Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

dünkü menüm
sabah: domates,peynir,zeytin,haşlanmış yumurta,2 dilim ekmek,2 bardak ıhlamur
ara:yarım elma.1 mandalina 2 bardak çay
öğlen:beyaz lahana salatası ve yoğurt
ara: 1fincan yeşil çay
akşam:1 tabak kuru fasulye ve salata
1 bardak kuş burnu
1 fincan az sütlü nescafe
3 litre su
afiyet olsun güzel olmuş menün
nerde yakalarsan gec degil
kendimizi yipratinca totislerimi duyuyor sankiiiiiiiii
bos ver arkadasim once can sonra cocuklarim canan da yerini kendi yapsin gonlumde
hemen hemen aynı herhalde dövme diyorlar suda ıslatıyorsun sonra kaynatıyorsun sonra üstüne naneyle yağ ekliyorsun :)

yaaaaaaaa eşim orda görevde ve dışarda.........:50:

su az ama menü gayet iti..bezelyede şeker çok ama öğlen yemişsin..

normalde en geç 6.30 gibi yiyorum eşim 6 da evde oluyordu onu bekleyeyim dedim gelmedi bende 7 ye gelmeden yedim yine:)

benim 5 eltimle aram iyidir
yeni var 2 yil once evlendi sevisemedik
ben en buyuk o en kucuk olunca araya mesafe mi girdi ne
bak bak hanimefendiye kiyafetde beyenmiyormusssssss
kis begenmesin kizlarin gorup gorecegi baba evi demisler

canim benim yasin musayitse
zayiflayinca
dizilerde tatile girince
yap kiz bir tane

ekledim
yok berilcim yok ben çocuk çok severim ama 2. zaten 5 yıl korunduğum halde oldu istemiyordum yani bundan sonradadüşünmüyorum canım allah olmayanlara versin

saol canımda gurbet bulup yolluycaz artık mesajları
sen kaç yıldır evlisin canım benim 9 yıl oldu artık çok yoruldum erkende evlendim ben 25 yaşındayım daha ama bu adam beni kocattı resmen 40 yaşına gelmiş gibi hissediyorum
bencillik zor şey hep kendileri haklı doğru herkes yanlış sanki ben duymuyorum artık tartışmak konuşmak bile bana boşa geliyor küreği çekiyorum çekiyorum hep başlangıç noktası
hiçbir kötü alışkanlığı yok tek kötü alışkanlığı benim başımın etini yemek huzursuz etmek hakkımızda hayırlısı bakalım sonum ne olacak[/QUOTE

bende 8 yıllık evlıyım erken evlendım 28 yasındayım sımdı...
ah ah gulcın yıllar aynen senden cok sey goturuyo hele de mutsuzsan arkadasım....
anlıyorum seni hakkımızda hayırlısı olsun allah bir çıkış yolu göstersin inşallah eşlerimizinde kalbine sevgi versin

kızlar ben sımdı cıkıyorum ıs gorusmesıne gıdıyorum dua edın hakkımda hayırlısı ınsallah....
dualarımız seninle

Bazen düşünüyorum surdan biri geliyor söyle söyle olacaksın diyor senin hayatını ömrünü satın alıyor halbuki bu dünyayay bir kere geliyoruz benim esim için yaptığım coookk fedakarlık var ama sonuca bakınca yapmayanlar daha değerli ,nankörlük etmeyeyim esim iyi insandır,bana cenesi çooktur o ayrı ama insan farklı muamele bekliyor...

masallaaaaaaaaaaaa:nazar:

evin nesesiiiiii masallah:nazar:

ben de 22 de evlendim siz daha erken şimdiki kızlar genç kızlıklarının tadını çıkarıyorlar ne güzel
evet ya şimdiki kızlar geçliklerini yaşıyorlar benim gençliktede gözüm yoktu çocukluğumu yaşasam yeterdi 16 yaşında evlendim ben :(((((((((((

Herrrr yerrrdeee karrr varrrr kalllbiim seniinnn bu geceeeee :)

