Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben de yalova da yeni nişanlamıştım 1 ay sonra ayağım kırıldı ve depremde alçıdaydı o sıra çınarcıktaydık ben kıyamet zannettim yan blok falan yıkıldı kardesim sırtında indirdi o telasede bir de cep telefonumu arıyorum nişanlımla konuşacağım diye ,kaç arkadasım öldü Allah bir daha yasatmasın...

Basın sagolsun :( tüylerim diken diken oluyor ve yasadıgını anlamaya calısıyorum cünkü gördüklerimle ancak sahit olabildim ki yasamak cok daha baska.. Cok sükür size birsey olmamıss aminn Allah ım hiç kimselere hic bi yerde böylesini yasatmasın :(

allah korumuş sizide.sen anlatırken gözüm doldu.insan neler neelr yaşyor görüyor ama hayat devam ediyor yinede o kadar felaketler oluyor şu an uzaktan bakabiliyoruz yazık deiyp geçiyouz halbuki yaşadığmız halde çoğu şeyi unutuyoruz malesef.

Zaman cok acımasız hayattaa su gibi akıp geciyor günler.. Dün nelerden bahsediyorduk bak bugün nelerden hatta gün bitiyor.. Zaman gectikcede hafızadan silinip gidiyor aslında yasayanlarda gitmis gibi görünüyor en ufak birseyde yeniden canlanıyor Allah korusun

Aman kızlar güzel seylerden bahsedelim Allah herkesi korusun

Nermin 'cim sen de çok güzel kilo vermişsin menün zaten güzel kaç ayda verdin canım özel bir sey yaptın mı?

esim kahvaltı bile yapmadı öğlen yiyeceğim dısarda diye yesil çay ve nescafe icti sabah...

ben de aslen Kayseri'liyim nişanlın kayserili mi adetleri ağır olur canım...

Bu arada Ebru'cum aynen dediğin gibi boy olunca saklanıyor kilo ama zayıflığın tadı da bir baska bana tek yakışmayan sey kilo özellikle 70 ve üstüne çıkmak...

ben nisanda başaldım ama takıma mayısta girdim.nisan mayıs arası 103 ten 97.3 e inmiştimm.takıma 97.3 le girdim aslında gayet güzel gidiyordum da.bazı sorunlardan dolayı biraz takıma ara verdim o dönem yerimde saydım sonra ailemin yanına gittim geldim geri 2-3 kilo aldım derken baktım olmuyor inişe geçmem lazım deyip tekrar başladım inşallah bu defa duraklamadan devam ederim:)

ben nisanda başaldım ama takıma mayısta girdim.nisan mayıs arası 103 ten 97.3 e inmiştimm.takıma 97.3 le girdim aslında gayet güzel gidiyordum da.bazı sorunlardan dolayı biraz takıma ara verdim o dönem yerimde saydım sonra ailemin yanına gittim geldim geri 2-3 kilo aldım derken baktım olmuyor inişe geçmem lazım deyip tekrar başladım inşallah bu defa duraklamadan devam ederim:)

Devam canım çok güzel gidiyorsun....

İnsallaaah hic durmadan devam ediceksin 15 kilo verdm dönüp arkama baktıgımda iyi ki bu kararı vermisim diyorum alt tarafı 3.5 4 aydır ugrasıyorum 4 ayda cabucak gecti yeseydim ne kazanıcaktım yemedim kendime geldim otururken göbegimi içime cekmiyorum istedigim kıyafetlere girebiliyorum beden skıntısı yok ay oram mı pörtledi ay buram mı cıktı derdim yokk tabi ki daha cok fazlalılıgım var ama eskiye kıyasla diyorum :))

Arada da antep yemekleri tarifleri versen hicc fena olmazzzz diyorumm

Kızlaaar aksama misafir varr ben bi markete gidiyimm kekler pogacalar börekler yapılsınn amaaaaa yenilmesin hahahaha :))

Devam canım çok güzel gidiyorsun....
ağol canım böyle gaza getirseniz hazirana kadar fit olurum ben :)

İnsallaaah hic durmadan devam ediceksin 15 kilo verdm dönüp arkama baktıgımda iyi ki bu kararı vermisim diyorum alt tarafı 3.5 4 aydır ugrasıyorum 4 ayda cabucak gecti yeseydim ne kazanıcaktım yemedim kendime geldim otururken göbegimi içime cekmiyorum istedigim kıyafetlere girebiliyorum beden skıntısı yok ay oram mı pörtledi ay buram mı cıktı derdim yokk tabi ki daha cok fazlalılıgım var ama eskiye kıyasla diyorum :))

