Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

son günlerdeki menülere baktım da, ben mi çok yiyorum siz mi çok az yiyorsunuz? çevremdekilerden fazla yemiyorum, onlar benden zayıf. ama size göre çok geldi yediklerim :((

bugün yediklerimi yazayım (kahvaltı yapamadım )
-1 kepçe çorba
- 3 kaşık pirinç pilavı
-salata (küçük porsiyon)
-1 kepçe tas kebabı
-1 dilim ekmek
-3 ceviz
-1 tane deveci armut

menümü miktar olarak değerlendirir misiniz? ben hala açım, ama yatana kadar yemeyeceğim.
kilom 82. onu da dikkate alın :)

Canım benim Allah razı olsun düsünmen yeterr :) 9 ders alıyorum 3 ü bütlere kaldı :( bu evlilik hazırlıklarıyle okul bu ara hic anlasamıyorlarrrr bedenimde aklımda hazırlıklara dogru kayıyor hahahah :)

Çok tatlı telaşlardır bence bunlaaar ecemcim. Umarım bi gün ben de yaşarım bu heyecanı :16:

Evet ama gercekten inanılmaaaaazz yogunduuuu anlatamammmm :( son 2 sınavım kaldı insallah onlar iyi gecer
Hahaha eminim Ebru dan güzel bir azarda gelicektir aslında ayran hiiicc aklıma gelmedi :( Kıvancın etkisi olsa gerek :))

Begendin mi gercekteeeeen cok mutlu oldumm :) kücük bir adacık her tarafı denizle kaplı :))
Tamam sen oturarak dedin bakalım diger kızlar neler dicek bunu not alıyorum cogunluk ne derse :) neden sacmalayacaksın canım Keremde(nisanlım) oturarak diyor :)
Biz Keremle Aslı olamadıkta Kerem Ecem olduk :)))

Beğenmez olur muyum hiç? Derler ya rüya gibi bir yer diye.. Benm gözümde aynen öylecanlandı birden. Dİğerleri de eminim çok beğenicekler :) Oturarak da kılınsa nikahın ayakta da kılınsa, şimdiden bi ömür boyu mutluluklar canımın içi..

Beğenmez olur muyum hiç? Derler ya rüya gibi bir yer diye.. Benm gözümde aynen öylecanlandı birden. Dİğerleri de eminim çok beğenicekler :) Oturarak da kılınsa nikahın ayakta da kılınsa, şimdiden bi ömür boyu mutluluklar canımın içi..

Ayyyy ne güzel yüreklisiiinn senn Allah insallahh sanada böyle güzel duyguları hayırlısıylaa nasipp eder insallllaahhh

son günlerdeki menülere baktım da, ben mi çok yiyorum siz mi çok az yiyorsunuz? çevremdekilerden fazla yemiyorum, onlar benden zayıf. ama size göre çok geldi yediklerim :((

-1 kepçe çorba
- 3 kaşık pirinç pilavı
-salata (küçük porsiyon)
-1 kepçe tas kebabı
-1 dilim ekmek
-3 ceviz
-1 tane deveci armut

menümü miktar olarak değerlendirir misiniz? ben hala açım, ama yatana kadar yemeyeceğim.

canımcım, günlük yediklerini öğün öğün ayırırsan daha iyi olur ben kafamda ayırdım ama :) belirtirsen çok daha kolay yorum yapabiliriz.. Kahvaltı yapma imkanın varsa, muhakkak yap ama muhakkak. O çok önemli.. Tüm gün zinde ve enerjik olursun, daha geç acıkırsın. Zaten yapmadm değil yapamadım demişsin inşallah bi daha böyle olmaz. Ve kahvaltında 1 dilim de olsa çavdar ekmeği, özellikle de tam buğday ekmeği ye. O seni tok tutmaya yarar.

Senin de bildiğin gibi pirinç pilavı çok kalorili. Bugün ben de yedim ama iki kaşık, akşam 1 kase yoğurt yiyip dengelemeye çalıştım.