Eki Görüntüle 598741 Eki Görüntüle 598744
ne güzel burda ancak kuru soğuk

herkese merhabalar :)
kar yağışı yüzünden okulum bugün ve yarın tatil edildi ben de evime döndüm. Birazdan annemle ev temizliği yapacağımız için hemen kahvaltımı yazayım çıkayım. Akşama doğru yine gelir bakarım inşallah ne var ne yok diye.
Benim kahvaltımda genelde hep aynı şeyler var. Kan grubuna göre beslenmeyle ilgili bi radyo programı dinlemiştim, A kan grubu için havucun çok faydalı olduğunu duyduğumdan beri -ki zaten çok severim- kahvaltımda havuç ve maydonoz yiyorum. Hani patates, kabak vs. soyarken kullandığımız "soyacak" var ya, dışkabuğunu soyup attıktan sonra havucun orta kısmına gelene kadar onunla dilim dilim soymaya devam ediyorum o şekilde koyuyorum tabağa çok güzel oluyor yemesi spagetti yer gibi eğlenceli oluyor :) üzerine bi damla zeytinyağı damlatıp bol limon sıkıyorum.
Yanında biraz peynir ve 4 zeytin. Annem benm için yağsız mantar pişirmiş biberle. 2 yemek kaşığı kadar da ondan yedim. 5 tane de ufak kepekli kraker.
Yine belirteyim yemekten yaklaşık yarım saat önce elma sirkesi+bal ve limon sıkarak yeşil çayımı da içtim.
ÇOK ÖNEMLİ BİR NOKTA DAHA, YEDİĞİM HERŞEYİ ÇOK ÇİĞNEMEYİ ALIŞKANLIK HALİNE GETİRDİM.
Gün içerisinde suyumu içeceğim, ara öğünlerimi birkaç kaşık yoğurtla yapacağım akşam da ıspanak olucak yemekte. Onu yiyeceğim. İnşallah fırsat bulursam sporumu da yapacağım.

Akşam tekrar görüşmek dileğyle, hepinize iyi bir gün diliyorum :)
afiyet olsun ne güzel şeyler yemişsin

İste benimle ayni mutlulugu paylasan biriii :))
İnsallah yarin da tatil olur bizim okullar:))

Gul sen gecmisi tam okumuyorsun galibaaa:)
Seni gidi seni:)
Kac kere yazdilar kizlar tarifiii
Neyse Ecem tekrar yazmis simdi.

Bu arada ben yeni kalktim elektrikler kesilmiss
Ev soguk, sanki az yatmisim gibi geldim oturma odasina yattim bir de:)
Annem de evde yok dayimlara indi hrrhalde tek basima da hic kahvalti hazirlagip yapasim yok.
miskin okul tatil diye yatttın değil mi:9::9:

yarım yağlı yoğurtttt..(yy yoğurt)

un yok yağ yok nanae katabilrisniz ama içerekn üzerine atın..

hayırlı haberle gel ..:nazar:

:37::27::52::52::51:
anam evliler sizinle topluca şifa çalışması yapalım evinize huzur bereket ve sevgi gelsin...........:16: götürdüğü kadarda getiriyor..olumsuzluk yok..:20: kaybettiklerimize değil kazandıklaırmıza bakalım..

hepinizi topluca şifa çalışmasına davet ediyorum..çocuklarla olna sorun sisden kaynaklanıyor..:52:etki tepki..

gülçinnnnnnnnn bunları bende yaşadım şu an herşey tam tersi ve okadar iyiyiki.:nazar:.çözümü var bebişlerrrrrrrrrrrr..beni burdan bağırtıp durmayın..........ümitsizlik yok..:20:
götürdükleri getirdiklerinden kat kat çok deryacım o zaman ne yapacağız ben düzelsinde istemiyorum artık elime fırsat geçse neler yapacağım da o da olacak inşallah

selam kizlar
evi toparladim
elifim yemek yedi
bende bir bakiyim dedim anneme inmeden
maşallah işleri halletmişsin ben yaptım öğlen geldiler yediler içtiler döküp saçıp yine gittiler tekrar nasıl yapacağım:14::14:

hanimlar size birsey soracam
yurumeyle gobek erirmi?
eriyorsa benimki niye erimiyor?

daha doğum yapalı 7 ay olmuş ondan o göbek zamanla eriyor gerçekten göbeği eritmenin en etkili yolu yeşil çay ve yürüyüş bide plates hareketleride iyi geliyo emzirmiyordun galiba beril bebişin emmiş olsa o da çabucak etki ediyor

kızlar ben sımdı cıkıyorum ıs gorusmesıne gıdıyorum dua edın hakkımda hayırlısı ınsallah....

inşallah iyi geçer görüşmen allah yardımcın olsun.

