Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bende urfadan korkuyorum.şimdiden menüyü belirliyoruz arkadaşlarla.herşeyden yerim muhtemelen ,çünkü 1 yıla zor görürüm o güzellikleri ama doyumluk yemem.
bu arada yasemin sende tatarlık var mı?

Antepe gidiyo olsaydınız benim için patlıcan dolması ve baklava ye derdim :60:

Halis Mulis Tatarım ben canım:9::9::9::9::9: Baba tarafım çançinçon amcalara benzer :)))))

Son düzenleme:

***13. TAKIM 270. ETAP ***

bilgen35 ( 89.8 /89.5 /0.3 / %0.33 )
goncagulll (77/75.2 /1.8 / %2.34 )
Yeni üye hedef : 60
Kbra23 ( 77.2 /77 /0.2 / %0.26 )
mersinli42 ( 75.8 /75 / 0.8 / % 1.06)
nurgulguney ( 55.9 / / / % )
UZAYIM ( 63/ 63/ 0 / % 0 )
yasminyaso ( 83.8 /83.5 / 0.3/ %0.36 )

13. TAKIM ORTALAMASI: %

***13. TAKIM 270. ETAP ***

bilgen35 ( 89.8 /89.5 /0.3 / %0.33 )
goncagulll (77/75.2 /1.8 / %2.34 )
Yeni üye hedef : 60
Kbra23 ( 77.2 /77 /0.2 / %0.26 )
mersinli42 ( 75.8 /75 / 0.8 / % 1.06)
nurgulguney ( 55.9 / / / % )
UZAYIM ( 63/ 63/ 0 / % 0 )
yasminyaso ( 83.8 /83.5 / 0.3/ %0.36 )

13. TAKIM ORTALAMASI: %

OOoooooo Listede hemen hemen herkes 70 lerde. Bilgennnnnn Kuzum, hadi bizde bir atak yapalım artık. Görelim şu 7 li rakamları:52::52::52::52::52:

Antepe gidiyo olsaydınız benim için patlıcan dolması ve baklava ye derdim :60:

Halis Mulis Tatarım ben canım:9::9::9::9::9: Baba tarafım çançinçon amcalara benzer :)))))

bende de var az japonluk ama nerden bilmiyorum,biz manavız.okuldan yakın arkadaşım mahmudiyeli o da tatardır.senden daha japon ama o.ya sizin tatar böreğine bayılırım,tavukla yapılıyordu sanırım.karşı komşularımızda tatar kütahyada,onlarda yerdim hep:16:

Kızlar dün rahatsızlığımdan dolayı geçmişi okuyamadım. Nurgül bildirim yapmış mıydı?

Bu arada bulantılarım büyük ihtimal hamilelikten kaynaklı. Kızımda olmamıştı ama bu kez kötü oldum. Bugün biraz daha iyiyim allaha şükür. Geçmiş olsun diyen herkese teşekkür ediyorum.:16:

Kızlar dün rahatsızlığımdan dolayı geçmişi okuyamadım. Nurgül bildirim yapmış mıydı?

Bu arada bulantılarım büyük ihtimal hamilelikten kaynaklı. Kızımda olmamıştı ama bu kez kötü oldum. Bugün biraz daha iyiyim allaha şükür. Geçmiş olsun diyen herkese teşekkür ediyorum.:16:

tekrar geçmiş olsun canım.nurgül şaka yaptı ama bildirim yapmadı:1:

bende de var az japonluk ama nerden bilmiyorum,biz manavız.okuldan yakın arkadaşım mahmudiyeli o da tatardır.senden daha japon ama o.ya sizin tatar böreğine bayılırım,tavukla yapılıyordu sanırım.karşı komşularımızda tatar kütahyada,onlarda yerdim hep:16:

O muhteşem şeyin ve kilolarımın mimarının adı "GÖBETE". Sadece göbete ile kalsa, mantı , çiğbörek...:1::1::1::1::1::1:

Benim anne tarafım tatar olmasına rağmen sarışın yeşil gözlü, baba tarafımda has kırım tatarı olduğu için, bende japonluk var ama çok değil :9::9::9::9:

O muhteşem şeyin ve kilolarımın mimarının adı "GÖBETE". Sadece göbete ile kalsa, mantı , çiğbörek...:1::1::1::1::1::1:

Benim anne tarafım tatar olmasına rağmen sarışın yeşil gözlü, baba tarafımda has kırım tatarı olduğu için, bende japonluk var ama çok değil :9::9::9::9:

komşularımızda sarışın onlar tataristan tatarı.o göbete ne muhteşem bişey yaaaaaaaaaaaaaa.çiğ böreği geçen kış yaptık burda komşumla.çok lezzetli ama kalori manyağı.ne yağ çekiyor kızarırken.ya ben neden yaşamak için yemek yiyenlerden değilim.damak tadı benim için çok önemli,birde yapmaya üşenmem hiç...of of

komşularımızda sarışın onlar tataristan tatarı.o göbete ne muhteşem bişey yaaaaaaaaaaaaaa.çiğ böreği geçen kış yaptık burda komşumla.çok lezzetli ama kalori manyağı.ne yağ çekiyor kızarırken.ya ben neden yaşamak için yemek yiyenlerden değilim.damak tadı benim için çok önemli,birde yapmaya üşenmem hiç...of of

Bende metabolizmamın hızlı çalışmasını, hani diyorlar ya herşeyi yiyorum kilo almıyorum. Onlardan neden olmadım yaa, gurme olmalıydım ben:1::1::1::1::1::1:

Bende metabolizmamın hızlı çalışmasını, hani diyorlar ya herşeyi yiyorum kilo almıyorum. Onlardan neden olmadım yaa, gurme olmalıydım ben:1::1::1::1::1::1:

arkadaşlarım bana senin yediğini yesek fil olurduk derlerdi hep.aklınızda bulunsun menapozda kilo vermek çooooooooooooooook zor.2 yıl önce çok çok az yiyeyerek,hergün dışarda koşarak koskoca 1 ayda 2 kiloyu zor vermiştim. oyüzden menapoza girerken zayıf olmak lazım.

O değilde Bayramdan çok korkuyorum. Yarın sabah memlekete Eskişehire gidiyorum. Bayramda teyzemler dayımlar, yöresel yemekler, yandım ben. Az da yesem kilo alırım:18::18::18: Hamurlu, kırmızı etli herşey bizim yemeklerde. Yemesem küserler, yesem bana yazık:1::1::1::1:

aaaaaaaa sendemi eskişehirlisin benim eşimde eskişehirli bende üniversiteyi orada okudum çok severim ama 1 yılı geçti gitmiyorum. bu bayramda gitmeyeceğiz. laf aramızda bende çok korkuyorum bayramdan annem muhteşem tatlılar yapar:56::56::56:

Bi an sevindim gidiosn diee :52::35::35::35:

Bugun ki menum:

Kahwalti
1 haslanmis yumurta
1 bardak sut

Oglen:
katmer
sucuklu yumurta
salatalik- domates

Aksam:
Iki buyuk dilim karpuz
Iki dilim beyaz peynir
1-2 catal menemen

Su:3 lt
Bugun spora niyetlensemde kulak agrimdan yapamadim ins yarin daha iyi olurda yapabilirim ..

afiyet olsun.

menüm
sahur:yoğurtlu patlıcan
yumurta
domates
salatalık
peynir
zeytin
2 dilim tam buğday ekmeği

iftar:çorba
az döner(hazır poşet)
salata
yoğurt
yarım dilim tam buğday ekmeği
5 badem 2 ceviz

ara:1 incir,az üzüm,1 erik

su:2 litre
spor :yok

afiyet olsun.

Şakamı bu yoksa ciddi misin?

maalesef ciddiyim. ama nedenlerini düşününce aklıma orucu bırakmak, regl olmam geliyo. bide geçen gün baya bi kaçamak yaptım. bide cezalardan başka spor yapmadım.

dünkü menüm

sabah

2 yumurtalı beyaz peynir domatesli omlet

öğlen

karışık zeytin yağlı ( 1 ad. enginar, bi kaç kaşık bamya, yoğurtlu semizotu)
1 ayran

ara
1 ad. sade soda

akşam

mısır gevreği
1 ad armut
2 ad siyah erik

yarım saat yürüyüş
2 lt su

Back
X