Arada da antep yemekleri tarifleri versen hicc fena olmazzzz diyorumm

gerçekten iyiki vermişiz:)açlıktan kimse ölmez der benim bir akrabam. 95 kiloydu eşi aldattı sonra bir silkelendi işe başladı derken 60 kiloya kadar indi. ayrıca kilo insana yakışmıyor kilolu olduğumuzda kendimize konduramıyoruz belki ama zayıfladıkça anlıyoruzki kilo ne kadar güzel olursan ol senin güzelliğine gölge düşürüyor.benim ailemde genetik ne yazıkki anne tarafıda baba tarfıda maşallahları var.beni gören halana benziyorsun diyor halam 120 nin üzerindedir belkide ama ben halama benzemek istemiyorum ben kendim olmalıyom ve kendimi bulana kadar devam:)
allahtan benim kızda baba tarafına benziyor yemiyor:1:benim abimide gören dedene benziyorsun demeye başlamış abim o hırsla 20 kilo verdi gören tanıyamıyor şimdi.bazen böyle şeyler işe yarıyor sanırım:)

Kızlaaar aksama misafir varr ben bi markete gidiyimm kekler pogacalar börekler yapılsınn amaaaaa yenilmesin hahahaha :))

hadi bakalım görelim seni.ben 75 i görene kadar ne misafir gelsin istiyorum ne de ben gideyim:1:özelilkle haftasonu kayınvalideme gidince dediğin gibi antep yemeklerine dayanamıyorum ben:( bu haftada çiğ köfte yapacakmış:( ben ne yapacağım peki gitmesem mi acaba hasta numarası yapayım ya da hava soğuk zaten inşallah gidemeyiz:1:!

buralardayım gulum saolasın...
1 saattır kılo verenlerın resımlerıne bakıtım yaptıkları seylerı okudum ... ve cok zevk aldım okurken onların adına kendı adımada kararlar aldım...

arada bende bakıyorum ve çok etkiliyor gerçekten azimle yapılan iş nasılda güzel sonuçlanıyor.
ne kararlar aldın gizli değilse anlat canım belki bizde birşeyler faydalanırız:)

bugün sütlü kahve yaptım kendime üstüne tarçın atayım dedim şeker yerine gayet güzel oldu.doktorun biri diyordu hatta ne yerseniz üzerine tarçın ekeleyin diye.ben yediklerime değilde içtiklerime katmaya başladım inşallah faydasını görürüm:)

gerçekten iyiki vermişiz:)açlıktan kimse ölmez der benim bir akrabam. 95 kiloydu eşi aldattı sonra bir silkelendi işe başladı derken 60 kiloya kadar indi. ayrıca kilo insana yakışmıyor kilolu olduğumuzda kendimize konduramıyoruz belki ama zayıfladıkça anlıyoruzki kilo ne kadar güzel olursan ol senin güzelliğine gölge düşürüyor.benim ailemde genetik ne yazıkki anne tarafıda baba tarfıda maşallahları var.beni gören halana benziyorsun diyor halam 120 nin üzerindedir belkide ama ben halama benzemek istemiyorum ben kendim olmalıyom ve kendimi bulana kadar devam:)
allahtan benim kızda baba tarafına benziyor yemiyor:1:benim abimide gören dedene benziyorsun demeye başlamış abim o hırsla 20 kilo verdi gören tanıyamıyor şimdi.bazen böyle şeyler işe yarıyor sanırım:)

Zaten saniyorum boyle birilerinin rencide etmesi gerekiyor beni gorende amann yuzun ne guzel masallah diyor bende sadece yuzume degil bana guzel desinler istedim benimde ailem hep iri yari hem anne hem baba tarafi dedigin gibi benimde simdi nisanlim ve ailesi hep minyonn annesi 51 yasinda genc kiz gibi obur gelin oyle birde biseyler duydum hirs yaptim birden yemegi kestim simdide zayiflama cirkinlesmissin yok eski kiyafetlerini verme daraltma belli mi olur sana diyip duruyor ben boyle dedikce dahada hirs yapiyorum benide gorenler taniyamayacak :)

hadi bakalım görelim seni.ben 75 i görene kadar ne misafir gelsin istiyorum ne de ben gideyim:1:özelilkle haftasonu kayınvalideme gidince dediğin gibi antep yemeklerine dayanamıyorum ben:( bu haftada çiğ köfte yapacakmış:( ben ne yapacağım peki gitmesem mi acaba hasta numarası yapayım ya da hava soğuk zaten inşallah gidemeyiz:1:!