Bu arada yediklerin hiç de çok değil.Çeşit ve miktar olarak az, ama bazılarının kalorisi yüksek olduğu için çok yemiş gibi geliyor sana ve çok yediğini sandığın halde az yediğin için acıkıyorsun. Benm yediklerimi hiç okudun mu bilmiyorum, 1-2 sayfa geride olması lazım. Ben o şekilde beslenerek 6 günde tam 2.2 kg verdim. Umarım yağdan gitmiştr orası ayrı da :) baktığın zaman senden çok daha fazla yemişim gibi duruyor. Anlatabildim mi bilmiyorum canım.

Yeşil çayını ihmal etme günde 3 bardak, sabah kalktığında gün arasında ne zaman istersen ve yatmadan önce. İçine de limon sık bu onun etkisini arttırır. hmmmm bi de SUYUNU SAKIN İHMAL ETME. bak zorla da olsa içmeye alıştım :)

Umarım başarırsın, önemli olan istemek, kafada bitirmek.. Bu kısmı hallettikten sonra kilo verememek işten bile değil :34:

Kızlar dügün mekanımız burası kısmetse 01.09.2013 te
Kokteyl havuz basında yemek icerdee nikahta burda kıyılacak sizce ayakta mı olsun oturarak mı ona karar veremedm yaaa of gerci provasını yapıcaz herseyn yemeklerin süslemenindee ama buna karar vermem gerekiyor

Eki Görüntüle 602374 Eki Görüntüle 602375 Eki Görüntüle 602376 Eki Görüntüle 602377
süper bir mekan.hayirli ugurlu olur insallah.ayakta farkli olur.heyecandan bacaklarin titremeyecekse...

Begendin mi gercekteeeeen cok mutlu oldumm :) kücük bir adacık her tarafı denizle kaplı :))
Tamam sen oturarak dedin bakalım diger kızlar neler dicek bunu not alıyorum cogunluk ne derse :) neden sacmalayacaksın canım Keremde(nisanlım) oturarak diyor :)
Biz Keremle Aslı olamadıkta Kerem Ecem olduk :)))

mekan çok güzel, düğününüz de çok güzel geçer inş.
ben benzer bir mekanda düğüne gitmiştim, onlar denizi arkadalarına alıp ayakta kıymıştılar nikahı. bence güzeldi. yabancı filmlerdeki nikah görüntüleri gibi olmuştu.
ayakta daha güzel durursunuz gelinlikle. otururken pek birşey belli etmiyor. nişanlınızla boy-pos uyumunuz yerindeyse(boyu boyuna derler ya :) ) ayakta kıymanızı öneririm.

ecem nisanlininla benim oglusum adasmis.benim oglumunda ismi kerem.

Nedense bugün çok az kişi vardı, ya da ben mi erkenden uyuyorum birazdan herkes toplanır mı :)

Yarın tatil ya, herkes ailesiyle, çocuğuyla vakit geçiriyor sanırım. Misafirliğe gidenler, misafirler için hazırlık yapanlar var aranızda onun da etkisi var tabi.

Ben hala özel mesaj atamıyorum az önce baktım :\ o yüzden yine buraya yazıyorum. Bugün eve geç geldiğim için mesaj sayım biraz az ama, o ayptığım dağ gibi alıntı ömrümden ömür götürdü zaten :) Hepinize hayırlı geceler, iyi haftasonları diliyorum. Allah'a emanet oluunn..

*****Bugünkü mesaj sayım bununla birlikte;*****

"14 "

:3: :3:

menüm
sabah:1 yagsiz tost
ara 8 findik
ögle:firinda balik,1 dilim ekmek
aksam:bol salata,pul biberli yogurt
2 lt su, 2 bardak yesilcay 1 bardak kahve simdiye kadar bunlardi.
yürüyüsü cok yapamadim bu gün sadece 40 dakika.
Bence cok guzel olmus, afiyet olsun

evet kızlar yemegımı yedım geldım menumu yazıyorum...

sabah 1 tam bugday ekmek yumurta domates

ara kıvı

oglen 1 kase tarhana corbası yogurt

ara elma

aksam kabak yemegı 1 tabak okadar...

