afiyet olsun güzel olmuş menündünkü menüm
sabah: domates,peynir,zeytin,haşlanmış yumurta,2 dilim ekmek,2 bardak ıhlamur
ara:yarım elma.1 mandalina 2 bardak çay
öğlen:beyaz lahana salatası ve yoğurt
ara: 1fincan yeşil çay
akşam:1 tabak kuru fasulye ve salata
1 bardak kuş burnu
1 fincan az sütlü nescafe
3 litre su
nerde yakalarsan gec degil
kendimizi yipratinca totislerimi duyuyor sankiiiiiiiii
bos ver arkadasim once can sonra cocuklarim canan da yerini kendi yapsin gonlumde
hemen hemen aynı herhalde dövme diyorlar suda ıslatıyorsun sonra kaynatıyorsun sonra üstüne naneyle yağ ekliyorsun :)
yok berilcim yok ben çocuk çok severim ama 2. zaten 5 yıl korunduğum halde oldu istemiyordum yani bundan sonradadüşünmüyorum canım allah olmayanlara versinyaaaaaaaa eşim orda görevde ve dışarda.........
su az ama menü gayet iti..bezelyede şeker çok ama öğlen yemişsin..
normalde en geç 6.30 gibi yiyorum eşim 6 da evde oluyordu onu bekleyeyim dedim gelmedi bende 7 ye gelmeden yedim yine:)
benim 5 eltimle aram iyidir
yeni var 2 yil once evlendi sevisemedik
ben en buyuk o en kucuk olunca araya mesafe mi girdi ne
bak bak hanimefendiye kiyafetde beyenmiyormusssssss
kis begenmesin kizlarin gorup gorecegi baba evi demisler
canim benim yasin musayitse
zayiflayinca
dizilerde tatile girince
yap kiz bir tane
ekledim
anlıyorum seni hakkımızda hayırlısı olsun allah bir çıkış yolu göstersin inşallah eşlerimizinde kalbine sevgi versinsaol canımda gurbet bulup yolluycaz artık mesajları
sen kaç yıldır evlisin canım benim 9 yıl oldu artık çok yoruldum erkende evlendim ben 25 yaşındayım daha ama bu adam beni kocattı resmen 40 yaşına gelmiş gibi hissediyorum
bencillik zor şey hep kendileri haklı doğru herkes yanlış sanki ben duymuyorum artık tartışmak konuşmak bile bana boşa geliyor küreği çekiyorum çekiyorum hep başlangıç noktası
hiçbir kötü alışkanlığı yok tek kötü alışkanlığı benim başımın etini yemek huzursuz etmek hakkımızda hayırlısı bakalım sonum ne olacak[/QUOTE
bende 8 yıllık evlıyım erken evlendım 28 yasındayım sımdı...
ah ah gulcın yıllar aynen senden cok sey goturuyo hele de mutsuzsan arkadasım....
dualarımız seninlekızlar ben sımdı cıkıyorum ıs gorusmesıne gıdıyorum dua edın hakkımda hayırlısı ınsallah....
Bazen düşünüyorum surdan biri geliyor söyle söyle olacaksın diyor senin hayatını ömrünü satın alıyor halbuki bu dünyayay bir kere geliyoruz benim esim için yaptığım coookk fedakarlık var ama sonuca bakınca yapmayanlar daha değerli ,nankörlük etmeyeyim esim iyi insandır,bana cenesi çooktur o ayrı ama insan farklı muamele bekliyor...
masallaaaaaaaaaaaa
evin nesesiiiiii masallah
evet ya şimdiki kızlar geçliklerini yaşıyorlar benim gençliktede gözüm yoktu çocukluğumu yaşasam yeterdi 16 yaşında evlendim benben de 22 de evlendim siz daha erken şimdiki kızlar genç kızlıklarının tadını çıkarıyorlar ne güzel((((((((((
ne güzel burda ancak kuru soğukHerrrr yerrrdeee karrr varrrr kalllbiim seniinnn bu geceeeee :)
Eki Görüntüle 598741 Eki Görüntüle 598744
afiyet olsun ne güzel şeyler yemişsinherkese merhabalar :)
kar yağışı yüzünden okulum bugün ve yarın tatil edildi ben de evime döndüm. Birazdan annemle ev temizliği yapacağımız için hemen kahvaltımı yazayım çıkayım. Akşama doğru yine gelir bakarım inşallah ne var ne yok diye.
