Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ahhh olacaksınn hemde nasıll :) biraz sabır gerektiriyor yeter ki pes etme önünde zor sabır gerektiren bir sürec var ben inanıyorum sende kendine inan

Sabır gerektiriyor gerçekten de, severek yapmak da sabretmeyi kolaylaştırıyor. Sizin gibi başarılı olabilenleri gördükçe ben zaten daha çok azmedip kendime inanıyorum ve motive oluyorum, ben de kıyafetlerm bol geliyo diye sinirlenmek için can atıyorum :)) Teşekkür ederim desteğin için canım benim.

ıyı aksamlar hanımlar cocukları yatırdım geldım ...
bugun cok yorgun hıssedıyorum kendımı halbukı dıger gunler daha yorgundum mesela...menumdekı suyu artırmak ıcın ara ogunlerımı tursuyu katsam bısey olurmu yanı tursu kılo bakımından zararlımı kızlar..........

Turşuyu ben de çok istiyorum yemek.En sevdiğim turşu da lahana turşusudur, annem yapmıştı sağolsun koca bi bidon :) o bana bakıyor ben ona, çorbama yemeğime atmadığım tuzu ondan almak istemediğim için hiç yemiyorum. Ucundan bi tadılabilir isteği bastırmak için belki. Bu arada su içmekte ben de gerçekten çok zorlanıyorum. 2 günde 1 bardak falan içen insandım 2,5 litreye çıkarmak hiç de kolay olmadı. Ben de daha kolay içebilmek istiyorum suyu ya :\

bende menumu yazayim
sabah
1 kase corba
ara yok
ogle
kucuk bir tabak haslama ispanak ve yogurt
ara
3 ceviz
aksam
4 tane kofte
bol salata

bol su ve cay ictim
45 dakika yuruyus

afiyet olsuuuuuuun beril'cim çok güzel menü. sabah çorba içme kısmı özellikle, sürekli öyle devam edemem ama bi ara ben de yapıcam inşallah onu.

Sabır gerektiriyor gerçekten de, severek yapmak da sabretmeyi kolaylaştırıyor. Sizin gibi başarılı olabilenleri gördükçe ben zaten daha çok azmedip kendime inanıyorum ve motive oluyorum, ben de kıyafetlerm bol geliyo diye sinirlenmek için can atıyorum :)) Teşekkür ederim desteğin için canım benim.

Turşuyu ben de çok istiyorum yemek.En sevdiğim turşu da lahana turşusudur, annem yapmıştı sağolsun koca bi bidon :) o bana bakıyor ben ona, çorbama yemeğime atmadığım tuzu ondan almak istemediğim için hiç yemiyorum. Ucundan bi tadılabilir isteği bastırmak için belki. Bu arada su içmekte ben de gerçekten çok zorlanıyorum. 2 günde 1 bardak falan içen insandım 2,5 litreye çıkarmak hiç de kolay olmadı. Ben de daha kolay içebilmek istiyorum suyu ya :\

afiyet olsuuuuuuun beril'cim çok güzel menü. sabah çorba içme kısmı özellikle, sürekli öyle devam edemem ama bi ara ben de yapıcam inşallah onu.

tugba aynı bende cok zorlamnıyorum ıcerken suyu mıdem bulanıyo ama zorakı ıcecem....

sevgili arkadaşlarım, yarın sınavım var gündüz okulda olacağım, öğle yemeğimi yemekhanede yiyeceğim menüye baktım kendime göre ayarlayabilirim sanıyorum.

Erkenden uyuyacağım bugün yine. Hepinize hayırlı akşamlar diliyorum, yarın güzel sonuçlar aldığımızı görelim diye de bol bol dua ediyorum :16: Yarın sabah 6buçuk-7 gibi kilo bildirimimi yapacağım inşallah. Allah'a emanetsiniz..

