Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ne çok yazmışsınız sevinsem mi üzelsem mi bilemedim anca bu kadar okudum
Teşekkürler canım. Yordum seni. Senin isminin anlamı gerçekten güzelmiş. Hemde farklı bir isim. Çok yok ortalıklarda. Bakalım bakalım ben ne bulacağım. Hiç birini yakıştıramıyorum şimdiden :26:

Allah veriyor dimi bişekilde cezalarını. Boşver konuşma sen bırak başkası konuşsun şimdi durduk yere kötü olma. Nasıl olsa bir şekilde bulur o belasını.

Bide insanlar başkalarının nasıl şartlar altında çalıştığının farkında değil. Benim çalışma şartlarımı kimse sorgulayamaz. Ben hamile halimle, yoğun bir iş yerinde normalde F klavye kullanıyorum, ama netbook um bir şekilde f e dönmüyor Q klavye ile mesaj yazmaya çalışıyorum. Sırf burda insanları motive edebilmek için ki bunun için hiç bir çıkarım yada beklentim yok. Tamamen kendi gönlümle ve isteğimle. Sadece insanlara bu şekilde bile olsa bir faydam olmasını istiyorum. Ama işte herkesin düşüncesi bir olmuyor Gülçin'cim. Dediğim gibi kimsenin kimseyi eleştirmeye de hakkı yok. Takım burda kalmak isteyen kalır gitmek isteyen gider. Su akar bir şekilde bulur yolunu. Ben bu takımla çok şeyler başardım. İstiyorum ki bir kişi dahi olsa başaran ne mutlu bana.

Korkma canım korma. :9:30 yaşındayım. Sağlıkçıyım. Konya'da yaşıyorum. İsmim Ebru. Bir tane kızım var. Dediğim gibi ikincisi yolda inşallah. :16:Ufaktan tanıtayım kendimi dedim. :9:

Menün gayet güzel Beril'cim. Sadece akşam yatmadan önce dediğin meyveyi düşünme. Çünki meyvelerimizi en geç saat 15:00 te yiyoruz. Nedeni meyve şekerlerinin çok güçlü, emiliminin ve yakımının zor olması. Sporun çok iyi olmuş. Bitki çayı?

haklısın ebrucum hakeden muhakkak bir yerden kötülük buluyor

İyi geceler canım sanada. :16:

Benimde erkek kardeşimin eşi hamile. Hala olacağım. Hemde benden 2 ay sonra doğum yapacak. Bakalım nasıl bir duygu :16:Yalnız benim kıza kötü bir darbe olacak. 7 yıldır ailede tek torundu. Şimdi hem kardeş gelecek hem kuzen. Bakalım neler yapacağız kıskançlık olarak :9:
önce kıskanıyorlar sonra çok sahipleniyorlar

Yaa kızlar kmse yok ama yazıyim yarın görürsünüz benim dilim kaynanadan yanmıs zaten hic onu söylememe gerek yok 2.5 senedir yanmıs hatta ölmüsüm yani.... Darısı diger senelerdeki iskencelere...

Bugünde bu kadar zayıfladın yeter sanki dügüne kadar böyle kalabileceksin bollasan pant. daraltma sana belli mi olur ben sana para veriyim git gelinligini kendin al ilk önce biz uygun fyatlı olsun diye daha farklı bi yer bakmıstık yine onlar icin yani masraf olmasın dye dügün icin bu tuttugumuz yer oranın iki katı nerdeyse kapora verdim oraya ama sizin o 2. Sınıf yerinize mi gitseydk.. Bir sürü tantanaa yaa geriliyorum cevap veremiyorum hep susuyorum sonra nisanlımdan cıkarıyorum hırsımı o da anlayamıyo beni..
canını sıkma canım klasik kaynana işte

Menüm

Sabah
1 kk peynir
1 d hindi füme
Domates, salatalık

Ara
1 mandalina

Ögle
Domates biber kıyma ve sarımsaklı bi yemek adını bilmiyorum okulda yaptırdım

Ara
5 badem

Aksam
2 yk tavuklu patatesli yemek
2 yk pilav
Ayran

2 lt su
akşam hariç gayet güzel olmuş

Kızlar bende kaçıyorum artık. Midem çok kötü yanıyor yine. Yatmadan önce kitap okuyayım biraz. Herkese iyi geceler :16:
kitap kurduseni ne güzel

Bugunki menumu belirteyim hanimciklarim :16:

Sabah ; 2 bardak karamela aromali lipton cay , 3 dilim ekmek ve marmelad

Ogle ; Brokoli ve uzerine evde hazirladigim az yagli beyazkremali sos ,pirinc pilafi ,tavuk kanati,danone meyve yogurt

Aksam ; Brokoli ve yine sos ,pirinc pilaf ,tavuk kanati ,1 mandalina ve 1 kiwi.

Kizlar artik spora basliyorum diyorum nede olsa bacak ve ayak sizilarim kayboldu denilecek kadar az ,bir arkadasim wiifit almis noel'e cok super bir alet bilmiyorum burada kullanan arkadaslar varmi acaba ? kisaca eglenerek spor yapiyoruz , spor yaptigimizin farkinda bile degiliz , bugun arkadasimdayken yaklasik 2 saat oynadik hicte yorulmadim cok eglenceliydi .:8:
canım bilmiyorum ama menünde çok şey var gibi geliyor sos yerine yoğurt kullansan mesela tavuk için sadece gögüs eti olabilir pirinç pilavı yerine bulgur pilavı yesen ekmeği zaten sabah yiyorsun tek bu çok hoş bide öğlen 3 den sonra meyve yemesen daha uygun bir menü olacak sanki

Sizler ne tur spor yapiyorsunuz ? bolgesel incelmek icin , mesela ben daha cok baldirlardan zayiflamak istiyorum evimde bisikletimde var fakat yapmaya korkuyorum cunku bacaklarim daha cok kalinlasir diye korkuyorum , Sizce neler yapmaliyim baldir ve bacaktan incelmek icin .:31:
aslında sen günde yarım saat başlayıp artırarak sadece yürümelisin diyorum ben zamanında sadece yürüyerek ve dikkatli yemek yiyerek 25 kilo vermiştim:34:

uzak durmaya çalışma ilerde daha çok sıkıntı yaşarsın..canını sıkan durum ne ise tatllı dlle şaka yollu üzüldüğünü dile getir bence konuşmaya konuşmaya için şişer ve öyle saçma bir zamanda patlarsınki karşındakide yine seni suçlar..eşine nişanlına patlama o anlamaz hatta anltasan onada çok saçma gelir.en iyisi kendin konuşmayı dene derim..bu işler bir günlük değil ömürlük..ve evliliğinde üzülmemen için sorunu gününde halletmeye bak geriye atma derim..unutmaki o onun annesi ve asla senin gördüğün gözle görmez..aynı senin annen için o ne derse canını sıkacağı gibi..
uzman tavsiyesi tebriklerderyacım çözümlerim çok kafama yatıyor

yarına özel misafilerim var ve ben hala burdayım işim var hemde çok bugün uğrayamam menümüde yazayım..
sabah
1 tost
1 yumurta
2 parmak yy yağlı beyaz ğeynir..
öğle
ayran detoksu yapıyorum onu içeceğim..
ara
1 tane portakal
akşam
aynı çorbam..
normalde 2 saate bir bu çorbadan içilmesi gerek ama canım istemiyor içemiyorum..öğle ve akşam içebiliyorum..
su 3 litre olur..şu an 1.5 litre içtim..
afiyet olsun

kizlar anneme stend takilacakmis dr.kalpte damar tikali dedi
biz sirt agrisiyla gitmistik
ama bir dr. daha gidecez emar sonuclarini felan biri daha gorsun istiyoruz
bakalim allah sifasinida verir insallah
çok geçmiş olsun canım

selam kızlar.dün kızım çok ateşlendi mecbur akşam götürdük doktora boğazları iltihaplaşmış gece onunla uğraştım arar ara çıkıyor ateşi.bende rahatsızlandım grip oldum birde karnım fena ağrıyor iyi soğuk almışım bende köye gitmek bize yaramadı sanırım.geçmişi bir okuyayım geleyim.
geçmiş olsunn herkesde bi hastalık neyse bu havalar böyle bi soğuk bi bahar havası

çok geçmiş olsun canım benim oğlan da öyle...

canım vücut direniyor moralini bozma yarın bir bakmışsın daha çok vermişsin..

Allah şifa versin canım ....

ben masumum...

takımdan ayrıldınız herhalde hayırlısı...

güzel menü olmuş tebrikler...

canım dukanda ne kadar zamanda kaç kilo verdin seyirde daha az veriliyor sanırım...

güle güle kullan...

bu soslar marmelatlar light mı canım çaban boşa gitmesin....

oohhhh ne güzel canım...

görüşmek üzere...

hangi çorba canım lahana falan mı?
ben sadece dukan yapmıyorum canım meyvesiz yaşıyamam herhalde biraz hafifleyim diye birkaçgün saf protein yaptım o kadar ben kilo verip tekrar alıyorum

Kızlar bugünden itibaren bende menü yazmayı düşünüyorum ama acaba menüdeki bazı yiyecekleri yazınca sizi baştan çıkarırmıyım diye korkuyorum. Ama artı benimde dikkat etmem gerekecek. Doğuma fazla kiloyla gitmek istemiyorum. Sizce yazayım mı menümü?:26:
tabiki yaz kontrol alında olursun fazlada kilo almassın ebrucum

Derya'ya söyledim ben gelince anlatır size ayran detoksunu. Gerçi Gülçin'de biliyordur. Eskilerden herkes yapardı takımda. Ama ben denemedim hiç şimdiye kadar. Ama işe yaradığına eminim.

Olsun ben yinede sorup fikir alayım herkesten. Balık baştan kokmasın :9:

Aynen katılıyorum sana Ecem'cim :20:

Ben ilk çocuğumda 64 ile hamile kalıp 82 ile doğum yaptım. 18 kilo almışım. Bana göre yinede çok. Bu hamileliğimde diyetten hemen sonra hamile kalınca, hatta diyetin son bir ayı hamileymişim haberim yok. Vücut dengesini şaşırdı birden normal beslenmeye geçince ister istemez fazla kilo aldım. Aslında fazla değil ama ben 75 i kendime sınır çizdim. Şimdi onu geçmemeye çalışacağım. Bakalım becerebilecek miyim.?

Ohhh ne güzel sporda yapılmış. Bende eğer yapabilirsem bugünden itibaren en az yarım saat yürümeyi düşünüyorum. Havalar soğuk ama bakalım yapabilecek miyim. :26:
ayran çorbası tarişfi veriyim hemen çok işe yarıyor bu arada 2 günden fazla uygulamıyoruz besleyici ve tok tutucu bir tarif
bulgur yeşil mercimek ve nohutu ıslıyoruz kaynatıyoruz yumşayınca hafif sulu yoğurtla karıştırıp 2 saatte bir içiyoruz o kadar

Gerçektir çünki şuan bende kendime çok kilo almadım. Göbeğim büyüyor sadece. Ama ben kendimi daha iyi hissetmek için dikkatli olmaya çalışıyorum.
ne güzel fit bir anne olacaksın yani ebru

Selam kizlar , ben son 1 haftadir cok gec yatiyorum ve butun gunde kafam karincali geziyorum hani diyorum noel ve yilbasindan dolayi boyle oldum .Uyku hapi alipta duzenemi soksam acaba , yoksa boyle cok kotu oluyorum butun gun birsey yapmak gelmiyor icimden yoksa malum duzensiz uykudan .

Birde Tanri askina birisi bana su hani alinti ile cevap yazmayi anlatabilirmi , mesela Ebru bana bir mesaj icinde 2 mesaj yazmis alintilardan hani bende onun gibi yapmak istiyorum .sadece 1 mesaj yazilmissa o zaman alinti yapmayi biliyorum ama 2 farkli mesajima alinti yapan birine bende ayni 2 alintiyla beraberinde cevap yazmak istiyorum. Umarim aciklamam anlasilmistir biraz karisik anlatiyorum gibime geldi :9:ama lutfen yardimci olun bu konuda .:25:

Bugunku Menu'm

Sabah ; 2 bardak yesil cay aromali lipton cay , 3 dilim ekmek,marmelad.

