Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar menüme badem,ceviz ,kuru kayısı falan da katayım dedim birinizin menüsünde vardı umarım çok kalori almam sizce ne zaman ne kadar yemeliyim?

menüm

sabah:3.4 badem, yarım dilim tam buğday ekmeği,peynir,zeytin(kahvaltıyı geç yaptım)

öğlen:2 kayısı,3,4 ceviz,1 hurma

akşam: 1porsiyon köfte,salata,yoğurt

adaçayı,2 lt su...

kofteyi yagdami yaptin yoksa cisssssssssssssssssss
yok izgaraysa:54:

Kızlar daha yeni dışardan geldim, akşam yemeği saatinde arkadaşmla harika bi kafedeydim. Biz hep oraya giderdik onunla ama önceden hep pizza ve patates kızartması alırdık yanına da kola. Ama ben bugün elbette ki yapmam gerektiği gibii bi kase mercimek çorbası ve bi kase yoğurt yedim :) evden çıkmadan önce ufak bi buzdolabı poşetine pul biber, nane, kekik, karabiberi karıştırıp koymuştum onu da yoğurduma karıştırdım orda hihi :9: 18.30'da yemeğim bitti. Yani dışarda bi akşam geçirmeme rağmen bi gıdım şaşmadım. Çok mutluyum çok :16:
bu azimle sen bu isi cok uzatmayacan canim inan bana

İnnnşallah :16:

iyi yolculuklar canım :3:

Kolay gelsin demek için baya geç kaldım ama umarım işlerini halledebildiğin güzel bi gün geçirmişsindir ecem'cim :34:

Ben de bayadır arkadaşlarımla çıkmıyordum bugün çıktım çok iyi geldi. Sevindim eğlenmene :34:

Spor 1 hafta içerisinde bile etkisini gösteriyor tatlım. Git tabi, çok daha iyi olursun.

Senin insanların tadını kaçırmak gibi bişeyin olamaz merak etme :16:

Allah yardımcın olsun canım, hayırlısıyla ağrısız sızısız sağlığına kavuşursun inşallah. Dua edeceğim senin için..

Biz onların yaşındayken kim bilir nasıldık? Çocukları da anlamak lazım. Çünkü onların bizi anlaması çok zor.. İnşallah sınavı çok güzel geçer de ikiniz de mutlu olursunuz :))

Diyet listeleri, beslenme şekilleri ve besin türleri ile ilgili çok bilgili değilim ama, kahvaltımızda yumurta peynir zeytin olsa çok daha iyi olmaz mı? Çünkü sabah kahvaltısını ben çok önemsiyorum. He bazen fırsatımız olmayabilir atıştırmak zornda kalmış olabiliriz, dışarda olabiliriz. Ama evde olduğumuz sürece kahvaltılıklardan yiyelim derim ben.. Bu benim kanaatim. Onun dışında günün güzel geçmiş afiyet olsun :)

Kızlar menüme badem,ceviz ,kuru kayısı falan da katayım dedim birinizin menüsünde vardı umarım çok kalori almam sizce ne zaman ne kadar yemeliyim?

menüm

sabah:3.4 badem, yarım dilim tam buğday ekmeği,peynir,zeytin(kahvaltıyı geç yaptım)

adaçayı,2 lt su...

Kahvaltıyı geç yapınca benm de dengem altüst oluyor böyle. Umarım her zaman yaşamazsın canım bunu. Bence yoğurdu hem öğlen hem akşam olmak üzere günlük 2 kaseye çıkar. Zayıflamaya yardımcı çok önemli bir besin. Seviyor musun yemesini bilmiyorum da.. Mesela ban de kahvaltıyı geç yapmıştım bi kere. Ceviz hurma gibi şeyler değil de öğlen bi kase yoğurtla birlikte 2 tane küçük kepekli kraker yemiştim. Ayrıca tok da tutan bi besin.. Çok mu konuştum yine :9: afiyet olsun :)

yoooooooo istedin kadar konus bebisim yaaaaaaaaaa
hele hafta sonu mumkunse susma

Hepimiz başarıcaz ki başarıyoruz da zaten, çok mutluyum..