BUGÜNKÜ MESAJ SAYIM BUNUNLA BİRLİKTE

" 15 "

msj 3

Çok sağol Kadriye , gerçekten eve gelip yemek yapmak çok zor oluyor ...ben yemek yapmayı hiç sevmiyorum ..annem benimle birlikte kalıyor . yemekleri o yapıyor . şimdi diğer ablamın yanına gitti . iş bana kaldı ..tabi bir de çocukların beğenme meselesi var ...ah annecim ..çabuk gel :52:

insallah cabucak gelir annen.benim cocuklarda cok secici.birinin yedigini digeri yemiyor maalesef

yoo yoo neden yanlış anlaşılsın, seninle aynı şeyleri düşündüğüm için zaten düzenlemelerden bahsettm ben de :26: ben bu konuda, yani sağlıklı zayıflama ve diyet önerileri bakımından henüz tecrübesizim, damak tadıma uysa da uymasa da, alıştığım miktara uysa da uymasa da beslenme tarzıma uysa da uymasa da senin söylediklerin de her daim kulağıma küpe benim.

Kahvaltıda daha fazla doyurabilirdin karnını. Ama belki geç yapmışsındır ondan az yemişsindir ben bi yumurta bi ekmekle mümkün değil doymam :) peynir zeytn maydonoz da olsa süper olurmuş. Günün geri kalanıysa benim yediklerim gibi, canım güzel bence.

doydugumdan degil de biraz yemegimi azaltmak istiyorum.
Demek istediğim şeyi çok iyi anlamışsın canım. Burda zayıflayalım derken metabolizmamızı iyice bozmayalım. Yalan yanlış kulaktan duyma her bilgiyede inanmayalım.

Ayrıca burda ben birinci amaç olarak hiç bir zaman zayıflamayı düşünmedim. Amaç ve hedef sağlıklı beslenmeyi öğrenmek, bunu öğrenirkende zaten fazla olan kilolarımız kendiliğinden gidiyor. Aklınızdan diyet kelimesinide tamamen çıkartın. Aslında şuan yaptığımız tamamen sağlıklı beslenmek. Önemli olanda doğru yolu bulup hayatımız boyunca o yolda gitmek. Yoksa şok şok diyetler yapıyorlar aradan iki ay geçmeden verdikleri kiloların iki katını tekrar alıyorlar. Şuan uzun uzun yazamadım. Ama anlatmak istediğim şeyi büyük ihtimal herkes anladı.

saglikli beslenmek baska.diyet denince beyin zaten sadece yemek düsünüyor.
msj 7

Kadriye ben 2 yıl önce diyetisyene gittim , bulunduğum ilde yok , trabzon a gittim , ama hafta sonu çalışmıyor bayan . ben de hafta içi okul var diye tekrar gidemedim . onun verdiği diyet listesinde her öğüne 1 veya 2 dilim ekmek vermişti ( tost ekm büyüklüğünde ) ama değişim listesi vardı . mesela 1 kase çorba içersen 1 dilim ekm çıkarıyorsun gibi..tamamen ekmeksiz bir diyet önermiyorlar . genellikle sabah kahvaltısında tercih etmek gerekiyor.

biraz daha kilo vermek adina ben hep azalttim.simdi de metabolizmam yavas calisiyor.dikkat gerekiyor.

hepınızı cok opuyorum ıyı geceler hanımlar.... yarına bakalım ne olacak ınsallah hayırlı sonuclar.....

iyi geceler canim.

Ne demek canım birbirimize destek olacagız ki sonuca varalım her zaman... ;) büyük farklarla zayıflayanların resimlerine bak motive olursun

arkadaşlar ben başka gruba bakayım. açıklama yazmadınız galiba ya da ben göremedim. o kadar yoruma baktım denk gelmedim.
ideal kilonuza ulaşmanız dileğiyle.

msj 8

diyetisyen beni tarttı ve 20 kilo fazladan yağ var dedi ..en çok kalça ve bacaklarda birikmiş ...hatırlar mısınız Dr.mehmet öz tv de kadınları küvete oturtup üzerlerine 5 kg yağ bidonlarını döküyordu ..bunları fazladan taşıyorsunuz diye ..şimdi o aklıma geldi ..gerçekten kendimize işkence ediyoruz ..onun için diyetisyenin tartısında tartılmak iyi oluyor , yağ mı gitmiş yoksa kas mı hepsini söylüyor ..ama istikrarlı olmak gerekiyor her konuda ..önce beyinde bitmeli herşey ...ben bu kez kararlıyım ..Nasip olursa tatil dönüşü en az 3 kilo vermiş olmalıyım ..
insallah canim.kilo cogaldikca insanin hareket kaabiliyeti de azaliyor.

msj 10

Herkes gitmiş , nerelerdesiniz dizi mi izliyorsunuz ...tekrar görüşmek üzere ben de çıkayım ..yarın takımımız için başarılar diliyorum , bu azimle 13. takım hep 1. olacak eminim ...
ben de sabah bildirim yaparım ..bakalım 70 in altına kaç gr düşeceğim ...:52:

iyi geceler canim.

sevgili arkadaşlarım, yarın sınavım var gündüz okulda olacağım, öğle yemeğimi yemekhanede yiyeceğim menüye baktım kendime göre ayarlayabilirim sanıyorum.

Erkenden uyuyacağım bugün yine. Hepinize hayırlı akşamlar diliyorum, yarın güzel sonuçlar aldığımızı görelim diye de bol bol dua ediyorum :16: Yarın sabah 6buçuk-7 gibi kilo bildirimimi yapacağım inşallah. Allah'a emanetsiniz..

" 15 "

basarilar canim sinavinda.yarin görüsürüz iyi geceler.

" 15 "

Basarılar benimde yarın sınavlarım var :( yarın görüsmek üzere

" 15 "

basarilar canim sinavinda. herkese iyi geceler.
benim mesaj sayimda 20 oldu.

arkadaşlar ben başka gruba bakayım. açıklama yazmadınız galiba ya da ben göremedim. o kadar yoruma baktım denk gelmedim.

Kaptanımız Ebru sana cevap vermis canım kontenjanımızın doldugunu istersen misafir olarak arada gelebilecegini bir takıma üye olabilmek icin cuma yarısmasında yarısmak isteyenler topigine katılmak istedigini belirttigin takdirde ihtiyac olan gruptan cagıracaklarını belirtmis önceki mesajlarda dikkatli okursan canım görebilirsin :)

Kızlaar bugün buzdolabını degistirdim sükürler olsun icimee sindiiii bu sefer :) aslında daha tam degistirmedim ankastrelerle bir fiyatını verecek bize yarın muhtemelen degisecek bir ankastreler sectim ki ayyyy cok heyecanlıyım hemen zaman gecsede kullansammmmmm :)))

Birde yarın eger bir sıkıntı olmazsa yineee dügün yaapılacak yerin geri kalan parasını vermeye gidicez kaynanaya sinirim gecmedi onunla degil yarım saat 1 dk bile muhattap olmak istemiyorum bana sabır dileyin nolur nolur noluur :(

Kizlar eve yeni geldim.
Yolda biraz gecmisi okudum ama sarjim bitti simdi tamamladim

Yorgunum, bu sefer gecmis alintilayamayacgim ama aklimda kalan seyleri soyleyeyimm.

Beril pantolonun etiketini cekmene gerek yoktu ki:) biz sana inanmadigimizdan oylee bir yorum yapmadik, guzel bir olay senin icin, ben de oyle olmaz mesela gerci bizjm boy farkimiz da cok var da sasirdigimizdan dedik yani.
Yoksa niye inanmayalimm ask olsun..

Tursu diyette olmaz kizlar, ecem de yazmis zaten.

Tugba kesiln buzagi icin uzulme senin elinde degildi.

Deryacim umarim 59u gorursun tekrar.
Beril sen de masallah cok guzel kilo vermissinn.
Ecem senin de inaniyorum ki cok guzel olcak bu haftaki sonucun.
Yarin da umarim cok stressiz halledersiniz dugun yerini, Allah sana sabir, kayinvalidene iyilik, samimiyet, mutevazilik versinn.