Bazen düşünüyorum surdan biri geliyor söyle söyle olacaksın diyor senin hayatını ömrünü satın alıyor halbuki bu dünyayay bir kere geliyoruz benim esim için yaptığım coookk fedakarlık var ama sonuca bakınca yapmayanlar daha değerli ,nankörlük etmeyeyim esim iyi insandır,bana cenesi çooktur o ayrı ama insan farklı muamele bekliyor...

masallaaaaaaaaaaaa:nazar:

evin nesesiiiiii masallah:nazar:

ben de 22 de evlendim siz daha erken şimdiki kızlar genç kızlıklarının tadını çıkarıyorlar ne güzel

ben 22 de nişanlandım 25 te evlendim bence 25 ten öncesi erken hele erkek için şu dönem de 30 yaş ancak karakterleri oturuyor bence:)

Veeeee kardan dolayı bugünkü ve yarın kii sınavlarrrr iptalllll hahahahah :))

oohhh betülle ikinize kar iyi yaradı valla keyfiniz yerinde:)

yurumeyle gobek erirmi?

yeni başlamadınmı sen daha bekle biraz ama yürümekten çok mekik işe yarıyor sanırım.
bu arada ben spor yapamıorum kız uyumuyor beni rahat bırakmıyor:(

Kızlar geçmiş okumazmıyım ama bunu hatırlayamadım ama 4 çk yı görünce hatırladım baska birsey sanıp dikkat etmemişim demek ki...

Ebru'cum beni de gaza getirdin 1 aydır kitap okumuyordum Ayse Kulin'in kitabına dün akşam basladım bugün bitmek üzere,nedense bu eski kitaba elim hiç gitmemişti ama mükemmelmiş Adı Aylin biliyorum çok geç kaldım ama psikoloji ağırlıklı kitaplar okuduğum için bazen Türk yazarları kaçırıyorum.Bu arada hala kitabın etkisindeyim çogu yerde kızsam da sıradışı,içi içine sığmayan çok ender görülen bir kadın Aylin...

canım benim ben 21 yaşındayım, kilom çok ama çok fazla :( buraya ilk katıldığımda yazmıştım. tam 115.1 :\ ama çok azimliyim inşallah. hızla da ilerliyorum. öncelikli amacım hastalıklara yakalanmayacak kadar bi kiloya düşmek, başarıyorum gibime geliyor, Allah'ın yardımıyla..
Elimden geldiğince yaptığım herşeyi, öğrendiğim faydalı bilgileri sizlerle paylaşacağım. biraz gülümseyelim :)

Canım buradan kopmadığımız sürece bu kiloları veririz insallah kaptanımızın dediği gibi 90 ları gör erisi hızla gelir zaten ...

Migrenim basladi yine esir aldi beni kara bakamiyorum her yer bembeyaz hava beyaz yerler beyaz evde beyaz olunca mahvoldum isiktan :( ders calisamiyorum agridan offf

çok geçmiş olsun canım..

Cokkk fenaa deprem oldu kizlar evde tektim nisanlim hemen gelip aldi beni cok kotuydu allah korusunnn

Kızlar geçmiş okumazmıyım ama bunu hatırlayamadım ama 4 çk yı görünce hatırladım baska birsey sanıp dikkat etmemişim demek ki...

Ebru'cum beni de gaza getirdin 1 aydır kitap okumuyordum Ayse Kulin'in kitabına dün akşam basladım bugün bitmek üzere,nedense bu eski kitaba elim hiç gitmemişti ama mükemmelmiş Adı Aylin biliyorum çok geç kaldım ama psikoloji ağırlıklı kitaplar okuduğum için bazen Türk yazarları kaçırıyorum.Bu arada hala kitabın etkisindeyim çogu yerde kızsam da sıradışı,içi içine sığmayan çok ender görülen bir kadın Aylin...

Çok iyi yapmışsın canım. Ben yaklaşık bir 10 yıl olmuştur Adı Aylin'i okuyalı. Ayşe KULİN'den ilk onu okumuştum. Sevdalinka'yıda tavsiye ederim. Geçen gün Gece seslerini okudum Ayşe Kulin'den o da güzeldi. D&R ın internet sitesinde bir haftalık Ayşe KULİN indirimi var. İsteyen göz atabilir. Fiyatlar oldukça uygun. Amma konuştum haaaa :9:

kızlar su an deprem oluyorrrrrrrrrrrr

canım bursa sallandı baya merkez ege denizi 6.2 diyorlar...

Sizin ordan da hissedilmiş demek ki. Az önce haberlerde dinledim. İzmir dahil sanırım bütün sahil şehirleri hissetmiştir o zaman. Allah beterinden saklasın. Konya bugün dehşet yaaaa eve zor geldim. Kar yağıyor ama lapa lapa değil resmen tipi var dışarda. Daha montumu çıkartmadım. Kombi yeni ısındı. Ooooo saat ne çabuk geçmiş. :52:

Canım tekrardan hoşgeldin. Öncelikle ismini öğrenelim Sen sınavların olduğunu söylediğin için sana süre vermiştik. Şuan kesin olarak gelmeye başlayacak mısın takıma? Bide menülerimizi akşam toplu şekilde yazıyoruz. Kahvaltın çok güzel olmuş. Ayrıca kendine inanman ve güzenmen çok hoşuma gitti. İnşallah burda hep birlikte 100 kilonun altına indiğini görürüz. Yanlış hatırlamıyorsam sana kurallarımızı yazmıştım. Umarım hatırlıyorsundur. Sormak istediğin herşeyi sorabilirsin.