su 1.5 lt 3 bardak yesıl cay...
Afiyet olsun bu da cok guzel

canim burda hergun yaziyorum ne yedimi yaptimi
goz ucuyla arada bir bak
sende harika kizlarin arkadasi oldugun icin harikasin sekerim

cok zayiflik yakismiyor
kendimi hamsi gibi hissediyorum ama simdi masallah balina etliyim bacim

ben de bayildim canim
13 demisler bize degilmi

dun konusmustuk bak allah sana mukafatini tezelden gondermis
adamin her dedine alinma
otel
siz
romantik geziler
masum geceler:1::1::1:

canim sifreyimi unutuyon ne yapiyon
ben anlamadim
sorununu yonetime bir sorsan

bende ayni fikirdeyim
sen sabir et odulu kusun kanadinda cicegin yapraginda gelir

sorun degil canim biz burdayiz
bir biz eksigiz
3 kiz getireyimmi bende

sagol canim
sen nasilsin hersey yolundadir insallah

afiyet olsun
hos geldin

ay kiyamam
ne yapacak simdi kuzucuk
kimle oynayacak insallah arkadaslarim okulum diye diretip aglamaz

hadi yine iyisinnnnnnnnnnnnn

sagol canim
cevabi anlayacak kapasite varmi ki---------------
buradaki herkese ve ozellikle sana tesekkurler
nedenmi kurallara uyuldugu cifte standart olmadigi icin
kendimede tesekkur edeyim bari iradem hirsim ve takim sorumluluk duygularim icin
Ben de iyiyimm Beril
Yarim kilo yarim kilodurr:))
Bugunn cuma mutluyum o yuzden hafta sonu geldi ya:)
2 gundur cocuklar da az geliyor 9 kisiydik bugun cok guzel oluyor oyle
İdeal sayilar, istedigim gibi ilgilenebiliyorum bireysel, cocullar da daha sakin oluyorlar

vav her sekılde bırıncıyız deseneıze ... tebrıkler sımdıden takım tebrıkler berılım...
evet berılım dun konusmustuk ınsallah guzel gunlerle bırlıkde Rabbım huzur versın cumlesınınkıne.....
kızlar bende rahımde yara cıktı 1 ay oldu doktror 1 ay dolunca gel yakalım demıstı pazartesı gıtcem randevu aldım ama cooooook korkuyorum....
canim korkma ya
Hemencecik hallderler doktor ins sen bir sey anlamadann

Menüm
Sabah
Kücük bir simitin yarısı
2 çatal peynir
3 zeytin

Ögle
Yok - zamanımda yoktu ama basım döndü ve 2 seker yedim

Aksam (16.00)
Mantar soslu dana rosto
1 d. Ekmek
1 k kola

Bu arada aksam yemegimi Kıvanc Tatlıtugla yedim :)) o da bizim okulda 10 yıldır mezun olamadıda hahahah :))
Kolada cok seker var ya
O da sagliksiz ama hic degilse light icseydin
Ben illa canim cekerse zero iciyorumm

Kivanc mi?? Ayni masada birebir mi yediniz yoksa ortak bi cafeteryada mi?
1. Siksa cevap, ben Kerem in yerinde olsam cok kiskanirdimm:))

Kokteyl havuz basında yemek icerdee nikahta burda kıyılacak sizce ayakta mı olsun oturarak mı ona karar veremedm yaaa of gerci provasını yapıcaz herseyn yemeklerin süslemenindee ama buna karar vermem gerekiyor

Eki Görüntüle 602374 Eki Görüntüle 602375 Eki Görüntüle 602376 Eki Görüntüle 602377

Canim daha once de soylemistim dugun yerin harika bir yer o yuzden sen nasil yaparsan yap mukemmel olcak. O yuzden guzelliginden ziyade hangi kriter agir basiyorsa onlari goz onune al. İhtimaller:
- farkli bir sey olmasini isterim, ayakta olsun.
- zaten butun gun cok yorgun olcam, nikah aninda bar rahat edeyim, oturarak olsun
- misafirlerin ne dusunddugu de onemli o yuzden genc populasyon agirliktaysa ayakta, orta yas ve ustu agirliktaysa akrabalar fln oturarak olsun.
- kerem zaten oturarak istiyor, ayakta istemiyorsa onun kendini rahat hissetmesi de onemli oturarak olsun.
- nikah sahitleri nerde duracak? Nedime ve best man olayi gibi gelin ve damadin arkasinda durmasi senin icin okey mi?
- ayakta olsa da bir gelin damat masasi olmali istediginiz zaman oturabilmek icin onu da genelde denizi arkaya alcak sekilde odak noktasina kurarlar, e nikah da oyle olmali, masanin yaninda ayakta nikah kiymak biraz abes olur mu sence? Sizin mekanda onu genisce olan tek yer var sanirim havuzun denize dogru olan bas kismi..