Ayy hadi insallah verirsin kolayca allah sabrini versin ayy cigkofteyede hiiiiccc hayir denmez kiii cok zoorrr :)) antep yemeklerine dayanilir mi hicc ama gidersenizde soyle dusun 1 tane ye sonra de ki bu zamana kadar hep yedim sonuc beni mutsuz etti tadina baktim artik canim istemiyor diye telkin et kendini ben hep boyle yapiyorum

Birdee tadi sana guzel olan tatli olan hersey aslinda zehirdir

Bencede yenilmesin, hatta tadına bile bakılmasın. Detoks boşa gider yoksa. Artık 5 li rakamları görelim sende Ecem'cim :34:

Tatlım kilonun genetikle uzaktan yakından alakası yokmuş. Çok araştırdım bu konuyu çünki annem bizim aile hep evlendikten sonra kilo alır sende alırsın felan derdi. Diyete başladığım dönemlerde beni en çok tetikleyen bu oldu. Kilonun genetikle ilgisi yok. Kemik yapın iri olabilir ama kilo tamamen yeme alışkanlığıyla alakalı. Bir ailenin bir çok ferdinin şişman olması o ailenin beslenme şeklinde olan bir bozukluğun sonucu bence. Bu konuyu araştırın derim. Sende doğru bir karar vermişsin. Sen zayıfladıkça kimse seni halana benzetemeyecek. :34:

Gitsen bile menünde çiğköfte görürsem eğer Nermin ceza keserim sana haberin olsun. Onlar ne yerse yesin sen 7 li rakamları düşün ve hayır de lütfen. Hatta tadına bile bakma. :20:

Hoşgeldin canım :) Benim ismim de tuğba ben de epey yeni sayılırım burda. Senin adın neydi?

Tuğba'cım geçmişi oku olur mu canım, her geldiğinde. Orda ismini yazmıştı arkadaşımız. İsmi Kadriye. :34:

bugün sütlü kahve yaptım kendime üstüne tarçın atayım dedim şeker yerine gayet güzel oldu.doktorun biri diyordu hatta ne yerseniz üzerine tarçın ekeleyin diye.ben yediklerime değilde içtiklerime katmaya başladım inşallah faydasını görürüm:)

Ben bayılırım tarçına. Böyle bir özelliği olduğunu bilmiyordum. Ama yanlış hatırlamıyorsam bir ara insülinle bir alakası olduğunu okumuştum. Tam hatırlamıyorum ama sanırım vücuttaki şeker oranını dengeliyor. Hemen araştıralım bu konuyu :9:

okudum ve anladim.merhaba bende artik bu gurupta olacam insallah.kendimden bahsetmek isterim.ben 26 yasindayim.evliyim.iki cocugum var.maalesef cok cabuk kilo aliyorum.nerdeyse her yaz zayifliyor ve kisa kadar tekrar kilo aliyorum.yani hep tetikte olmak zorundayim.

Öncelikle aramıza hoşgeldin canım. Benim ismim Ebru. Kuralları sana yazmadım ama anladığım kadarıyla okudun geçmişten. Şuanki kilonu ve hedef kilonu yazarsan not almam gerekiyor. İki hafta deneme süren var. Paylaşımların göre bu süre kısalabilirde uzayabilirde. En az 5 kural mesajından dolayı her gün mesajlarımızı sayıyoruz. Akşam son mesajla birlikte o gün listeyi hangi arkadaş yapacaksa ona mesaj atıyoruz. Senin 100 mesaj hakkın dolmadığı için buraya şu kadar mesaj yazdım diye yazman yeterli olur. Her akşam yemeğinden sonra o günün menüsünü toplu bir şekilde yazıyoruz. İçtiğimiz sıvı miktarı ve eğer spor yaptıysak ne kadar yaptığımızı mutlaka belirtiyruz. Zamanla alışacaksın bu söylediklerime. Aklına takılan herşeyi sorabilirsin. Tekrardan hoşgeldin.

Derya'cım sende bu mesajı kaçırmışsın sanırım çünki cevap yazmamışsın. Arkadaşlar lütfen geçmişi daha dikkatli okuyalım. Özellikle yeni başlayan arkadaşlar, yazdığınız en son mesajdan başlayarak mutlaka ama mutlaka geçmişi okuyun. Senden de cevap bekliyorum canım.