Ve evet haftasonu burası baya sessiz ama olsun o kadar, bi çoğunun ailesine vakit ayırabildiği tek zamanlar bunlar sanırım kıyamaaam :)

Teşekkür ederiiiiiiiim :) takım arkadaşlarımdan da tebrik almak benm için ayrı bi mutluluk :16: Bu arada da yoğurdu mutlaka dene canım evet. Sizde de olur mu bilmiyorum ama acısından mı baharatından mı bilemedim beni acayip tok tutuyor bi sonraki öğüne kadar.

canım ben de genelde 2,3 öğün yiyorum yoğurdu öğlen akşam bir de arada bazen tarçınlı bugünlerde sastı biraz...

kofteyi yagdami yaptin yoksa cisssssssssssssssssss
yok izgaraysa:54:

ızgara berilcim :)

iyi yolculuklar canım :3:

Kolay gelsin demek için baya geç kaldım ama umarım işlerini halledebildiğin güzel bi gün geçirmişsindir ecem'cim :34:

Ben de bayadır arkadaşlarımla çıkmıyordum bugün çıktım çok iyi geldi. Sevindim eğlenmene :34:

Spor 1 hafta içerisinde bile etkisini gösteriyor tatlım. Git tabi, çok daha iyi olursun.

Senin insanların tadını kaçırmak gibi bişeyin olamaz merak etme :16:

Allah yardımcın olsun canım, hayırlısıyla ağrısız sızısız sağlığına kavuşursun inşallah. Dua edeceğim senin için..

Biz onların yaşındayken kim bilir nasıldık? Çocukları da anlamak lazım. Çünkü onların bizi anlaması çok zor.. İnşallah sınavı çok güzel geçer de ikiniz de mutlu olursunuz :))

Diyet listeleri, beslenme şekilleri ve besin türleri ile ilgili çok bilgili değilim ama, kahvaltımızda yumurta peynir zeytin olsa çok daha iyi olmaz mı? Çünkü sabah kahvaltısını ben çok önemsiyorum. He bazen fırsatımız olmayabilir atıştırmak zornda kalmış olabiliriz, dışarda olabiliriz. Ama evde olduğumuz sürece kahvaltılıklardan yiyelim derim ben.. Bu benim kanaatim. Onun dışında günün güzel geçmiş afiyet olsun :)

berilcim ben de klasik kahvaltı çok seviyorum...

Bana şimdilik müsade, bi namaz kılıp geleyim. Gelince de mesaj sayımı yazar müsadenizi isterim oldu mu? öpüyorum çok.

Alıntılar yine birbirine karıştı Betül seni de alıntılamıştım ama çıkmamış haklısın kuruyemişi ya da kuru meyveleri de abartmamak lazım ,

Dontpanic arkadasım ne olur kızma ben senin ismini hep karıştırıyorum derya mıydı? sen her zaman konuş çok güzel konuşuyorsun canım sağollll:9:

Berilcim yukarıda da yazdım ızgaraydı köfte...

Bu arada ebru ve tuğba insallah iyilerdir...

bu arada mesaj sayım 9 arkadaslar hesap yeni olduğundan özel atamıyorum ,hepinize iyi geceler,iyi pazarlar...

Kızlar daha yeni dışardan geldim, akşam yemeği saatinde arkadaşmla harika bi kafedeydim. Biz hep oraya giderdik onunla ama önceden hep pizza ve patates kızartması alırdık yanına da kola. Ama ben bugün elbette ki yapmam gerektiği gibii bi kase mercimek çorbası ve bi kase yoğurt yedim :) evden çıkmadan önce ufak bi buzdolabı poşetine pul biber, nane, kekik, karabiberi karıştırıp koymuştum onu da yoğurduma karıştırdım orda hihi :9: 18.30'da yemeğim bitti. Yani dışarda bi akşam geçirmeme rağmen bi gıdım şaşmadım. Çok mutluyum çok :16:
tebrik ederim canım bravo

menüm

adaçayı,2 lt su...