İlk aklima gelenler bunlar
Velki de daha cok kafani karistirdim ama ben de detayciyimdir senin gibi biliyorsunn bunlari bi gozden gecir arti eksi listesi yap bence hangisi daha agir basiuor oyle bir bak :)))

Nedense bugün çok az kişi vardı, ya da ben mi erkenden uyuyorum birazdan herkes toplanır mı :)

Yarın tatil ya, herkes ailesiyle, çocuğuyla vakit geçiriyor sanırım. Misafirliğe gidenler, misafirler için hazırlık yapanlar var aranızda onun da etkisi var tabi.

Ben hala özel mesaj atamıyorum az önce baktım :\ o yüzden yine buraya yazıyorum. Bugün eve geç geldiğim için mesaj sayım biraz az ama, o ayptığım dağ gibi alıntı ömrümden ömür götürdü zaten :) Hepinize hayırlı geceler, iyi haftasonları diliyorum. Allah'a emanet oluunn..

"14 "

herkes mesgul galiba gercekten.iyi geceler.

Merhaba arkadaslar yine zor bela girdim çıktığım an yine giremiyorum çıkıs yapmıycam bakalım ne olacak biraz geçmşi okuyayım gelicem beni bekleyin anacım mucckkssssssss:16:
gülcüm giriş yaptığın yerde beni hatırla yazıyor oraya tıklarsan tekrar tekrar şifre ve kullanıcı ismi yazmazsın:34:

benimde yarina misafirim gelecek.simdiden biraz birseyler yapayim.sonra görüsürüz.
yaptıklarını yemede kadriyecim:9:

İnşallah haftaya senden daha iyi bir sonuç bekliyorum Nermin'cim. Artık görelim şu 7 li rakamları. Olmaz mı?

Tebrik ediyorum canım gayet güzel vermişsin.:46:

Ellerine sağlık Betül'cüm.:16:

Biraz daha gayretle inşallah haftaya daha güzel bir sonuç alırız senden Derya'cım.:34:

Öyle olması gerekliydi canım benim. Hatta gör zzamanla herşey daha iyi olacak. :16:

Tam zamanında gelen bir fırsat. Çocuklarıda bırak babaanneye. Yeniden balayı yapın eşinle. Ama diyete devam ona tatil yok. Tamam mı? :9:Allahım ne güzel zamanda veriyor dimi :16:

Aman haaaaa Gülçin yok öyle şok felan. Normal menü istiyorum senden. Sporuda günlük35 dk tempolu yürüyüşle başla. Başka spor yapma. Ama tempolu olacak. Nasıl bilyor musun KPSS sınavına geç kalmışında ona yetişmek için yürüyormuş gibi. Anladın mı tempoyu. Molasız 35 dk.

Benimki muhtemel doğum tarihi. Sezaryan olacağı için tam kestiremiyorum tarihi. Doktorla görüşmek lazım. Bakalım nasıl olacak.

Kolay gelsin canım, bol bol enerji harca.:9:

Ayyy kıyamam canım yaaaaa. İnşallah düzelir biran önce. Ben hiç çıkış yapmıyorum. Site açılır açılmaz giriyorum. Şifreye felan gerek kalmıyor.

Sanada kolay gelsin canım. Hazırlıkların tadına bakma olur mu :9:
ayyyyy ebrucum şoklayım derken şok diyet demek istemedim farklı bişeyler yapıyım dedim hani elmalı karanfilli içecek falan varya metabolizma hızlandırıcı küçük tiyolar o yani ben şok diyet yapmam birdaha daha çok kilo alıyorum sonra bu yürüme işini tamda yaptım 45 dak heryere yetişmek için bolca koşturdum:9::9::9:

Tuğba'cım tatil çok iyi gelecek çookkkk sevindim senin adına....