Zaten saniyorum boyle birilerinin rencide etmesi gerekiyor beni gorende amann yuzun ne guzel masallah diyor bende sadece yuzume degil bana guzel desinler istedim benimde ailem hep iri yari hem anne hem baba tarafi dedigin gibi benimde simdi nisanlim ve ailesi hep minyonn annesi 51 yasinda genc kiz gibi obur gelin oyle birde biseyler duydum hirs yaptim birden yemegi kestim simdide zayiflama cirkinlesmissin yok eski kiyafetlerini verme daraltma belli mi olur sana diyip duruyor ben boyle dedikce dahada hirs yapiyorum benide gorenler taniyamayacak :)

Ayy hadi insallah verirsin kolayca allah sabrini versin ayy cigkofteyede hiiiiccc hayir denmez kiii cok zoorrr :)) antep yemeklerine dayanilir mi hicc ama gidersenizde soyle dusun 1 tane ye sonra de ki bu zamana kadar hep yedim sonuc beni mutsuz etti tadina baktim artik canim istemiyor diye telkin et kendini ben hep boyle yapiyorum

Birdee tadi sana guzel olan tatli olan hersey aslinda zehirdir

insan soyundan utanır hale geliyor kilo yüzünden:1: benide eşimin tarafndan bir kaç laf hırsalndırdı aslında ilk çocukta bu kadar kilo alan ikincide ne olur diye bunu diyen şimdi benden 10 kilo fazla:)onlar desinler dursunlar seni düğününde gören şok olsun inşallah:)

doğru söylüyorsun yersem bile 1 tane.şimdi onlar ısrar ederler ben midem ağrıyor falan derim artık rejimdeyim demiyorum kimseye en azından eşimin tarafına milletin bakışı değişiyor napıyorsak sanki:1:

sevgili arkadaşlarım, bu yoğurdun içine kırmızı pul biber katıp yeme meselesini çok tuttum ben. Hatta kekik biraz da karabiber koyuyorum. İçimin yandığını hissediyorum gerçekten, hem yoğurt hem de bu baharatların tamamı tek başına kilo vermeye yardımcı zaten. Ama özellikle tek başına yoğurt ve kırmızı pul biber. Tadı da çok güzel oluyor ben çok beğendim.

Yoğurtla ilgili yapılan bir araştırmada, diyetinde yoğurda yer verenlerin vermeyenlere göre %22 oranında daha fazla kilo verdiği ve incelmenin de %81 göbek bölgesinde olduğu tespit edilmiş. Çok ama çok faydalı, hem de lezzetli. Bir çok şeyin yanına da yakışıyor. Ayrıca da baya tok tutuyor beni. Siz de deneyin bence çok seviceksiniz canlarm.

Bencede yenilmesin, hatta tadına bile bakılmasın. Detoks boşa gider yoksa. Artık 5 li rakamları görelim sende Ecem'cim :34:

Tatlım kilonun genetikle uzaktan yakından alakası yokmuş. Çok araştırdım bu konuyu çünki annem bizim aile hep evlendikten sonra kilo alır sende alırsın felan derdi. Diyete başladığım dönemlerde beni en çok tetikleyen bu oldu. Kilonun genetikle ilgisi yok. Kemik yapın iri olabilir ama kilo tamamen yeme alışkanlığıyla alakalı. Bir ailenin bir çok ferdinin şişman olması o ailenin beslenme şeklinde olan bir bozukluğun sonucu bence. Bu konuyu araştırın derim. Sende doğru bir karar vermişsin. Sen zayıfladıkça kimse seni halana benzetemeyecek. :34:

Gitsen bile menünde çiğköfte görürsem eğer Nermin ceza keserim sana haberin olsun. Onlar ne yerse yesin sen 7 li rakamları düşün ve hayır de lütfen. Hatta tadına bile bakma. :20:

Tuğba'cım geçmişi oku olur mu canım, her geldiğinde. Orda ismini yazmıştı arkadaşımız. İsmi Kadriye. :34:

Ben bayılırım tarçına. Böyle bir özelliği olduğunu bilmiyordum. Ama yanlış hatırlamıyorsam bir ara insülinle bir alakası olduğunu okumuştum. Tam hatırlamıyorum ama sanırım vücuttaki şeker oranını dengeliyor. Hemen araştıralım bu konuyu :9:

kaptan son noktayı koydu çiğ köfte yok:)tamam yemiyecem :)
yeme bozukluğu olduğu kesin canım geçen sene tatildeyken dedemle annanemde izindelerdi ağzıları 1 dakika boş kalmıyordu en son annem bile pes dedi inan:)elimizde olan şeyler ama nedense çoğu zaman yenik düşüyrouz ama bunu hayat felsefesi haline getireceğiz inşallah benden sonra gelen nesli fit yetiştireceğim artık:)
tarçin kan şekerini dengeliyor özeliklede tatlı isteğine çok güzel çözüm.yoğurtta da güzel ouyor:(

Back
X