çok abarmamak lazım gül arada bir ye ne de olsa kuruyemiş yağlı meyvede şekerli menün güzel olmuş afiyet olsun

Bugün neler yedim yazayım hemen;

Kahvaltı öncesi (yaklaşık yarım saat önce): Elma sirkesi-bal karışımı, 1 bardak nane limonlu yeşil çay

Kahvaltı : 1 dilim tam buğday ekmek
1 kaşık kadar domates
1 kibrit kutusu kadar peynir
4 zeytin

Ara yok ---------------------------------------------------------------------------------------

Öğle : 2-3 kaşık kadar az yağda kavrulmuş kuşbaşı tavuk
1 kase pul biberli yoğurt
1 dilim tam buğday ekmek

Ara yok ---------------------------------------------------------------------------------------

Akşam : 1 kase bol limonlu mercimek çorbası

+ 2 Lt su
+ 2 bardak yeşil çay (3.sü yatmadan önce)

Bittiiiii :)
süpersin canım ismini hatırlayamadım yazarsan sevinirim kusura bakma

Ay Ecemm darisi basimaa darisi basimaa :))
Eski turk filmleri geldi aklimaa
Semsiyeli bir ilm vardi ya semsiyenin ustunden bebekle atlayip darisi basima diye soyleniyorlardi:D
Getir tartini ben de seninkinin ustunden atliyayimm :pp

Benim anladigim su, genelde Ecemle ayni tarzda dusunuyoruzz
Bence onlarin uslubu yanlis
Biz de ay catlasinlar patlasinlar diye dusunmemeliyiz
Yani takimlar arasi dillendirilmesi gereken hirsa donusen seyler degil tyli bir rekabet olmasi grrekir.
Tabiki senin bireysel bir gecmisin olabilir ama onlar da biz de bunu takimsal bi catismaya mahal verecek sekilde yansitmamaliyiz ;)
Bu sadece seninle ilgili bir mesele degil yani, takim kapanma asamasina geldiginde kaptan degistiginde eskiler yeniler muhabbeti oldugunda da ben ayni seyleri soyledim. Bazi seyler olmus olabilir hakli veya haksiz taraflar da olmus olabilir ama gecmis gitmis dillendirmeden onumuze bakmaliyiz diye ;))
Sen yazdigin gibi bi esseklik yapip takimin keyfini bozmus degilsinn ama sen de takmayacaksin baskalari bizim hoslanmadigimiz uslupta bir seyler yazsa bile.
Biz zayiflamamiza bakacagiz, herkes oyle yapmali.
Keyif kacmasi yookk herkes tam motive devamm sen merak etmee;)

hahahaha bulustugumuzzzda getiririmmm bakk yaparım hahaah :)

Evet Betül e harfiyen katılıyorum tam söylemek istediklerim ve düsündüklerim bunlarr kisisel olayları takıma yansıtıp bir catısmaya neden olunmasına karsıyım. Biz herkese ayni samimiyetteyiz...

:9: kıskanç bir eş demek. ben eskiden zayıftım, 25ten sonra çok kilo aldım. hala eski halime özlem duyuyorum. kıyafetlerin duruşunu özledim.

sporu ihmal etmeyin. vücut deforme olunca zayıf olmak keyif vermez. ben bundan korktuğum için öyle şok diyetlere hiç girmedim. yavaş vereyim,güzel vereyim.

sakin olun. ne güzel, anlamadığını soruyor. siz bir daha anlatın. bölmeyi öğrenmede zorluk yaşıyorlar. siz sık sık hatırlatın ona. dersten soğumasın. matematik önyargısı oluşmasın. çoğu anne çocuk dersten kaçıyor diye şikayet eder. anneler peşinde kovalar çalışsın diye... tatil de geliyor, rahat edersiniz.

