merhaba gülçin..nasılsın ?kuzular nasıl..?kötü bir durum trafik herhalde istanbuldaydın ben orda trafikte baygınlık geçiyorum allah kurtarsın keşke bişeyler atıştırabilseymişsin
merhaba deryacım nasılsın?
burda ne alıntıladım ne paylşacaktım bez..anam hepsini sildim eprum...

sanırım hilalden bahsetmiştin bende bugün onu düşündüm..ne yaptı nasıl ne durumda..
kaptanlığada sürekşli aktif olma ihtimalim yok..yoksa seve seve el atardım..
yat uyu dinlen değerlendir bu günleri..Kızlar yaaa sormayın bugün bir sürü planım vardı kahvaltıdan bir süre sonra bir ağırlık bastı. Kitap okuyayım biraz diye düşünmüştüm. Okurken uykum geldi yaklaşık 3-4 saat uyudum. Şimdide koskoca gün bitmiş gibi geliyor bana. Hala yatasım var nedense yorgun hissediyorum kendimi. :26ün takımın değerlendirmesini yapacaktım. Hastane olayları çıktı. Bugün uyku bastı. İnşallah en kısa zamanda iyi bir değerlendirme yapmak lazım.

2 öğün ama güzel bence..menümüde paylaşıyım yemeğimi yedim başka yemiyecegim akşam spor yapmayı düşünüyoum yapınca yazarım ya kızlar benimle orti olacak varmı şöyle yarışalım menü ve sporla bir hafta
ayrıca niye 2 öğün demeyin 12 ye geliyordu kahvaltıya oturduğumuzda malum hafta sonu
sabah
1 haşlama yumurta
peynir
1 yk kıyma kavurma
1yk ayva marmelatı annem yapmış yollamış memleketten
akşam
1 kase yoğurt
tavuk
sıvıyı ve sporu yatmadan yazarım

sizlere sabunlarımı göstereceğim birazdan
ne sabunu merak ettim..:44: