Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence cok sik tartilma EcemmDün 61 cıktım bugun sabah 61.4 cıktım siskinlik olustu sanırım bi kaç gündür tuvalete de gdemiyorum onun etkisi sanırım...
Neymis o 10. Madde??sanirim yarismadan ayrilmm gerekiyor
10.madde geregiymis
kaptan gelsede bir haber verse
Bence cok sik tartilma Ecemm
Gerci ben de pek basaramiyorum ama haftaici tartilmiyorum en azindan cubku evden hep aceleyle cikiyorumm
Neymis o 10. Madde??
sanirim yarismadan ayrilmm gerekiyor
10.madde geregiymis
Bence cok sik tartilma Ecemm
Gerci ben de pek basaramiyorum ama haftaici tartilmiyorum en azindan cubku evden hep aceleyle cikiyorumm
Neymis o 10. Madde??
Kizlaarreve yeni geldim
Cikicam simdi tekrar
Cok guzel seyler aldiiimm buguuunn:))
Gece gelince yazarimmm
saol canım deneyim keçiboynuzu var işe yarar belkiSağol canım insallah hep böyle devam ederiz...
Canım ben de tam dukan yapamıyorum menüye yazmayı unutuyorum her aksam greyfurt falan yiyorum sadece protein yanında ekmek,pilav falan yemiyorum....
Canım adın gülçin di galiba yine yanlışsa artık herkese nick ile hitap edicem...
Benim oğluma da bronşit dendi kaç gündür uğrasıyorum bugün kadınlar kulubunden birinin yazdığı küre basladım çok faydasını gördüm 2 bardak suda 2,3 keçi boynuzunu kırıp kaynat rengi çıkana kadar içine 1 tatlı kaşığı hatmi ççiçeği at kapat altını 10 dk.demlensin ılıklasınca içine 1 tatlı kaşığı keçi boynuzu pekmezi koy içir ben basladım paylasayım dedim...
afiyet olsun güzel olmuşİyi akşamlar arkadaslar mennümü yazayım:
Sabah:yulaf kepekli krep,peynir,zeytin,sütlü çay
öğlen:sebzeli et sote,yoğurt,biraz ekmek
akşam: 1 ufak tabak hamsi
1.2 tane keçi boynuzu ,belki meyve yerim,bıol su,haftasonu spor yok maalesef
şeker hamuruna bayılıyorum çok güzel kızınında doğum günü herhalde nice yıllara
merak ettik yaz bakalımKizlaarreve yeni geldim
Cikicam simdi tekrar
Gece gelince yazarimmm
çatal bıçağı bende çok beğendim varsa takımn tekrar almak gereksiz zatenSınav zamanları hep böyle oluyor sıkıntıdan bişeyler yemek istiyorum.. Bugün bayagı yol yürüdüm... Umarım etkisi olmustur.. Bu kadar kilo verdkten sonra, eski haşime dönmekten korkuyorum su 6 lılardan kurtulsam bir an önce daha rhat olucam..
Bugün cok yürüdüm 6 dan beride ayaktayım umarım bi etkisi olur :)
Evet ne yazık ki klasik kaynana...
Bu ayran detoksunu yapıcam bende hemde severim normalde ayran corbasıda vardır ya nohut bugday fln hem soguk hem sıcak bayılrım...
Bende düsündüm daha neler cıkar neler teyzemin aldıkları cok tatlı duruyolar yakından.. Catal bıcak takımını yinede almayı planlıyorum cünkü degisik konseptli sofralar kurmayı seviyorum
güzel heycanlar yorucu ama zevklidirBende eve yeni geldim sabah 6 da kalkıp okula gittim 12 de cıktım nisanlım aldı maskoya gittik mobilya bakmaya sonra akbatı avm ye gittik begendigim bi koltuk modeli vardı zaten 2 kanepe begendim onları almayı planlıyoruz tüm gün kosusturma icindeydik ben klasik 3 2 1 1 koltuk takımlrından almayacagım iste arastırmalar devam ediyoor
menün çok az ve sırf karbonhidrat yumurta hariç menüyü geçtim sağlığına dikkat etMenüm sabah ögle okulda oldugum icin bir simit aldım veee
Sabah
Simitin bir yarısı
Ögle
Simitin kalan yarısı
Aksam üstü
1 yumurta
1 d ekmek
Sekersiz cay
5 ten beridir yemek yemiyorum....
bu mesaji daha önce okumuş muydum?:44:Kizlaarreve yeni geldim
Cikicam simdi tekrar
Gece gelince yazarimmm
ama artık o kural kalkmış canım oylama yapılıyormuş ebru sana daha ayrıntılı anlatırsanirim yarismadan ayrilmm gerekiyor
10.madde geregiymis
çatal bıçağı bende çok beğendim varsa takımn tekrar almak gereksiz zaten
ayran detoksu iyi olur bende nohut ıslamayı unutmazsam yapıyım yarın
güzel heycanlar yorucu ama zevklidir
menün çok az ve sırf karbonhidrat yumurta hariç menüyü geçtim sağlığına dikkat et
dukana bir ara cok heveslendim
hatta bir evre hesabi var
onlarida yaptim ama ikinci gun gumledi benim dukkan
meyvesiz
96 gun yasayamam ki
sanada guzel bir hafta sonu diliyorum canimmmmmmmmmm
anacim evdeyiz
burdayiz
ama kimse yok kendi kendime hem caliyom hem oynuyom
selam kızlar 2 günlük maratondan sonra burdayım sonunda oğlum daha iyileşmedi dikkat ediyoruz antibiyotik bir dönem hiç kullanmıycaz kan değerlerini bile yükseltmiş
uyurken bile zor nefes alıyo balgam var ve atamıyo sadece asist kullanıyoruz doğal olarak hala balgam yüzünden kusuyor bir haftaya kadar düzelir dedi doktor
antibiyotiğin bu kadar kötü birşey olduğunu da yenice öğrenmiş oldum kullananlar dikkat etsin
bana kızın ceza veri ebru şeytanları çıkar 2 gündür diyet falan yapamıyorum resmen sabahlıyorum uykusuzluk ara ara uyumalar gece bile midem kazınıyor
bugün biraz üstün körü evi toplamaya çalıştım mutfaktan anca çıktım buna bile şükrediyorum ama daha çocukları yıkıycam
geçmişe bakıyım biraz
iyi akşamlar kızlar hepinize...
ebrucum kaptan olmuşsun yenidenbebişi de büyütmüşsün canım
ben taşındım yerleştim bu yaz hiç memnun değilim yeni yerimizdende ama şans işte yapacak bişey yok aynı yokluk devam ediyor tek şans terör yok.kg ma gelincediyet yapmıyorum hemde çoooooook uzun zamandır kg en son 66 idi tartılmadım haftalardır
yakında başlamyı düşünüyorum diyete hayırlısı bakalım
menümü yazıyorum olmadı biliyorum artık yarın sil baştan başlıyorum azda olsa bu haftada kilo vermek istiyorum
sabah
kaynanam yufka göndermiş ondan biraz
yumurta
öğle
patates
köfte
yeşillik
birazda yufka
3lt su
3 bardak yeşil çay
Sağol canım insallah hep böyle devam ederiz...
Canım ben de tam dukan yapamıyorum menüye yazmayı unutuyorum her aksam greyfurt falan yiyorum sadece protein yanında ekmek,pilav falan yemiyorum....
Canım adın gülçin di galiba yine yanlışsa artık herkese nick ile hitap edicem...
Benim oğluma da bronşit dendi kaç gündür uğrasıyorum bugün kadınlar kulubunden birinin yazdığı küre basladım çok faydasını gördüm 2 bardak suda 2,3 keçi boynuzunu kırıp kaynat rengi çıkana kadar içine 1 tatlı kaşığı hatmi ççiçeği at kapat altını 10 dk.demlensin ılıklasınca içine 1 tatlı kaşığı keçi boynuzu pekmezi koy içir ben basladım paylasayım dedim...
İyi akşamlar arkadaslar mennümü yazayım:
Sabah:yulaf kepekli krep,peynir,zeytin,sütlü çay
öğlen:sebzeli et sote,yoğurt,biraz ekmek
akşam: 1 ufak tabak hamsi
1.2 tane keçi boynuzu ,belki meyve yerim,bıol su,haftasonu spor yok maalesef
Kızlar kutlama pastamız ama sadece bakmalıkyasgününde kızıma yapmıştım
![]()
Kizlaarreve yeni geldim
Cikicam simdi tekrar
Gece gelince yazarimmm
Kimseler yok yine ben gec kaldım sanırım :)
Menüm sabah ögle okulda oldugum icin bir simit aldım veee
Sabah
Simitin bir yarısı
Ögle
Simitin kalan yarısı
Aksam üstü
1 yumurta
1 d ekmek
Sekersiz cay
5 ten beridir yemek yemiyorum....
Dün 61 cıktım bugun sabah 61.4 cıktım siskinlik olustu sanırım bi kaç gündür tuvalete de gdemiyorum onun etkisi sanırım...
kendi istegimle 6.takimdan ayrildigim icin 6 ay suresince herhangi bir takima giremezmisim
Ben kolaya kacacagım sanırım :) konserve nohut pratik olur benim icin bende yapmayı planlıyorum bu gectigimiz haftadan sonra toparlanamadım.. İyi gelecektir.. Bu corbayı her ögün mü tüketecegiz..
Menüm bugün okulda oldugum icin talihsiz oldu :)
Cok güzeller cok keyif alıyorum koltuklarıma karar verdim sırada berjer tv ünitesi masa konsol var :) ev için yapılan alışveriş kendime yaptıgımdan daha cok keyif veriyor bana :)
Hayır canım onu sana kim söyledi. Yok öyle bişey. Sadece bu hafta 6. takım listesinde senin karşına 13. takıma transfer olmak istiyor diye yazacak. Haftaya bizim listede olacaksın. Nerden çıkardın şimdi bunu anlamadım. Zaten birazdan da listeleri hazırlayacağım. Yani bu hafta verdiğin 1,7 lik kilo eski takımına yarayacak. Umarım birincilikten düşmeyiz.
Hele sen birde kendi evine geç bakalım o zaman herşey daha güzel olacak. İnsanın kendi evi gibisi yok.![]()
kaptan hos diyorsunda
6.takim hosgeldin beril felan yaziyor
ben nereliyim simdi
sevgili 13.takim arkadaslarim benim yuzumden olusan bir sonuc yuzunden birinciligimiz ikincilikle yer degistirdi
bundan dolayi hepinizden ozur dilerim
ama bilinmeliki belki burokrasi gibi bir sey bu pek anlamadim ama ben burdaydim
burda 1.7 kilo verdim
ve birincimde burasidir
kim nerde kacinci siraya yazarsa yazsinnnnn
olmadim bir topikte paylasimda bulunmadim halde listede gosterilmisim
diyecek bir sey yok kurallar................... kurallarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Bende kısaca bugünümü anlatıp kaçayım. Çünki çok yorulmuşum. Ayaklarım sızlıyor. Önce kızımla birlikte kütüphaneye gittik. Bugün tam 6 kitap daha aldım. Umarım en kısa zamanda bitirebilirim bunları. Arkasından kendim için hamile iç çamaşırları aldım. Gerçekten yeni çıkan ürünler çok işe yarıyor. Uzun bir süre dolaştık kızımla birlikte mağazaları. Sonra eşimin iş yerine gittik. Öğle ve akşam yemeğini dışarda yemek zorunda kaldım. Gereksiz şeyler yedim. Ama bidaha yemeyeceğim söz veriyorum kendime.Eve girdiğimizde saat 21:00 di. Uzun süre dışarda kalmak yoruyor insanı. Birde kış olunca kalın kalın giyinmek insanı dahada ağırlaştırıyor. Ben kaçıyorum şimdilik. Uyuyakalmazsam uğrarım yine ilerleyen saatlerde. Birazcık uzanıp ayaklarımı dinlendireyim.
![]()
canim yaaaaaaaaaaaaaa
gidip yatacagin yerde geldin birde berilin derdiyle ugrastin
kitap kurdu kaptan
camasirlarini gule gule eskit
yediklerinide takma kafana nede olsa hamissinnnnnnnnnnnn
her sey icin sagol guzel yurekli kadin
Beril'cim çok takıldın konuya canım. Önemli olan senin burda bizimle olman. Bu hafta ikinci olduk önemli değil. Haftaya yine birinci oluruz. Önemli olan bizim takım olarak birbirimize bağlılığımız ve motivasyonumuz. Gerisi hikaye. Takılma canım bu kadar. İyiki gelmişin bizim takıma