Baska aklima gelen bir sey yok, menuler genel olarak guzeldi hepinize afiyet olsunn:))

Menum

Sabah 7:30 1 bardak sut, 2 kuru kayisi
9:30 peynirli omlet, 1,5 dilim ekmek, domates, 4 zeytin
12:30 domates corbasi, slata, yogurt, 3 kofte
14:00 1 mandalina
16:30 ceyrek simit, yarim bardak ayran
18:15 kori soslu tavuk, 3 patates kizartmasi

***13. TAKIM 291. ETAP ***

aysecig (62 / / / % )
beril77 (79.8 / / /% ) 6. takımdan transfer oldu.
betuld (63.2/ / /%)
dontpanic (115.1 / / /% ) Yeni üye Hedef: 80
gurbet_dmr (83.8 / //% )
lafraise(61/ / /% )
tugkay2000 (64.8 / / /%)
yenibirbenbursa ( 78.6 / / / % )

13.TAKIM ORTALAMASI:%

Kızlar yarınki listemiz bu şekilde inşallah. Yarın her ihtimale karşı bu geceden listeyi hazırladım ki sorun olmasın. İnşallah yarın hepimiz güzel sonuçlar görürüz tartıda. :16:

Son düzenleme:
1 saat yüryüşümü yaptım..17:45 te yemeğimi yedim..:21:
bakalım sabah ne olacak..artık 59 ları geri görsemmmmmmmmmm:52:

Hadi bakalım yarın sabah görelim senden bir 59 :16:

ebrum uzulme canım arkadasımmmmmm benım ıcın bende ınanıyorum hersey cok gzel olacak sessız kalcam artık nasıl olsa sessızlık en guzel cevapdır yaaaaa.....
oy yerım ben o bebısı ınsallah hayırlısıyla al kucagına canım benım.....

Teşekkürler canım benim. İlk başladığında gerçi daha geçen hafta çok enerjiktin. Taaa buralara kadar geliyordu iyi enerjilerin. Ne zaman kaynanana geçtin, hep üzgün görüyorum seni. Hadi canlan artık biraz. :16:

menum

sabah domates salatalık yogurt yedım

ara kıvı

oglen kuru fasulye bı kase salata..

ara elma yedım..

aksam sadece yogurt salata ve tam bugday ekmegı 1 dılım

su 1.5 lt 2 bardak yesıl cay.....

Gayet güzel bir menü afiyet olsun. Umarım yarın tartıda güzel sonuçlar görürürüz. :46:

benim boyum kisa cani.160 cm.

bunu ögrendigim iyi oldu.haftaya ona göre davranirim.

bende öyle düsünüyorum.

64 boyuna göre çok kalır bence. Çünki benim ideal kilom 63, Boyum 172 sen bir 64 ol bakalım sende nasıl duracak.

Bugünkü menüm;

Kahvaltıdan önce elma sirkesi-bal, nane limonlu yeşil çay

Sabah: 1 dilim tam buğday ekmek
1 haşlanmış yumurta
4 zeytin
1 kbrit kutusu kadar peynir
1 yemek kaşığı kadar domates

ara yok---------------------------------------------

Öğle: 1 dilim tam buğday ekmek
1 kase pul biberli yoğurt
2 yemek kaşığı kadar yağsız kuşbaşı tavuk

ara yok---------------------------------------------

Akşam: 1 kase bol limonlu mercimek çorbası
1 kase pul biberli yoğurt

+ yaklaşık 2.5 lt su
+ 1 bardak yeşil çay (bitane daha içerim birazdan, bi de yatmadan önce)

işte böyle :34:

Afiyet olsun Tuğba'cım harika bir menü olmuş. Sabahı sabırsızlıkla bekliyorum. :nazar:

yediklerimi yazayim.
sabah:1 dilim kepekli ekmek, 1 yumurta
ögle:biraz haslama tavuk,yogurt,1 dilim kepekli ekmek
aksam:1 kase mercimek corbasi,elma,1 dilim kepekli ekmek corbanin yaninda ekmeksiz doymadim :(
2 bardak kahve,3 bardak yesilcay,3 litre su
sabah arkadasla 2 saat yürüdük.

Bugün mercimek çorbası günüydü galiba. Her menüde var sanki :9: Gayet güzel bir menü olmuş canım. Afiyet olsun. :46:

msj 1

Hayırlı akşamlar arkadaşlar , geçmişi okudum , gündüz katılmayınca sayfalar uzayıp gidiyor ...bazen ben de düşünüyorum bayanlar için 20 yıl çalışmak iyi olurdu diye ...ben 17 yıllık öğretmenim ..insan kendine zaman ayırmak istiyor ..

mesela ben sabah spor yapmayı seviyorum ..hafta içi okul var , hafta sonu komşular uyuyor , nasıl koşacaksın evde ..inanın yarı yıl tatilini dört gözle bekliyorum ..