İsmim Tuğba. 21 yaşındayım, üniversite son sınıf öğrencsiyim. Sınavlar ertelenince internete rahat girebilmek ve burayı devam ettirebilmek için eve geldim iyi ki de gelmişim. Evet ben kesin olarak takıma katılmak istiyorum, bundan sonra da menülerimi akşam toplu olarak yazarım, öğrencem yavaş yavaş :) Kuralları hatırlıyorum, sanırım en bilmem gereken günde en az 5 mesaj yazmam ve arkadaşlarıma da tavsiye önerilerde bulunup, onların tavsiyelerini de dikkate almam gerektiğiydi. şimdiye dek buna uymaya çalıştım. bir de cuma günü 11.30'dan önce kilo bildirimi yapmam lazım. İnşallah herşey sizin de desteklerinizle çok güzel olucak, aklıma geldikçe soracağım birşey olduğunda sorarım muhakkak. Akşam yemeğinden sonra gelir burda gün boyu neler yediğimi sizlerle güzel bi liste halinde paylaşırım. İlginiz için teşekkür ederim (:

Cokkk fenaa deprem oldu kizlar evde tektim nisanlim hemen gelip aldi beni cok kotuydu allah korusunnn

Ayyy canım yaaaa herkes bunu konuşuyor. Allahım sen beterinden koru yarabbim. :26:

İsmim Tuğba. 21 yaşındayım, üniversite son sınıf öğrencsiyim. Sınavlar ertelenince internete rahat girebilmek ve burayı devam ettirebilmek için eve geldim iyi ki de gelmişim. Evet ben kesin olarak takıma katılmak istiyorum, bundan sonra da menülerimi akşam toplu olarak yazarım, öğrencem yavaş yavaş :) Kuralları hatırlıyorum, sanırım en bilmem gereken günde en az 5 mesaj yazmam ve arkadaşlarıma da tavsiye önerilerde bulunup, onların tavsiyelerini de dikkate almam gerektiğiydi. şimdiye dek buna uymaya çalıştım. bir de cuma günü 11.30'dan önce kilo bildirimi yapmam lazım. İnşallah herşey sizin de desteklerinizle çok güzel olucak, aklıma geldikçe soracağım birşey olduğunda sorarım muhakkak. Akşam yemeğinden sonra gelir burda gün boyu neler yediğimi sizlerle güzel bi liste halinde paylaşırım. İlginiz için teşekkür ederim (:

Tekrardan memnun oldum Tuğba'cım. Benim ismimde Ebru. Takımın kaptanıyım. Hangi şehirde ve hangi bölümde okuyorsun? Herşeyi çok iyi anlamışsın canım. Bu mesajdan da geçmişi okuduğun anlaşılıyor. Tebrik ediyorum seni. Yeni olmana rağmen gayet güzel takip ediyorsun. Ayrıca gün içinde mümkün olduğunca takıma gelmeye çalışırsan motivasyonun dahada artmış oluyor. Çünki burda geçirdiğin her dk sana zayıflamayı ve diyeti hatırlatıyor. Sadece en az 5 mesaj olarak takılma. Mümkün olduğunca burda olmaya özen gösteriyoruz. :16:Bu arada takımın ikinci Tuğba'sı oldun :9:

Migrenim basladi yine esir aldi beni kara bakamiyorum her yer bembeyaz hava beyaz yerler beyaz evde beyaz olunca mahvoldum isiktan :( ders calisamiyorum agridan offf
Ayy gecmis olsuuunn

yurumeyle gobek erirmi?
Yani yurume cok ise yariyor, sonucta vucutta verecek kilo kalmayinca gobekten gider
Ama gobege yonelik plates hareketleri dha cabuk etki eder sanirim.

kızlar su an deprem oluyorrrrrrrrrrrr

Evet yaaa
Cok uzun surdu bir de, ben normalde pek korkmam ama bu sefer bir tirstim her an daha kotulescekmis gibiydi.

Ve tugba hosgeldin takimimzaaaa
Hangi bolum okuyorsun, istanbulda misin? Hangi unii?

Bu arafa Ecem sen hangi universitede okuyorsun??