Kızlar bugün pc çok vaktimi aldı 6 afacanlı 5 erkek 1 kız çocuklu bir aile akşam yemeğe geliyor 6 gibi son hazırlıklarımı yapayım söz kaçırdığım her seyi okuyacağım selamlarrrr....
one 6 çocukmu Allah sabır versin

Kizlar listeyi yaptim ama alinti yapamadimm
Tek tek yazamadimm

Berill masallah cok guzel kilo verdin, boyle gidersen super bi hatun olcaksin yakindir.

Ecemm 5li rakamlari gormene kendim olmus kadar cok sevindimm, ben de arkandan gelicem insallah :))

Derya valla ayni olalim dedim ayni oldu, kalbim mi temiz ne:))

Gulcin regl oncesi odemdir o, canini sikma asla ve asla sok diyete niyetlenme. Bak gecmiste de hep yaptin sonra da hep dedin ki bir daha yapmiycam, yapmaya kalkisirsam bana hatirlatin uyarin diyee.

Gul sen de guzel kilo veriyorsun ve menulerin cok duzenli gidiyor, seni de tebrik ederimm.

Dontpanic tugba sana zaten yazmistim sabah ama tekrar tebrikler:)

Tugba tatil isinize cok sevindimm, ask tazeleyinn birazz :))

Nermin dedigin gibi bence de haftaya alacaksinn kacamksiz gecirdigin haftanin odulunuu,, az sabret

Diger derya, sen de 200 gr da olsa guzrl ve duzenli bir baslangic yaptinn, devami gelcekk:))
Gul ve Dderya misafirlere hazirladiklarinizdan mumkun oldugunca uzak durunn:))
yok canım zat:52:en şok yapmıycam normal diyet yani:3:yukarda yazdımya
msj 13

arkadaşlar toplu alıntılama yapmayı hiç denemedim . onun için tek tek cevap vermeye çalışıyorum ..bu da biraz zaman alıyor ..bir gün deneyeceğim bakalım ..

ben de bugünkü menüyü yazayım

sabah

salata , şekersiz çay ve peynir

öğlen

yoğurt ve 1 dilim ekm

akşam
1 kase çorba , yoğurt , ve tavuk ..
1lt su
ebrunun söylediği bişeyler var menünde öğle geçiştirmiş akşam biraz daha sıkı yemişsin öğle ve akşam yer değiştirmeli sanki veeeeeeeeeeeeee su çok az

menüm
sabah:1 yagsiz tost
ara 8 findik
ögle:firinda balik,1 dilim ekmek
aksam:bol salata,pul biberli yogurt
2 lt su, 2 bardak yesilcay 1 bardak kahve simdiye kadar bunlardi.
yürüyüsü cok yapamadim bu gün sadece 40 dakika.
afiyet olsun kadriye
evet kızlar yemegımı yedım geldım menumu yazıyorum...

sabah 1 tam bugday ekmek yumurta domates

ara kıvı

oglen 1 kase tarhana corbası yogurt

ara elma

aksam kabak yemegı 1 tabak okadar...

su 1.5 lt 3 bardak yesıl cay...
afiyet olsun tuğbacım çok güzel olmuş ama su az

kızlar kucuk oglum artık yanımda olacak oglenlerı bugun son gunuydu kresde.....
senin kısıtlanacak sanırımin hareket

Bugünkü Menüm ;

Kahvaltı Öncesi : Ilık suyla elma sirkesi-bal karışımı ve nane limonlu şekersiz yeşilçay

Kahvaltı :1 dlim tam buğday ekmek
1 kibrt kutusu kadar beyaz peynir
4 zeytin
2 yemek kaşığı kadar domates
2 yemek kaşığı kadar limonlu havuç

Ara yok --------------------------------------------------------------------------

Öğle :1 kepçe domates çorbası
2 kaşık pirinçpilavı
2 kaşık kadar et sote
Bol limonlu salata

Ara yok --------------------------------------------------------------------------

(*) Akşam : 1 kase pul biberli yoğurt
1 dilim tam buğday ekmek

* Öğlen yememe gereken 2 tane şeyden az da olsa yediğim için akşam sadece yoğurt yedim.

