Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kepekli pirinç kullanın haşlayın diyo :))) haşlama yöntemi mantıklı japonlar falanda hep pirinç yiyo ama incecikleronar ekmek yerine haşlanmış pirinç yiyo her yemekte
Japonlar işi biliyo demekki![]()
onların bilmediği şeymi var. bide zekiler bak çubukla yiyolr az az yemek için. geçen yaz iki tane misafirim vardı çinden 2 ay kadılar baya bişi örendim banada cubuk getirmişlerdi kullanamıyorum ama örenim bari belki bu sayede az yerim![]()
Kaşık nerde çubuk nerdeçubukla yiyene kadar beyin ben doydum sinyallerini alır çoktan
![]()
ben akşama çalışmalara başlim![]()
Çinli minli ne iş kız.Uluslararası elçi olmuşsunonların bilmediği şeymi var. bide zekiler bak çubukla yiyolr az az yemek için. geçen yaz iki tane misafirim vardı çinden 2 ay kadılar baya bişi örendim banada cubuk getirmişlerdi kullanamıyorum ama örenim bari belki bu sayede az yerim![]()
Yasemin o çubukla yemeyi öğrensin bizde ona hergün çorba yapalımÇalış çalış sonra bize öğretirsin![]()
Yasemin o çubukla yemeyi öğrensin bizde ona hergün çorba yapalım
[sıze=2]selam sevgili takimim nasilsiniz :)))
ben cok ozledim buralari sizleri, tr de firsatini buldukca soyle bir bakindim yazamasamda ... Umarim herkes icin hersey yolundadir..[/sıze]
Kızlar iyi akşamlar başvurular çok yoğun müsait olduğumda yazabileceği ancak.![]()
Bilgen35-20/23
euridice-11/16
goncagül-12/0
kbr23-25/10
mersinli42-22/10
nurgulguney-25/9
uzayım-34/5
yasminyaso-42/0