Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bende su içemem sanıyordum ama beslenme ve diyetisyen okuyan bi arkadaşım limon sık demişti gerçekten çok işe yarıyor bide su için sabah kahvaltısında bişi ye demişti çok susatıyormuş ama şu an hatırlayamadım öğrenince yazarım bu arada bende etimesgutta oturuyorum :D

yaaa ben alsancakdayım canım akınkent yanında

ebrum cemalnur hanım tasavvuf arastırcmacı yazar cok guzel anlatır dılı cok tatlıdır ve yazısıda aynı sekılde mukemmel.... onu dınlerken cok huzur doluyorum ben...

Ayyyyyyyyyyy ayyyy bir saat yoktum bi sürü alıntı yapmak zorunda kaldım. Arada bir uğrayanlar size zor olmuyor mu?:9:

Menün çok güzel olmuş Gülçin'cim. Afiyet olsun. Sen bu hızla gidersen seni listeye almadan mezun edeceğiz maşallah :nazar:

Açık öğretimde sağlıklı ilgili bölüm varsa Gülçin hiç tereddüt etmeden seç canım. Atamalar konusunda haklısın alım çok oluyor. Diğer konuda çok karışık. Sistem sürekli değişiyor. O nedenle iyi araştırma yapman lazım.

Ayy öyle deme Derya'cım yaaaa. Diyetten hemen sonra hamile kalınca insan psikolojisi alt üst oluyor. Sanki göbeğim kocamanmış gibi hissediyorum. İster istemez dikkat ediyorum çünki doktorumda bu konuda uyarıyor sürekli :9:

Melek'i neden üzdüler? Kim üzdü? Ben yokken çok şey olmuş anlaşılan.

Menün gayet güzel olmuş Tuğba'cım. Suyuda bir süre 1,5 içmeye çalış. Birden yüklenme. Afiyet olsun. (Bunu kızım için koyuyorum yanımda sürekli söylüyor bunu koy anne bunu koy diye:9:):54:

Öyleymiş canım yaaa Püsküüt'e yalakalık yapıyor muşum:9:Geçmiş konular. Ecem öyle yazınca aklıma geldi birden :53::9:

Aynen canım aynen şu filmlerdeki çalışma odaları oluyor yaaa duvarların hepsi kitapla dolu :53: İskender PALA' ın İstanbul'da aşk, Babil'de ölüm kitabını okumuştum. Gerçekten unutamadığım bir kitap. Bu aralar oldukça popüler bir yazar. Nasıl şimdilik kitap?

Bu yazarı ilk senden duydum canım. İlk fırsatta okumak isterim. Teşekkürler tavsiye için. :16:

EEeeee itiraf geldi. Menü yok ama? Menüyüde bekliyorum Betül'cüm :9:

Şu facedeki grup varya. Orda konuşmuşlar kimin dediğini hatırlamıyorum ama birden Ecem öyle yazınca aklıma geldi. Onun için dedim dikkat et diye :60::60::60:

Menün gayet güzel olmuş. Ama suyu çoğaltma. En ideali 3 litre. Sen bir süre böyle devam et bakalım sonra sporda ekle biraz. Yoksa sıkılaşamazsın. Kilo versende vücudunun şekli istediğin gibi olmaz.

Evet canım en az 5 mesaj ama günlük 100 tane bile yazsan hepsini sayıyoruz. Kaç mesaj attığın senin takımda ne kadar aktif olduğunu gösteriyor. Anlayacağın önemli bir ölçüt diyelim.

spora ayın 18 i pazartesi günü başlıcam cnm sınavlarım bitsin 1 ay filan yürüyüş yapmayı düşünüyorum. suda bilmiorum ama odamda koliyle su var babam okula götürüyorum diye toptan almıştı gözüme iliştikçe durduramıorum kendimi :D ama iyi oluyor idrar yolu enfeksiyonu olmuştum doktor su iç demişti içemiyordum sağolun kızlar 2 gündür çok rahatımmm :D

1) Ekmek ne ekmeğiydi?
2) Dolma pirinçle mi yapılmıştı?