1,5 litre su (yatmadan önce 2,5'a yaklaştırırım onu ben :))))
2 bardak limonlu yeşil çay (o da 3 olur zaten yatmadan da içerim)

bugünüm de böyleydi canlarım.
öğlen zaten ekmek yememişsin pilav ekmek yerine geçmiş üzülme:34:

Menüm
Sabah
Kücük bir simitin yarısı
2 çatal peynir
3 zeytin

Ögle
Yok - zamanımda yoktu ama basım döndü ve 2 seker yedim

Aksam (16.00)
Mantar soslu dana rosto
1 d. Ekmek
1 k kola

Bu arada aksam yemegimi Kıvanc Tatlıtugla yedim :)) o da bizim okulda 10 yıldır mezun olamadıda hahahah :))
başın dönmüş ecem geçmiş olsun kan şekerin düşmüş herhalde de o kola ne öyle
kıvacı mı gördün hahaaaaaa daha geçen dolaşıyordu buralarda:9::9::9::9::9::9:

ayakta daha güzel durursun ecem bu arada mekan süper tekrar hayırlı olsun

-1 kepçe çorba
- 3 kaşık pirinç pilavı
-salata (küçük porsiyon)
-1 kepçe tas kebabı
-1 dilim ekmek
-3 ceviz
-1 tane deveci armut

az değilde zamansız diyelim canım
mesela meyveyi bir proteinle yemek şekerini azaltıyor ve meyvayı öğle 3 den önce yemeliz sabah kahvaltısı yapmalıyız en azaından bi peynirli tost yemeliyiz yada çok aceleyse 1 bardak sütte olur
pirinç pilavı makarna patetes oldukça az yada hiç tüketmiyoruz aklıma gelenler bunlar

gülcüm giriş yaptığın yerde beni hatırla yazıyor oraya tıklarsan tekrar tekrar şifre ve kullanıcı ismi yazmazsın:34:

yaptıklarını yemede kadriyecim:9:

ayyyyy ebrucum şoklayım derken şok diyet demek istemedim farklı bişeyler yapıyım dedim hani elmalı karanfilli içecek falan varya metabolizma hızlandırıcı küçük tiyolar o yani ben şok diyet yapmam birdaha daha çok kilo alıyorum sonra bu yürüme işini tamda yaptım 45 dak heryere yetişmek için bolca koşturdum:9::9::9:

one 6 çocukmu Allah sabır versin

yok canım zat:52:en şok yapmıycam normal diyet yani:3:yukarda yazdımya
ebrunun söylediği bişeyler var menünde öğle geçiştirmiş akşam biraz daha sıkı yemişsin öğle ve akşam yer değiştirmeli sanki veeeeeeeeeeeeee su çok az

afiyet olsun kadriye
afiyet olsun tuğbacım çok güzel olmuş ama su az

senin kısıtlanacak sanırımin hareket

öğlen zaten ekmek yememişsin pilav ekmek yerine geçmiş üzülme:34:

başın dönmüş ecem geçmiş olsun kan şekerin düşmüş herhalde de o kola ne öyle
kıvacı mı gördün hahaaaaaa daha geçen dolaşıyordu buralarda:9::9::9::9::9::9:

ayakta daha güzel durursun ecem bu arada mekan süper tekrar hayırlı olsun

az değilde zamansız diyelim canım
mesela meyveyi bir proteinle yemek şekerini azaltıyor ve meyvayı öğle 3 den önce yemeliz sabah kahvaltısı yapmalıyız en azaından bi peynirli tost yemeliyiz yada çok aceleyse 1 bardak sütte olur
pirinç pilavı makarna patetes oldukça az yada hiç tüketmiyoruz aklıma gelenler bunlar

hic yermiyim.kilo cok zor veriliyor ama cok cabuk aliniyor.nasil zor verdigimi düsününce yemeklerden soguyorum zaten.

