• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kahvaltı: 1 peynirli dukan krep, 1 brdk çay

Öğle: Pide arası tavuk döner (ama pidenin sadece kıtır olan üst kısmını yedim), 1 brdk ayran

Akşam: 1 parça biftek, 4 kaşık kepekli makarna, salata, 1 brdk ayran

1 brdk süt

Not: bütün gün dışarda olduğumdan ara öğünleri yiyemedim :(

Su: 2.5 lt

SPOR: leslie 2 miles+50 mekik+100 twist

Afiyet olsun canım ..

Merheba arkadawlar. Ben Aynur:) nasilsiniz?

ben bugun doktora gitmiwdim kontrol oldum :( cok kotuyum wuan. uzun zamandir yaptigim diyetler sonucu yalnizca kas kayb etmiwim. kas kutlem cok awagidir. moralim wuan cok bozuk. eximia aletiyle zayiflamayi duwunuyordum tabiiki spor vediyet dahil olmakla. ama aletden evvel kontrol olmaliydim. sonuc boyle olunca eximia yapmadi doktor. ben kas kutlemimi artirmamiw aletler benim icin tehlikeliymiw;(

Memnun oldum:) buraya cepten girmek olurmu? cunki hem caliwiyorum hemde akwam universiteye gidiyorum. bazen ola bilirki bol bol yaza bilmiyim:( ama soz eve gelen kimi giricem nete. bugun de gec geldim butun gun evde olmamiwam o yuzden gun boyunca hic msj yazamadim. umud ediyorum acil kilo vermeliyim

Aynur canım hoşgeldinnn..
Ben kübra 20 yaşındayım ..
İnsallah hep beraber Zayıflayacaz ..

geçmiş olsun orti.adaptöer iiyi olmuş.uzun süre kullanırsın inşallah.

afiyt olsun:34:

eskiden sigara böreğin çok severdim,şimdi çok ağır geliyor.

hoş geldin aynur.ben zeynep.kaç kilosun yazmamışsın.

Tşkler orticim inş . yoksa bidaha almazlar :)
mEnum;

Kahvalti
El kadar esmer ekmek
domates salatalik hindiba
5 zeytin
cok az surme peynir ve surme salca

Oglen;
1 kase mercimek corbasi
Iki dilim kadar ispanak boregi (dilimler minik minikti:26:)
salata

Ara
yarim bardak greyfut suyu

Aksam
Yarim ardak light sut
5_6 findik

3 lt s+3 f yc

Aklima gelmisken hatice esin yasiyor masallah hergun hergun zahmetli seyler dun kek mm baska ne vardi bugun sigara boregi isi is kiskandim valla :1:
kubracigim yeni adapptorun vatana millete hayirli olsun bacim gule gule kullan:6:

Teşekkürler canım .. Sanada afiyet olsun :)

kızlar ben çok üşüyorum hasta mı olcam acaba :( ya da bugün baya bi aç kaldım ondan mı olmuştur ki :( hırka, çorap vs. giydim öle oturuorum ya pikenin altına hala daha üşüorum. geceleri süt içiyorum ya bir tatlı kaşığı falan ya da daha az bal koyup içsem çok kalori almış olur muyum? aklınıza alternatif gelio mu:50::50:

oldu galiba:) her kese iyi sohbetler ben cikiyorum uykum geldi. malum Bakude 2saat ireli gidiyoruz:)

Son düzenleme:
sen 1 saat yap alnından öperim seni:27:

bootcamp i mi bir saat yapicaksin ferhan :1: yaparsan yaso nun tasarladigi makinadan bitanede sana alcam hadi goruyum seni :60:

hehe kizlar alintilamadigim icin mi yanlis anlasildim :))) yasemin yeni yuruyusten geldin demisti..bende hemde 1 saatten fazla yurudum manasina:)))

ama ben begendim bunu jiliandan daha kolay ve eglenceli geldi

ben resmen bitigim kizlar..önce menumu yazayim sonra agir agir bakarim gecmise

sabah 10:30
2 sosis, birkac lokma firinda patates, 1 dilim kepek ekmegi, 2 tk recel

14:00 3 murdum erigi

16:30 1 tabak domates soslu kepekli makarna..sifir yagla

simdi cörek otu cayimi iciyorum

2lt su

spor
sabah 80dk ögleden sonra 30dk 110 dk yürüyüs
bootcam 30 dk
50 mekik