Bunların haricinde glisemik indeksinin yüksek olmasından dolayı patatesten uzak durmaya çalışıyoruz. Turşu umarım çok yememişsindir. İçerdiği tuz miktarından dolayı vücutta su tutup ödem oluşmasına sebep oluyor. Özellikle perşembe günü asla ve asla turşu yemiyoruz. Çünki kilomuzu çok etkiliyor. Pasta için sana ilk şeytanımı gösteriyorum. :47: Yürüyüş güzel olmuş. Peki su ne kadar içtin?

tam tahildi
princli kymaliydi dolma
patates 3 dilim yedim 1 but yedim yagsiz posette pisirdim
tursuda aci biberdi bebegim yag yakiyor diye habire tursu yiyorum
ya kaptanim
kestaneli pastayla bana herseyi yapabilirsiniz
tek zaafim
esim ve abim hatta beni taniyan seven herkes gelirken yada ozel bir gunde pastasiz gelmez
bu da ozellikle kisin yapilir bilirsiniz
ama tovbe yemem bir daha
yarin allah izniyle ins.sporumada basliyorum

suda 1 kayisili form cay
1 yesil ca
2 litre kadar su
kahveyi yazmayim mizragim yeter bana

afiyet olsun tuğba

ebru önerdi zaten deryacım o yüzden söyledim

tarçınlı su özellikle regl zamanı birabir oluyo karbonatlı suda kilo veriken çok etkili oluyo su yu alkali yapıp yani ph seviyesini yükseltip yağ yakımını sağlıyor tuğbacım

çok güzel bir kitapmış cemelnur hanımı çok seviyorum bende
afiyet olsun

5 mesajdan sonrasıda sayılıyo herkes kendi sayı bu haftada betül gönüllü möesaj sayılarımızı ona özel mesaj atıyoruzberil

biri bana karbonatlı suyun miktarını söyleyebilir mi mesela 0.5 lik bi şişeye ne kadar koymak gerekio filan :D

insallah yarin twisterim gelir
arkadaslar kullandinizmi
tecrubelerinizi yazarmisiniz
simdilik iyi aksamlar yatmadan iyi gecelere gelirim

arkadaslar kullandinizmi

yorumlar olumlu gelirse ben de alcam
yapalım beraberr :))

Ebruu itiraf etmiycem neler yediğimi ben susayım sen anla :D
o derece :D

Canım öncelikle hoşgeldin aramıza. Umarım burda bizimle birlikte hedef kilona kadar gidebilirsin. Emin ol cuma yarışmaları kilo konusunda çok etkili. Hele ki iyi bir takıma düşersen. Umarım senin için en uygun yer burasıdır. Öncelikle sana kurallarımızı yazayım. Eğer senin içinde uygunsa okuyup ve kabul ettiğine dair geri bildirim yapman gerekiyor.

Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadankilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinligösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerdeyediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hemkendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşısorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzuunutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun içindetopikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz.Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlere verdiği cevaplarıgörme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Her gün en az 5 mesajyazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirde ilk hafta uyarılaraksonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izinden dönülebilir fakattekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.

5) Burası paylaşıma açıkbir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileriburada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni geleceküyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyiolursa 2 haftanınsonunda listeye alınır.

7)3 hafta arka arkaya kiloveremeyen üye diskalifiye olacaktır.

8 ) Kardeş takımımız 5.Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişindebulunulabilir.
Yukarıda belirtilenkurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şubir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğineinanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendiyediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasılmotive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''benkarşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılanyürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorumdiyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, araöğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayanarkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zaferkazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Buamacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyonaihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendimücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnızbırakmayalım,birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsanokudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.

Oncelikle tesekur ederiyorum , hosbuldum , evet dikkatlice okudum ve kabul ediyorum canim !

Mrb kizlar , tesekur ederim Hosbuldum :16:, Bugun 1 aydir gormedigim arkadaslarimla bulustuk kafe icmek icin .Fransiz arkadaslarim onlarinda bnim gibi kilo sorunlari var motivasyon olsun diye her ay bulusup toplanti gibi bisey yapiyoruz , tipken burasi gibi fakat ayda 1kez eh malum is guc derken vakit olmuyor bazan .

Bugun'ki Menu'm : :56:

Sabah kahvalti : 2 bardak cilek aromali lipton cay ,3 dilim ekmek ve marmelad .

Ogle ; Yesil mercimek kavurmasi ,firinda tavuk,havuc salatasi,1 kase meyveli yogurt.(ev yapimi )

Aksam ;Yesil mercimek kavurmasi, firinda tavuk,yesillik salatasi,meyve salatasi.

