Okul zili benim bilgisayara bağlı :) eve gidince dinlerim pideyi![]()
hhaahahaha sen bişi açınca yani bütün okul dinliyomuuu ne güzel yaa iyiki benim öle bi imkanım yokkk

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Okul zili benim bilgisayara bağlı :) eve gidince dinlerim pideyi![]()
hhaahahaha sen bişi açınca yani bütün okul dinliyomuuu ne güzel yaa iyiki benim öle bi imkanım yokkk![]()
afiyet olsun
Ay ne güzel hareketlerini yapmışsın ama menüye bikaç laf edeceğim kızma
Sabah metabolizmanı çok geç başlatmışsın. Gidecek bir sürü kalori içerde kalmış. Bi de kaşar peynirinden mümkün olduğunca kaçınılmalı.
Akşam menüsünde kurufasulye olmasa sebze ya da et olsa daha iyi olur. Kurufasulye normalde ekmek gurubu sayılıyor çünkü.
Ve fındık 3-4 tane olmalı
Bi de ayranı kaşıkla mı içtin kızzz
İnan hiç bi fikrim yok.
gece geç yatmıştım canım 3ü geçiyordu
oyüzden geç kalktım ve geç kahvaltı yaptım ...
kuru fasulye yemek zorundaydım evde yicek bişi kalmadııı
peynir yumurta yoğurt sebze hiçbişii yokkk
çıkıp almayada eriniyoruzzz
dün pazar vardı burda erindik gitmedik
veee şimdi spor zamanııııı![]()
Bi ara benim kızın bi rahatsızlığı olmuştu. İyi çıksın sonuçları falan diye arkadaşlar dediler ki şu kadar yasin okuyalım başladılar. E dedim ayıp olmasın bari bi tane de ben okuyayım. Evde benim yasin kitabı falan yok internetten indireceğim. Sitenin birine bi girdim yasin indirmeye bizim okulda halk eğitim merkezinde şimdiki ortaokul olan ikinci binada ve anadolu lisesinde şöyle bi ses yankılandı
Bismillahirrahmanirrahiiimmmm
:78:
nurgülcüm çok geçmiş olsunn bu arada canım....neyi stres ettinki öyle![]()
bilemedim ki ya onuda baya düşündüm yine stres ypatım hhaahahahaaa
anam anam çok yoruldum.kızımla kocam geçen gece halıya çay banyosu yaptırdılar,3 büyük bardak çay döktüler.:111nu sildim,kapıları sildim.yoyuldum be
hafta sonuda mutfak dolaplarına niyetleniyorum bakalım
![]()
TURŞU SUYU İLE FAZLA YAĞLARINIZDAN KURTULUP ZAYIFLAYABİLİRSİNİZ!
Türk toplumunun sofralarının baştacıdır turşu. Yemeklerin yanında iştah açıcı olarak yenen turşu, lezzetli bir salata türüdür diyebiliriz. Turşu suyu da pekçok insan tarafından severek içilir. Peki turşu suyunun zayıflattığını biliyor muydunuz. Evet yanlış duymadınız, turşu suyu ile kilo verebilirsiniz. Peki nasıl oluyor açıklayalım.
Turşu suyunda bulunan “asetik asit“in vücutta yağ birikimini bastırdığı ve metabolizmayı hızlandırdığını açıklayan uzmanlar, bu özelliği ile turşu suyunun zayıflattığını söylüyor. Hergün bir bardak turşu suyu içerek kilo verebilir, zayıflayabilirsiniz.
Fakat turşu suyunda bulunan asetik asit mide için zararlı olabiliyor. Özellikle reflü şikayetini artırıyor. Ayrıca sodyum bakımından zengin olan turşu suyu yüksek tansiyonu olan hastalara tavsiye edilmiyor. Fazla sodyumun bir diğer etkisi de vücudun aşırı su tutmasıdır. Bu nedenle vücutta ödem birikmesine neden olabileceğinden ödem atıcı bir bitki çayınıda gün içerisinde içebilirsiniz. Sağlıklı ve formda günler dileriz.
şoktayımmmmşaka heralde bu
![]()
kız 1.5 adana gibi oldu senin bu tostlar :) literatüre geçecek hhahahhahaaKısıııııııııııııııııııııııııııııııııııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yummmiiiiyumiiii:111::111::111::111::111:
tünaydııınnn güzellerrrr
gezmeye çıkamadık bugün ....
Eşim işten gelince uyuyamadı benimde gönlüm razı olmadı onu uykusuz dışarı çıkarmaya....
Kısmet yarına artıkk![]()
anam anam çok yoruldum.kızımla kocam geçen gece halıya çay banyosu yaptırdılar,3 büyük bardak çay döktüler.:111nu sildim,kapıları sildim.yoyuldum be
hafta sonuda mutfak dolaplarına niyetleniyorum bakalım
![]()
turşu suyu ile fazla yağlarınızdan kurtulup zayıflayabilirsiniz!
Türk toplumunun sofralarının baştacıdır turşu. Yemeklerin yanında iştah açıcı olarak yenen turşu, lezzetli bir salata türüdür diyebiliriz. Turşu suyu da pekçok insan tarafından severek içilir. Peki turşu suyunun zayıflattığını biliyor muydunuz. Evet yanlış duymadınız, turşu suyu ile kilo verebilirsiniz. Peki nasıl oluyor açıklayalım.
Turşu suyunda bulunan asetik asitin vücutta yağ birikimini bastırdığı ve metabolizmayı hızlandırdığını açıklayan uzmanlar, bu özelliği ile turşu suyunun zayıflattığını söylüyor. Hergün bir bardak turşu suyu içerek kilo verebilir, zayıflayabilirsiniz.
Fakat turşu suyunda bulunan asetik asit mide için zararlı olabiliyor. özellikle reflü şikayetini artırıyor. Ayrıca sodyum bakımından zengin olan turşu suyu yüksek tansiyonu olan hastalara tavsiye edilmiyor. Fazla sodyumun bir diğer etkisi de vücudun aşırı su tutmasıdır. Bu nedenle vücutta ödem birikmesine neden olabileceğinden ödem atıcı bir bitki çayınıda gün içerisinde içebilirsiniz. Sağlıklı ve formda günler dileriz.
şoktayımmmmşaka heralde bu
![]()
kızlar oğlumun odasına sticker alacağım. oylamaya açıyorum hangisi daha güzel
1- duvar Sticker - kartlabilir duvar sticker dekoratif sticker, duvar stickeri, duvar stiker, duvar kad, duvarstickeri, ithal duvar katlar.
2- Duvardizayn Neşeli Çocuklar | evmanya.com
3- Duvardizayn Balonlar | evmanya.com
4- Dekoratif Aynalar,Dekoratif ayna, Dekor ayna,Dekor Duvar Sticker - Duvar Sticker, , OCUK - BEBEK ODASI STCKER VE AYNA, ocuk ve Bebek Odas Sticker, ocuk Odas Renkli Dekoratif Duvar Sticker
![]()