Öncelikle bu siteyi kuranlardan, böyle bi yarışma fikrini aklına getirenlerden, bana destek olan siz arkadaşlarımdan ALLAH RAZI OLSUN diyorum. İyi ki buraya gelmişim, iyi ki sizleri tanımışım, gerçekten çok istedim bu sefer, azmettim.
Yakın bir zaman önce 120.7 'yi gördüğüm kilom, buraya geçen cumartesi günü başladığım 115.1 kg'dan 112.9 a düşmüş durumda. Sabah tartıda bu sonucu görünce, gerçekten gözyaşlarımı tutamadım. Belki sizler alışkınsınız kilo vermeye ama ben ilk kez bu kadar iradeli oldum ve başardım. İnanarak yaptığım bişeyi başarmak, hayatım boyunca ızdırabını çektiğim bi hastalıktan emin adımlarla ve sağlıklı bi şekilde kurtulabiliyor olmak çok güzel. ALLAH'ıma şükrediyorum. Ve ben buraya geleli yalnızca 6 gün oldu, 6 günde aldım bu sonucu. Çok mutluyum arkadaşlarım, çok.. Asla vazgeçmeyeceğim, çünkü ben böyle çok MUTLUYUM...
Şimdiki temennim ise, sizlerin de böyle mutlu olacağınız sonuçları görmeniz tartıda. Gerçekten en az kendime ettiğim kadar sizlere de dua ediyorum. İyi ki varsınız, bu süreçte hepiniz burdasınız. Birazdan bazı alıntılar yapıp kahvaltımı ettikten sonra evden çıkacağım, sınavım var biliyorsunuz. Akşam yeniden görüşmek dileğiyle, Allah'a emanet olun..