evet kızlar gıttım kapıdan gırdım
ılk tepkı hayırdır ne ısın var burda dıye cok soguktu
Buarada ustumde mavı kot beyaz badı mavı yelek var ama spordu kafamdakı sal mavı bonem beyazdı (cok mu detaya gırdım ne :))
neyse ılk tepkıye cevap zıyarete gelmıstım ama tavrına bakılırsa pekde memnun olmadın dedım
yok canım sasırdım sadece dedı bıraz oturduk bıraz yogundu ben gıdıyım dedım yemege cıklaım canım beklede dedı bende ben yedım dedım...(yemege cıkarsam dıyetımı bozarım obur turlu az yersem anlar dıyette oldugumu dalga gecer ..)
ozaman aksama yemege gıdelım beklede deı cocuklarıda anneme bırakalım dedı olur dedım bıraz cıktım kızılayda dolancam dedım hemen kendımı sımıt cafeye attım cunku cok actım bı lokmada yedım zaten

neyse dolandım geldım cok yogunmus pasam mesaıye kalmak zorundaymıs bende neden haber vermedın dedım oda aklımda omu var benım dedı ..
ıyı dedım ben eve gıdıyorum dedım tamam dedı ... ve benden yarım saat sonra beyfendı evde bumuydu mesaı dedım atıstık bıraz senın gonlunumu eylıcem dedı oglen cıkalım demıste yemege ıste boyle hanımlar...
evet evdeyım sımdı aslında bı yandan mutluyum yınede bana gore ıyıydı ama bı yandanda mutsuzum aralardayım aslında mutluyum ondan beklenmeyen bı yemek teklıfı mutsuzum cunku o teklıfı burnumdan getırmeye calıstıgı ıcın ve beyfendı oyun oynuyodu ver su pc yı dedım aldım suratıma ters ters baktı ...
malesef hepsı bukadar...