yok askitom yaaaa
ben her seyini denedim
vanilyali
sade
posetli posetsiz
limonlu
yok sevemiyorum biz birbirimize gicik olduk
oysa zencefil iciyorum ve daha bir suru cay cesidini
anladım canım o zaman yapıcak bişey yok mesela ben de suyu zorla içiyorum, bildiğin zorla içiyorum yani. Ama faydasını gördüğümüz için içiyoruz tabi ki, Allah yardımcımız olsun
günün gercekten de aydin olur insallah canim.
Teşekkür ederim bugün gerçekten de güzel bi gün geçirdim :) Umarım sizlerin de öyle geçmiştir..
elma sırkesı ve bal kurunu deneyen varmı kızlar faydasını goren varmı...
Canım ben menülerimde de hep belirtiyorum, elma sirkesi-bal karışımı diye. Gerçekten çok faydalı olduğuna inanıyorum. Yararını gören çok da fazla insan biliyorum. Ama daha dün bir video izledim, adana da mı tam hatırlamıyorum biri 1 ay boyunca elma sirkesi, limon, soda karıştırıp içmiş. Ve ne yazık ki midesi delinmiş, hayatını kaybetmiş..

Bunun önüne geçebilmek için bal şart. Az miktarda da olsa şart.. Ahmet Maranki'nin önerisinde falan bal eklenmesi var zaten. Tek başına sirke içmek Allah korusun mideyi delebilir zamanla.
dünkü menüm:
sabah:tavada domates,haşlaanmış yumurta,1 kaşık pekmez,2,5 dilim ekmek 2 bardak ıhlamur peynir,zeyttn
öğlen:yoğurtlu havuçlu kabak salatası,2 kaşık çorba
ara:1 elma 1fincan sütlü tarçınlı nescafe
akşam:1 tabak yeşil mercimek çorbası bol yeşillik.
ara:yarım portakal,şekersiz çay
3litre su
Kahvaltıyı sevdim en çok. Biraz fazla gibi görünse deee akşam çok güzel dengelemişsin canım.
bugün hiç iş yapasım yok gerçi dün dip köşe temizlemitim evi.şu bulaşıkları toparlayayım bari
Biz de dün dip köşe kaldırdık temizledik annemle.Kar gelmeden önce de bütüüüün pencereleri silmiştik. Yoruluyorsun ama temizlik gibisi yok
ben betul degilimmmmmmmmmmmmmmmmm
berilimmmmmmmmmmmmmm
77 dogumlu
3 kiz anasi
yaklasik 80 kilo olan
takimin gevezesi
sizi seven tombik arkadasiniz berilimmmmmmmmmmmmmmmmm
Çok sevilesi bi insansın, gerçekten
Paylaşımları akşamları telafi edebileceğine inanıyorum. Bu cuma sabah evden çıkmadan kilo bildirimini yapabilirsen eğer listeye dahil edeceğim canım seni. Aynı istek ve kararlılıkla devam edeceğini tahmin ettiğim için deneme süresini kısa tuttum. Umarım yüzümü kara çıkarmazsın.
Allah'ın izniyle hiçbir zaman sorumluluklarımdan kaytarmak düşüncesine sahip biri olmadım.. Elimden geldiğince bunu erken kabulun hakkını vermeye gayret edeceğimden emin olabilirsin. Yarın sabah namazdan sonra tartılıp hemmmen yazıyorum kilomu inşallah, umarım sevineceğim bi sonuçla karşılaşırım, sizler de öyle arkadaşlarım
sirke mideyi deliyor diye duymustum. o yüzden ben cesaret edemedim.ama deneyen arkadaslarimiz varmis.
canımcığım bal ile birlikte kullanıldığında mideye zararı olmuyor, he bi de şurası önemli, cam şişede satılan %100 doğal olanlarından alınmalı. Plastik şişede olanından almıştım bunu bilmiyordum o zaman,midem o kadar ağrısı ki okula gidememiştim o gün. Diğerindeyse hiç öyle bi problem yaşamadım. Aktardan da alınabilir sadece arada biraz fiyat farkı var ama aktardan alınan her zaman için daha iyi olur bence.
Merhaba kızlar insallah iyisinizdir bu sabah kahvaltıya gittim bir yer yararına düzenlenmiş kadınlar da bir sürü şey yapmış en az 20 çesit börek ,tatlılar önce dayanamadım aldım hamurişlerinden kaç gündür yulaf kepeği yemekten gözüm dönmüs sonra birer çatal aldım ama bir ağır geldi nerde dedim benim sade kahvaltım çok gereksiz bunlar durdurdum kendimi...hafif sıyrıklarla atlattım durumu sonra sporuma gittim 40 dk alet çalıştım ama tartı öncesi spor iyi değil demiş Gülçin sanırım:26: simdi çaylarımı içip akşamı sebze ile geçistirmeyi düşünüyorum tek isteğim yaryın 77 leri görmek hadi hayırlısı
Bu irade lazım işte, süpersin. Bu aralar benm karşıma da çok çıkmaya başladı hamur işleri tatlılar ama tercihlerimi hep sağlığımdan yana kullandım çok şükür.
menü..
sabah
1 adet yumurta
2 parmak peynir..
çeyrek ekmek..
yarım bağ roka..
3 adet yeşil zeytin
öğle
mink peynirli yumurtalı tereli sandeviç
1 bardak ayran..
ara
1 adet portakal..
3 adet ceviz...
akşam
1 kase çorba içeceğim..(pul biberli naneli limonlu)
su 3 litre olur.
spor birazdan 1 saat yürüyeceğim..

süperrrr...
bugünkü menümüde yazayım
sabah:2 dilin ekmek,domatesli yumurta,peynir,zeytn,2 bardak ıhlamur
öğlen:1 tabak mercimek çorbası 1 kase yoğurt
ara:1 elma 1 fincan bitki çayı
akşam:1 tabak pirinçsiz pırasa yemeği,bol yeşillik veya salata
3.5 litre su
Gayet güzelmiş..
Tuğba'cım saat 19:00 çok geç canım. Sen onu kış aylarında en geç 18:00 olarak ayarla tamam mı canım. Gör bak daha etkili olacak. Yaz döneminde 19:00 hatta kış mevsiminde ne kadar erken yersen senin için o kadar yararlı.
[/B][/I][/COLOR]
doğru aslında, yazın günler daha uzun gece daha geç uyuyoruz en geç 19:00 yaza uygun bi saat. o zaman bugünden itibaren 18:00'da sofrada olmaya çalışayım inşallah.
Ben şimdi yemeğimi hazırlamya gidiyorum, ilerleyen saatlerde yine görüşelim e mi? hepinzi öptüm