"14 "

ewet gercekten bugün kimseler yok bugün mesajlar kimeki:26:

kızlar 1. olmusuz bıreyseldede berıllllll bırıncı ..
takım ful 1. lık cektı bugun masallah.........:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
ne güzel:nazar::nazar::nazar::nazar:değmesin berilede tebrikler:nazar:

Bence cok guzel olmus, afiyet olsun

Afiyet olsun bu da cok guzel

canim burda hergun yaziyorum ne yedimi yaptimi
goz ucuyla arada bir bak
sende harika kizlarin arkadasi oldugun icin harikasin sekerim

cok zayiflik yakismiyor
kendimi hamsi gibi hissediyorum ama simdi masallah balina etliyim bacim

ben de bayildim canim
13 demisler bize degilmi

dun konusmustuk bak allah sana mukafatini tezelden gondermis
adamin her dedine alinma
otel
siz
romantik geziler
masum geceler:1::1::1:

canim sifreyimi unutuyon ne yapiyon
ben anlamadim
sorununu yonetime bir sorsan

bende ayni fikirdeyim
sen sabir et odulu kusun kanadinda cicegin yapraginda gelir

sorun degil canim biz burdayiz

Ben de iyiyimm Beril
Yarim kilo yarim kilodurr:))
Bugunn cuma mutluyum o yuzden hafta sonu geldi ya:)
2 gundur cocuklar da az geliyor 9 kisiydik bugun cok guzel oluyor oyle
İdeal sayilar, istedigim gibi ilgilenebiliyorum bireysel, cocullar da daha sakin oluyorlar

canim korkma ya
Hemencecik hallderler doktor ins sen bir sey anlamadann

Kolada cok seker var ya
O da sagliksiz ama hic degilse light icseydin
Ben illa canim cekerse zero iciyorumm

Kivanc mi?? Ayni masada birebir mi yediniz yoksa ortak bi cafeteryada mi?
1. Siksa cevap, ben Kerem in yerinde olsam cok kiskanirdimm:))

Canim daha once de soylemistim dugun yerin harika bir yer o yuzden sen nasil yaparsan yap mukemmel olcak. O yuzden guzelliginden ziyade hangi kriter agir basiyorsa onlari goz onune al. İhtimaller:
- farkli bir sey olmasini isterim, ayakta olsun.
- zaten butun gun cok yorgun olcam, nikah aninda bar rahat edeyim, oturarak olsun
- misafirlerin ne dusunddugu de onemli o yuzden genc populasyon agirliktaysa ayakta, orta yas ve ustu agirliktaysa akrabalar fln oturarak olsun.
- kerem zaten oturarak istiyor, ayakta istemiyorsa onun kendini rahat hissetmesi de onemli oturarak olsun.
- nikah sahitleri nerde duracak? Nedime ve best man olayi gibi gelin ve damadin arkasinda durmasi senin icin okey mi?
- ayakta olsa da bir gelin damat masasi olmali istediginiz zaman oturabilmek icin onu da genelde denizi arkaya alcak sekilde odak noktasina kurarlar, e nikah da oyle olmali, masanin yaninda ayakta nikah kiymak biraz abes olur mu sence? Sizin mekanda onu genisce olan tek yer var sanirim havuzun denize dogru olan bas kismi..

İlk aklima gelenler bunlar
Velki de daha cok kafani karistirdim ama ben de detayciyimdir senin gibi biliyorsunn bunlari bi gozden gecir arti eksi listesi yap bence hangisi daha agir basiuor oyle bir bak :)))
gerçekten çok detaycısın betül okurken kafam bulandı:9:

:9::9:

Mrb Kızlar. Sonuç listesi açıklandı. Haftanın birincisi 13. Takım. Hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum. Harika bir iş çıkardınız bu hafta. İki hafta önce kapanmak üzere olan takım iki haftadır derece yapıyor. Bir takım nasıl olur umarım herkese göstermişizdir. Hepinizi seviyorum :16:

Beril'cim bu haftanın bireyselde birincisi sensin. Seninlede ayrıca gurur duyuyorum. :46::nazar:Haftanın birincisi olarak paylaşım alanına bu hafta neler yaptığını nasıl kilo verdiğini kısacası başarının sırrını yazman gerekiyor. :34:

Bugün o kadar yoruldum ki kızlar anlatamam. O takım senin bu takım benim gezdim durdum. İş yeride yoğundu. Tuhafım şuan. Hastamıyım yorgunmuyum anlamadım. Birazdan yatarım büyük ihtimal. Yarın sabah erkenden doktora gideceğim inşallah aylık bebiş kontrolü için. Belki yarın gelemeyebilirim. Burası sizlere emanet. :16:

Bu arada 5. takım geçen haftalarda kapanmıştı. Şimdi yeniden açılmaya çalışılıyor. Ben ve Beril ara ara ziyaret ediyoruz 5. takımı. Sizlerden de vakti olan olursa destek bekliyorum onlar için.