Ogle ; 1 kase havuc corbasi ,Firinda patates , patlican ve biber kozlemesi ,1 parca armut tart'i
Ara ; 1 bardak kafe
Aksamada muhtemelen aynisini yicem.:56:
afiyet olsun

Kızlar yarın liste günü. İnşallah güzel sonuçlar alırız hep birlikte. Tuğba ve Gül şimdilik paylaşımlarınız ve katılımlarınız iyi gidiyor. Tabii ki daha iyisi olabilir. Ben yarın sizi listeye almak istiyorum. Umarım listeye alındıktan sonra katılımlarınız düşmez. Gülçin'cim senin çözümünüde buldum. O kural senden sonra getirildiği için seni kapsamıyor. Seni normal izinden dönmüş gibi listeye alabiliyorum. Kurallardan okuduğum kadarıyla böyle bir sonuç çıktı ortaya. Liste ile ilgili olarak söylemek istediğiniz bişeyler var mı? Ayrıca Betül'cüm zahmet olmazsa mesaj listelerini bugün yayınlayabilir misin?
sevindim ebrucum

inşaallah... sınavlarım var. atalatayım bi :1:

ugrarım canım ya.. yogunum biraz...
iyi olmuş takımı toparlamıssın :16:
[/QUOTE başarılar muti

Uzun zaman oldu menü yazmayalı. Bakalım bu ilk gün neler yapmışım. Sanırım biraz abarttım ama inşallah ilerleyen günlerde dahada düzenli olacak. Bugün akşam yemeği içinde geç kaldım. Az önce yedim maalesef. Yarın en geç saat 18:00 de yeme işimi bitireceğim.

Sabah
Yarım simit
1 kk beyaz peynir
Zeytin
Şekersiz bir fincan çay

Öğle
1 kase yayla çorbası
2 kk büyüklüğünde haşlama et
1 kk büyüklüğünde kabak tatlısı
2 küçük dilim kepek ekmeği

Ara (15:00)
1 tane muz

Ara (16:30)
Sabahtan kalan simidin kalan yarısı :9:

Akşam
2 servis kaşığı mantarlı tavuk sote
2 bardak ayran
Birazcık ekmek (Ekmek maalesef beyaz ekmekti.):17:

2,5 litre su. Şimdilik spor yok ama sürekli ev işi yapmaya çalışıyorum hareket olsun diye.

afiyet olsun gayet güzel ebru

menum

sabah 1 bardak sut 1 dılım tam bugday peynır

arada 1 dılım kek

oglen yok

ara salep

aksam kekden dolayı sadece corba...

1.5 lt su
ve bolca yuruyus
aslında bence telafi olmuş

iyi akşamlar arkadaslar...

menüm

sabah:2 yulaf kepekli muffin,peynir,zeytin,bal,sütlü çay...

öğlen:zeytinyağlı pırasa az tavuk

ara:yesil çay,1 muz :17:

akşam:kıymalı yumurta

2 lt su ,30 dk.aletli spor...
güzel menü afiyet olsun

Geçmiş olsun Gülçin'cim. Umarım düzelir biran önce sıkma canını. Atlatacaktır mutlaka. Ama yarın bi 5 dk önce kalk yeniden tartıl bildrim yap canım. Çarşamba çok erken olur. Bildirim yapamazsanda haftaya alalım seni listeye. Ama mutlaka bildirim yapmaya çalış olmaz mı? Çok vaktini alacağını sanmıyorum.:26:
malesef ebrucum bilgisayarı bile açamadım o zaman

Merhaba arkadaslar herkese günaydıııınnnnnnnnnnnnnnn:3:

25 aralıkta 80.8 ile basladım tam dukan olmasa da ona benzer bir diyet yapıyorum,daha önce dukan diyeti yaptım yarıda kestim çünkü bıkkınlık vermişti ben de kilo verdiren seyin protein

olduğunu anlayarak (çünkü mesela yanında karbonhidrat olmadan et,balık,tavuk vs.yendiği zaman vücut bunu yakmakiçin daha çok kalori harcıyormuş) dukan gibi sırf yağsız ürünlerden

oluşmayan evde ki peynir,yoğurt,kıyma ile arasıra meyve tüketerek(dukan da meyve de yasak)kendimce bir diyet uyguluyorum,mesela balı çok severim kahvaltılarım da bal da var az da

olsa...kısaca kendimi bunaltmak istemiyorum 25 aralıkta 80.8 kiloydum 10 günde(gerçi 3 gündür falan kilom sabit 1 haftada 2200 verdim) 2.200 gram fena değil benim için...