Gerçekten zor oluyor hem anne olmak, hem çalışmak hemde kendine zaman ayırmak. Allah yardımcımız olsun. Senin yine yarıyıl tatilin var, yaz tatilin var bende o da yok. :9:

msj 2

bugün yediklerimi yazayım ,

önce 1 su bardağı ballı sirkeli su içtim
sabah geç uyanınca kahvaltı yerine 1 kase çorba

öğlen
ızgara tavuk , salata , yoğurt ve 1 dilim ekm

ara 1 portakal

akşam
yeşil mercimek çorbası , salata , az yağda çevrilmiş kırmızı biber ..

1.5 lt su ( yarım sa dışarıda yürüyüş )

Su az olmuş onun haricinde menü gayet güzel afiyet olsun.

Allahım hayalet olmak ne zorrrrrrrrr imdatttttttttttttttt 3 saatir sessiz çığlıkşarımı duyan yok,site sifremi kabul etmedi 3 saattir sormadığı amcam,dayım kalmadı yine de giremedim deli oldum szi uzaktan okudum bir de tartı günü diye yeni hesap açtım bir de onunla uğrastımmmmmmmm çok yorgunum deli etti bu pc beniiiiiiiii yeni adımla geldim asağıda hayalet gibi duruyorum gören yok cevap yazıcam onay yokkkk hemen menümü yazayıö çıkayım gözlerim kalandı çok hepinizi öpüyorummmmmmmm

menüm sabah :kahvaltıda oldupum için biraz karışık ama fena değil

öğlen :çok az tavuk

ara:hurma,fındık,keçiboynuzu ,ceviz az az

akşam :ıspanaklı yumurta,yoğurt

maydonoz suyu...

Ayy canım benim kıyamam ben sana. Allahtan bulmuşsun şifreni. Ben aslında menünün kahvaltı kısmını merak ediyordum ama yazılmamış. Cısss olduğu için sanırım. Ama iyiki yazmamışsın tartı öncesi milleti kaçamağa sürüklerdin. :9:

Kızlaarr geldimm gecmise dalmadan menümü yazayımm

Sabah
1 yumurta
1 d. Ekmek

Ögle
Bi kutu pul biberli naneli yogurt

Aksam :17::17::17::17:
3 kasık mantı
3 ısırık gözleme

Ama vallahi baska yicek bisey yoktu gözlemeciye gidince cogunluk böyle oldu hatta kendime yemek söylemedim bile arkadaslarımınkine ortak oldum :( coook acıkmıstımm :17::37:

Şimdi olacak iş mi bu canım. Sana perşembeleri bişeyler oluyor. Hafta boyunca ayran detoksu yap, sonra git tartılacağın günün öncesinde kaçamak yap. İnşallah yarın iyi bir sonuç alırız senden yoksa dırdırımdan kurtulamazsın haberin olsun :9:

ıyı aksamlar hanımlar cocukları yatırdım geldım ...
bugun cok yorgun hıssedıyorum kendımı halbukı dıger gunler daha yorgundum mesela...menumdekı suyu artırmak ıcın ara ogunlerımı tursuyu katsam bısey olurmu yanı tursu kılo bakımından zararlımı kızlar..........

Turşu kesinlikle yeme canım. Çünki ödem yapar.

bende menumu yazayim
sabah
1 kase corba
ara yok
ogle
kucuk bir tabak haslama ispanak ve yogurt
ara
3 ceviz
aksam
4 tane kofte
bol salata

bol su ve cay ictim
45 dakika yuruyus

Menün çok güzel Beril'cim afiyet olsun. Sen iyice darılmışsın anlaşılan ama ortada yanlış anlaşıllma var. Hadi bakalım eski Beril'i yeniden istiyoruz. Olmuyor böyle :20:

Zamanla alışırsın canım su içmeye merak etme. Ama sabret biraz. Su içmek her yönden çok faydalı mutlaka içilmeli. Buda sana vesile oluyor işte .