Genelde ogleleri ne yiyorsam aksamda onu yiyorum:1: ( pek vakitim olmuyorda aksama

spora ayın 18 i pazartesi günü başlıcam cnm sınavlarım bitsin 1 ay filan yürüyüş yapmayı düşünüyorum. suda bilmiorum ama odamda koliyle su var babam okula götürüyorum diye toptan almıştı gözüme iliştikçe durduramıorum kendimi :D ama iyi oluyor idrar yolu enfeksiyonu olmuştum doktor su iç demişti içemiyordum sağolun kızlar 2 gündür çok rahatımmm :D

İdrar yolu enfeksiyonunun bir numaralı ilacı sudur zaten. Bende kızıma içiremiyorum. Geçen gün resmen kandı çocuğun idrarı. Bol eritrosit, bol lökosit, bol bakteri. Şok oldum tahlili görünce. Okulda unutuyorum anne diyor. Birazda okulda tuvalete gitmeyi istemiyor sanırım. Su içmeyincede direkt idrar yolu enfeksiyonu oluyor. :19:Suyun fazlasıda zararlı biliyorsundur. O nedenle söyledim. 3 litre en ideali.

burcu cok yakınmısız kız bız.... ben suan dıkmendeyım kaynanamdayım ama 2 aya evıme gerı doncem ınsalah...

Ne güzel yakın olmanız. İleride birbirinize yürüyüş ve spor arkadaşıda olabilirsiniz. :34:

tam tahildi
princli kymaliydi dolma
patates 3 dilim yedim 1 but yedim yagsiz posette pisirdim
tursuda aci biberdi bebegim yag yakiyor diye habire tursu yiyorum
ya kaptanim
kestaneli pastayla bana herseyi yapabilirsiniz
tek zaafim
esim ve abim hatta beni taniyan seven herkes gelirken yada ozel bir gunde pastasiz gelmez
bu da ozellikle kisin yapilir bilirsiniz
ama tovbe yemem bir daha
yarin allah izniyle ins.sporumada basliyorum

suda 1 kayisili form cay
1 yesil ca
2 litre kadar su
kahveyi yazmayim mizragim yeter bana

Ekmekte sorun yok. Beyaz ekmek yemiyoruz mümkün olduğunca. Yazarkende ekmeğin cinsini yazarsak daha iyi oluyor. Pirinçten ve patatesten dediğim gibi uzak duruyoruz. Pasta sana büyük cezalar getirebilir :9: Ayrıca form çayınıda mümkün olduğunca tüketmeni tavsiye etmem. Bir süre sonra barsak tembelliğine neden oluyormuş. Ve çay içmeden tuvalete çıkman zorlaşıyor muş. Onun yerine sabah kalktığın zaman aç karnına ayakta bir bardak oda sıcaklığında ki su anında işe yarıyor. Ben onun sayesinde kurtuldum. :34: Tuvalet sorunu olanlara tavsiye ederim.

Twister şu sağa sola dönülen alet değil mi? Ben onun kötü bir tarafını duymuştum. Bir probleme yol açıyor ama şuan hatırlamıyorum ne olduğunu. Dikkatli kullanın derim.

Sen böyle diyosan çok kötü korktum Betül hiç bişey sormuyorum. Cumaya dikkat et ama en az 100 gram gidecek. Sabit kilo istemiyorum. :47:

Oncelikle tesekur ederiyorum , hosbuldum , evet dikkatlice okudum ve kabul ediyorum canim !

Tamam canım. Tekrardan hoşgeldin o zaman aramıza. Benim ismim Ebru. Senin ismin nedir?

Mrb kizlar , tesekur ederim Hosbuldum :16:, Bugun 1 aydir gormedigim arkadaslarimla bulustuk kafe icmek icin .Fransiz arkadaslarim onlarinda bnim gibi kilo sorunlari var motivasyon olsun diye her ay bulusup toplanti gibi bisey yapiyoruz , tipken burasi gibi fakat ayda 1kez eh malum is guc derken vakit olmuyor bazan .

Ogle ; Yesil mercimek kavurmasi ,firinda tavuk,havuc salatasi,1 kase meyveli yogurt.(ev yapimi )

Aksam ;Yesil mercimek kavurmasi, firinda tavuk,yesillik salatasi,meyve salatasi.

Genelde ogleleri ne yiyorsam aksamda onu yiyorum:1: ( pek vakitim olmuyorda aksama

Yanlış hatırlamıyorsam eğer dünki mesajında diyetisyen ve endokrin uzmanından bahsetmiştin. Menülerini onlar mı düzenliyor? Birde canım şuanki kilonu ve yarışmada ulaşmak istediğin hedef kilonu yazar mısın? Not almam gerekiyor.

selam kızlar

ebrucum ve betül sizede selamlar
takımdamısınız hala?
bende takımınızda yer varsa geri dönüş yapmak istiyorum
mümkün mü?

iyi akşamlar kızlar deminden beri okuyorum onlıne değilmişim cevap vereyim dedim buton yok çok güzel paylaşım olmuş bugün ebrucum çizelgemdeki gibi 80.8 dim su an 79.3 üm...evde yatılı misafirlerim var yoğundum kuura bakmayın aklım siz de yatmadan mesaj sayımı yazıcam spor salonu kapalıydı 2 gündür yarın baslıyorum yine öptüm hepinizi:9:

Twister şu sağa sola dönülen alet değil mi? Ben onun kötü bir tarafını duymuştum. Bir probleme yol açıyor ama şuan hatırlamıyorum ne olduğunu. Dikkatli kullanın derim.

