canim burda hergun yaziyorum ne yedimi yaptimi
goz ucuyla arada bir bak
sende harika kizlarin arkadasi oldugun icin harikasin sekerim
cok zayiflik yakismiyor
kendimi hamsi gibi hissediyorum ama simdi masallah balina etliyim bacim
ben de bayildim canim
13 demisler bize degilmi
dun konusmustuk bak allah sana mukafatini tezelden gondermis
adamin her dedine alinma
otel
siz
romantik geziler
masum geceler

canim sifreyimi unutuyon ne yapiyon
ben anlamadim
sorununu yonetime bir sorsan
bende ayni fikirdeyim
sen sabir et odulu kusun kanadinda cicegin yapraginda gelir
sorun degil canim biz burdayiz
Ben de iyiyimm Beril
Yarim kilo yarim kilodurr:))
Bugunn cuma mutluyum o yuzden hafta sonu geldi ya:)
2 gundur cocuklar da az geliyor 9 kisiydik bugun cok guzel oluyor oyle
İdeal sayilar, istedigim gibi ilgilenebiliyorum bireysel, cocullar da daha sakin oluyorlar
canim korkma ya
Hemencecik hallderler doktor ins sen bir sey anlamadann
Kolada cok seker var ya
O da sagliksiz ama hic degilse light icseydin
Ben illa canim cekerse zero iciyorumm
Kivanc mi?? Ayni masada birebir mi yediniz yoksa ortak bi cafeteryada mi?
1. Siksa cevap, ben Kerem in yerinde olsam cok kiskanirdimm:))
Canim daha once de soylemistim dugun yerin harika bir yer o yuzden sen nasil yaparsan yap mukemmel olcak. O yuzden guzelliginden ziyade hangi kriter agir basiyorsa onlari goz onune al. İhtimaller:
- farkli bir sey olmasini isterim, ayakta olsun.
- zaten butun gun cok yorgun olcam, nikah aninda bar rahat edeyim, oturarak olsun
- misafirlerin ne dusunddugu de onemli o yuzden genc populasyon agirliktaysa ayakta, orta yas ve ustu agirliktaysa akrabalar fln oturarak olsun.
- kerem zaten oturarak istiyor, ayakta istemiyorsa onun kendini rahat hissetmesi de onemli oturarak olsun.
- nikah sahitleri nerde duracak? Nedime ve best man olayi gibi gelin ve damadin arkasinda durmasi senin icin okey mi?
- ayakta olsa da bir gelin damat masasi olmali istediginiz zaman oturabilmek icin onu da genelde denizi arkaya alcak sekilde odak noktasina kurarlar, e nikah da oyle olmali, masanin yaninda ayakta nikah kiymak biraz abes olur mu sence? Sizin mekanda onu genisce olan tek yer var sanirim havuzun denize dogru olan bas kismi..
İlk aklima gelenler bunlar
Velki de daha cok kafani karistirdim ama ben de detayciyimdir senin gibi biliyorsunn bunlari bi gozden gecir arti eksi listesi yap bence hangisi daha agir basiuor oyle bir bak :)))