" 15 "

Mesajları Gülçin'e atıyorduk ama sanırım senin 100 mesaj dolmamış mıydı? Sınavlarında başarılar. İnşallah sabah çok iyi bir sonuç alacağız senden. :16:

Tatlım sana cevap yazdım ama gözünden kaçmış sanırım. :26:

Kaptanımız Ebru sana cevap vermis canım kontenjanımızın doldugunu istersen misafir olarak arada gelebilecegini bir takıma üye olabilmek icin cuma yarısmasında yarısmak isteyenler topigine katılmak istedigini belirttigin takdirde ihtiyac olan gruptan cagıracaklarını belirtmis önceki mesajlarda dikkatli okursan canım görebilirsin :)

Harikasın Ecem maşallah hiç bişey kaçmıyor. İşte örnek bir üye. :nazar:

Kızlaar bugün buzdolabını degistirdim sükürler olsun icimee sindiiii bu sefer :) aslında daha tam degistirmedim ankastrelerle bir fiyatını verecek bize yarın muhtemelen degisecek bir ankastreler sectim ki ayyyy cok heyecanlıyım hemen zaman gecsede kullansammmmmm :)))

Birde yarın eger bir sıkıntı olmazsa yineee dügün yaapılacak yerin geri kalan parasını vermeye gidicez kaynanaya sinirim gecmedi onunla degil yarım saat 1 dk bile muhattap olmak istemiyorum bana sabır dileyin nolur nolur noluur :(

Hayırlı uğurlu olsun canım şimdiden.. Allah mutlu mutlu kullanmayı nasip etsin. İnşallah yarın kayınvalidenin ağzı dili tutulur. Cuma cuma la havle oku, ayetel kürsü oku. Üfle suratına doğru çaktırmadan :9:

Kimsecikler yok bende kactımmm kızlaar biraz ders calısıp uyuyayım

Sanada başarılar canım sınavlarında. Hadi bakalım atlat şu sınavlarıda daha çok görelim seni buralarda.

Menum

Sabah 7:30 1 bardak sut, 2 kuru kayisi
9:30 peynirli omlet, 1,5 dilim ekmek, domates, 4 zeytin
12:30 domates corbasi, slata, yogurt, 3 kofte
14:00 1 mandalina
16:30 ceyrek simit, yarim bardak ayran
18:15 kori soslu tavuk, 3 patates kizartmasi

Afiyet olsun Betül'cüm. Menü gözlerimi yaşarttı. Patates kızartmasıda içimi yaktı :60::60::60:

Öncelikle bu siteyi kuranlardan, böyle bi yarışma fikrini aklına getirenlerden, bana destek olan siz arkadaşlarımdan ALLAH RAZI OLSUN diyorum. İyi ki buraya gelmişim, iyi ki sizleri tanımışım, gerçekten çok istedim bu sefer, azmettim.

Yakın bir zaman önce 120.7 'yi gördüğüm kilom, buraya geçen cumartesi günü başladığım 115.1 kg'dan 112.9 a düşmüş durumda. Sabah tartıda bu sonucu görünce, gerçekten gözyaşlarımı tutamadım. Belki sizler alışkınsınız kilo vermeye ama ben ilk kez bu kadar iradeli oldum ve başardım. İnanarak yaptığım bişeyi başarmak, hayatım boyunca ızdırabını çektiğim bi hastalıktan emin adımlarla ve sağlıklı bi şekilde kurtulabiliyor olmak çok güzel. ALLAH'ıma şükrediyorum. Ve ben buraya geleli yalnızca 6 gün oldu, 6 günde aldım bu sonucu. Çok mutluyum arkadaşlarım, çok.. Asla vazgeçmeyeceğim, çünkü ben böyle çok MUTLUYUM... :16:

Şimdiki temennim ise, sizlerin de böyle mutlu olacağınız sonuçları görmeniz tartıda. Gerçekten en az kendime ettiğim kadar sizlere de dua ediyorum. İyi ki varsınız, bu süreçte hepiniz burdasınız. Birazdan bazı alıntılar yapıp kahvaltımı ettikten sonra evden çıkacağım, sınavım var biliyorsunuz. Akşam yeniden görüşmek dileğiyle, Allah'a emanet olun..

Back
X