Sok diyet bir tek gecen hafta ayran detoksu yaptım onun dısında uygulamadım ve 4 aydır bu maratonun içerisindeyim genelde 1 kilo degilde bi haftada gram gram gidiyor

1 mesaj ama ne alıntı yavvvvvvvvvv
bünyeden bünyeye değişir bencede betül
ecem yazarken gülücük falan koymuşsun şaka sandım kusura bakma kıvanç çok yakışıklı benimde kıvanç dan daha yakışıklı sarışın bir oğlum var ama gerçekten çok güzel görünüyor resimde çoooooook fazla şanslısın sizin gibi hayatta herşeyi dolu dolu yaşamış birilerini görünce imrenmiyor değilim masallah 2. üniversteyide bitiriyorsun düğününde gönlünce süper olur inşallah herşey gönlüne göre olsun kaynananında dili tutulsun sana ses etmesin inşallah

ayyyyy deme anne baba deyince benim ciğerim sızlıyo sen yinede şanslısın heran yanına gidebilirsin yalnız bırakmassın anneni oda gelir yanına alışırsınız

kolay gelsin ecem

Yokk estagfrullah ne kusuru anladım bende öyle oldugunu ee haklısında yani öyle düsünmekte ama aynı okuldayız o yüzden bu aralar cok sık karsılasıyoruz :))

Ahhh anne deyince benmde cigerim sızlıyooo cokk tek zayıf noktam tek beni düsündüren hatta nisanlımı ne kadar sevsemde evlilige acaba mı diye beni ikileme sokan tek soru isaretimmm

ecemcim tutunada bayıldım bu arada çok cici duruyor

Ben birazzzz cılgııınnn gelinim sanırımmmmm tesekkkürler canım :)

Canımmm eve daha yeni geldim sen yazdıgında muhtemelen alısveristeydim hala tesekkür ederiimm :))
Ay gidicem insalllaaaaaahhhhh :)

Kızlar berilin üyeligi su an pasif muhtemelen bir problem oldu mesaj sayılarına 3 önerim var
Buraya yazın 2 günüde
Pazartesi salı mesaj sayıları bana gelecek bana atın ben çarşamba toplu paylasayım
Yada Betül kabul ederde yine Betül e atalım karar sizin..

Ecem cilginsinn sen ya
Tutun guzelmiss:) pembesi de tatli olur ama geline beyaz yakisir tabiki:))

Hahahaa cılgın oldugum dogru bazen kerem bile hayretle bakıyooo bana :)) amaaaann bi daha mı evlenicezzzz abartıcamm herseyi tabiki dozunnda :))

Bugün neler yedim yazayım hemen;

Kahvaltı öncesi (yaklaşık yarım saat önce): Elma sirkesi-bal karışımı, 1 bardak nane limonlu yeşil çay

Kahvaltı : 1 dilim tam buğday ekmek
1 kaşık kadar domates
1 kibrit kutusu kadar peynir
4 zeytin

Öğle : 2-3 kaşık kadar az yağda kavrulmuş kuşbaşı tavuk
1 dilim tam buğday ekmek

Akşam : 1 kase bol limonlu mercimek çorbası

+ 2 Lt su
+ 2 bardak yeşil çay (3.sü yatmadan önce)

Bittiiiii :)
Guzell afiyet olsun

Teşekkür ederim meslektaşım :) sen neler yaptın bugün?
Ben bir ara disari ciktim aksama dogru geldm eve
Odami falan topladim sonrasinda
Neler yedimm?
Sabah 11:30 dayimlardaydim kahvaltida, cok karisik bir sey oldu

Biraz mihlama, biraz tursu kavurmasi, biraz helva, biraz peynir, 3-4 zeytin, biraz pekmez yaklasik 3 dilim ekmek

Aksam yarim tabak yogurtlu ispanak

Sabah cok yedigi icin aksam az yedim:)

Kızlar berilin üyeligi su an pasif muhtemelen bir problem oldu mesaj sayılarına 3 önerim var
Buraya yazın 2 günüde
Pazartesi salı mesaj sayıları bana gelecek bana atın ben çarşamba toplu paylasayım
Yada Betül kabul ederde yine Betül e atalım karar sizin..