Hepinizi yeniden tebrik ediyorum. Haftaya inşallah yine aynı performansı gösteririz. Bu arada bu sabah tartıldığımda 76,3 kilo çıktım. Yarım sabah yine tartılacağım çünki son zamanlarda cuma ve cumartesi tartılarımda nerdeyse 1 kiloya yakın fark oluyor. Sebebini anlamadım ama yarında öyle olursa çözmem gerekecek bu durumu. :26:

Şimdilik iyi geceler hepinizi öpüyorum kocaman.

Beril'cim unutma sakın canım başarı hikayeni yazmayı. Paylaşım topiğine yazacaksın. Yoksa takım ceza alıyor.

"14 "

Tugbacim digerlerini bilmiyorum ama ben daha yeni geldim evee :))
Anca okudum gecmisi fln :))

kızlar 1. olmusuz bıreyseldede berıllllll bırıncı ..
takım ful 1. lık cektı bugun masallah.........:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Berile ayriii
Takima ayri tebriklerrr
Hedef haftaya da birincilik kixlarrr. Durmakyok, ileriiii:))))

Mrb Kızlar. Sonuç listesi açıklandı. Haftanın birincisi 13. Takım. Hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum. Harika bir iş çıkardınız bu hafta. İki hafta önce kapanmak üzere olan takım iki haftadır derece yapıyor. Bir takım nasıl olur umarım herkese göstermişizdir. Hepinizi seviyorum :16:

Beril'cim bu haftanın bireyselde birincisi sensin. Seninlede ayrıca gurur duyuyorum. :46::nazar:Haftanın birincisi olarak paylaşım alanına bu hafta neler yaptığını nasıl kilo verdiğini kısacası başarının sırrını yazman gerekiyor. :34:

Bugün o kadar yoruldum ki kızlar anlatamam. O takım senin bu takım benim gezdim durdum. İş yeride yoğundu. Tuhafım şuan. Hastamıyım yorgunmuyum anlamadım. Birazdan yatarım büyük ihtimal. Yarın sabah erkenden doktora gideceğim inşallah aylık bebiş kontrolü için. Belki yarın gelemeyebilirim. Burası sizlere emanet. :16:

Bu arada 5. takım geçen haftalarda kapanmıştı. Şimdi yeniden açılmaya çalışılıyor. Ben ve Beril ara ara ziyaret ediyoruz 5. takımı. Sizlerden de vakti olan olursa destek bekliyorum onlar için.

Hepinizi yeniden tebrik ediyorum. Haftaya inşallah yine aynı performansı gösteririz. Bu arada bu sabah tartıldığımda 76,3 kilo çıktım. Yarım sabah yine tartılacağım çünki son zamanlarda cuma ve cumartesi tartılarımda nerdeyse 1 kiloya yakın fark oluyor. Sebebini anlamadım ama yarında öyle olursa çözmem gerekecek bu durumu. :26:

Şimdilik iyi geceler hepinizi öpüyorum kocaman.

Beril'cim unutma sakın canım başarı hikayeni yazmayı. Paylaşım topiğine yazacaksın. Yoksa takım ceza alıyor.

Canim ben buraya zor yetisiyorum acikcasi 5. Takima da bakmam biraz zor acikcasii.

Bu arada ben de ctesi daha az cikiuorum cunku kalkar kalkmaz tartilmak zorunda kalmiyorumm ve ben de sabahlari odem oluyo yuzuklerimden abliyorum vucudum sis.
Bir saat sonra fln normale geliuorum o ben de baya fark ediyor bencee
Senin de oyle oluyor olabilir??

Back
X