Sen böyle diyosan çok kötü korktum Betül hiç bişey sormuyorum. Cumaya dikkat et ama en az 100 gram gidecek. Sabit kilo istemiyorum. :47:

[/B][/I][/COLOR]

aa Ebrucum aşk olsunn :)100 gr ne ki
daha da fazla gider sen merak etme benim metabolizmam fena değildir biliyorsun 2 gün dikkat edersem çok kötü bir sonuç görmemmm

tatlislar menumu yazayim
sabah
iki dilim ekmek
1 yumurta yesillik
ara mandalina
ogle
2 biber dolmasi
1 bardak yogurt
aksam
firinda patatesli tavuk
yogurt
tursu
1 dilim kestaneli pasta

yaaaaaaaaa biliyorum pasta olmadi ama kestaneli pastaya zaafim var
bir daha eve sokmayacam

spor olarak 1 saat cocuklarla yuruduk
patates pirinçli dolma ve pasta cıs biliyorsun

ebrum cemalnur hanım tasavvuf arastırcmacı yazar cok guzel anlatır dılı cok tatlıdır ve yazısıda aynı sekılde mukemmel.... onu dınlerken cok huzur doluyorum ben...
cemalnur hanımı dinlemek bana huzur veriyor islamiyeti şemsi tebriziyi mevlanayı ne kadar güzel dingin anlatıyor değilmi

biri bana karbonatlı suyun miktarını söyleyebilir mi mesela 0.5 lik bi şişeye ne kadar koymak gerekio filan :D
1.5 lt suya 1 tatlı kaşığı önerilen burcu

arkadaslar kullandinizmi
tavsiye etmem canım ebrunun dediği gibi bir probleme yol açtığını duymuştum bende zaten 10 dak fazla yapamıyorsun oklavayla yapılan harekette aynı işi görüyor zaten

dökül betül ne yedin:9:

aslında menün çok karışık ama diyetisyen önerisi sanırım afiyet olsun

İdrar yolu enfeksiyonunun bir numaralı ilacı sudur zaten. Bende kızıma içiremiyorum. Geçen gün resmen kandı çocuğun idrarı. Bol eritrosit, bol lökosit, bol bakteri. Şok oldum tahlili görünce. Okulda unutuyorum anne diyor. Birazda okulda tuvalete gitmeyi istemiyor sanırım. Su içmeyincede direkt idrar yolu enfeksiyonu oluyor. :19:Suyun fazlasıda zararlı biliyorsundur. O nedenle söyledim. 3 litre en ideali.

Ne güzel yakın olmanız. İleride birbirinize yürüyüş ve spor arkadaşıda olabilirsiniz. :34:

Ekmekte sorun yok. Beyaz ekmek yemiyoruz mümkün olduğunca. Yazarkende ekmeğin cinsini yazarsak daha iyi oluyor. Pirinçten ve patatesten dediğim gibi uzak duruyoruz. Pasta sana büyük cezalar getirebilir :9: Ayrıca form çayınıda mümkün olduğunca tüketmeni tavsiye etmem. Bir süre sonra barsak tembelliğine neden oluyormuş. Ve çay içmeden tuvalete çıkman zorlaşıyor muş. Onun yerine sabah kalktığın zaman aç karnına ayakta bir bardak oda sıcaklığında ki su anında işe yarıyor. Ben onun sayesinde kurtuldum. :34: Tuvalet sorunu olanlara tavsiye ederim.

Tamam canım. Tekrardan hoşgeldin o zaman aramıza. Benim ismim Ebru. Senin ismin nedir?
çok şanslıyım sanırım ebru ev okullun bahçesiyle aynı mesafede kızım çişe eve geliyor balkondan devamlı bakıyorum tenefüste
bide açık öğretimde tıbbi sekneterlik var okusammı bilmiyorum sertifikası da varmış aynı görevi görüyor diyorlar kafam çok karışık bilemiyorum halada araştırıyorum

selam kızlar

ebrucum ve betül sizede selamlar
takımdamısınız hala?
bende takımınızda yer varsa geri dönüş yapmak istiyorum
mümkün mü?
hoşgeldin semiha nasılsın kızın nasıl

twister uzun sure yapildiginda diz kapaginda buyuk sorunlar yaratiyor ama o plastik hafif olanlarmis
ben bu stepperler e benzer birsey ismarladim gelince anlatirim

canlar patates ekmek ve princ cissssssssssss

Back
X