Pasif mi?
Su an online degil anlaminda olmasin o?
Ama bana atilabilir mesajlar eger bor sorun varsa
Cuma ve ctesiyi birlikte atin kizlar lutfen ben de yarin paylasirim
Ptesi ecemden devam ederiz

Ben bugün menümü söyle acıklamak istiyorum :):18::18::18:

15.30
1 tane kıymalı cısssssssssss :))
1 koskocaman bardak ayran

20.35
Franbuazlı cıssssssssssssssss :))

1.5 lt su

Hahahaa cılgın oldugum dogru bazen kerem bile hayretle bakıyooo bana :)) amaaaann bi daha mı evlenicezzzz abartıcamm herseyi tabiki dozunnda :))

Burcun ney senin bakiyimmm:))
Ben severim cilginliklari arada iyidir ;))

Sen ne yaptin buguun?
Alisveris derken? Kiyafet mi aldin Ecem yoksa:)) oyleyse cok zevkli olmustur:)

Pasif mi?
Su an online degil anlaminda olmasin o?
Ama bana atilabilir mesajlar eger bor sorun varsa
Cuma ve ctesiyi birlikte atin kizlar lutfen ben de yarin paylasirim
Ptesi ecemden devam ederiz

Yok canım belli ki bir ceza durumu falan var dikkat et rumuzu gri renkli tıkladıgındada bu hesap gecici olarak pasiftir! Uyarısı var tamam sana atalım mesaj sayılarını

Ben bugün menümü söyle acıklamak istiyorum :):18::18::18:

15.30
1 tane kıymalı cısssssssssss :))
1 koskocaman bardak ayran

20.35
Franbuazlı cıssssssssssssssss :))

1.5 lt su

Hmmm
Ebru nun yerine sana seytanlardan mi gostersek ne yapsak Ecemm

Hadi birinciyi yedin 2.yi bari yemeseydin:))
Spor yap spor erit onlari gece kalmasin vucudunda:))

Yok canım belli ki bir ceza durumu falan var dikkat et rumuzu gri renkli tıkladıgındada bu hesap gecici olarak pasiftir! Uyarısı var tamam sana atalım mesaj sayılarını

Allah Allah cok ilginc
Ceza diye bir sey de mi var bu forumda??
Bn cepten girdigim icin farketmedim hic isimdeki farkliligi vs

Burcun ney senin bakiyimmm:))
Ben severim cilginliklari arada iyidir ;))

Sen ne yaptin buguun?
Alisveris derken? Kiyafet mi aldin Ecem yoksa:)) oyleyse cok zevkli olmustur:)

Hersey dozundaaa tabii ama yaparım yanii bunu inkar edemem Kova burcuyum yükselenimde Başak :)
Yoooooookkk kıyafet alısverisi sonraaaaaa yapıcam 57 - 55 arasında :)) tabiiikiii ev icinnn ama bu daha daaa zevkliii bayılıyooorummm :))

Aaa bak sana su altına mum koyup ısısı tutulan gümüş yemek servislerini mikasa moorun kendi magazından mı yoksa eminönünden mi aldıgını soracaktımmm bende baktımda bugüünn coookkk paraaaa dediiiilerrrrr

Allah Allah cok ilginc
Ceza diye bir sey de mi var bu forumda??
Bn cepten girdigim icin farketmedim hic isimdeki farkliligi vs

Üyelik iptali bile var hatalı davranıslarr fakedildiginde affı yok gibi bişey neredeyse ama berile ne oldugunu anlayamadım hatta burda önceden olup gidenler varya onlardan bi kacının üyelik iptali oldu ;)

Back
X