çünkü aylardır 81 de sabit kalmıştım.

balangic 93
gecen hafta 81.5
bu hafta 79.8
fark 1.7
hedef 70

yuzde hesaplamayi unutmusum nasil yapiyorduk

Gunaydiiinn :)
Pff bugun cuma ama hic cuma enerjisi yok ustumde. Cok uykum var simdi. Bildirimimi yapayim uyuycam biraz tramvayda:))

Gecen hafta 63.5
Bu hafta. 63.2
Fark 300 gr, %0,47

günaydın..:16:
geçen cuma :60.6
bu hafta: 61 :37: +400 :17:
aslında dün: 60.5 di - 100 gr dı yav..:44: :60: ilginç :26:
betul bu hafta sen kazandın..:46::9::16:

gunaydın gunaydın hanımlar
hemen bende bıldırım yapıyım...

gecen hafta 66
bu hafta 64.8
fark 1.2

ama yuzde hesaplamayı bılmıyorum...

Gecen hafta: 61,6
Bu hafta: 61
Fark: 0,6
% 0,97

hayırlı cumalar kızlar.geçen hafta kilom 84 bu hafta 83.8:(
kilo veren herkesi tebrik ederim deryacım sende sıkma canını haftaya rekor gelir senden

Kızlaaaaarrr size bi sorumm varrr

Eki Görüntüle 595395 Eki Görüntüle 595397

Simdi bu pasta takımı bana teyzemin hediyesiii amaa beeennnnn ,

Eki Görüntüle 595399 Eki Görüntüle 595400

Bunlarıdaaaa cokkk begendimmm metal cubugu gri olan secenegide varrr

Sizce almalı mıyım ne dersinizz begendiniz mi ?? Cok kararsız kaldımdaa...
teyzenın aldığı daha güzel zaten bunu kenarları çıkıntılı kullanışsız gibi geldi bana hemen kırılırlar

Ama ben alırsam metali sarı olanı alırım cünküüüü

Eki Görüntüle 595414

Bu catal bıcak takımını alırımm onlarr icin :)
bu çok güzelmiş

Eki Görüntüle 542514 Kadınların kitap mekanında aralık ayı okunan kitap sayısı 111
nazar.gif

0_cdbda_8099f81a_orig.jpg
0_cdbda_8099f81a_orig.jpg

******aralık ayı derecelerimiz ******

1. miz LAydLiNe,gonca2206 :65: :46: :65: :46:

2.miz pekmez_akilli,pretty__woman :81::nazar: :129:

3.lerimiz mehtap51,kedi83 :81: :nazar: :128:​

dereceye giren tüm arkadaşlarımı tebrik ederim :16::16::16: ocak ayında keyifli okumalar dilerim :54::54:

0_cdbd8_8718a694_orig.jpg
0_cdbd8_8718a694_orig.jpg

Eki Görüntüle 593941

******aralık ayı derecelerimiz ******

1. miz LAydLiNe,gonca2206 :65: :46: :65: :46:

2.miz pekmez_akilli,pretty__woman :81::nazar: :129:

3.lerimiz mehtap51,kedi83 :81: :nazar: :128:​

Eki Görüntüle 573173

1 aralık - 31 aralık 2012

'Kadınların Kitap Mekanı' Müptelası - Okuduğu Kitap Sayısı

1. LAydLiNe ........10........
  2. gonca2206 ........10........
  3. pekmez_akilli ......9..........
  4. pretty__woman ........9........