Benim kahvaltımda genelde hep aynı şeyler var. Kan grubuna göre beslenmeyle ilgili bi radyo programı dinlemiştim, A kan grubu için havucun çok faydalı olduğunu duyduğumdan beri -ki zaten çok severim- kahvaltımda havuç ve maydonoz yiyorum. Hani patates, kabak vs. soyarken kullandığımız "soyacak" var ya, dışkabuğunu soyup attıktan sonra havucun orta kısmına gelene kadar onunla dilim dilim soymaya devam ediyorum o şekilde koyuyorum tabağa çok güzel oluyor yemesi spagetti yer gibi eğlenceli oluyor :) üzerine bi damla zeytinyağı damlatıp bol limon sıkıyorum.
Yanında biraz peynir ve 4 zeytin. Annem benm için yağsız mantar pişirmiş biberle. 2 yemek kaşığı kadar da ondan yedim. 5 tane de ufak kepekli kraker.
Yine belirteyim yemekten yaklaşık yarım saat önce elma sirkesi+bal ve limon sıkarak yeşil çayımı da içtim.
ÇOK ÖNEMLİ BİR NOKTA DAHA, YEDİĞİM HERŞEYİ ÇOK ÇİĞNEMEYİ ALIŞKANLIK HALİNE GETİRDİM.
Gün içerisinde suyumu içeceğim, ara öğünlerimi birkaç kaşık yoğurtla yapacağım akşam da ıspanak olucak yemekte. Onu yiyeceğim. İnşallah fırsat bulursam sporumu da yapacağım.
Akşam tekrar görüşmek dileğyle, hepinize iyi bir gün diliyorum :)
miskin okul tatil diye yatttın değil miİste benimle ayni mutlulugu paylasan biriii :))
İnsallah yarin da tatil olur bizim okullar:))
Gul sen gecmisi tam okumuyorsun galibaaa:)
Seni gidi seni:)
Kac kere yazdilar kizlar tarifiii
Neyse Ecem tekrar yazmis simdi.
Bu arada ben yeni kalktim elektrikler kesilmiss
Ev soguk, sanki az yatmisim gibi geldim oturma odasina yattim bir de:)
Annem de evde yok dayimlara indi hrrhalde tek basima da hic kahvalti hazirlagip yapasim yok.
yarım yağlı yoğurtttt..(yy yoğurt)
un yok yağ yok nanae katabilrisniz ama içerekn üzerine atın..
hayırlı haberle gel ..
götürdükleri getirdiklerinden kat kat çok deryacım o zaman ne yapacağız ben düzelsinde istemiyorum artık elime fırsat geçse neler yapacağım da o da olacak inşallahanam evliler sizinle topluca şifa çalışması yapalım evinize huzur bereket ve sevgi gelsin...........götürdüğü kadarda getiriyor..olumsuzluk yok..
kaybettiklerimize değil kazandıklaırmıza bakalım..
hepinizi topluca şifa çalışmasına davet ediyorum..çocuklarla olna sorun sisden kaynaklanıyor..etki tepki..
gülçinnnnnnnnn bunları bende yaşadım şu an herşey tam tersi ve okadar iyiyiki..çözümü var bebişlerrrrrrrrrrrr..beni burdan bağırtıp durmayın..........ümitsizlik yok..
![]()
maşallah işleri halletmişsin ben yaptım öğlen geldiler yediler içtiler döküp saçıp yine gittiler tekrar nasıl yapacağımselam kizlar
evi toparladim
elifim yemek yedi
bende bir bakiyim dedim anneme inmeden
hanimlar size birsey soracam
yurumeyle gobek erirmi?
eriyorsa benimki niye erimiyor?
daha doğum yapalı 7 ay olmuş ondan o göbek zamanla eriyor gerçekten göbeği eritmenin en etkili yolu yeşil çay ve yürüyüş bide plates hareketleride iyi geliyo emzirmiyordun galiba beril bebişin emmiş olsa o da çabucak etki ediyor