Ahhh olacaksınn hemde nasıll :) biraz sabır gerektiriyor yeter ki pes etme önünde zor sabır gerektiren bir sürec var ben inanıyorum sende kendine inan
Sabır gerektiriyor gerçekten de, severek yapmak da sabretmeyi kolaylaştırıyor. Sizin gibi başarılı olabilenleri gördükçe ben zaten daha çok azmedip kendime inanıyorum ve motive oluyorum, ben de kıyafetlerm bol geliyo diye sinirlenmek için can atıyorum :)) Teşekkür ederim desteğin için canım benim.
ıyı aksamlar hanımlar cocukları yatırdım geldım ...
bugun cok yorgun hıssedıyorum kendımı halbukı dıger gunler daha yorgundum mesela...menumdekı suyu artırmak ıcın ara ogunlerımı tursuyu katsam bısey olurmu yanı tursu kılo bakımından zararlımı kızlar..........
Turşuyu ben de çok istiyorum yemek.En sevdiğim turşu da lahana turşusudur, annem yapmıştı sağolsun koca bi bidon :) o bana bakıyor ben ona, çorbama yemeğime atmadığım tuzu ondan almak istemediğim için hiç yemiyorum. Ucundan bi tadılabilir isteği bastırmak için belki. Bu arada su içmekte ben de gerçekten çok zorlanıyorum. 2 günde 1 bardak falan içen insandım 2,5 litreye çıkarmak hiç de kolay olmadı. Ben de daha kolay içebilmek istiyorum suyu ya :\
bende menumu yazayim
sabah
1 kase corba
ara yok
ogle
kucuk bir tabak haslama ispanak ve yogurt
ara
3 ceviz
aksam
4 tane kofte
bol salata
bol su ve cay ictim
45 dakika yuruyus
afiyet olsuuuuuuun beril'cim çok güzel menü. sabah çorba içme kısmı özellikle, sürekli öyle devam edemem ama bi ara ben de yapıcam inşallah onu.