KIZLAR BAKIN LİSTEYE BİRİNCİ OLDUMMMMMMMMMMM :52::32::16:
maşallah diyorum ebrucum kitap kurdum
Bu arada ben bugün ki kilo bildirimimi yapmadı. Sabah tartıldığımda 75,3 kilo çıktım. :14:Umarım artık çok fazla almam.

MENÜM

Sabah

Yarım simit
1 kk beyaz peynir
Zeytin, bir fincan şekersiz çay

Öğle

1 kase çorba
1 şiş tavuk + 2 yemek kaşığı bulgur pilavı
1 dilim kepek ekmek

Ara
1 tane elma
Kalan yarım simit
2 tane kuru incir (Bunların hepsini birlikte yemedim. Ara ara yedim saat hatırlamıyorum.)

Akşam

2 servis kaşığı tavuk sote
Limonlu turp, marul
2 dilim tam buğday ekmeği
1 bardak şalgam suyu

Yaaa kızlar çok mu yiyorum bana mı öyle geliyor :17:
sen zaten daha iyi biliyorsun hamilelikte 12 kilodan fazlası zararlı çok kilo almamaya çalış ebrucum

04 - 05 Ocak 2013 : betuld
07 - 08 Ocak 2013 : gurbet_dmr
09 - 10 Ocak 2013 : aysecig
11 - 12 Ocak 2013 : beril77
14 - 15 Ocak 2013 : lafraise
16 - 17 Ocak 2013 : tugkay2000
18 - 19 Ocak 2013 : yenibirbenbursa

Kızlar bu yeni mesaj listemiz. Lütfen herkes bu listeyi not alsın. Mesajlar belirtilen tarihlerde karşılarında yazılan üyelere gönderilecek. Onlarda günlük olarak kendilerine gelen mesaj sayılarını liset yapıp paylaşacak. Mesaj sayısını göndermeyen 0 olarak değerlendirilecek. Lütfen herkes konuya gereken önemi göstersin. Geçtiğimiz iki hafta mesaj sayıları çok düzensizdi. Ama bugünden itibaren mazeret kabul etmiyorum. Haberiniz olsun. :16:
anlaşıldı kaptan

selam kızlar 2 günlük maratondan sonra burdayım sonunda oğlum daha iyileşmedi dikkat ediyoruz antibiyotik bir dönem hiç kullanmıycaz kan değerlerini bile yükseltmiş
uyurken bile zor nefes alıyo balgam var ve atamıyo sadece asist kullanıyoruz doğal olarak hala balgam yüzünden kusuyor bir haftaya kadar düzelir dedi doktor
antibiyotiğin bu kadar kötü birşey olduğunu da yenice öğrenmiş oldum kullananlar dikkat etsin
bana kızın ceza veri ebru şeytanları çıkar 2 gündür diyet falan yapamıyorum resmen sabahlıyorum uykusuzluk ara ara uyumalar gece bile midem kazınıyor
bugün biraz üstün körü evi toplamaya çalıştım mutfaktan anca çıktım buna bile şükrediyorum ama daha çocukları yıkıycam
geçmişe bakıyım biraz

cok gecmis olsun canim
diyeti felan dusunme simdi
kendinede bicirigada iyi bak

iyi akşamlar kızlar hepinize...
ebrucum kaptan olmuşsun yeniden :16: bebişi de büyütmüşsün canım:49:
ben taşındım yerleştim bu yaz hiç memnun değilim yeni yerimizdende ama şans işte yapacak bişey yok aynı yokluk devam ediyor tek şans terör yok.kg ma gelince:17: diyet yapmıyorum hemde çoooooook uzun zamandır kg en son 66 idi tartılmadım haftalardır:50: yakında başlamyı düşünüyorum diyete hayırlısı bakalım

cok gecmis olsun canim
diyeti felan dusunme simdi
kendinede bicirigada iyi bak
saol canım

iyi akşamlar kızlar hepinize...
ebrucum kaptan olmuşsun yeniden :16: bebişi de büyütmüşsün canım:49:
ben taşındım yerleştim bu yaz hiç memnun değilim yeni yerimizdende ama şans işte yapacak bişey yok aynı yokluk devam ediyor tek şans terör yok.kg ma gelince:17: diyet yapmıyorum hemde çoooooook uzun zamandır kg en son 66 idi tartılmadım haftalardır:50: yakında başlamyı düşünüyorum diyete hayırlısı bakalım
hoşgeldin canım nasılsın yerleştin mi edirneye nasıl sevdin mi buraları

menümü yazıyorum olmadı biliyorum artık yarın sil baştan başlıyorum azda olsa bu haftada kilo vermek istiyorum
sabah
kaynanam yufka göndermiş ondan biraz
yumurta

