Elbette kabul ediyorum kuralları.. İstanbul'da yaşıyorum ve 33 yaşındayım... NLP-Hipnoz-Hafıza teknikleri-Zihin haritalama uzmanıyım...Ho'oponopono temel eğitimini de almış bulunmaktayım... Zaman içerisinde yazdıkça hakkımda daha çok fikir oluşacaktır tabii ki... :) Ben de okudukça sizleri daha iyi tanıyacağım.. :3:

hoşgeldin başak aramıza ; ben de neslihan canımmm :42:
nlp duymuştum ama ho'oponopono ne canım yaa ?

Back
X