Tekrardan memnun oldum Tuğba'cım. Benim ismimde Ebru. Takımın kaptanıyım. Hangi şehirde ve hangi bölümde okuyorsun? Herşeyi çok iyi anlamışsın canım. Bu mesajdan da geçmişi okuduğun anlaşılıyor. Tebrik ediyorum seni. Yeni olmana rağmen gayet güzel takip ediyorsun. Ayrıca gün içinde mümkün olduğunca takıma gelmeye çalışırsan motivasyonun dahada artmış oluyor. Çünki burda geçirdiğin her dk sana zayıflamayı ve diyeti hatırlatıyor. Sadece en az 5 mesaj olarak takılma. Mümkün olduğunca burda olmaya özen gösteriyoruz. :16:Bu arada takımın ikinci Tuğba'sı oldun :9:

Ben de çok memnun oldum :) İstanbul'da doğdum büyüdüm ve yaşıyorum. Üniversiteyi de istanbul'da okuyorum. Marmara Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği bölümündeyim. Benim işim gücüm çocuklarla anlayacağınız.. Onları gerçekten çok seviyorum, stajdaki öğrencilerimle de gayet güzel bi diyaloğum var, mesleğimin öneminin farkındayım hamdolsun. Daha önceki bilgileri de katarsak kısaca ben buyum :) Umarım zamanla daha çok tanırız birbirimizi..
Benim okulum karşıda Kadıköy'de ben ise Avrupa yakasında oturuyorum, bazen günümün çoğu yollarda geçiyor, gününü evde geçiren arkadaşlarıma göre gün ortasında yapacağım paylaşımlar az olabilir belki bu sebeple ama akşamları bunu telafi ederim mutlaka. Buranın bana diyeti ve zayıflamayı hatırlattığı da çok doğru. kk'nin bu pembe sayfalarını görmek bile çok güzel :)) Diğer tuğba arkadaşımla da tanışmak isterim. ve tabi zamanla tüm grup arkadaşlarımla.

taksit taksit oldu biraz ama bölümümü de söyleyeyim, okulöncesi öğretmenliği (:

hosgeldın adasım aramıza........

kızlar ıs gorusmem ıyı gectı ama benım adam benı rezıl ettı dolmusdayken aradı bagıra bagıra kıme sordunda sen ıs gorusmesıne gıttın falan dıye aman aman aman....
konustu konustu konustu bende bıttımı dedım bıttı dedı suratına cat kapattım..:1::1::1::1::1::1::1:

Ben de çok memnun oldum :) İstanbul'da doğdum büyüdüm ve yaşıyorum. Üniversiteyi de istanbul'da okuyorum. Marmara Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği bölümündeyim. Benim işim gücüm çocuklarla anlayacağınız.. Onları gerçekten çok seviyorum, stajdaki öğrencilerimle de gayet güzel bi diyaloğum var, mesleğimin öneminin farkındayım hamdolsun. Daha önceki bilgileri de katarsak kısaca ben buyum :) Umarım zamanla daha çok tanırız birbirimizi..
Benim okulum karşıda Kadıköy'de ben ise Avrupa yakasında oturuyorum, bazen günümün çoğu yollarda geçiyor, gününü evde geçiren arkadaşlarıma göre gün ortasında yapacağım paylaşımlar az olabilir belki bu sebeple ama akşamları bunu telafi ederim mutlaka. Buranın bana diyeti ve zayıflamayı hatırlattığı da çok doğru. kk'nin bu pembe sayfalarını görmek bile çok güzel :)) Diğer tuğba arkadaşımla da tanışmak isterim. ve tabi zamanla tüm grup arkadaşlarımla.

Ayyyy Tuğba yaaaa ben senin mesajlara bayıldım. Çok güzel ve detaylı yazıyorsun. :nazar:

hosgeldın adasım aramıza........

kızlar ıs gorusmem ıyı gectı ama benım adam benı rezıl ettı dolmusdayken aradı bagıra bagıra kıme sordunda sen ıs gorusmesıne gıttın falan dıye aman aman aman....
konustu konustu konustu bende bıttımı dedım bıttı dedı suratına cat kapattım..:1::1::1::1::1::1::1:

En güzelini yapmışsın ama akşam evde sakin ol canım. Nede olsa başka yerdesiniz. Duaları unutma bol bol oku ki ağzı dili bağlansın. :9:

Hoşbuldum betülcüm :) Marmara Üniversitesi'nde okuyorum. Ya sen?

Betül yazmadan ben yazayım Betül'ün yerine. Betül nere mezunu bilmiyorum ama şuan okul öncesi öğretmeni. Meslektaşsınız yani :9:

Back
X