öğle
patates
köfte
yeşillik
birazda yufka

3lt su
3 bardak yeşil çay

:72::72::72:290. ETAP DERECEYE GİREN TAKIMLAR:72::72::72:
:72::72:28 ARALIK-4 OCAK:72::72:

1)13. takım (1,06%):nazar::nazar::nazar:
2) 6. takım (0,84%):nazar::nazar:
3) 3. takım (0,32%):nazar:

:72::72::72:290.ETAP BİREYSEL DERECELER:72::72::72:
:72::72:28 ARALIK-4 OCAK:72::72:

1)ekino (2,78%)3. takım:nazar::nazar::nazar:
2)yenibirbenbursa(2,72%) 13. takım:nazar::nazar:
3)mattika(2,70%) 3. takım:nazar:

Not: yenibirbenbursa 9. takım değilde 13. takımın üyesi o nedenle düzeltme yaptım.:17:

Kızlar hepinizi ayrı ayrı yeniden tebrik ediyorum. Gül'cüm yeni listeye göre ikincisin. Ayrıca tebrik ediyorum seni. :16: Haftayada herkesten aynı performansı bekliyorum. :34:

Sağol canım insallah hep böyle devam ederiz...

dukana bir ara cok heveslendim
hatta bir evre hesabi var
onlarida yaptim ama ikinci gun gumledi benim dukkan
meyvesiz
96 gun yasayamam ki

Canım ben de tam dukan yapamıyorum menüye yazmayı unutuyorum her aksam greyfurt falan yiyorum sadece protein yanında ekmek,pilav falan yemiyorum....

selam kızlar 2 günlük maratondan sonra burdayım sonunda oğlum daha iyileşmedi dikkat ediyoruz antibiyotik bir dönem hiç kullanmıycaz kan değerlerini bile yükseltmiş
uyurken bile zor nefes alıyo balgam var ve atamıyo sadece asist kullanıyoruz doğal olarak hala balgam yüzünden kusuyor bir haftaya kadar düzelir dedi doktor
antibiyotiğin bu kadar kötü birşey olduğunu da yenice öğrenmiş oldum kullananlar dikkat etsin
bana kızın ceza veri ebru şeytanları çıkar 2 gündür diyet falan yapamıyorum resmen sabahlıyorum uykusuzluk ara ara uyumalar gece bile midem kazınıyor
bugün biraz üstün körü evi toplamaya çalıştım mutfaktan anca çıktım buna bile şükrediyorum ama daha çocukları yıkıycam
geçmişe bakıyım biraz

Canım adın gülçin di galiba yine yanlışsa artık herkese nick ile hitap edicem...
Benim oğluma da bronşit dendi kaç gündür uğrasıyorum bugün kadınlar kulubunden birinin yazdığı küre basladım çok faydasını gördüm 2 bardak suda 2,3 keçi boynuzunu kırıp kaynat rengi çıkana kadar içine 1 tatlı kaşığı hatmi ççiçeği at kapat altını 10 dk.demlensin ılıklasınca içine 1 tatlı kaşığı keçi boynuzu pekmezi koy içir ben basladım paylasayım dedim...

slm kizlar hala annemdeyim aksam geccem laptopda kaynanmda kkaldi
suan komsudan girdim eve gecince bakarim butun yazilara ...
Betul aksam dunku sayiyla bugunki msj sayisinida yazarim sana...
optum hepinizi ....

iyi gezmeler canım geç oldu biraz ama...

menümü yazıyorum olmadı biliyorum artık yarın sil baştan başlıyorum azda olsa bu haftada kilo vermek istiyorum
sabah
kaynanam yufka göndermiş ondan biraz
yumurta

öğle
patates
köfte
yeşillik
birazda yufka

3lt su
3 bardak yeşil çay

insan bazen böyle yöresel seylere dayanamıyor...

İyi akşamlar arkadaslar mennümü yazayım:

Sabah:yulaf kepekli krep,peynir,zeytin,sütlü çay

öğlen:sebzeli et sote,yoğurt,biraz ekmek

akşam: 1 ufak tabak hamsi

1.2 tane keçi boynuzu ,belki meyve yerim,bıol su,haftasonu spor yok maalesef

Kizlaarreve yeni geldim
Cikicam simdi tekrar
Cok guzel seyler aldiiimm buguuunn:))
Gece gelince yazarimmm

Gerçekten saçma olmuş ama olan olmuş canım. Yarın sakın yememezlik etme. Normal şekilde yap öğünlerini ama telafi edebilmen içinde yapacağın sporu iki katına çıkar. Daha fazla kalori harca. Bide böyle yaptığın kaçamaklardan sonra kesin kilo alacağım diye düşünme. Ben nasıl olsa eritirim bunu diye düşün. Kötü düşünüp kötü sonuç alma. Anlaştık mı? Sadece spor yap kaçamak yerine.

Sınav zamanları hep böyle oluyor sıkıntıdan bişeyler yemek istiyorum.. Bugün bayagı yol yürüdüm... Umarım etkisi olmustur.. Bu kadar kilo verdkten sonra, eski haşime dönmekten korkuyorum su 6 lılardan kurtulsam bir an önce daha rhat olucam..

Canim insan hmen oyle 1 gece yemekle kilo almazz merak etme senn
O yemelerle kilo alinsa hemen, ben 100 kilo olurdum:)
Ama dengelemen lazim tabi
Cozumu spor:) ve ek olarak protein gunu yapabilirsin kendine bence faydasini gorursunn

Bugün cok yürüdüm 6 dan beride ayaktayım umarım bi etkisi olur :)

ne çok yazmışsınız sevi
canını sıkma canım klasik kaynana işte

ayran çorbası tarişfi veriyim hemen çok işe yarıyor bu arada 2 günden fazla uygulamıyoruz besleyici ve tok tutucu bir tarif
bulgur yeşil mercimek ve nohutu ıslıyoruz kaynatıyoruz yumşayınca hafif sulu yoğurtla karıştırıp 2 saatte bir içiyoruz

Evet ne yazık ki klasik kaynana...
Bu ayran detoksunu yapıcam bende hemde severim normalde ayran corbasıda vardır ya nohut bugday fln hem soguk hem sıcak bayılrım...

kilo veren herkesi tebrik ederim deryacım sende sıkma canını haftaya rekor gelir senden

teyzenın aldığı daha güzel zaten bunu kenarları çıkıntılı kullanışsız gibi geldi bana hemen kırılırlar

bu çok güzelmiş

Bende düsündüm daha neler cıkar neler teyzemin aldıkları cok tatlı duruyolar yakından.. Catal bıcak takımını yinede almayı planlıyorum cünkü degisik konseptli sofralar kurmayı seviyorum

Bende eve yeni geldim sabah 6 da kalkıp okula gittim 12 de cıktım nisanlım aldı maskoya gittik mobilya bakmaya sonra akbatı avm ye gittik begendigim bi koltuk modeli vardı zaten 2 kanepe begendim onları almayı planlıyoruz tüm gün kosusturma icindeydik ben klasik 3 2 1 1 koltuk takımlrından almayacagım iste arastırmalar devam ediyoor

Menüm sabah ögle okulda oldugum icin bir simit aldım veee

Sabah
Simitin bir yarısı

Ögle
Simitin kalan yarısı

Aksam üstü
1 yumurta
1 d ekmek
Sekersiz cay

5 ten beridir yemek yemiyorum....

Kizlaarreve yeni geldim
Cikicam simdi tekrar
Cok guzel seyler aldiiimm buguuunn:))
Gece gelince yazarimmm

Dün 61 cıktım bugun sabah 61.4 cıktım siskinlik olustu sanırım bi kaç gündür tuvalete de gdemiyorum onun etkisi sanırım...

Back
X